PNA 2011 - 2013

Creat de dragos2006, Ianuarie 25, 2011, 10:18:03 PM

« precedentul - următorul »

star_25

Nu eu am folosit cuvinte ca  : masturbare, vai de capul tau , prost, prosti....

CRISTI M

Ma 3,14 , tu nu cumva esti din Constanta ? Am auzit ca acolo sunt multi donatori universali .

ilalexandru

Intru si eu putin in vorba cu speranta ca poate ma poate lamuri si pe mine cineva de ce mai stau eu in tara asta.....?????

Primul lucru : stiti ca azi, in Valcea, a fost ultima zi in care se depuneau cererile pt transa a treia pe masura 141? Si ca foarte multi din cei care au accesat respectiva masura habar nu au de lucrul asta? Ca multi asteapta telefonul celor de la APDRP pt a se duce cu cererea de plata? Stiti ca anul asta au schimbat documentatia care trebuie depusa odata cu cererea de plata? Stiti ca acum au introdus obligativitatea ca sa duci adeverinta de la asociatia in care esti inscris?

Al doilea lucru, legat de PNA: stiti ca anul asta am picat pe esantion pt verificare deoarece am depus dosarul pt medicamente?Insa stiti cum s-a desfasurat aceasta verificare? Cu o zi inainte ma suna cineva si imi zice ca maine vine APIA sa ma verifice. Eu am intrebat ce trebuie sa prezint? El : nimic, doar doua borcane de miere pregatite. Au venit ziua urmatoare, nici nu s-au uitat la stupi(domnul de la asociatie ma stie din pastoral si stie ca am mult mai multi stupi decat am eu declarati), mi-au dat niste hartii la semnat, au luat cele doua borcane de miere si au plecat mai departe. La vecinu Ion care are 10 stupi in gradina si 100 declarati oare de ce nu a mers?

Al treilea lucru : tot aud ca salcamul nostru are probleme din cauza OMG-urilor. Imi zice un procesator ca din 10 tiruri, la un laborator din Elvetia, 8 i-au iesit pozitive(prezenta de polen provenit de la OMG-uri). Acum intreb si eu, ca sunt putin cam batut in cap, problemele astea cu OMG-urile nu provin si de la apiinvertul obtinut din porumb modificat genetic? Sau la noi se cultiva masiv rapita modificata genetic?

Astept si eu niste lamuriri in special, daca se poate, de la domnul Dragos si domnul Cristi. Carora le multumesc anticipat pt raspunsuri

star_25

Citat din: POSTASUL din Octombrie 17, 2011, 10:36:03 PM
Citat din: star_25 din Octombrie 17, 2011, 10:29:02 PM
Nu eu am folosit cuvinte ca  : masturbare, vai de capul tau , prost, prosti....
donu Star daca sunteti suparat pe o anumita problema nu trebuie sa jicnesti pe toata lumea si ceam citit din postarile dv  sunteti pe aici pe forum doar cu ganduri rele  ,  :offtopic:rog moderatorii sa ia atitudine :redcard:
Care i cuvantul jicnitor in postarile mele ? 

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

star_25

Vorbeam de pna ... si de asociatii. Am dat exemplu cum sefii asociatiei ne au facut  din " condei " numai la varachet  de  aproximativ 25 000 000 lei vechi  ( 2500 ron ) fara sa investeasca nimic  !  Pe masura ce vor da banii vin cu amanunte ... Daca as da numele asociatiei acum e posibil sa  " acopere " unele lucruri...  Cine vrea sa inteleaga , intelege....

D006

Pt. ilealexandru :

1 pe masura 141 cele expuse erau lucruri stiute , ca stuparul NU se informeaza e numai vina lui nu a celor de la APDRP.

2   pe PNA : si eu sunt surprins de ce ai postat tu deoarece la mine in asociatie inspectorii de la APIA au luat in esantionul reprezentativ de control pe stuparul cu suma cea mai mare de primit . Si spre surprinderea mea chiar daca stupina se afla in alt judet in 48 de ore inspectorii au fost prezenti in stupina omului si au facut inventarul pana la ultimul reper .
  Ca o gluma , poate la voi la olteni controlul se face invers. Vecinul tau chiar daca in curte are doar 10 lazi nu inseamna ca nu are 100 de familii de albine , poate are si alte vetre de sptupina.

3 In salcam s-au gasit OMG in principal din cauza rapitzei , la cei care au dat apiinvert pana la testul pt. OMG mierea a cazut la testul polenului.

CRISTI M

ilalexandru

Sa o luam pe puncte .
  1) Fiecare judet este " de capul lui " . Nu stie stanga ce face dreapta .
  2) Sti cum cred eu ca-i cu controlul de la tine : O mana  spala pe alta si amandoua spala fata .
      Din pacate asa se intampla in RO .Au venit la tine ( ca si la mine ) din simplu motiv : amandoi suntem in regula .
  3) Este adevarat ca apiinvertul este din plante modificate genetic , cum multi au bagat la greu in stupi , este usor de inteles de ce este mierea asa .
      Cat despre Rapita si Floare ..., ce sa mai zicem ... stim toti ca-i 3/4 modificata . ( deasta nu au cumparat Procesatorii ( Filomera ) mierea de Floare .

Asta este ... suntem de rasul lumii . Trebuie sa mergem la Cultivatori sa-i intrebam daca au cultura modificata ... dar crezi ca ne vor spune ? Eu cred ca nu .

ilalexandru

NU e vorba numai de stupari, e vorba si de multi altii care habar nu au. Anul trecut au fost sunati cum sa se prezinte cu cererea de plata. Anul asta nimic. Si domnule Dragos, nu multi sunt ca noi. Multi nu stiu ce e ala internet, fiecare isi vede de albinele si animalele lui. Uniii stiau ca trebuie sa depuna actele in octombrie, dar nici unul ca nu stia ca nu trebuie sa treaca 30 de zile de la incheierea anului.....imi scapa aici cuvantul. Au semnat contractul de finantare pe 18 septembrie 2009...pana pe 17 octombrie 2011 trebuiau sa depuna cererea pt transa trei. Chiar daca in declaratia de esalonare ei au trecut luna octombrie. Sunt curios ce se va intampla maine.

Pe PNA....se fac atat de multe magariiincat nu-mi vine a mai scrie. Apropo : stiati ca sunt multi care au accesat 112 fara a avea un stup? Nu spun ce metoda au folosit la verificare ca dau idei la altii. Unii au facut 112 asociindu-se cu altii....pe hartie are 85 de stupi si in realitate doar 15 sunt ai lui.
Saptamana trecuta m-am plimbat prin Italia pe bani europeni....pur si simplu sunt scarbit de tara asta. Luam banii de la UE si ei se intorc tot la ei...Numai pt hotel camera de comert din Valcea in colaborare cu alte camere din alte judete au platit peste 100000 de euro pt vreo 110 persoane. OAre unde e UDREA cu turismul romanesc?
Statul romanesc nu stie cum sa faca ca sa mai dea cei 20% din contributia ei la proiecte...dar statul nostru nu stie ca tot lui i se intorc apoi 24% din TVA, inca alte cateva procente din impozit, plus alte avantaje. Obtii fimantare de 100000 de euro pt un proiect si cel putin o treime se intoarce inapoi la stat. VAi de tara asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pharaonu75

Mda, a venit toamna... Incepe show-ul!

pt star_25: nu te supara pe mine, dar am impresia ca esti masochist! Chiar nu realizezi ca doi "lupi batrani" (ma refer la Dragos si la Cristi) fac misto de tine? Se amuza! Aruncati cu noroi cat vreti, fac eu curat maine!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

star_25

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 17, 2011, 11:24:42 PM
Mda, a venit toamna... Incepe show-ul!

pt star_25: nu te supara pe mine, dar am impresia ca esti masochist! Chiar nu realizezi ca doi "lupi batrani" (ma refer la Dragos si la Cristi) fac misto de tine? Se amuza! Aruncati cu noroi cat vreti, fac eu curat maine!

Pentru ca au vechime in postari , au si clauze speciale  ? Limbajul acesta ii reprezinta in general  ? Forumul apiardeal e o comunitate inchisa ? E cumva interzis celor ce nu vorbesc , gandesc , canta si danseaza cum dirijeaza ei ?  Sau pentru ei  :nono: se fac derogari ?
Ca administrator ii sustii?  :nono: :nono: :nono:

D006

in curand voi deschide un topic despre prosti si prostie. sper ca APIARDEAL este o comunitate inchisa pentru...prosti si prostie.
  omule intelege ca noi - smecherii de pe APIARDEAL-ne cunoastem PERSONAL DE CEVA TIMP asa ca avem un statut special.

star_25

Inteleg ca voi , smecherii de pe apiardeal vedeti paiul din ochiul altora nu barna din ochiul vostru .... :nono:

Kov iulian

Citat din: dragos2006 din Octombrie 17, 2011, 07:40:50 PM

PS.2 ATENTIE MARE !!!!!!!!!!! produsele Agrana gen Apiinvert sau Apifonda  NU SE DECONTEAZA PRIN PNA 2012  deoarece reprezentantii firmei NU au putut demonstra ca aceste produse nu provin din OMG-URI ca sa nu spun ca am auzit pe cineva sus-pus intr-o institutie importanta care sublinia faptul ca PRODUSELA AGRANA PROVIN DIN OMG
Oare de de nu sunt surprins , de chestia asta , parca am mai spus asta pe aici pe forum si catre amici mei ,"  NU LE DATI LA ALBINE PROSTII DE ASTEA CA SUNT DIN PORUMB MODIFICAT GENETIC "   ei nu prea pot introduce direct porumb modificat genetic in consumul uman ,  asa ca fac tot felul de prostii din el , o data sa aiba profit mai mare si a doua oara prin procesare spera sa se piarda urma si sa nu se comenteze originea si felul porumbului .

D006

Baiat , aici nu este vorba de porumb modifict genetic ci de ceva mult mai grav !