Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

La dracu' mai Andrei! Poze cu ,,iubita" ta imi trebuiau mie? Pune poze cu ,, fantasmagoria" aia de centrifuga biplana! Aia ma intereseaza! Si, fireste, cu zambetul tau imbatabil , acel zambet care ar trebui pe noi sa ne dea pe spate! ( mie personal mi-se pare cel mai tamp zambet posibil! Zambet de oligofren .... absolvent de .... Aerianoutica ! ) :hi:  :hi:  :hi:
Nu vrei sa renunti la incercarea tembela de a-mi replica? Nu faci decat sa-mi starnesti imaginatia in a te umili continuu! Pe bune , .... fie-ti mila de tine Mario!

D006

Citat din: murphy
Nu faci decat sa-mi starnesti imaginatia in a te umili continuu! Pe bune , .... fie-ti mila de tine Mario!
Ghitza, cand iti dai arama pe fatza doar pe tine te tragi prin noroi.
Cainele latra ca turbat dupa gard si eu ma joc cu batul pe gard.  :hi:

D006

....... ,, eu ma joc cu batul pe gard."..........
La mintea ta .... ce altceva sa faci? Chestiile juvenile te caracterizeaza Andrei! Serios , .... tu nu realizezi cat esti de imatur ???

D006

Manca-l-ar tata pe el de mititel !!! Ia uite ! I-a dat mustata !!! :hi:  :hi:  :hi:

D006

Citat din: murphy....... ,, eu ma joc cu batul pe gard."..........
Chestiile juvenile te caracterizeaza Andrei! Serios ,
.... tu nu realizezi cat esti de imatur ???
Asa este si sper sa ma joc asa pana ajung la varsta ta.  :hi:

D006

Citat din: romikeleBre, da voi nu va plictisiti deloc?  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: Nu v-am spus ca ma amuza teribil ? De ce sa ma plictisesc ? Din contra, cand sunt plictisit vin aici si-i arunc ,, migiuca ". Parca v-am povestit de pisoiul ala tembel care sarea dupa mingiuca si dadea cu capu'-n soba, dupa care se uita buimac in jur intrebandu-se cine-a dat in el! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

INCREDIBIL !!!!! Asta-i de avatar !!! Daca nu ti-o pui ma supar si nu ma mai joc cu tine , sa stii !

D006

Anul asta .... piua! Nu ne mai caraim pe forum ca-i enervam pe oamenii astia!
Uite si cadoul meu pentru tine : ,, Sarbatori in Los Angeles " ( da-ti-ar Dumnezeu asa ceva ! )

D006

Ghita, expert de net, pune si tu ceva original nu copiat.
Esti in stare?
Sa postez eu poze cu tine?
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

N-unteleg cu care Ghitza vorbiti...?Iar pozele nu sunt din pacate trucate!!! :rusine:

D006

Citat din: anisoarabalut
1. N-unteleg cu care Ghitza vorbiti...?
2. Iar pozele nu sunt din pacate trucate!!! :rusine:
1. Tu cati cunosti?
2. A zis cineva ca sunt trucate? Iti este teama ca zice cineva asta?
Poze se pot lua cu miile de pe forumuri si net.

D006

Offf, daca ..... taceai..... aflam si noi ceva.

D006

Speri tu sa vezi asa poze??

milu56

Citat din: anisoarabalutN-unteleg cu care Ghitza vorbiti...?Iar pozele nu sunt din pacate trucate!!! :rusine:
Acuma vor sa vada tite,spunele sa suga o albina,ca  nu mai sunt copii ca sa suga tita.

D006

Da, la ani tai nu mai sti ce e aia sa pui buzele pe o tita.