Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

Cred ca am nimerit intr-un loc unde femeile nu sunt vazute cu ochi buni,desi sunt multe stuparite in zona noastra a Neamtului.Si soacra mea umbla la stupi si il ajuta pe socrul meu,mama unui prieten al sotului,o alta doamna profesoara,o alta contabila si as putea sa va mai spun,dar ma retrag ca e mai bine,va las si va spun :MIERE MULTA SI ANUL CARE VINE SI S-AUZIM DE BINE! :hi:  :hi:  :hi: LA ANUL SI LA MULTI ANI !CA SE APROPIE 2010! :hi:  :)

milu56

Citat din: fullfit46Americanul ...nu mai zice nik ?
Milule ...unde esti ?? :rotfl:
In Spania,dar eu nu mai raspund la provocari,acum sunt in  chef cu romanii mei,ca a reusit ce am vrut cu votul.HAI ROMANIA!!!

D006

Citat din: anisoarabalut
Cred ca am nimerit intr-un loc unde femeile nu sunt vazute cu ochi buni,
Gresesti cu siguranta aici.
Femeile sunt vazute chiar cu ochii dulci pe aici.
Dar inca nu a aparut una serioasa ci doar ceva clonari flusturatice care au venit, au aruncat 5 posturi si au disparut.
Ca tine.   :hi:

D006

Care ochi dulci de vipera ai dumitale? :rusine:

sfantul spiridon

ma bucur ca "v-am vazut"..tinerel si frumusel...imi place tot ce faceti...da...aveti grija cu doamnele, mi se pare ca nu prea va descurcati...nu toate sunt regine.....
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

sfantul spiridon

cred ca ti-am citit toate postarile..totusi niciodata nu am auzit pe cineva sa te intrebe ceva despre roire, avand in vedere ca sezonul apicol la tine merge aproape 12/12...alceva, cam cata miere scoti pe an de la un stup bun, sau cam cata miere scoate pe an un apicultor facand o medie intre stupii buni si mai putin buni

D006

Ma intrebi de parca eu as fi apicultor cu experienta.
Dar o familie puternica cica baga in stup 200kg de miere pe an.
Acuma depinde de tine daca iei 100 si le lasi 100 sau le iei mai mult si le pompezi cu hranirea artificiala intre perioadele de munca dintre livezi.
Profesionisti nu au probleme cu roirea deoarece folosesc doar regine tinere si pe langa asta fac divizare puternica in livada.
Mie pana acuma nu mi-a roit niciun stup.
Dar totusi mi-au venit vreo 6 roiuri in cutii.

D006

Citat din: anisoarabalutCare ochi dulci de vipera ai dumitale? :rusine:
Asa vb o doamna?
Oricum eu cred ca esti domn. :hi:

D006

Citat din: AndreiRNAsa vb o doamna?
Oricum eu cred ca esti domn.
Sincer spun, aveam dubii in ceea ce te priveste, insa nu ma asteptam chiar la asa ceva! Ai grave probleme de perceptie asupra a tot ce te inconjoara. Adauga la asta mania persecutiei, ideile fixe, rasul de unul singur la propriile postari, imperioasa nevoie de a-ti numerota ideile (probabil din teama de a nu pierde ideea pe parcursul postarii), gramatica de ev mediu,tupeul cu care sustii absolvirea unei facultati, .... si pot continua la nesfarsit pe plaja asta.
  Intre timp pune-ti asta la avatar! (zici ca le-ai pozat alora de-au creat personajul!) Vezi ca duce cu gandul la .... aerian! Stii tu!

D006

Citat din: AndreiRNDaca ai sti tu ce vulpoi destept e Ghitza ........
Si te rog eu din suflet, cand vorbesti despre mine pune doi de ,, I " unde se cere asta. Fii agramat si ambiguu oriunde vrei tu in viata asta! Insa in ,, preajma" mea fa un mic efort si corecteaza-ti ,, tinuta". Vrei sa-mi zica lumea ,, Cu d-astia umbli?" .
  Andrei, ce dracu', ma faci de ras! Rade lumea de noi taticule! Nu-i frumos!
:nono:
p.s. Sa-ti trimit un model de centrifuga cu decolare verticala si planare la punct fix?

D006

FANTASTIC! Ce brusca revelatia am avut!!!!! In postarile tale despre centrifuga, lumea intelege ca te referi la cea din apicultura! Ei bine, am senzatia ca tu te referi la cea de probe pentru cosmonauti, cea cu nu stiu cati ,, G ", in care sigur ai fost uitat o noapte! Doar asa se poate explica degringolada din mintea ta!:nebun:  :nebun:  :nebun:  :nebun:  :nebun:  :nebun:  :nebun:  :nebun:  :nebun:
Tu, saracul, tot incerci sa ne faci sa-ti intelegem problema, iar noi ne tot straduim sa aducem discutia in apicultura! Iarta-ne te rog! Nu ne-am dat seama!

D006

:nebun:  :nono:  :nono:  :nono: Cand ti-oi schimba d-ta sexul si nici atunci...mai ai de asteptat,din pacate! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Am alte treburi mai importante oricum decat sa=mi pierd timpul cu d-ta! :hi:

sfantul spiridon

mai andrei cine sunt oamenii astia de vor asa de tare sa te dai batut? sper ca nu le faci pe plac.....oricum, am inteles si eu intradevar despre ce vorbeste dragos

D006

Stimati domni! Reanalizati pozitia mea. Cel putin pe-a mea. In afara de Andrei nu am nimic cu nimeni, cu absolut nimeni! Asta ar trebui sa va puna pe ganduri. Aveti senzatia ca am alte interese. Ei bine, nu! Am interesele mele aici pe forum, sunt axate strict la informatie apicola( deja am obosit tot explicand asta). Este EVIDENT, zic eu, acest lucru ne interactionand deloc cu nimeni, nederanjand pe nimeni altcineva, ci doar citind si incercand sa asimilez ceea ce caut.
  Andrei insa, la prezentarea mea, mai neobisnuita, e adevarat ... dar alta n-am, mi-a ,, sarit" in cap cu o atitudine absolut nepotrivita si invaluita de pragmatism si lipsa de imaginatie. Genul de relatie pe care el a impus-o intre noi doi a devenit mai nou un motivde amuzament pentru mine. Recunosc! Personajul este .... mititel, nervos, isteric, vulnerabil, incapatanat si etaleaza vehement o idee fixa! Ideea ca este urmarit prin forumuri de un anumit domn Tamas.
  Aici am sa-mi permit iarasi sa va canalizez d-voastra atentia!!! Comparati modul meu de exprimare cu al dansului, sau cu ale oricui despre care banuiti ca l-as inlocui. Imi place sa cred ca veti descoperi diferenta!
  Prima mea postare aici a fost facuta in ,, Anonimul de forum". Navigand prin topicul respectiv o veti gasi usor. Imediat dupa aceasta veti gasi reactia ,, zburlita " a micutului Mario Aeronauticu'. Ma veti intelege. Sigur!
  Dupa o etapa de schimburi de replici, unele chiar dure, am ,, alunecat " amuzat in faza de acum! Iarasi recunosc, ma distreaza la maxim sa-l provoc asteptand reactii disperate, agramate, lipsite de mesaj si total pe langa subiect!
  Faptul ca in afara de mine, iata, isi face noi ,, prieteni " , nu face decat sa intareasca convingerile mele despre felul sau de a fi. N-are rost sa va explicce fel anume are de a fi, sunt ferm convins ca v-ati facut o idee mult timp inaintea mea.
  Cam atat! ......... Cu explicatiile fata de dumneavoastra, fireste! Cu el abia am inceput! Cand sunt mai trist, cand nu am ce face, ii scriu ceva. El ,, percuteaza " cu o furie si o forta ce ar starnii invidia si unui STEALTH in plin atac, numai ca ...... trage cu cornete! ( o fi si asta un castig de pe urma .... facultatii sale de Aeronautica??? Se mai pricepe cineva? Trag Stealthurile cu cornete ??? )