Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: milu56
1. AndreiRN, o sa mai postez,
2. sa nu crez ca ma voi opri,
3. dar ce pot fasce eu tu sigur nu poti si nici nu vei putea,
4. nu e nevoie sa crezi, nu ma ajuta cu nimic,
5. o sa te invit in Romania sa vezi si stupinele stationare care intentionez sa le fac, 6. dar nu m ai putin de 600 de stupi.
7. In viitorul apropiat, daja am acum cumparate trei locuri(terenuri pt.stupi)am nevoie de inca sapte.
1. Chiar ne face placere sa postati.
2. Nu am intentie si nici putere sa va opresc.
3. Desigur. Dar e valabil si reciproc.
4. Pai cam pana acuma toti te-au luat pe credinta deoarece nu ai postat nimic concret, real. Ajuta intepaturile ca ai inceput sa arati si tu ceva real chiar daca nu ff convingator.
5. Sa ma inviti.
6. Deci am inteles ca 600 este visul pt viitor si nu realitatea de azi.
7. Si unde sunt aceste locuri? Pe ce nume cumparate?

milu56

A inceput numaratoarea la tine?AndreiRN,ce ai mai vrea sa i-ti mai spun,pe vremuri la securitate mai trbuia sa dai detalii asa,nu ai vrea sa le cumpar pe numele tau?Daca vrei sa faci stuparit atunci da.

D006

Pai daca tu ai insirat cuvinte si propoziti fara spatiu sau corelatie si am facut eu putina ordine si structura sa fie clar dialogul.
Pai in functie de ce si cum spui iti castigi credibilitatea intre oameni.
Si .... sti si tu.

milu56

milu56

milu56

milu56

milu56

milu56

milu56

sfantul spiridon

bravos amigos
cum unii, v-au criticat acum e mimentul sa va felicitam
trebuie doar sa avem puterea sa recunoastem..in tot acest timp nimeni n-a crezut dar azi am vazut
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

milu56

Citat din: AndreiRN
Citat din: milu56
un arbore care infloreste cam tot timpul anului,are si flori si fructe,
Ar fi arborele minune pt apicultori.
Eu cred ca te uiti pe poze.
AndreiRN,o sa postez toata activitatea mea dar cu un profesionist,acum scuze,a fost in mic inceput cu un telefon si nu a fost nici timpul prielnic de luctat la stupi,a suflat vant,orcum nu apuc intro zi sa verific toate stupinele,dar o sa fie mai multe zile.

D006

Citat din: romikeleIntamplarea face sa am niste cunostinte care au fost de curand in Almeria si mi-au confirmat ca d-nu milu spune adevarul. Veti vedea...
Cred si eu ca doar sotul meu e dus acolo. :rotfl:

D006

Tineti-o tot asa si felicitari!  :hi:

D006

Citat din: anisoarabalut
Citat din: romikeleIntamplarea face sa am niste cunostinte care au fost de curand in Almeria si mi-au confirmat ca d-nu milu spune adevarul. Veti vedea...
Cred si eu ca doar sotul meu e dus acolo. :rotfl:
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Incepe sa se ingroase gluma.
Apare imediat cu o prima postare pe acest forum presupusa sotie a unui presupus apicultor care lucreza cu Milu.
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Puteas sa mai astepti si tu macar cateva zile.  :hi: