Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Stefan1 spune ca Basescu a izolat PDL  , asa este  ! l-a izolat de moguli si de baroni !  dar in acest timp PDL a devenit partidul poporului !
  Decat sa fie sprijinit de oameni gen Voiculescu , Patriciu , Vantu , mai bine sprijinit de popor .
  Basescu versus Geoana  este lupta  poporului roman versus moguli , atentie ce veti vota !
Geona  mititeaza pentru o singura corporatie energetica in Romania !  va dati seama ce inseamna asta ???  MONOPOL  !!!  in mana lui Voiculescu.
  Atentie mare la vot ca daca vine Geoana ne-am dat foc la palarie in maxim 6 luni pretul la energie va exploda . Nu zic ca Basescu este usa de biserica dar sigur stiu ca nu se lasa vandut la moguli .

D006

PSD = Iliescu, PNL = Patriciu, PDL = Basescu. Ce votam ?

D006

Obtiunea e clara : BASESCU !!!  MAI ALES CA AU INCEPUT SI LIBERALII SA-L SUSTINA .

stefan1

Cu Moldova eu consider ca a gresit profund. A discutat deschis su Voronin, de care trebuia sa stie ca e omul rusilor (mai nou Voronin vorbeste aproape numai in rusa). Cand a vazut cum Voronin s-a opus de la inceput cu inversunare la propunerea de a se recunoaste ca limba moldoveneasca este aceeasi cu romana, trebuia sa se vada ce simpatii are el. Asta era o masura necostisitoare, dar care dovedea ca suntem un neam. Adevaratele masuri pe care trebuia sa le luam in Moldova trebuiau sa fie tacute si netipatoare. O infiltrare economica chiar cu unele pierderi, este o solutie pe termen lung. Uitati-va la rusi ce au facut in toate tarile foste in URSS, unde detin ramuri economice vitale. Ba si la noi au ocupat domenii importante, vezi industria aluminiului, unde eram semnificativi in europa, in industria petrolului, constructii de masini si alte sectoare unde ei sunt in spatele proprietarilor. Asta inseamna o politica pe termen lung.
Cu Ucraina, le-am tras-o, dar ce am castigat? Practica internationala nu a prea semnalat cazuri ca cel pe care l-am amintit, iar pentru Ucraina am subminat pozitia presedintelui cu Occidentul, intarind pozitia lui Timosenko, prorusa.
Cat priveste pe rusi, se vede ca ei folosesc inteligent energia ca arma politica. Ei au preturi diferite pentru fiecare tara careia ii furnizeaza gaze sau petrol, iar plja preturilor variaza foarte mult dupa simpatii si dupa interesele pe care le are in fiecare tara (vorbesc de cele din fosta lor sfera de influenta, dar chiar si pentru unele tari din vest au preturi diferentiate). Oricum, noi avem cel mai scump gaz de la rusi. In criza gazului cu Ucraina, Putin a spus cu mare ironie ca ne da noua gaze ca sa le furnizam mai departe la ucrainieni (care nu voiau sau nu puteau sa le plateasca gazele, desi le cerea un pret mai mic cu mult ca pentru noi).
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

Pentru Dragos.
PD-ul are unui dintre cei mai bogati oameni din tara. Se leaga mereu de Patriciu, pe care nu Liberalii l-au favorizat si nici nu a putut arata masuri pe care acestia le-ar fi luat in favoarea lui. Avem in tara atata capital straini cum sunt austriecii de la petrol sau banci, francezii si nemtii din industria cimentului, francazii de la ape, lanturile de magazine ,de distributie a combustibililor, regiile de gaz etc. Toate acestea au afaceri imense si au oameni de influenta inclusiv in Parlament si in toate partidele. De ei nu zice nimic, numai romani sa nu fie.
Eu sa si vrea ca sa ajunga PD-ul la guvernare si sa-si dovedeasca abia atunci demagogia cea mai gaunoasa.
Este adevarat ca nu prea avem pe cine a alege,totusi Basescu a dovedit nu numai in ultimii 5 ani ci si in guvernarile trecute ca nu se poate integra intr-o conducere colectiva, iar cand conduce singur este dezastru. Vedeti ce a promovat el: pe Boc, pe Udrea, pe Ritzi, pe Videanu, pe Pogea. Dezastru.

D006

HAI ca e tare floricica!
il combate frumos pe contracandidat!
HAI LA VOT!

filip

Crin a facut azi un pas important pentru intratrea in turul 2
Iar nemernicul de Basescu prin afirmatia facuta sa descalificat.
Se stie ca sotia lui CRIN sa sinucis.
Iar crin a crescut singur fetita pana anul acesta cand sa recasatorit.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

cel mai trist e turcescu pe realitatea
HAI LA VOT!

D006

Ce sot trebuie sa fii daca nevasta-ta isi pune streangul de gat ?

D006

Pai  si  eu  cu  cine  votez?

D006

Cu Becali, sa moara dinamovistii de ciuda.  :rotfl:

D006

Votaţi-l pe ăsta

D006

Citat din: dragos2006Ce sot trebuie sa fii daca nevasta-ta isi pune streangul de gat ?
Aici nu aveţi nici o scuză!
Se ştie că era bolnavă incurabil.
Sincer aşteptam mai mult de la dvs.
Uite ce scoate Băsescu din om.
Penibil domnule....medic parcă?

N A MARIN

Dom' Filip,
Dom' Valceanu,
Daca s-ar face primavara ,in stupina d-voastra ,numai cu o" floricica", ati muri da foame.
Poa' d'alde mata mi-ar pare rau,da in mod sigur,da albinute mi s-ar sfasia  inima.
Dom' Filip ,
In politica internationala ,dreptul, adevarul , realitatea, imbraca niste forme ciudate si foarte controversate,astfel incat io zic asa;
Io zic ca noi ,oamenii obisnuiti , sa urmarim ,sa observam si sa comentam  <<  FA PTILI  >>
Si astea ar fi:
-ROMANIA, este astazi membra a celei mai puternice organizatii politico-militare din lume, < N A T O>.
-In ROMANIA, la Bucuresti, s-a intrunit cel mai important  SUMMIT din ultimii ani al  N A T O.
-Armata ROMANA, a devenit cu adevarat profesionista, R E S P E C T A T A in lume , ACUM, iubita si admirata  de romani,
-ROMANIA este membra deplina a   <<UNIUNI EUROPENE>> .
                                    Repet  ; a << UNIUNI EUROPENE >>.

-ROMANIA si- a marit teritoriul si implicit resursele energetice, consecinta certa a celor de mai sus.
Vrem sau nu vrem sa admitem, majoritatea acestor  evenimente , a caror importanta o vom intelege mai devreme sau mai tarziu cu totii, S-AU INTAMPLAT   IN ULTIMII 5 (CINCI) ANI.

Bre... mie imi place sa traiesc in ROMANIA.
D'o fi... mai vorghim.
MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA

stefan1

Toate aceste 'realizari' sunt urmarea fireasca a unor pasi anteriori. Nu vad nici un merit deosebit a lui Basescu in asta. ba si aici avem mari lipsuri. Vedeti ca nici un roman nu ocupa o functie mai importanta la Bruxel, spre deosebire de vecini (polonezi, unguri, cehi, chiar bulgari). Ba mai mult, acum cand Severin se zice ca ar avea sanse sa fie ales pe o functie foarte importanta, este sabotat tocmai de Base, doar pentru ca nu este din PD. De fapt ce conteza interesul tarii, daca pierde el sau ai lui? Cazul cu Johanis vine doar sa confirme regula. Daca il aproba cum era normal, ieseam de atata vreme din criza guvernamentala si am fi putut sa incepem macar sa ne ocupam de cea economica. Credeti ca el nu stia ce urmeaza cand i-a refuzat propunerea?
Cat despre armata romana... Doamne fereste de un conflict! Fondurile putine pe care le are armata ar trebui folosite pentru o minima dotare si nu irosite pe campuri de lupta straine, repet, asa cum fac tarile vecine.