Intretinerea albinelor (sfaturi batranesti)

Creat de Bătrânul, Februarie 25, 2011, 08:42:55 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Pai nu eram singur, il aveam pe Gabriel26do aliat!
Si pentru ca viscolul nu s-a oprit, astazi continuam lupta! N-avem teama! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Aurel

Citat
eu cred ca niste stupari adevarati acum se gindesc doar la un vin fiert sau tuicaaa fiarta dupa preferinta si  nu la hranitul albinelor asta era tema pentru sfirsit de vara.

Doamne ajuta sa fie asa  la toti stuparii
Da la scos stupii din zapada se pot gindi? :razz:

pharaonu75

Citat din: Aurel din Ianuarie 26, 2013, 10:07:38 AM

Dupa ce termina vinul fiert! :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

sorinma

Ai grija cum programezi luptele....eu stiu ca in primavara la taiatul vitei trebuie sa incepi o damigeana cu vin de anu trecut  :D
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

costelgeorgel

Citat
eu cred ca niste stupari adevarati acum se gindesc doar la un vin fiert sau tuicaaa fiarta dupa preferinta si  nu la hranitul albinelor asta era tema pentru sfirsit de vara.

depinde de situatie . Da se poate

costelgeorgel

Citat din: costelgeorgel din Ianuarie 27, 2013, 01:47:15 PM
Citat

Exemplificare

sorinma

Citat din: costelgeorgel din Ianuarie 27, 2013, 02:12:56 PM
Citat din: costelgeorgel din Ianuarie 27, 2013, 01:47:15 PM
Citat

Exemplificare
cred ca cei care au terminat vinu  =)) =)) =))
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

cristian bh

La mine zapada nu,stupi numa doi asa ca ramane sa ma consolez cu ceva mustoasa de Maderat,cursa direct din butoi de dud sau fragar cum se spune la noi :yes:

Bătrânul

Citat din: cristian bh din Ianuarie 27, 2013, 11:32:48 PM
La mine zapada nu,stupi numa doi asa ca ramane sa ma consolez cu ceva mustoasa de Maderat,cursa direct din butoi de dud sau fragar cum se spune la noi :yes:
Vezi sa nu duci cumva din el un butoi intreg la Florin- braileanul ca sa nu patesti ca mine. :nod:  =D>

cristian bh

[/quote]  Vezi sa nu duci cumva din el un butoi intreg la Florin- braileanul ca sa nu patesti ca mine. :nod:  =D>
quote]
da ce nu ti-a inapoiat butoiul??? =)) =)) =)) =))

Bătrânul

cristian bh

apoi eu zic sa deie Dzeu sanatate  si viata lunga atata  celor ce umple butoiul  da si celor ce golesc butoiul =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Bătrânul

Bucurii si liniste sufleteasca. Dupa iarna vine primavara ? ... sau incepe un an nou?   Andre Rieu - Romantic Paradise Part 1 (2008)

exarhu

hai butoi, butoi, butoi
s-avem vara mai de soi!
sanatate si numai bine!
:hi:
:bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:
da