Intretinerea albinelor (sfaturi batranesti)

Creat de Bătrânul, Februarie 25, 2011, 08:42:55 PM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Nu stiu cum se numeste materialul. Este stratificat cu ceva epoxidic . Am fost sa-mi fac palinca si vroiau sa bage pe foc si am schimbat pe lemn de foc   :smile:

sorinma

Parca tego se numeste.I-l puneti cu totcu rama din prima poza? Puneti si sita la fanta aceea de aerisire?
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

Bătrânul

relutu

mosunick

Cu ce fel de dopuri acoperiti gaurile din capacele astea noi?
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

mosunick

Danke!
Ce grosime ati folosit la tego si cat are total inaltime capacul?
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

Bătrânul

am pus un cadru de sipca 2x2 cm in care am facut un urdinis de 3x1 cm . Grosimea tego aproape ca nici nu conteaza . Propun de 15 mm.  :hi:

mape 48-petru manea

Si eu am de gand sa fac asfel de capace din tego,dar de 15 mm (daca gasesc asa ceva ) fara cadrul desipca de 15/15 si urdinisul facut prin decuparea oblica din capac ,pentru a nu mari distanta dintre capac si partea superioara a ramelor ---pentru ca acolo in vara vor construi faguri

marian sima

V-am mai spus ,la Dedeman are acest material.

marian sima

Tego de cofraj este cel din pozele puse de dv,are rezistenta crescuta la umiditate si in compozitie intra si lemn de esenta tare.

http://www.dedeman.ro/bucuresti1/constructii/produse-din-lemn.html?p=4

Filmul fenolic este de 240 de gr/m la Dedeman dincolo e de 120 de gr/m.

Acesta e material de calitate.

stefan1

Stie cineva de unde se pot procura capace pentru bidoane de plastic de 40, 50, 100 litri? Sau se pot repara cele fisurate?
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

orbanstefan64

cu pistolul de lipit plastic merge f bine.
:hi: :hi: :hi: