Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

sfantul spiridon

Citat din: BeeesAveţi dreptate.
Promit să nu mai postez nimic niciodată pe acesta teme.Probabil nici pe altele.
sănătate şi numai bine.
domnule cristian
nu-ti face domne inima asa rea...eu ma bucur ca sunteti langa noi si eu langa dumneavoastra...ce ne doare pe noi de stupii si baza melifera din spania sau sua...sincer...te doare pe dumneata andrei daca eu in zona mea nu am surse polenifere importante..pe noi ne doare de noi si mai cu seama vrem sa voebim despre albine......cum sotiile s-au saturat, ramane forumul....scuze tuturor, dar daca veti fi atenti veti vedea unde bate cristian
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

sfantul spiridon

a........nu sunt prea destept da parca prea in boabe a nimerit cucoana cu floarea...direct la andrei la a 5 a postare...coincidenta, sunt convins..a..si imediat ii tine partea cuiva...coincidenta.....ultimul inregistrat pe forum, cucoana...mai, mai..ceva e putred in spania
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

Oare de ce mereu aveti ceva de criticat ? :nono:
Vedeti-va de treaba voastra si cand aveti ceva frumos sa impartasiti la restul nu ezitati .  :nod:

milu56

Citat din: sfantul spiridona........nu sunt prea destept da parca prea in boabe a nimerit cucoana cu floarea...direct la andrei la a 5 a postare...coincidenta, sunt convins..a..si imediat ii tine partea cuiva...coincidenta.....ultimul inregistrat pe forum, cucoana...mai, mai..ceva e putred in spania
Cred ca o sa va las pe voi sa postati pe acest forum,voua va sta bine,un adevarat apicultor nu posteaza aici intre niste asa zisi apicultori,sincer nu merita sa pierd timpul.Ce aveti cu femeia omului?Asa incurajati voi colegii?

milu56

Citat din: BeeesDoamnă Gabi  vedeţi-vă de cratiţe nu vă băgaţi ca musca-n lapte într-o discuţie unde nu vă aveţi locul.Respect femeia dar nu tolerez ţaţele .
Frumos i-ti sta,se vede ca nu mai sti de nici un respect!

D006

Ce ati facut voi din topicul meu.
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Si acum poza pt Milu

D006

Daca nu stiati din bunici am avut stupi si mai exista si barbati care-si ajuta sotiile la treaba in gospodarii,dar se vede treaba ca n-am cu cine discuta si probabil nici nu stiti ce-nseamna sa ai ajutoare in familie!Pacat ca nu ati aflat multe despre viata!Credeam ca stuparii sunt cu multa rabdare si intelepti,dar se vede ca aici nu ai decat cu 2-3 sa discuti.Vorba romanului:"Padure fara uscaturi n-ai sa-ntalnesti!"Ar trebui sa-mi trimiteti niste oi,daca tot m-ati botezat!

milu56

Citat din: AndreiRNCe ati facut voi din topicul meu.
Si acum poza pt Milu
Asa se transporta stupii in America?

milu56

Citat din: anisoarabalutDaca nu stiati din bunici am avut stupi si mai exista si barbati care-si ajuta sotiile la treaba in gospodarii,dar se vede treaba ca n-am cu cine discuta si probabil nici nu stiti ce-nseamna sa ai ajutoare in familie!Pacat ca nu ati aflat multe despre viata!Credeam ca stuparii sunt cu multa rabdare si intelepti,dar se vede ca aici nu ai decat cu 2-3 sa discuti.Vorba romanului:"Padure fara uscaturi n-ai sa-ntalnesti!"Ar trebui sa-mi trimiteti niste oi,daca tot m-ati botezat!
Doamna Balut,uni sunt dusi cu pluta,nui bagat in seama.

D006

APEL LA INTELIGENTA  !
   De aproximativ o luna de zile comunitatea  APIARDEAL este atacata de fel si fel de nick-uri care nu au decat rolul de a ne deranja activitatea si a ne duce in ridicol. Cei care iubiti  APIARDEAL nu mai raspundeti la provocari ! nu facem altceva decat sa le facem jocul !
Propun sa-i ignoram si sa ne vedem de treaba !  hai sa vorbim de treburile care ne privesc pe noi si sa-l lasam in plata lor !
  APIARDEAL a ajuns in varful piramidei , este greu sa ne mentinem aici , nu dati prilej la dusmani sa distruga ce am reusit sa construim in ultimul an , ar fi mare pacat !

milu56

Asa este,sa  nu mai raspundem la provocari,corect.

Gicacontra

Citat din: AndreiRNCe ati facut voi din topicul meu.
Si acum poza pt Milu
Pentru RNA
În Romania se fac poze (chiar filmuleţe) cu trucaje mai sofisticate decât a dv.
Vezi filmuleţul cu Băse.
"În univers doar relativul e absolut"

D006

:rotfl:  :rotfl:
Asa este. Eu doar o foarfeca si lipici am folosit.
Mai primitiv.  :hi:

D006

Citat din: milu56Asa este,sa  nu mai raspundem la provocari,corect.
Pai tu esti provocatorul.

D006

Citat din: anisoarabalut
Daca nu stiati din bunici am avut stupi si mai exista si barbati care-si ajuta sotiile la treaba in gospodarii,dar se vede treaba ca n-am cu cine discuta si probabil nici nu stiti ce-nseamna sa ai ajutoare in familie!Pacat ca nu ati aflat multe despre viata!Credeam ca stuparii sunt cu multa rabdare si intelepti,dar se vede ca aici nu ai decat cu 2-3 sa discuti.Vorba romanului:"Padure fara uscaturi n-ai sa-ntalnesti!"Ar trebui sa-mi trimiteti niste oi,daca tot m-ati botezat!
Nu asa vb o femeie.  :nono: