romanul si ortodoxia ,fac casa buna

Creat de amazon66, August 24, 2012, 12:12:30 PM

« precedentul - următorul »

vranceanul

Raspuns gresit, imi pare rau sa-ti spun dar esti pe marginea prapastiei. Deci nu stii ce-i crestinismul. Scuze.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

Florin_Dan

elvis

ortodoxia(credinta) si biserica sunt 2 lucruri diferite.eu ma consider credincios cu frica de d-zeu dar nu ma duc prea des la biserica ...poate gresesc
"cu totii stim ca sunt anumite lucruri imposibil de realizat, pana cand apar unii care nu stiu asta si le realizeaza"-einstein

pharaonu75

Citat din: morozan simion din Ianuarie 29, 2013, 07:04:52 PM
... cum va explicati de maica stareta care a nascut doua fetite gemene?

Minune Dumnezeiasca!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

morozan simion

stiti ce este Minunea dumnezeiasca?
sunt acele fapte prin care hranessti un om flamand , dai apa unui om insetat, imbraci un om cu hainele rupte, ofera un loc caldut unui om nevoiasi si fa bine aproapelui tau , asa-l slujesti pe Dumnezeu, nu patindtaxe la biserici preoti popi predicatori, indiferent de religie.
Daca vrei sa te rogi la dumnezeu roagata in liniste oriunde si da unui om ,mancare, adapost si caldura sufleteasca, sa vezi ca e mai primit la dumnezeu
Dumnezeu sa ne binecuvanteze dupa cum cum facem si gandim

marius_vfp

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 30, 2013, 01:01:30 PM
Citat din: morozan simion din Ianuarie 29, 2013, 07:04:52 PM
... cum va explicati de maica stareta care a nascut doua fetite gemene?

Minune Dumnezeiasca!

=)) =)) =)) tare de tot . parca ma e cineva care ramase insarcinata fara sa stie . dar ca sa ramai insarcinata prin mister  si sa ai si gemeni e deja performanta :D :)
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

tassevasi

Citat din: morozan simion din Ianuarie 30, 2013, 05:47:16 PM
stiti ce este Minunea dumnezeiasca?
sunt acele fapte prin care hranessti un om flamand , dai apa unui om insetat, imbraci un om cu hainele rupte, ofera un loc caldut unui om nevoiasi si fa bine aproapelui tau ,
Dumnezeu sa ne binecuvanteze dupa cum cum facem si gandim

Asa a facut un  vecin dea-l meu ,lucra in constructii ,a luat un coleg dea-l lui (mai amarit)  acasa ia dat de toate  inclusiv  un pat cald la parterul locintei ,lucrau inpreuna  erau cam de-o seama  37 ani .
  A stat un an chiar 2 la el, pina pretenul ia f...t  femeia  ca era tare frumoasa ,ala  a zis  ca-i intoarce si el binele ,banuesc eu .
    Acum sunt despartiti ,au un copil marisor la scoala , case destramate ,batai certuri ,scandal  etc
   Facerea de bine ....exista un proverb . 
  Numai bine .

morozan simion

pai daca el nu a fost in stare, si tot timpul era obosit, asa se intampla.
Dar ce ziceti de popa cu accidentu din constanta?

tassevasi

Nu cunosc ,ce accident ,nu pre am urmarit rubrica asta .

marius_vfp

stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

uve

Preotul de Constanta a fost suspendat ! Nu cred ca i s-a desfacut contractul de munca .Deci va fi platit . Va trece timpul , romanul uita si ...Preasfintitul de la Constanta a luat mita sa-l faca pe X popa si ce a patit ? E bine mersi . Cinste preotilor care sfintesc locul unde slujesc ! Se sacrifica pentru comunitati sarace si pana la urma-si gasesc linistea si fericirea acolo . Si o duc acceptabil . L-am cunoscut pe preotul din satul Brazesti ,jud Alba , in creierul Muntilor Apuseni .Cinste lui !
e-mail : apimob.alba@gmail.com
tel : 0744-595231

tassevasi

Asta nu e nimic , patriarhul a hotarit  din cauza unei greseli de interpretare ,sa se repete  botezul , de toti preotii din tara   .

morozan simion

acuma se spovedeste el la politie pentru faptele lui , nu mai da in gat enoriasii la sri cu ceea ce declarau la spovedanie

teoalbina