romanul si ortodoxia ,fac casa buna

Creat de amazon66, August 24, 2012, 12:12:30 PM

« precedentul - următorul »

exarhu

da

cornelioandanciu

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 30, 2013, 01:01:30 PM
Citat din: morozan simion din Ianuarie 29, 2013, 07:04:52 PM
... cum va explicati de maica stareta care a nascut doua fetite gemene?

Minune Dumnezeiasca!
De multe ori m-am gandit ca un barbat si o femeie pentru a aduce pe lume un copil fac sex, dupa care nu mai fac absolut nimic pana cand se naste copilul. acesta se dezvolta in pantecele mamei lui fara ca mama lui sa influenteze in mod constient dezvoltarea fatului.Medicina stie stadiile de dezvoltare, dar nu poate "zidi" un copil.Asa ca aveti dreptate, este o minune Dumnezeiasca.
Va salut.

alvo

astia de duceti campania de denigrare a bisericii ortodoxe romane,pe bani sau din naivitate-vreti sa ajungem ca in loc de preoti
sa ne pastoreasca-pardon sa ne prosteasca  unul ca asta? www.youtube.com/watch?v=U3edhst5wXI
vreti ca romania sa fie plina de "baieti de baieti "si "fete de fete"?ca la muzeul taranului roman sa fie proiectate filme aduse de ambasada usa in care se "popularizeaza"deviatii sexuali?
chiar asa,care este parerea voastra ,a secularistilor, despre ce s-a intamplat la muzeul taranului roman?

pharaonu75

Citat din: cornelioandanciu din Februarie 23, 2013, 09:49:41 PM
Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 30, 2013, 01:01:30 PM
Citat din: morozan simion din Ianuarie 29, 2013, 07:04:52 PM
... cum va explicati de maica stareta care a nascut doua fetite gemene?

Minune Dumnezeiasca!
De multe ori m-am gandit ca un barbat si o femeie pentru a aduce pe lume un copil fac sex, dupa care nu mai fac absolut nimic pana cand se naste copilul. acesta se dezvolta in pantecele mamei lui fara ca mama lui sa influenteze in mod constient dezvoltarea fatului.Medicina stie stadiile de dezvoltare, dar nu poate "zidi" un copil.Asa ca aveti dreptate, este o minune Dumnezeiasca.

Las' ca-l "zideste" vreum popa burtos, plin de aur, care coboara dintr-un maserati sau un mertan ultimul model! Si care nu iti impartaseste un bolnav aflat in ultimele zile de viata, pe motiv ca nu el si-a luat banul pentru spovedanie!

Nu sunt de acord cu ceea ce spuneti si va dau si cateva argumente:
- daca mama ar lua medicamente in perioada sarcinii (si nu ma refer aici la cele de intarire a organismului matern pentru a putea duce sarcina la bun sfarsit) copilul ar avea de suferit.
- daca mama s-ar droga, ar avea un comportament nesanatos, copilul ar avea de suferit.
Si romania e plina de rezultate ale unui astfel de comportament deviant pe perioada sarcinii avut de unele mame!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Citat din: teoalbina din Februarie 22, 2013, 03:02:04 PM
Pentru cei care sunt cu adevarat interesati de acest subiect, cred ca un raspuns multumitor vor gasi la urmatorul link: http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/02/22/campanie-denigrare-biserica-pr-eugen-tanasescu-pr-constantin-sturzu-radu-pred/

Ce va asteptati sa gasiti pe un sait de profil?
Aratati-mi un sait al informaticienilor, fizicienilor, medicilor, inginerilor, unde cineva "plange de mila bisericii". Sau toti aia enumerati de mine sunt niste prosti, inculti, ignoranti si doar cei din link-ul de mai sus detin adevarul suprem si sunt spuma omenirii?!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

morozan simion

dar aratati-mi mie un preot sau o biserica care sa ia hotararea sa ajute nevoiasii, sau macar sa inmormanteze gratuit un om sarac, stiu doar sa ia nu sa dea
asta este parerea mea si nu poata sa-mi schimbe nimeni punctul de vedere.
cred in Dumnezeu dar nu pot sa cred in preoti, nici in ceea ce fac nici in ceea ce spun, ei sunt cei care l-au tradat pe Issus, de aceia la trimis Dumnezeu pe pamant sa ne salveze, pentru ca Dumnezeu ne iubeste, iubeste mult ceea ce a creat

pharaonu75

Discutabil... orice este discutabil!

Nu agreez ideea ca cineva sa imi bage mana in buzunar, mai ales cu japca, si sa imi ia din ce este al meu, indiferent daca acel cineva este reprezentantul fiscului sau al Domnului.
Nu vad de ce din banii mei, platiti ca impozit, trebuie sustinuta bisercia. Sa se autofinanteze, ca si asa preotii (indiferent ca sunt ortodocsi, catolici, etc.) te jupoaie de bani! Sa dea acei bani pentru biserica, nu pentru bunastarea celor de la masserati, audi, mercedes...

alvo

deci cum e secularistilor?
vreti sa va pastoro-prosteasca ala cu aleluia, de vorbeste in limbi sau aia din filmul de la muzeul taranului roman?
ia mai dati cu o piatra in biserica ortodoxa!

cornelioandanciu

Citat din: pharaonu75 din Februarie 24, 2013, 06:35:49 PM
Discutabil... orice este discutabil!
Inteleg asta ca mama poate face rau fatului, dar daca lucrurile urmeaza cursul firesc(la asta m-am referit) ce poate face mama sau tatal pentru fat? O ingrijire cat mai buna a mamei si cam atat, in rest nimic. Ca sint femei care isi omoara pruncii nenascuti, e drept si asta.Eu cred ca acea stareta dupa ce a pacatuit , culcandu-se cu un barbat, a avut de ales intre a-si omora pruncii sau a-i naste.Si cred ca bine a facut ca a ales a doua varianta.(Femeia se va mantui prin nastere de prunci).
Numai bine!
Va salut.

pharaonu75

Citat din: alvo din Februarie 24, 2013, 06:40:21 PM
deci cum e secularistilor?
vreti sa va pastoro-prosteasca ala cu aleluia, de vorbeste in limbi sau aia din filmul de la muzeul taranului roman?
ia mai dati cu o piatra in biserica ortodoxa!

Nu vreau sa ma prosteasca nimeni si nu mai trageti dvs concluzii in locul meu! Ar trebui sa vedeti ca exista si alte optiuni, in afara celor aratate de dvs. Si sunt multe!
Spre exemplu eu prefer sa merg pe urmele lui nea "Ilici", intaiul prezident roman post-ceausist si sa ma declar ateu!

Nu reactionez bine la vrajeala ca decat sa vina babaul imperialist cu nu stiu ce metode odioase, mai bine sa ii tinem in carca pe astia, le fel de odiosi, dar care sunt ai nostri!

Obombo

Citat din: alvo din Februarie 23, 2013, 11:03:39 PM
astia de duceti campania de denigrare a bisericii ortodoxe romane,pe bani sau din naivitate...
Alvo, incearca sa intelegi diferenta intre a critica si a denigra :wink:
Cat despre deviatiile sexuale, alea sunt doar in capul tau.

pharaonu75

Alvo, spune-ne si noua ce s-a intamplat la Muzeul Taranului Roman! Da-ne un link, ca sa vedem si noi!
Eu chiar nu stiu!

alvo

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14270775-video-scandal-mtr-incidente-proiectie-film.htm
cat despre obombo,atat te duce capul,atat dai din tine! iti sugerez  sa-ti modifici denumirea  locatiei  in "cisterna din latrina"

pharaonu75

Mda... acelasi sentiment de sictir!
De dragul imaginii, a dorintei de a da bine in ochii nu stiu cui, noi romanii ne dam de ceasul mortii pentru respectarea drepturilor si evitarea discriminarii minoritatilor, fie ele etnice, religioase, culturale, sexuale, etc., uitand in totalitate de drepturile majoritatii si ajungandu-se in dese randuri ca tocmai majoritatile sa fie discriminate.

Ca la noi la nimeni! Daca nu ar fi asa, nu am mai fi noi! :mad: :mad:

morozan simion

fiecare are dreptul sa creada in ceea ce vrea si cum vrea, nimeni nu-l opreste atata timp cat ceea ce face nu-i afecteaza pe cei din jur.