Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

State

Eu cred ca domnul Ioan Olaru este platit sa faca reclama.  :lol:

romikele

Eu cred ca face reclama de dragul reclamei  :lol: :lol: :lol:

jurca ionut

Stiti ce a zis un prieten stupar?
Ca daca baci regina in gura te musca

istodorescu vasile

Citat din: jurca ionut din Ianuarie 17, 2014, 07:17:00 PM
spune-tii ca minte. a bagat el regina in gura? a vrut sa o manince si l-a muscat? daca totusi a bagat-o in gura, regina  miscind picioarele, perisorii de pe picioare iti dau impresia ca musca, dar total fals.

Kov iulian

Citat din: State din Ianuarie 17, 2014, 07:00:20 PM
Eu cred ca domnul Ioan Olaru este platit sa faca reclama.  :lol:
Eu cred ca ca Ioan Olaru il plateste pe Domnul Ursu, Ioan Olaru fiind patronul acolo dar pana acum a stat ascuns publicului .

:lol: :lol: :lol: :rotfl:

cornelioandanciu

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 17, 2014, 06:35:40 PM
:blah: :blah: :blah:
Domnue Ioan, viata este scurta! Motiv pentru care , pentru a te putea bucura deplin de albine, pe langa ladoaiele lu Ursu cumpara-ti si o lada cu tot ce trebuie, eu iti recomand un multietajat.Unul singur.Apoi pe vremea asta mai vorbim, daca ne-o tine Dumnezeu pana atunci. Numai bine!
Va salut.

D006

stefan1

Citat din: jurca ionut din Ianuarie 17, 2014, 07:17:00 PM

Bun venit, Ionut!   :hi:
  Fa-ti o mica prezentare pentru forumisti! Poti sa-ti faci o pagina a ta. Presupun ca esti incepator, dar nu-i bai, ca toti am fost odata incepatori.
  Referitor la regina razboinica: Eu am fost intepat odata de o regina! Nu e gluma. Era o regina nefecundata, am luat-o in mana si a incercat sa zboare. Am prins-o iar in palma, moment in care m-a intepat in calcaiul palmei. E o intepatura diferita de a unei albine, cam ca a unei viespi, altfel foarte duredoasa. Nu a lasat acul (de fapt nici nu are acea forma de harpon ca acul albinelor). Daca mi-ar fi spus altcineva, nu l-as fi crezut.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Oricum nu se compara cu regina lui on-line care are nas ! pe la inceputuri explica cum regina lui cand vrea sa urce in cat da cu nasul de speteaza inferioara a ramei  din cat ...

Ioan Olaru

Cum sa fac reclama nu am cum , ar trebui sa promovez serios si sa fiu si platit ar fi frumos , dar sa mai fiu si patron ar fi extraordinar.
Am vazut ca cineva imi recomanda un multietajat , sunt de acord dar cum sa ma pun pe 2 scaune , oricum ai nevoie de 200 de ron cu tot ce ati trebuie si pe mine nu ma incanta techica de lucru , nu are nici un stup in dotare sertar cu care ma-m obisnuit .
Am vorbit cu un apicultor care folosea multietajat iar acum ai pare rau si vrea sa treaca pe orizontal , eu unul cred ca folosesti ce poti , adica si financiar si dupa cum sti , daca as lua in calcul financiar as cumpara niste scandura si imediat as face lazi pe 20 de rame ar fi foarte ieftin bineanteles, si le-as face cum mar taia capu , schite se gasesc destule, dar iata nu vreau sa procedez astfel .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

Vyktor

Cum adica sa le faci cum te taie capu?l. Cand spui asta inteleg ca ai face fara sa tii cont de nicio regula sau dimensiune. La cum te "taie" pe tine, capul, stau si ma intreb ce ar iesi. ))/

cornelioandanciu

Domnule Olaru, sa ma anunti si pe mine cand trece omul acela de pe multietajat pe orizontal.Regula simpla este ca in ME nu se tin decat familii puternice.Astfel de familii nu pot fi tinute in ladoiul Ursu,Nu au spatiu sa se dezvolte.
Va salut.

dredd

fiecare face cum il taie capul, pe buzunarul lui

marian_6777

Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 17, 2014, 08:46:10 AM
Parerea mea e ca ioan nu greseste...el doar incearca sa faca ceea ce citeste si vede prin filmulete.
Daca-ti zice unul ca esti beat, il bagi.... undeva. Daca-ti zic mai multi, atunci te duci la culcare. De ce nu incearca sa faca si ce-i spun cei multi? Sau crede ca toata lumea ii vrea raul?   
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

petru.atudorei

Citat din: marian_6777 din Ianuarie 18, 2014, 10:28:20 PM
Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 17, 2014, 08:46:10 AM
Parerea mea e ca ioan nu greseste...el doar incearca sa faca ceea ce citeste si vede prin filmulete.
Daca-ti zice unul ca esti beat, il bagi.... undeva. Daca-ti zic mai multi, atunci te duci la culcare. De ce nu incearca sa faca si ce-i spun cei multi? Sau crede ca toata lumea ii vrea raul?
Nu stiu ce crede, dar banuiesc ce vrea sa faca. Are intentii bune, dar la capitolul practica sa cam prost.
Si ce greseste el e practica si calcule facute cu ponta matcii:
:hippo: :hippo: