PNA 2011 - 2013

Creat de dragos2006, Ianuarie 25, 2011, 10:18:03 PM

« precedentul - următorul »

CRISTI M

Ma baieti , stati asa ca nu-i asa .

Pentru Star_25 :

Doar parerea mea .
  Se vede de la o posta ca nu ai experienta in domeniul PNA ( sunt 5 ani incheiati ), si cred ca nici cu albinele nu stai prea bine . Nu crezi ca ACA srl la care esti tu inscris a vazut ca esti " la inceput " de drum si s-au gandit ca trebuie sa te " mulga" de ceva banuti ... pana pleci de la ei ?
Sigur nu ai inteles ( daca ai citit PNA-ul ) cu ce sa maninca . Nu esti omul potrivit sa faci comentarii , mai ales ca le faci pe prostia ta si in necunostiinta de cauza ( lipsa de informatie ).

Pt Florin

Salut , pai dupa ce ai dat 1000 euro si apoi 500 ( la asociatie ), nu ti se pare normal sa-ti cumperi stupi (cutii) :wink: daca nu esti multumit ... suna la OPC .

Domn Filip :hi:
Vrem dovada , fara ea nu ne baga nimeni in seama . Astfel de dovezi nici nu exista .

D006

Imi pare rau ca am fost atras intr-o discutie sterila si fara sens . Pentru a discuta ceva concret si sa obtinem si un rezultat pozitiv ar trebui ca omul care se ascunde in spatele nick-ului star_25 sa se prezinte cu identitatea reala si SA NUMEASCA CONCRET  asociatia la care face referire. Nu are rost sa generalizam la nivel national o situatie punctuala .

PS.1 FILIP , culmea ironiei la mine a fost invers ca la tine . Am cumparat matci marcate si de la producator acreditat dar nu mi-a putut elibera factura , asa ca nu am decontat nici o matca prin PNA chiar daca am cumparat 100.

PS.2 ATENTIE MARE !!!!!!!!!!! produsele Agrana gen Apiinvert sau Apifonda  NU SE DECONTEAZA PRIN PNA 2012  deoarece reprezentantii firmei NU au putut demonstra ca aceste produse nu provin din OMG-URI ca sa nu spun ca am auzit pe cineva sus-pus intr-o institutie importanta care sublinia faptul ca PRODUSELA AGRANA PROVIN DIN OMG

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: CRISTI M din Octombrie 17, 2011, 06:54:34 PM
   Pt Florin
Salut , pai dupa ce ai dat 1000 euro si apoi 500 ( la asociatie ), nu ti se pare normal sa-ti cumperi stupi (cutii) :wink: daca nu esti multumit ... suna la OPC .

:mad: :mad: :mad:
stii tu vreun numar de la opc?
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: dragos2006 din Octombrie 17, 2011, 07:40:50 PM

PS.2 ATENTIE MARE !!!!!!!!!!! produsele Agrana gen Apiinvert sau Apifonda  NU SE DECONTEAZA PRIN PNA 2012  deoarece reprezentantii firmei NU au putut demonstra ca aceste produse nu provin din OMG-URI ca sa nu spun ca am auzit pe cineva sus-pus intr-o institutie importanta care sublinia faptul ca PRODUSELA AGRANA PROVIN DIN OMG

confirm
si eu am auzit cand s-a facut aceasta referire la omg (fara vreo dovada palpabila)
ar trebui ca reprezentantul agrana sa ia masuri si sa dovedeasca cu acte ca produsele apifonda si apiinvert nu au la baza omg-uri
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

CRISTI M

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Octombrie 17, 2011, 07:43:44 PM
   Pt Florin

:mad: :mad: :mad:
stii tu vreun numar de la opc?

Da sigur:8989989 :roll: oare asta sa fie ?   sau........ mai bine suna un prieten ! :roll:  :hi: :hi:

star_25

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Octombrie 17, 2011, 05:01:49 PM
Citat din: star_25 din Octombrie 17, 2011, 04:36:29 PM
In alta ordine de idei : Un apicultor  din judetul buzau s a dus la seful de asociatie si i a zis ... atati stupi am  , trece ce vrei in dreptul meu si imi dai si mie 25% din cat da statul prin pna... ( halal gandire de apicultor ) Si seful a trecut de toate... si sambata a luat cei 25%   Acum nu stie ce va face  ca el a accesat si 141... :rotfl:  si sunt chestii care nu se "pupa "  ( cumparatul de cutii, de familii de albine... )

PS  Cand o sa am mai multe date....  revin  cu amanunte , inclusiv numele asociatiei si  numele  "stimabililor "  domni din  conducere ...
felicitari
e cazul sa rupem mata in doua, si sa miscam ceva si pentru noi, nu numai pentru altii
asteptam amanuntele concrete

Pai hai sa o rupem.... sa spunem toti ce stim .Si vom vedea ce va iesi :rotfl:

star_25

Citat din: filip din Octombrie 17, 2011, 05:13:47 PM
Eu propun verificarea listelor cu situatia din teren.
Apropos,cate matci marcate se vor gasi in stupi la confruntare?
Asta asa ca fapt divers pe considerentul PROSTI-SMECHERI
Sunt pentru o verificare la sange in teren a tuturor celor ce au luat bani prin pna  ( si prin celelalte masuri ).Dar cine sa o faca?  Pentru cei de la APIA e mai usor sa numere vacile , oile ,......etc, la albine nu se baga ... Va deschide cineva de la APIA vreun stup sa verifice regine?  Sau credeti ca atunci cand au fost pe teren sa verifice pna ul, 141, 112...   au deschis vreun stup sa vada daca e albine in el? (am auzit ca in unele locuri i au pus sa salte podisorul sa vada daca iese albina , dar oricum ei nu erau langa stupi) .Cred ca asta e motivul prin care subventia pentru apicultori se da prin pna,   nu direct cun se face in zootehnie

star_25

Ma baieti , stati asa ca nu-i asa .

Pentru Star_25 :

Doar parerea mea .
  Se vede de la o posta ca nu ai experienta in domeniul PNA ( sunt 5 ani incheiati ), si cred ca nici cu albinele nu stai prea bine . Nu crezi ca ACA srl la care esti tu inscris a vazut ca esti " la inceput " de drum si s-au gandit ca trebuie sa te " mulga" de ceva banuti ... pana pleci de la ei ?
Sigur nu ai inteles ( daca ai citit PNA-ul ) cu ce sa maninca . Nu esti omul potrivit sa faci comentarii , mai ales ca le faci pe prostia ta si in necunostiinta de cauza ( lipsa de informatie ).

Iti dai cu presupusul.... Crezi ca daca ai peste  500 de postari pe forum esti mai potrivit pentru a comenta  fata de mine ?  E adevarat ca din postarile la acest topic lipsesc unele detalii    (pentru moment ),  dar e bine sa gandesti inainte sa dai cu presupusul   . De ce nu ar fi posibil ca tu sa stai rau cu albinele?   Sau ca multi alti sa ai albine doar pe hartie?  Presupuneri, de...

D006

Exact cum ma asteptam !  individul nu are curajul sa-si dezvaluie identitatea ! ce usor este sa fim masculi feroce in spatele anonimatului !
  TOTI care au fraudat sistemul indiferent ca au facut-o prin APIA sau prin FEADR   in final cand vor trage linie vor vedea ca mai mult au cheltuit decat au castigat prin asa zi-sa frauda .Toti anonimii care acum arunca cu  noroi in formele asociative sunt acei indivizi care au intrat in apicultura cu gandul la frauda iar acum cand vad ca nu au castigat nimic incep sa faca spume la gura.

star_25

Citat din: dragos2006 din Octombrie 17, 2011, 09:55:48 PM
  Exact cum ma asteptam !  individul nu are curajul sa-si dezvaluie identitatea ! ce usor este sa fim masculi feroce in spatele anonimatului !
  TOTI care au fraudat sistemul indiferent ca au facut-o prin APIA sau prin FEADR   in final cand vor trage linie vor vedea ca mai mult au cheltuit decat au castigat prin asa zi-sa frauda .Toti anonimii care acum arunca cu  noroi in formele asociative sunt acei indivizi care au intrat in apicultura cu gandul la frauda iar acum cand vad ca nu au castigat nimic incep sa faca spume la gura.
Exact don dragos.... ma asteptam  sa fi un sustinator al asociatiilor... Nu i nimic nou in asta .  S  ar parea ca ai un defect  ( sau slabiciune ) : curiozitatea   ( trasatura feminina in general )
Din punctul meu de vedere  ramane cum am zis : asociatiile  (acar sau celelalte ce au rasaritsit ca ciupercile dupa ploaie ) sunt reminiscente comuniste.. . Apicultorul trebuie sa stea la masa cu APIA nu cu intermediari  ( profitorii )
:yes:

CRISTI M

Adica ceva de genul :       HOTUL STRIGA :HOOTIIIIIIII ?

Ma 3,14 adica star-25 , tu crezi ca daca la sedinta lu peste ai auzit ca vine "nemiere" in tara si ca altii fura prin PNA , adica fura aia mari , asta nu inseamna ca fura toti .
Zici tu ca "pentru moment lipsesc cateva detalii" pai tu nu sti pe ce lume traiesti dar sa mai sti si detalii . In loc sa vi cu o intrebare de genul : Cum sa fac sa ...? Ajutatima sa fac ...? tu vi si-mi zici ca daca am 500 de postari sunt potrivit sa COMENTEZ cu tine .
Vai de capul tau :redcard:

D006

Cristi nu are rost sa-i raspunzi individului deoarece este nascut anonim , traieste anonim  si va muri anonim , sa mai spun ca are o logica bolnava tipic individului frustrat care se masturbeaza in fata ecranului.

star_25

Dupa limbajul vostru elevat  se vede cine sunteti !!! 

D006

Noi suntem doi stupari iar tu .....

ROG MODERATORII SA STEARGA ULTIMILE POSTARI DEOARECE SUBIECTUL A DEGENERAT SI NU MAI ARE LEGATURA CU PNA .!  INCLUSIV POSTARILE UTILIZATORULUI STAR-25 DEOARE ADUCE ACUZE NEFONDATE BRESLEI STUPARILOR;

star_25

N am acuzat nici un stupar.... ci vorbeam de sefii de asociatii care si trag spuza pe turta lor  . Daca uni se simt ofensati e problema lor !