Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

milu56

Citat din: anisoarabalutDaca nu stiati din bunici am avut stupi si mai exista si barbati care-si ajuta sotiile la treaba in gospodarii,dar se vede treaba ca n-am cu cine discuta si probabil nici nu stiti ce-nseamna sa ai ajutoare in familie!Pacat ca nu ati aflat multe despre viata!Credeam ca stuparii sunt cu multa rabdare si intelepti,dar se vede ca aici nu ai decat cu 2-3 sa discuti.Vorba romanului:"Padure fara uscaturi n-ai sa-ntalnesti!"Ar trebui sa-mi trimiteti niste oi,daca tot m-ati botezat!
Doamna Balut,Il vezi pe AndreiRN,INCEARCA SA PROVOACE IN CHIP SI FORMA,eu nu il mai bag in seama si nici pe altii ca el,aveti curaj doamna si postati din viata apiculturii din Tg.Neamt.

D006

D006

Azi am fost dupa servici la stupina de la rau si doar m-am uitat la activitatea de la urdinish. Aduceau polen de toate culorile. Saptamana viitoare me uit in fiecare stup sa vad care e situatia fiecaruia. Spatiu sa aiba acuma conteaza.

D006

Sambata a fost Garden Grove Bee Club Christmas Party si am fost invitat chiar daca nu sunt membru pe post de "expert" apicol.
Este un club mic cu majoritatea incepatori in jurul lui Lew West, om la 68 de ani cu vreo 200 de stupi.
Doamnele au adus placinte si prajituri si desert de tot felul si fiecare a adus un cadou in jur de $5. Sa discutat si sa mancat si sau impartit numere pt fiecare. Eram 16 persoane. Se chema un numar si persoana isi alegea un cadou de langa camin. Urmatoarea persoana avea optiunea sa fure un cadou deja ales sau sa aleaga unul nou. Distractiv sistemul.
Unul din membri a adus o cutie de stupi unde a "disparut" familia de albine si eu am fost rugat sa fac diagnosticul.
Prima rama era complect goala dar frumos construita.
A doua rama era incarcata ff bine cu pastura si in conditii perfecte.
A treia si urmatoarele erau roase pe mijloc chiar si pana la perforare. Si lemnul de jos era ros.
Pe fundul stupului era un strat gros de rosatura de ceara mare.
Mai mult de un soarece a atacat acest stup.
Marele defect era la fundul stupului cre facea urdinisul de 2cm inaltime, suficient sa intre liber soareci in stup.

D006

poza

D006

Ieri, Duminica la amiaza am extras miere. Un amic avea un cat de extras si nu are centrifuga si eu am avut un cat si o lada de 1/1 asa ca am mers la el acasa cu toate jucariile si ne-am apucat de treaba in bucatarie ca nu era nevasta acasa. Eu mi-am pus in practica pt prima data metoda de incalzire a ramelor cu un feon. Am facut o mica rama de sectiune stupilor si i-am dat o gaura de 2 inci in care am bagat feonul. Am pus rama jos pe un carton si deasupra caturile pline si am dat drumul la feon si sus era un placaj.

D006

Intai el isi descapacea ramele lui cu cutitul electric si eu dadeam la manivela. Avea o miere deschisa la culoare si mai subtire.
Apoi am descapacit eu pe ale mele si el dadea la manivela si in cat era miere deschisa dar cand am luat ramele mari la mana era o miere inchisa la culoare si groasa si incalzirea a facut o treaba ff buna. Eu cred ca un % mare este de mana ca ma uit la borcan si este extrem de inchisa si acum ca sa racit zici ca e molasa. A mers treaba ff bine si rapic si nu am facut mare deranj prin bucatarie. Individul este avocat si o casa cu piscina si o bucatarie mai mult ornamentala cu marmura neagra si inox.

D006

Citat din: AndreiRNpoza
Salut minunatie! Crede-ma pe cuvant ca nici nu mi-te imaginam altfel decat ..... mititel si cu mustata! Cu acel radios zambet al absolventilor de Aeronautica, acel zambet ce-i face pe ei sa se simta superiori!
p.s. Centrifuga aia , ..... n-ar da randament daca-i pui ..... eleroane?

D006

Ba o femeie poate vorbi daca e nevoie si mai urat decat un barbat ,pt ca tot ea da viata,tot ea munceste si in casa si pe langa casa si cu sotul la stupi!Si ca profesie lucrez intr-o farmacie particulara, daca va intereseaza ,de 8 ani in domeniu farmaceutic,asa ca am cunoscut si multe boli si multi oameni pana la varsta de 41 de ani si nu m-ati impresionat de fel cu rautatea pe care o aveti si cu sufletul gri pe care il aveti!Deci nu sunt o tata de pe sant de la d-ta. :hi:

D006

V-am pus si poza cu sotul,ca nu credeati,dar se vede ca si in ziua de azi mai sunt multi ...de Toma necredinciosul! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Citat din: Beees
Promit să nu mai postez nimic niciodată pe acesta teme.Probabil nici pe altele.
Ma lasi singur??? Imi tai, dracului, venele!

D006

Citat din: anisoarabalutBa o femeie poate vorbi daca e nevoie si mai urat decat un barbat ,pt ca tot ea da viata,tot ea munceste si in casa si pe langa casa si cu sotul la stupi!Si ca profesie lucrez intr-o farmacie particulara, daca va intereseaza ,de 8 ani in domeniu farmaceutic,asa ca am cunoscut si multe boli si multi oameni pana la varsta de 41 de ani si nu m-ati impresionat de fel cu rautatea pe care o aveti si cu sufletul gri pe care il aveti!Deci nu sunt o tata de pe sant de la d-ta. :hi:
:uimit:  :nebun:  :uimit:  :nebun:  :uimit:  :nebun:  :uimit:  :nebun:

D006

Si ca sa va lamuresc si cat de apropiati cu dl Emil suntem cam la 4000 si ceva de km si de vazut ne-am vazut si am vorbit pe net,ca sa nu mai vorbiti vrute si nevrute...   :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Citat din: murphy
Citat din: AndreiRNpoza
Salut minunatie! Crede-ma pe cuvant ca nici nu mi-te imaginam altfel decat ..... mititel si cu mustata! Cu acel radios zambet al absolventilor de Aeronautica, acel zambet ce-i face pe ei sa se simta superiori!
p.s. Centrifuga aia , ..... n-ar da randament daca-i pui ..... eleroane?
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Ai stat pana acuma ascuns sub alt cont si ai aparut si tu sa latri.
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Esti binevenit.
Eu iti repet invitatia sa ne vedem de sarbatori.  :hi:

D006

Citat din: anisoarabalutBa o femeie poate vorbi daca e nevoie si mai urat decat un barbat ,pt ca tot ea da viata,tot ea munceste si in casa si pe langa casa si cu sotul la stupi!Si ca profesie lucrez intr-o farmacie particulara, daca va intereseaza ,de 8 ani in domeniu farmaceutic,asa ca am cunoscut si multe boli si multi oameni pana la varsta de 41 de ani si nu m-ati impresionat de fel cu rautatea pe care o aveti si cu sufletul gri pe care il aveti!Deci nu sunt o tata de pe sant de la d-ta. :hi:
Daca astea sunt cuvinte scrise de o femeie eu popa ma fac.
De ce nu iti deschizi propriul topic?
E aceeasi persoana du personalitati multiple.  :hi: