Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

Asta e locatia stupilor mei in livada de migdali.
http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl&q=28
28194 Pond Rd. Wasco, CA.
Puneti voi adresa si apare harta.

Bătrânul

Andrei sintem vecini :rotfl: eu sint di St. George dar cel romanesc :hi:

D006

Am petrecut o iarna la Sf Gheorghe cand aveam vreo 13 ani parca si imi aduc aminte si acuma clipe de atunci. Frumoasa zona.

D006

Azi am dus si stupi mari la polenizare. Am plecat la 6 dimineata si la trecerea peste munte ne-a prins ploaia de m-am ingrijorat un pic. Albinele erau cam agitate ca le-am inchis si incarcat de Vineri seara.
Le-am asezat acolo frumos si a venit managerul livezi sa le inspecteze si a fost placut impresionat de 16 rame cu albina dar ma penalizat cu $25 ca am venit cu  o saptamana intarziere cu astia dar il frig eu.
Am scos 5 rame cu puiet complect capacit si le-am dat la fiecare din stupi mai slabi si de asemenea si o rama cu ceva miere si am complectat la toti pana la 20 de rame. Asta e pus pe targuiala si si-a gasit si cu cine. Este un arab din Iordan si el a cerut famili pe 6 - 8 rame si la 5 a zis el ca doar 5 rame se socoteste ca pe restul nu era puiet si eu am zis ca ii pun inapoi in camion si acasa cu ei la care el sa cam strambat ca mai are nevoie de 50 de stupi. Asa ca i-am zis ca daca socoteala lui e de 7 rame la $125 atunci 5 rame iese $90 sau in camion cu ele.

D006

Nevoie de mii de stupi.

D006

Un viitor bun pt apicultori

sfantul spiridon

eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

Salutare, numele meu e Florin, am o intrebare pt domnul Andrei: sunteti columbofil? Cum se impaca cele doua hobby-uri?

D006

Salut Florine.
Fost columbofil ca anul trecut am dat porumbei cu lacrimi in ochii.
10 ani am zburat cu destul de mult succes.
Campion la 1000km pot zice.

D006

Te intrebam pt ca eu sunt columbofil si nustiam cum merg cele 2 activitati impreuna, pacat ca a trebuit sa dai porumbeii!!

D006

Doua pasiuni care necesita atentie multa si timp mult.
Hraneste albine la porumbei si o sa ai rezultate mai bune.

D006

Cristian IONITA a scris:
AndreiRN a scris:
Pai tu sti bine ca oricand si oricine este binevenit acolo daca are intenti bune.
Iarasi tu sti pe pielea ta ca aici esti pedepsit daca te exprimi liber si sincer.

sa vede treaba ca eu am intentii nu taman bune, uite ce ma intampina
Administratorul v-a lasat urmatorul mesaj:
Ban acordat pentru incompatibilitate cu un forum democratic. Sa ne vedem sanatosi... tot luni!
Va rugam adresati intrebari la: E-mail.
In viata am invatat ca pot avea grija de mine si de integritatea mea personala asa ca ........ "Let it be" este atat un sfat drag cat si un cantec si artist aproape de filozofia mea de viata.

D006

Sunteti banat in acest forum. Veti putea intra din nou pe data de 23-02-2012. Administratorul v-a lasat urmatorul mesaj:
E bine sa nu mai postezi pe un forum pe care îl deteşti!
Va rugam adresati intrebari la: E-mail.

D006

Si cum a ajuns la aceasta concluzie Mircea ca eu as detesta un forum de la care am invatat asa de mult?
Exista totusi in regulamenul forumului asa ceva?
Trebuie sa iubesti forumul ca sa fi membru?
Sau e doar un gest de frustrare.
Stim toti povestea cu lupul si blana lui si se aplica ca o manusa oamenilor care administreaza si controleaza acel forum.
De fiecare data cand am cerut un dialog sincer si deschis TOTI au trantit usa in nas si s-au ascuns.  :nono:

bee_lover

Lasati ca 2 ani trec intr-o clipita  :rotfl: