Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Eduard Rotaru

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 07, 2013, 07:11:45 PM
Maine merg in targ la Buzau , cate lazi vrei sa cumpar fara factura ? 100 , 200 , ????

Ce-i drept mi-ar mai trebui vreo cateva lazi ca s-a cam marit efectivul de familii insa acum am un constructor mai aproape de mine si ma serveste in primavara...merci!

bio

Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 07, 2013, 07:20:38 PM
......

Ce-i drept mi-ar mai trebui vreo cateva lazi ca s-a cam marit efectivul de familii insa acum am un constructor mai aproape de mine si ma serveste in primavara...merci!

Cred ca la Tirgurile Apicole,  nu prea gasesti modelul de stup care il exploatezi .

Cred ca numai Viorel face astfel de stupi.

pharaonu75

... insa acum am un constructor mai aproape de mine si ma serveste in primavara...

Cu factura sau fara?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Eduard Rotaru

Citat din: bio din Noiembrie 07, 2013, 07:27:42 PM
......

Cred ca la Tirgurile Apicole,  nu prea gasesti modelul de stup care il exploatezi .

Cred ca numai Viorel face astfel de stupi.

:)))...chestia e ca nu stau doar in lazile alea...juamte din stupina sunt pe "lazile minune" iar jumate pe vertical 10R.

Eduard Rotaru

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 07, 2013, 07:35:22 PM
... insa acum am un constructor mai aproape de mine si ma serveste in primavara...

Cu factura sau fara?

Intotdeauna cu factura.

pharaonu75

Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 07, 2013, 07:40:03 PM
Intotdeauna cu factura.

:bravo: :bravo:
Asa imi iau si eu salariu, pentru ca in caz contrar guvernul baga taxa pe stalpi! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 07, 2013, 07:38:38 PM
....

:)))......juamte din stupina sunt pe "lazile minune" iar jumate pe vertical 10R.

Edy..??>.Nu te-ai lecuit inca de "stupii minune"..??

Incearca sa scapi de ei acum cit mai sunt ceva guvizi dornici sa se umple de bani cu "tehnologia ursu"... cu factura, fara factura, numai scapa de ele ca peste 2 ani le dai cu cite o luminare ca... nu le mai ia nimeni.

Eduard Rotaru

Citat din: bio din Noiembrie 07, 2013, 07:53:38 PM
Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 07, 2013, 07:38:38 PM
....

:)))......juamte din stupina sunt pe "lazile minune" iar jumate pe vertical 10R.

Edy..??>.Nu te-ai lecuit inca de "stupii minune"..??

Incearca sa scapi de ei acum cit mai sunt ceva guvizi dornici sa se umple de bani cu "tehnologia ursu"... cu factura, fara factura, numai scapa de ele ca peste 2 ani le dai cu cite o luminare ca... nu le mai ia nimeni.

Ca sa parafrazez un expert apicol "Stupul nu este rau, insa este dus la extrem de catre Dl Ursu".
Am reusit sa ii gasesc toate hibele...acum il folosesc corespunzator si isi face treaba. Partea proasta ca nu face banii, e mult prea scump pentru ce materiale sunt folosite.
Eu il privesc ca o lada normala de 12R care are atasat un compartiment pentru familie ajutatoare...nu folosesc rama oarba deloc, nu folosesc anticamere si alte minuni...
Pe scurt lada nu valoreaza nici macar jumate din cat se cere pe ea si nu poate fi folosita asa cum este prezentata de Dl Ursu, dar asta nu inseamna ca nu poate fi folosita deloc.
Sincer, la cat am patimit cu aceste lazi, cand va veni vremea le voi da de pomana si voi pastra una ca amintire.

marius_vfp

eu zic sa nu pastrezi nici macar una , ca nu cumva sa ai ce povesti si la altii cum si ce ai tras cu ele ,

da , daca tot zici ca nu isi merita banii de ce nu ai observat asta din timp ? poate era mai benefic.
spor

PS. vad ca ai descoperit forumul , interesant uite asa mai aduna ofline ceva pagini la topicul lui.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

D006

Paginile le aduna pharaonu ca el este vinovat de infectia online .  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

MariusApicultura

Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 07, 2013, 03:09:34 PM
Citat din: MariusApicultura din Noiembrie 07, 2013, 02:50:23 PM
Am fost foarte atent si stiu sigur ca ati zis si in film "....stiu ca nu era ok ca imi daduse factura pe 50 stupi, am zis ca nu e in regula ...au argumentat ei ca ce iti trebuie fct pentru toti stupii..etc ... dar am zis ca hai treaca mearga..." nu este un citat exact dar cam asta reiese. Deci ati acceptat ilegalitatea...ma repet trebuia sa opriti din fasa ilegalitatea.
Si in legatura cu "statul roman" sau mai bine zis guvernantii nostri sunt alte discutii si nu va contrazic, dimpotriva aprob.

Am spus "treaca mearga" intrucat ulterior trebuia sa primesc factura finala si nu mai conta factura de avans indiferent ca valoarea sau numarul de lazi era diferit pentru ca dpdv contabil se procedeaza astfel: la emiterea facturii finale pentru a acoperi diferentele valorice si cantitative privind marfa comercializata se face storno la factura de avans si se intocmeste factura finala cu numarul de lazi cat si valoarea totala a acestora. Cheia si cel mai important document in toata aceasta mascarada a fost avizul de transport care a fost corect intocmit si care reprezinta intrarea in gestiune a lazilor. Emiterea facturii lui Ursu s-a realizat cu 2 saptamani inainte sa il dau afara (oare nu cumva era premediata treaba?!!) si s-a emis in baza aceluiasi aviz care era pe numele meu. Total gresit pentru ca legal trebuie sa existe cate un aviz pentru marfa pentru fiecare client indiferent ca acestia folosesc acelasi mijloc de transport si se realizeaza la aceeasi data. Ca sa nu mai spun ca furnizorul a falsificat semnatura delagatului de pe factura...sunt f multe aspecte legate de documente care au fost expertizate si asteptam rezultatul urmatorului proces....

Dupa cum vad eu lucrurile:
- ai intrat in joc acceptand toate "ilegalitatile"..cu facturi cu facturite cu avize..etc :)
- apoi ti-ai dat seama ca esti cam in pierdere sau mai bine zis ca tu esti cel care a investit cel mai mult si ca de fapt ai acceptat o "afacere" unde nu ieseai bine
- la sfarsit vazand "vrajala" dl offline...ai zis sa isi ia zborul...dar dupa ce ai fost de acord cu toate...

Asa ca aveti si dvs vina,  ati asteptat tribunalul  (hotararea) sa iesiti la rampa...sa va aparati. In documente aveti drepate sa zic asa...dar moral .. :qp: ...nu a iesit pasenta cum ati vrut...va-ti dat seama ca sunteti pacalit in loc sa pacaliti.. :) :).

Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

Stefan Madalin

Ma, Rotare dupa parerea mea esti ....... , pentru ca :
- economist fiind nu ai luat( cerut ) nici macar proforma in urma unui contract
-ai ideea clara de a face proiecte finantate dar te multumesti cu jumatate din date , valori , sume....
- accepti sa cumperi o " tehnologie " dar nu respecti tehnologia  ( fie ea si cea mai proasta )

Ps Dupa ce am vazut si filmul de la tine am sunat la Mester sa comand si eu stupi Ursu . A zis ca e ok a dat si numarul de cont , .... Esti  rau , dar imi doresc sa ma insel .

Eduard Rotaru

Citat din: Stefan Madalin din Noiembrie 08, 2013, 12:56:49 AM
Ma, Rotare dupa parerea mea esti jigodie , pentru ca :
-ai ideea clara de a face proiecte finantate dar te multumesti cu jumatate din date , valori , sume....
- accepti sa cumperi o " tehnologie " dar nu respecti tehnologia  ( fie ea si cea mai proasta )

Ps Dupa ce am vazut si filmul de la tine am sunat la Mester sa comand si eu stupi Ursu . A zis ca e ok a dat si numarul de cont , .... Esti magar rau , dar imi doresc sa ma insel .

Va salut si cu tot respectul va spun ca nu cunoasteti nici macar un gram din ceea ce ce se numeste tranzactie intre 2 persoane fizice...va rog mai documentati-va apoi veniti sa faceti afirmatii.

MariusApicultura

Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 08, 2013, 02:49:42 AM
Citat din: Stefan Madalin din Noiembrie 08, 2013, 12:56:49 AM
Ma, Rotare dupa parerea mea esti jigodie , pentru ca :

Ps Dupa ce am vazut si filmul de la tine am sunat la Mester sa comand si eu stupi Ursu . A zis ca e ok a dat si numarul de cont , .... Esti magar rau , dar imi doresc sa ma insel .

Va salut si cu tot respectul va spun ca nu cunoasteti nici macar un gram din ceea ce ce se numeste tranzactie intre 2 persoane fizice...va rog mai documentati-va apoi veniti sa faceti afirmatii.

Cu tot respectul dar esti p...t  =)) =)) =)) =)) tare!!
P.S.: Cine ghiceste ce cuvant este?  =))
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

pharaonu75

Citat din: MariusApicultura din Noiembrie 08, 2013, 07:24:58 AM
Cu tot respectul dar esti p...t  =)) =)) =)) =)) tare!!
P.S.: Cine ghiceste ce cuvant este?  =))

- priceput?
- profesionist?
- perfect?
- pacalit?