Roiul artificial

Creat de dragos2006, Aprilie 03, 2009, 12:19:59 AM

« precedentul - următorul »

D006

ca sa nu ai pb cu albine inecate pune o fasie de polisteren in uluc , astfel o sa iaba de ce sa se agate.

D006

dupa 6 zile le-am pus a doua rama (acuma sunt pe 7), asa arata

D006

poza la urdinis dar cred ca era dimineata pentru ca in timpul zilei sunt mult mai multe albine la urdinis

D006

ce m-a uimit pe mine e faptul ca au sorbit siropul in 2 zile cred. asa repede consuma siropul?

bucovineanu

Acum nu mai au nevoie de sirop.Au destul nectar in natura.

D006

da stiu... le-am dat numai o data. un coleg zicea ca pot consuma 400 ml sirop in 2 ore.

D006

am facut un forum nou care in curand va putea fi gasit si pe google, pentru cei care vor sa ma ajute sa-l dezvoltam si cei care vor sa fie administratori chiar, va rog sa ma contactati. nu pot posta aici link-ul pt ca nu cred ca e voie.

D006

hai ca pun totusi link-ul, sper sa ma scuze administratorii si sa inteleaga ca e spre binele stuparilor din romania sa fie cat mai multe forumuri.
http://apicultor.forumgratuit.ro
va rog pe toti sa intrati, sa va faceti cont si sa deschideti teme noi.
va multumesc, oricum nu o fac pentru mine ci pentru pasionati...

Porfy66

Eu propun ca fiecare sa isi faca forumul lui... cand ai o problema o sa mergem din forumel in forumash si cu o carutza de noroc sa gasim ceva raspunsuri...
Ce are daca postam doar pe acest forum? Nu mai este loc sau care e problema? Ce ne ofera forumul tau in plus?
E bine ca informatia sa o gasim in acelasi loc altfel cautam ca prostii cand avem o problema, iar cei care sunt avansati si cu bune intentii de a ne ajuta cu raspunsuri din experientza lor ce ar trebui sa faca? Sa cutreiere toate forumelele si sa raspunda de o mie de ori la aceeasi intrebare sau problema? Hai sa fim seriosi!

D006

DAR CA E PB DACA OMUL SIA FACUT UN FORUM ??
E LIBER SA FACA 10 , NU UNUL.
concurenta dintre forumuri nu poate decat sa determine ceva bun, iar in timp se va cerne cele bune de cele proaste.

CRISTI M

Citat din: protteusam dat 20 de RON pe rama. 2 familii pe cate 5 rame si o familie de la mosu asta de care ziceam pe 8 rame. deci 18 rame x 20 = 360 RON pe 3 familii
Din fotografia reiese ca au magaziile "montate" !
Cum pot avea magazii daca stupii ii ai pe 5 sau 7 rame cu albina ?

andrei_salaj

ai grija cu largirea cuibului...

D006

cristi m: in magazie sunt cate 4 rame mici (de magazie). le-am pus acolo pentru ca albinele sa le mentina curate. si mai am in magazie un strat subtirel de material pentru protectie. deci in magazie nu e miere :smile:) stai linistit

D006

stupul era separat de magazie printr-o folie de nailon (se vede si in poze). am indepartat folia (cam 6 cm) ca albinele sa aiba acces la acele 4 rame din magazie, ca sa le curete. sper ca ai inteles ce am explicat eu aici.

D006

si legat de forum... nu e nimeni obligat sa posteze pe forumul meu. da? daca nu iti convine nu intra. eu l-am facut ca apicultorii din romania sa aiba cat mai multa informatie. poate pe forumul meu se vor posta informatii utile, care nu se regasesc aici. in ideea asta l-am facut, pentru tine orfirel, ca atunci cand cauti ceva pe google despre apicultura sa ai mai multe optiuni. punct!