Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: anisoarabalutSi ca sa va lamuresc si cat de apropiati cu dl Emil suntem cam la 4000 si ceva de km si de vazut ne-am vazut si am vorbit pe net,ca sa nu mai vorbiti vrute si nevrute...   :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Eu cred ca daca te uiti in oglinda ...... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Cred ca de d-ta si doctorii s-ar speria,daramite altcineva ...de cand n-ai mai facut un control?
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: Lucrezi prea mult la stupi si cred ca de aici se trage,dar mie mi-e mila,ia te rog o aspirina si mai ia-ti o pauza! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

D006

sfantul spiridon

daca insinuati ca anisoarabalut este milu va inselati...nu are nicio greseala gramaticala si dovedeste atentie in pozitionarea unor idei, atentie pe care barbatii o ignora
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

D006

Citat din: fullfit46
Citat din: anisoarabalutCred ca de d-ta si doctorii s-ar speria,daramite altcineva ...de cand n-ai mai facut un control?
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: Lucrezi prea mult la stupi si cred ca de aici se trage,dar mie mi-e mila,ia te rog o aspirina si mai ia-ti o pauza! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
nu stie unde sa puna diafragma..
Ce e aia diafragma?
La ce se foloseste?  :hi:

D006

Citat din: sfantul spiridondaca insinuati ca anisoarabalut este milu va inselati...nu are nicio greseala gramaticala si dovedeste atentie in pozitionarea unor idei, atentie pe care barbatii o ignora
Daca ai sti tu ce vulpoi destept e Ghitza ........
Studiaza-l.

sfantul spiridon

mai andrei mai, daca tot ma amarasti cu toti pomii din lumea asta si infloriti si nu mai stiu cum si nu-mi trimiti niste seminte sa trag nadejde ca-i vad in romanica, sa stii ca ma mut la tine cu tot cu goange
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

D006

Pai am tot cules si am 3 pungi pline cu seminte divese.
Tine legatura cu prisescarul ca mai sunt 2 saptamani.

D006

Ca doar am dat de cateva ori la filologie si daca n-a fost sa fie,m-am maritat si am invatat farmacie si apicultura,desi cunosc si in domeniul industriei usoare mai multe si am lucrat si in industria lemnului si sculptura.Nu am trait degeaba,am si doi copii,pereche,fata si baiat in clasa a8a baiatul,iar fata in clasa a 10a.Daca mor ca maine stiu ca am vazut pe pamant si Rai si Iad,ca aici numai OAMENII ADEVARATI pot face daca vor si una si alta!Am luat si premii pt poezii si mi-a placut si imi va place FRUMOSUL SI ADEVARUL!URASC MINCIUNA SI pe copiii mei tot asa i-am crescut! As vrea sa aiba multi copii o mama cum am eu si sa primeasca o educatie corecta!Multumesc cui m-a inteles!Si multumesc si cui n-a fost "atent"!
  :hi:

D006

Citat din: fullfit46
Citat din: AndreiRN
Ce e aia diafragma?
La ce se foloseste?  :hi:
DIAFRAGMA e un fel deeeee....cum sa-ti explic eu... :dinti: ....PLACUTA DE FRANA . :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Placute de frana am destule.
Garantate pe viata chiar.
O sa tin minte explicatia ta.  :hi:
Acum e de inteles de ce te ascunzi.

D006

D006