Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

Si eu am ban 100 de ani....din care nu am stat decat ..2 zile pe tusa, si alea in care am insarmat rame....
Apropo....nu-l implicati pe Teinegru64, e om bun....o zic eu, fullfit46...am citit postarile lui.....
Cititi in oglinda....

D006

Citat din: bee_loverLasati ca 2 ani trec intr-o clipita  :rotfl:
Pai la cate sute de ani am fost banat ..... 2 e chiar o clipa.
Pupeamea sa jurat ca nu mai posteaza cat timp postez si eu acolo si a trebuit sa se faca o alegere corecta.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Si bee-lover ...ce zice ???
Considera semnatura mea...o porcarie ?

D006

Citat din: 46tifllufSi eu am ban 100 de ani....din care nu am stat decat ..2 zile pe tusa, si alea in care am insarmat rame....
Apropo....nu-l implicati pe Teinegru64, e om bun....o zic eu, fullfit46...am citit postarile lui.....
Cititi in oglinda....
Iar ai aparut fantoma.  :finger:

D006

A...si inca ceva ....daca tot te consideri ...MODERATORUL MINUNE......cum poti sa zici FRATELE MEU (cel urat) ca eu am postat de pe ID-ul lui Teinegru ??
Vrei sa te invat....ceva ?

D006

Oricum azi am inceput prima serie de regine pe anul acesta ca am de gand sa ajung la 50 de famili si am deja 2 comenzi pt roiuri pe 5 rame asa ca e de munca. Pe Martie 6 aduc nuclee cu albina de la livada si a doua zi le dau cate o botca de la familia mea de prasila.

D006

Citat din: AndreiRNOricum azi am inceput prima serie de regine pe anul acesta ca am de gand sa ajung la 50 de famili si am deja 2 comenzi pt roiuri pe 5 rame asa ca e de munca. Pe Martie 6 aduc nuclee cu albina de la livada si a doua zi le dau cate o botca de la familia mea de prasila.
Vezi ca e mai interesant ROIUL pe 5 rame decat Ghita ?
Te simpatizez.....nu stiu ce intelegi tu prin asta....

D006

Citat din: AndreiRN
Citat din: 46tifllufSi eu am ban 100 de ani....din care nu am stat decat ..2 zile pe tusa, si alea in care am insarmat rame....
Cititi in oglinda....
Iar ai aparut fantoma.  :finger:
Nu zau....
Semne obscene....urat....
Mmm....american..inaintat.

orbanstefan64

si tu ce???????? AMR  CIT?

D006

Au inceput sa infloreasca portocalii si eu nu am destule albine.
Ale mele tot zboara prin livada de migdali.
Acolo sa stau cateva zile si sa recoltez polen pur de migdal.
Poate la anu sperand sa merg cu 50 de famili.
Oricum curand le aduc inapoi acasa si o sa mai fie inca citrice in floare.
Acuma am inceput sa fac regine si sa fac vreo 10 roiuri luna viitoare ca e mai important decat productia de miere.

D006

Am observat ..... din nou ca mi-au disparut posturile.
As vrea totusi ca atunci cand mi se sterge un post sa mi se spuna si motivul.
Cred ca asa ar fi corect.

D006

Postul pastelui .....si cel al craciunului ?
Aici, nu totul e corect. :zzz:
Ia dute dincolo si intreaba daca si lor le dispar din posturi...ca platforma e tot 3xforum.
Nu mai intervin, ca ma asteapta romikele de 5 zile la cotitura iar eu sunt inregistrat de doua. :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Citesc...

D006

A fost o zi superba ieri asa ca am dat fuga la albine ca am nevoie sa fac roiuri.

D006

Totul a inverzit si acuma creste vazand cu ochii.

D006

Livezile sunt inca in plina floare.