Roiul artificial

Creat de dragos2006, Aprilie 03, 2009, 12:19:59 AM

« precedentul - următorul »

filip

Citat din: protteusle-am adus de 3 zile acasa... sunt foarte incantat, in prima zi mergeam sa le vad ce fac tot la 15 min  :smile: . o familie am adus-o de la aprox 1,5 km si nu au plecat inapoi cum au preconizat unii. cartea nu are intotdeauna dreptate, depinde de zona zic eu. deocamdata nu am probleme, s-au acomodat foarte bine. maine o sa le mai pun cate o rama si o sa le fac poze
E bine totusi sa si asculti.
Daca propietarul ti-a garantat ca nu se intorc,atunci stie el ce zice.
A pus o lada cu doua rame cu puiet si a rezolvat problema unui mini nucleu.
De curios ,mergi la el sa vezi este vre-o lada in care circula albine pe vechiul loc? =D
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

nu ma duc la el ca mi-e rusine sa-l verific, omu are albine de la 17 ani, iar acum are 72 :). cert e ca familia era pe 8 rame si azi le-am mai bagat una. celalalte 2 familii erau pe cate 5 rame iar acum sunt pe 6. dupa 5 zile...
am facut si poze dar are ceva cablul de date si nu pot sa le descarc in calc. le-am pus si sirop la cele doua familii pe 6 rame. acuma ramane de vazut cum decurg lucrurile :) sper sa reusesc

D006

Foarte  bine  faci,lasa  d-le  ca  nu moare  omu  de  niste  culegatoare si  in  plus  trebuie  sa-i  multumesti  omului  care  ti  le-a  vindut pt  ca  in  general apicultorii  nu  vind  stupi la  oameni  mai  apropiati  de  locatia lor.

filip

Citat din: protteusnu ma duc la el ca mi-e rusine sa-l verific, omu are albine de la 17 ani, iar acum are 72 :). cert e ca familia era pe 8 rame si azi le-am mai bagat una. celalalte 2 familii erau pe cate 5 rame iar acum sunt pe 6. dupa 5 zile...
am facut si poze dar are ceva cablul de date si nu pot sa le descarc in calc. le-am pus si sirop la cele doua familii pe 6 rame. acuma ramane de vazut cum decurg lucrurile :) sper sa reusesc
Un ram de puiet cand eclozioneaza ocupa 2 rame.
Daca tu esti fericit noi nu comentam nimic.
Erau cateva sfaturi prietenesti,dar tu sti mai bine cum faci. =D
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

stiu ca era un sfat si va multumesc pentru asta. eu sunt multumit, familia e acum pe 9 rame deci aveau de unde sa mearga...

D006

omul mi-a vandut ca are prea multe, 150 de familii si el e batran deja. ar vinde la oricine dar nu cumpara lumea. zicea ca vrea sa vanda 100 de fmilii si pavilionul.

filip

Sincer cat ai dat pe fam?

D006

am dat 20 de RON pe rama. 2 familii pe cate 5 rame si o familie de la mosu asta de care ziceam pe 8 rame. deci 18 rame x 20 = 360 RON pe 3 familii

D006

de fapt 350 RON pe 3 familii ca la mosu trebuia sa-i dau 160 de RON dar mi-a lasat 10 RON

D006

imi zice cineva cum se posteaza poze aici?

filip

Citat din: protteusimi zice cineva cum se posteaza poze aici?
Scrii ceva ,apoi dai mai jos BROWSE,apoi selectezi poza ce vrei sa o pui,dai OPEN si SUBMIT

D006

Poza este in calculatorul tau , presupun , cu rasfoire (browse) mergi in fisierul unde este memorata poza dai clik pe ea , apoi  apare in rubrica respectiva ,  bineinteles trebuie si ceva text , apoi dai submit si gata
   Forumul accepta numai anumite formate de foze , in general cele care ocupa memorie putina.

D006

bun.... sper sa reusesc

D006

amplasarea

D006

aici le-am pus o rama in plus (erau pe 5) si sirop