Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: Bătrânul din Noiembrie 07, 2013, 02:12:43 PM
Nu cred ca prof. Ursu a bagat mina in buzunarele voastre ! :nono: V-ati facut un plan in ceva la care nu va pricepeti si NU A IESIT ! (normal)  Acum in loc sa va recunoasteti "lipsa de expertiza " ......  :welcome:

Batrane ai perfecta dreptate ! tu ai spus in doua randuri ceea ce nu au reusit pinguinii de aici in zeci de randuri .
Eu de la inceputul anului 2011 vorbesc de escrocul on-line si  Eduard se arunca ca ... in ...

bio

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 07, 2013, 05:57:19 PM
...
Eu de la inceputul anului 2011 vorbesc de escrocul on-line si  Eduard se arunca ca ... in ...

..Dragosh si eu l-am acuzat de hotie pe nea' ursu de cind a inceput cu tehnologia minune..:)

Vad ca se vorbeste de facturi.... eu cred ca intre niste "apicultori profesionisti" nu era nevoie de facturi ca doar nu sunt alde ciuri-buri.. =))

D006

In viata mea am vandut si cumparat o groaza de stupi , pt. mine cel  mai mult valoreaza o strangere de mana . Asta deoarece afacerile se fac intre OAMENI  si nu intre facturi sau firme . Tzepele se dau intre altii ...

Eduard Rotaru

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 07, 2013, 06:28:21 PM
In viata mea am vandut si cumparat o groaza de stupi , pt. mine cel  mai mult valoreaza o strangere de mana . Asta deoarece afacerile se fac intre OAMENI  si nu intre facturi sau firme . Tzepele se dau intre altii ...
Da Dragos, dar cand e vorba de lazi nu cred ca furnizorul respectiv se incumeta sa vanda la negru si atunci clar e nevoie de facturi. Tu vorbesti de stupi, da, in acest caz clar ca se poate tranzactiona si fara documente perfect legal si pecetluind targul cu o strangere de mana...

D006

Maine merg in targ la Buzau , cate lazi vrei sa cumpar fara factura ? 100 , 200 , ????

Eduard Rotaru

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 07, 2013, 07:11:45 PM
Maine merg in targ la Buzau , cate lazi vrei sa cumpar fara factura ? 100 , 200 , ????

Ce-i drept mi-ar mai trebui vreo cateva lazi ca s-a cam marit efectivul de familii insa acum am un constructor mai aproape de mine si ma serveste in primavara...merci!

bio

Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 07, 2013, 07:20:38 PM
......

Ce-i drept mi-ar mai trebui vreo cateva lazi ca s-a cam marit efectivul de familii insa acum am un constructor mai aproape de mine si ma serveste in primavara...merci!

Cred ca la Tirgurile Apicole,  nu prea gasesti modelul de stup care il exploatezi .

Cred ca numai Viorel face astfel de stupi.

pharaonu75

... insa acum am un constructor mai aproape de mine si ma serveste in primavara...

Cu factura sau fara?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Eduard Rotaru

Citat din: bio din Noiembrie 07, 2013, 07:27:42 PM
......

Cred ca la Tirgurile Apicole,  nu prea gasesti modelul de stup care il exploatezi .

Cred ca numai Viorel face astfel de stupi.

:)))...chestia e ca nu stau doar in lazile alea...juamte din stupina sunt pe "lazile minune" iar jumate pe vertical 10R.

Eduard Rotaru

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 07, 2013, 07:35:22 PM
... insa acum am un constructor mai aproape de mine si ma serveste in primavara...

Cu factura sau fara?

Intotdeauna cu factura.

pharaonu75

Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 07, 2013, 07:40:03 PM
Intotdeauna cu factura.

:bravo: :bravo:
Asa imi iau si eu salariu, pentru ca in caz contrar guvernul baga taxa pe stalpi! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 07, 2013, 07:38:38 PM
....

:)))......juamte din stupina sunt pe "lazile minune" iar jumate pe vertical 10R.

Edy..??>.Nu te-ai lecuit inca de "stupii minune"..??

Incearca sa scapi de ei acum cit mai sunt ceva guvizi dornici sa se umple de bani cu "tehnologia ursu"... cu factura, fara factura, numai scapa de ele ca peste 2 ani le dai cu cite o luminare ca... nu le mai ia nimeni.

Eduard Rotaru

Citat din: bio din Noiembrie 07, 2013, 07:53:38 PM
Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 07, 2013, 07:38:38 PM
....

:)))......juamte din stupina sunt pe "lazile minune" iar jumate pe vertical 10R.

Edy..??>.Nu te-ai lecuit inca de "stupii minune"..??

Incearca sa scapi de ei acum cit mai sunt ceva guvizi dornici sa se umple de bani cu "tehnologia ursu"... cu factura, fara factura, numai scapa de ele ca peste 2 ani le dai cu cite o luminare ca... nu le mai ia nimeni.

Ca sa parafrazez un expert apicol "Stupul nu este rau, insa este dus la extrem de catre Dl Ursu".
Am reusit sa ii gasesc toate hibele...acum il folosesc corespunzator si isi face treaba. Partea proasta ca nu face banii, e mult prea scump pentru ce materiale sunt folosite.
Eu il privesc ca o lada normala de 12R care are atasat un compartiment pentru familie ajutatoare...nu folosesc rama oarba deloc, nu folosesc anticamere si alte minuni...
Pe scurt lada nu valoreaza nici macar jumate din cat se cere pe ea si nu poate fi folosita asa cum este prezentata de Dl Ursu, dar asta nu inseamna ca nu poate fi folosita deloc.
Sincer, la cat am patimit cu aceste lazi, cand va veni vremea le voi da de pomana si voi pastra una ca amintire.

marius_vfp

eu zic sa nu pastrezi nici macar una , ca nu cumva sa ai ce povesti si la altii cum si ce ai tras cu ele ,

da , daca tot zici ca nu isi merita banii de ce nu ai observat asta din timp ? poate era mai benefic.
spor

PS. vad ca ai descoperit forumul , interesant uite asa mai aduna ofline ceva pagini la topicul lui.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

D006

Paginile le aduna pharaonu ca el este vinovat de infectia online .  :rotfl: :rotfl: :rotfl: