Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

10km deasupra solului

D006

Avioane mari
B747

D006

Franarea in aer

D006

Zapezi

sfantul spiridon

la multi ani domnule andrei!
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

La multi ani si multi pomi plini de flori dulci.

D006

Salutari tuturor de la aeroport si placere deosebita mi-a facut sa intalnesc pe cei pe care i-am intalnit si mi-au dat o mana de ajutor la nevoie.
Imi este dor de caldura

D006

Ajuns acasa.
25C si maine ma uit in stupi.

D006

Bai dar nu e asa de usor.
De 2 zile mi se inchid ochii si m-am putut tine treaz pana pe la ora 19 cand am adormit la TV.
Dar in schimb la ora 3 eram treaz si ma invarteam prin casa. Azi am pus in 5 ghivece ceva din semintele aduse si la pranz o sa ma uit in stupii de la munca si maine acasa si la rau sper.
E vremea buna si albinele lucreaza cu mare spor.
Aveau azi niste boabe de polen ff mari.
Am luat 7 colectoare si o sa instalez cat mai curand cateva acasa si la servici.
Salcami pusi in ghivece au dat frunza deja.

orbanstefan64

numai succese si toate cele bune!!! iar cind da salcimul din ghivece o sa vin la dvs in pastorala cu vreo 100 de fam binenteles daca i mi gasiti un loc bun  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Mersi pt urare si cand salcami mei ajung mari siproductivi esti binevenit cu albinele la cules. Pana atunci adapteaza niste aripi la pavilion ca sa-l poti agata in urma avionului.
Azi e prima seara cand am dormit pana pe la 6.30 si imi intru in norma.
De doua nopti ma trezeam pe la 3 dimineata.
Azi e o dimineata cu 15C afara si un soare placut.
O sa deschid cat mai multi stupi sa vad ce treaba au facut fetele mele si cu ce le-as putea ajuta. O sa fac si poze.

sfantul spiridon

o sa le aveti...era un raspuns primit odata....
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

Daca te referi la seminte ia legatura cu prisecaru ca am lasat la el cateva pungi cu mai multe feluri de seminte de arbori meliferi.
O zi perfecta azi pt albine.
Am deschis 6 stupi si au catul cam 70% capacit asa ca trebuie sa m pregatesc iar de extractie ca in cateva saptamani infloresc portocali.
Aveau celule de trantor capacit asa ca ma pot apuca de facut cateva regine si roiuri pt luna viitoare.

D006

In ultimele zile m-am uitat in stupi si uni au rame complect capacite si alti care sunt roiuri de 4 luni sunt in crestere.
Voi merge si voi scoate si inlocuii toate ramele capacite si voi ajuta cu puiet capacit familiile mai mici ca acuma incepe floare de portocal si culesul cel mare.
Ieri verificam la o familie cu cat de 1/1 ce avea rame pline si grele si sa suparat o albina de in spranceana stanga ma intepat.
Acuma arat "bine".

stefan1

Sa nu-mi spui ca lucrezi fara masca!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)