Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

D006

Incearca si tu Ghita si poate o sa inveti ceva despre albine.
Am uitat ca la varsta ta ai ramas cu memoriile.

orbanstefan64

cinci * cinci .................... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

orbanstefan64

ciinii politiei germane rothweilerii  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: sa vedem cum te simti dupa :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :hi:

orbanstefan64

dar daca ai totusi ceva cu mine intra te rog la mine sa nu stricam pagina omului :nod:  :nod:  :nono:  :nono:

D006

sfantul spiridon

in aceasta lume, uni au curaj..in lumea reala....nu prea cred
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

Curajul este ceva real nu virtual.
Orice caine latra dupa gard dar cand deschid poarta multi fug cu coada intre picioare.

D006

:sad:  O zi trista.
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/a2IQVZmHnJQ[/youtube]
Dar vom supravietui pt realizari si mai marete.

D006

In weekend am fost invitat sa particip la polenizarea migdlilor chiar daca la un pret mai redus. Oricum mi sa oferit $125 de familie pt 5 saptamani inlivada de migdali si acum ma grabesc sa pregatesc 20 - 25 de famili pt transport.
Vor 6 - 8 rame cu albina si 2 corpuri de 1/1 la fiecare familie. Istoric se face divizarea in livada ca au o crestere exploziva. Eu am optat sa-mi ingrijesc singur stupi in livada ca sa mai casc i eu gura si sa mai invat ceva. Joi trebuie sa-i am dusi la un teren de incarcare si transport.

stefan1

Un pret redus de 125$/familie! Peste 100 de ani poate va fi si la noi asa... daca or mai fi albine.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Pai un contract direct fara intermediar ar aduce intre $160 - $180 pe familie dar asa noi ne atasam de cineva care are un contract mare dar nu si suficiente albine. Oricum va fi o experienta bine venita si desigur si un venit bun.

orbanstefan64

la dl andrei e pretul redus la noi nici preturi nu avem pe asa ceva vb dlui stefan
peste 100 de ani  :nod:  :nod:  :nod:

D006

Pai daca nu aveti livezi de migdali.
Glumesc.
Apicultori profesionisti incep in Decembrie cu polenizarea in Imperial Valley la granita cu Mexic unde sunt culturi puternice si muta stupii pana la granita cu Canada de la livada la livada polenizand si recoltand miere.