Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

Sunt atatea lucruri si locuri frumoase pe pamant, si nu-nteleg de ce e atata rautate din partea unora...dar fiecare-si are locul si rostul sau,daramite albina :PRIMUL MATEMATICIAN. L-as invita pe dl Carcotas sa studieze mai indeaproape :ALBINA,aceasta mica,dar MARE PUTERE.E un miracol lasat pe pamant,de Dzeu si deci s-o respecte,cum o respectati dvs si sotul meu si eu am invatat de la el,ceea ce nu credeam ca voi face!  :smile:

D006

Mult ,mult succes in ceea ce faceti! :hi:

D006

Degeaba dati cu presupusul,mai bine ati vedea sa nu va zboare roii prea departe spre Almeria!   :)

milu56

Citat din: anisoarabalutMult ,mult succes in ceea ce faceti! :hi:
Multumim stimata doamna,doar cateva filmulete si a rascolit un pic,dar cand o sa postez toata activitatea mea de aici.

D006

Citat din: milu56
Citat din: anisoarabalut
Mult ,mult succes in ceea ce faceti! :hi:
Multumim stimata doamna,doar cateva filmulete si a rascolit un pic,dar cand o sa postez toata activitatea mea de aici.
Ti-a dat o mana de ajutor sa-ti stabilesti credibilitatea dar unele expresi folosite de ea au fost folosite si de tine.
Da, poate sunteti ff apropiati.
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Asteptam cu nerabdare orice postezi si sub orice nume vrei tu.
Mie mi-ar face placere sa citesc postarile Albinei Proletare sau ale lui Drone la fel ca si ale lui Milu.  :hi:

milu56

AndreiRN,cine e albina proletara si drone?Carcotasi ca si tine?Asa joci tu pe terenul statului?Ai spus ca ai elefanti,dece nu-i postazi?Sa vedem cum tragi cei 34 de stupi cu elefantii.asa te laudai.Numai tu esti perfect dintre toti forumistii,asa ai declarat tu.

sfantul spiridon

sunteti oameni maturi amandoi...sunteti plecati ca sa ne impartasiti si noua din viata altor meleaguri...hai sa gandim constructiv...nu se face sa-l critici pe andrei exact acolo unde trebuie laudat...numai bine si spor la ganduri bune!
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

D006

OK, maine pun poza si cu elefanti.  :hi:

D006

Domnul Milu ne-a arătat doar nişte familii slăbuţe, nu m-a convins cu nimic că sunt ale lui.Cu absolut nimic.
Ples că sunt total diferiţi cei din "stupina trei " de layensul din cealaltă.nimic în comun de parcă ar avea proprietari diferiţi.
Cum în lumea civilizată nimeni nu stă să îşi păzească stupina pe câmp putea filma albinele oricui.
Pe scurt până nu văd un act oficial în care pe numele său sunt înregistrate 600 familii de albine poate posta orice.

D006

Nu vorbiti despre persoane pe care nici macar nu le cunoasteti si mai ales nu spuneti prostii la adresa lor! Daca spuneti ca aveti o activitate atat de larga sa va vedem filmuletele si atunci comentam si noi,pana atunci spor la treaba!  :nono:

D006

Doamnă Gabi  vedeţi-vă de cratiţe nu vă băgaţi ca musca-n lapte într-o discuţie unde nu vă aveţi locul.Respect femeia dar nu tolerez ţaţele .

D006

Chiar nu am înţeles domnule Romichele ce aţi vrut să spuneţi.
Mie îmi vine greu să înghit braşoavele Domnului Milu şi ale clonelor dânsului apărute subit ca să îl susţină, gen gabi de apit alias  anişoara etc.
Eu sunt mai greu de convins, nu că  aş muri de interes sau de grija lui Milu, dar mi se pare penibil să-i priveşti pe toţi de la înălţimea celor 600 de stupi pe care nu poţi să dovedeşti cu nimic că îi ai.şi să umpli un forum întreg cu remarci "isteţe".
Dânsul cerşeşte respectul şi admiraţia noastră nu eu . Ia laudă-l cu ceva vezi cum se umflă automat în pene şi te invită în Spania ca să colaboraţi.
Tot respectul pentru părul său cărunt, dar nu întotdeauna vârsta vine cu înţelepciune.
Dacă cineva a deschis topicul "Anonimul de forum" ,cred că Domnului MIlu i s-ar potrivi "Disperatul de forum"

D006

Aveţi dreptate.
Promit să nu mai postez nimic niciodată pe acesta teme.Probabil nici pe altele.
sănătate şi numai bine.

D006

Citat din: romikele
Citat din: AndreiRNOK, maine pun poza si cu elefanti.  :hi:
Sa nu fie de pe net  :nono:
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Garantat ca nu gasesti poza asta pe net.
:hi:  :hi:
:rotfl:  :rotfl: