Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

Si mai va rog ceva . Nu-l descurajati! Sustineti-l! Eu ce dracu' fac dupa aceea? Cum ma mai distrez?

D006

Dupa cum scrie ..... cred ca asta a facut in facultate !!! ( e tot Stealth ! )

D006

Murphy vezi ca Andrei e baiat istet si scrie in alta parte unde tu nu poti sa-l ataci !   :wink2:

sfantul spiridon

bun, fiecare dintre dumneavoastra a spus ce a avut de spus.....nu ziceam eu ca "te salut sange albastru" (daca nu cumva ma inseala memoria)...eu cred ca e loc sub soare pentru fiecare si mai cred ca doi "prieteni" se pot impaca daca au pasiuni comune....eu am avut niste discutii mai acide cu domnul centrifuga, cu don bazil sau chiar cu valter.....dupa niste explicatii pe mp, cred eu, s-au stins focurile....nici eu nu ma uit sa scriu intotdeauna corect, poate ma grabesc, poate ca mesajul se poate citi si asa sau poate ca efectiv nu-mi pasa daca el -mesajul-poate fi citit ...oricum, endrei este un tip de treaba si cred ca si dumneata esti dar totusi asta este "casa" omului si nu se cuvine sa-i spoim peretii chiar si cu sampanie...nu credeti?
hai sa dam mana cu mana/
pentru apicultura romana....
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

Am vazut aseara! Cititi mai atent. Se refera la cateva kg vandute conostiintelor personale, si ridica serios problema comercializarii productiei pe anul viitor .
Din acest punct de vedere ii doresc tot binele. Vorbesc extrem de serios. Poate sunteti obisnuiti cu ,, rautatile " mele, insa cand e vorba despre a castiga o ,, paine" lucrurile nu mai stau asa. Respect orice efort facut de catre oricine in atingerea scopului pe care-l are. Daca este un scop cinstit, fireste, si daca asta presupune munca. Oricare ar fi aceasta! Repet, vorbesc extrem de serios!
Mult noroc Mario!

D006

Citat din: sfantul spiridontotusi asta este "casa" omului si nu se cuvine sa-i spoim peretii chiar si cu sampanie...nu credeti?
Mergeti la paginea mea personala de la stuparitul si va astept cu impresii! Vorbim dupa aceea!
Oricum, apreciez interventia si intentiile dvs. Mersi !

D006

Citat din: dragos2006scrie in alta parte unde tu nu poti sa-l ataci !
Sigur ??????? Ia mergeti putin pe urmele mele pe acolo !

sfantul spiridon

1) balada vanatoreasca este una dintre acele opere poetice care iti taie rasuflarea...eu am recomandat-o de multe ori, gandand la alte opere-destine ....cervantes
2) nu vad domnule nimic decat ca ati avut o scurta contra ce se prea poate sa fie oarecum rautacioasa, da cine spune ca e lumea perfecta?
3) ei bine eu zic ca ati reusit ce v-ati propus si toata lumea a vazut cum stau lucrurile
4)hai sa dam mana cu mana....
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

Citat din: murphy
Citat din: AndreiRN
Daca ai sti tu ce vulpoi destept e Ghitza ........
Si te rog eu din suflet, cand vorbesti despre mine pune doi de ,, I " unde se cere asta.
Pai ca sa vezi ca in neatentia lui .......
Ghitza este numele cu care familia apropiata in striga pe Gheorghe Tamas, alias Drone, Albina proletara, toluta, ghituica, ghita gheorghita, laurentiu cilb, murphy, vreo 2 "femei" si inca vreo 3 unde astept sa faca o anumita greseala de sintaxa.

D006

Citat din: anisoarabalutAm alte treburi mai importante oricum decat sa=mi pierd timpul cu d-ta! :hi:
Se pare ca nu.  :hi:

D006

Citat din: dragos2006Murphy vezi ca Andrei e baiat istet si scrie in alta parte unde tu nu poti sa-l ataci !   :wink2:
Te inseli Dragos. Acolo Ghitza este laurentiu cilb si ghitza gheorghitza si parca si vali v.

D006

Citat din: dragos2006scrie in alta parte unde tu nu poti sa-l ataci !
Sigur ??????? Ia mergeti putin pe urmele mele pe acolo !
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
O sa adun postarile tale adresate mie sub toate conturile pe care le ai si sa vezi cate pilule de prozac o sa trebuiasca sa inghiti tu.
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Citat din: sfantul spiridonbun, fiecare dintre dumneavoastra a spus ce a avut de spus.....nu ziceam eu ca "te salut sange albastru" (daca nu cumva ma inseala memoria)...eu cred ca e loc sub soare pentru fiecare si mai cred ca doi "prieteni" se pot impaca daca au pasiuni comune....eu am avut niste discutii mai acide cu domnul centrifuga, cu don bazil sau chiar cu valter.....dupa niste explicatii pe mp, cred eu, s-au stins focurile....nici eu nu ma uit sa scriu intotdeauna corect, poate ma grabesc, poate ca mesajul se poate citi si asa sau poate ca efectiv nu-mi pasa daca el -mesajul-poate fi citit ...oricum, endrei este un tip de treaba si cred ca si dumneata esti dar totusi asta este "casa" omului si nu se cuvine sa-i spoim peretii chiar si cu sampanie...nu credeti?
hai sa dam mana cu mana/
pentru apicultura romana....
Tu ai foarte mare dreptate cu anumite excepti.
Ce zici tu se aplica la oameni normali, sanatosi.
Dl. Tamas sufera de o boala psihologica si netul cu posibilitatea personalitatilor multiple ii da o oarecare satisfactie, liniste, activitate.
Este un om inteligent si educat pe care cu placere l-as intalni si l-as studia.
Este moderator pe forumuri straine si chiar administrator pe un forum inchis de el.
Un om educat si cu multa demagogie in el si un ochii atent il recunoaste in diferite posturi. Are marea nevoie de a lupta cu cineva pt ceva si de mai mult de un an l-am observat cu atentie. Doarme ff putin si locuieste singur si asta nu este usor. Un apicultor teoretic ff bun care stie mai multe limbi si studiaza pe net si carti cu o mare sete. Au fost cativa care au incercat sa-l ajute si sa se integreze printre noi pe apicultorul dar a reactionat cu o furie ... tipica lui.
Este o boala pe care nu o poate controla asa ca o sa traim cu el si cu posturile lui cu spume atat cat va avea acces la computer.
Sa rafinat si se va rafina si va deschide conturi mai realiste si cu interesuri mai diverse ca sa nu fie depistat de mine. Sunt sigur ca mai are o duzina de conturi pe care nu le-am numit si de pe care posteaza rar si se fereste sa atraga atentia.
In rest e totul bine. :hi:

D006

1. Reanalizati pozitia mea.
2. Asta ar trebui sa va puna pe ganduri.
3. Am interesele mele aici pe forum, sunt axate strict la informatie apicola.
4. Comparati modul meu de exprimare cu al dansului.
5. Prima mea postare aici a fost facuta in ,, Anonimul de forum".
6. Iarasi recunosc, ma distreaza la maxim sa-l provoc asteptand reactii disperate, agramate, lipsite de mesaj si total pe langa subiect!
7. Cu el abia am inceput! Cand sunt mai trist, cand nu am ce face, ii scriu ceva.
8. El ,, percuteaza " cu o furie si o forta ce ar starnii invidia si unui STEALTH in plin atac, numai ca ......
9. o fi si asta un castig de pe urma .... facultatii sale de Aeronautica???
Acuma hai sa-ti dau si tie atentie ca pt asta traiesti si respiri.
1. Om bolnav psihic. Si tu ai recunoscut-o intr-o clipa de sinceritate dincolo.
2. Pai asta e dorinta ta. Sa postezi ca sa atragi atentia.
3. Minti. Puteai lua informati fara se iti deschizi cont.
4. Un om ff educat. Ce profesie ai avut? Am vazut ca ai un caracter si pe teme religioase si politice.
5. TU ai postat pe forumul asta de anii de zile. De la formare.
6. Atragi mila.
7. Offf, pai tu esti trist mereu. Sa postez eu informatiile reale despre asa zisi parinti?  :rotfl:  :rotfl:
8. Daca scriai carti SF sa sti ca aveai succes.
9. O poza pt tine sa te calmezi.

D006

Pt Ghitza