Alegeri ACA

Creat de soripan, Ianuarie 07, 2009, 06:39:07 PM

« precedentul - următorul »

D006

Ptr. a nu mai fi nenciuri, rosiuri obligatoriu sa nu mai fie zoriciuri.HAI sa venim la Bucale in aprilie .multi dar multi si sa hotaram noi cei multi soarta ACA !

D006

Eu oricum voi merge ! va astept si pe voi !

D006

hai sa va dau un citat din eternul si fascinantul Zorici :
"Consider ca admosfera tensionata din filiala ACA din Romania - filiala judet Buzau nu este benefica apiculturii si apicultorilor in special in aceste momente cand intreaga atentie trebuie a fi indreptata in directia absorbtiei  fondurilor de sustinere a activitatii apicole prin fonduri nationale si ale UE , cat si promovarii produselor stupului si profesionalismul breslei in LUME "
CU ALTE CUVINTE  - CIOCU MIC-  CA NU MAI LUAM BANI !

daca tot esti atat de dedicat apiculturii si  in special apicultorilor arata-ne si noua statistica pe filiale in tara cati bani s-au luat anul trecut pe medicamente -subventie ?  si cat a fost cota parte a  SRL-urilor si cat a fost "paraindarat" la matale !

D006

Atentie mare anul acesta !!
Mafiotii care vor sa puna mana pe ACA vor sa organizeze un sistem de "paraindarat" dupa cum urmeaza : medicamente doar prin firmele lor cu adaos peste ICDA de 30 %  , vanzari FICTIVE de familii , roiuri si matci astfel atunci cand vin banii din subventie cel putin 50% sa ajunga in buzunarul lor!
Noi chiar asa nu ne putem uni sa blocam aceste hotii !

D006

Marea bomba a anului ar fi ca guvernul BOC sa introduca impozitul forfetar ! ce or sa faca directorii de Apicola srl  cand vor fi nevoiti sa dea si la stat o parte din malai , pt. ca acum nu au profit nici cat un magazin de la tara !

D006

Sa ne aducem aminte din trecut !
     In anii interbelici conducerea Societatii centrale de apicultura din Romania  facea public la sfarsitul anului in revista "Romania Apicola " BILANTUL GENERAL , de ce in ziua de astazi cei care conduc ACA nu fac public bilantul ?

D006

In revista Romania apicola a fost publicata lista candidatilor la functia de presedinte ACA  , haideti sa vedem cati stupi au fiecare doar suntem crescatori de albine ! :smile:
in ordinea depunerii dosarelor :
  Fetea Ion  50 de familii
  Popescu Ion  444 de familii
  Moraru Petre  0 ( zero) familii
  Magdici Maria 0 familii
  Siceanu Adrian 0 familii
  Mateescu Cristina 20 de familii
  Rosu Laurentiu  o familii
  Malan Radu 140 de familii.
  PS. domnii Fetea  si Rosu sunt directori de Apicola SRL la Bihor respectiv Bucuresti , Donmul Moraru director la ICDA , deci toti sunt subalternii lui Zorici ... baietii vor sa tulbure apele pentru a iesi cine trebuie dar daca este si un Dumnezeu al stuparilor... :nono:

D006

Deoarece presedintele Zorici continua sa nu raspunda la o serie de adrese ce semnaleaza unele fapte grave care pot afecta soarta principalei unitati centrale a ACA, este vorba despre ICDA (deci patrimoniul ACA) si sa nu convoace Comitetul Director al ACA asa cum ar trebui sa procedeze conform statutului in asemenea situatii, voi continua sa fac public si sa informez apicultorii membri ACA, via internet – ca modalitate rapida de comunicare in masa, in legatura cu cele mai recente fapte de natura penala petrecute in asociatie si de a caror "fabricare" dl Zorici nu este strain.
1. mai concret, in ultimul timp s-a descoperit ca ICDA functioneaza din 2007 in baza unor statute modificate, falsificate, fara intrunirea si semnarea acestora de catre reprezentantii unitatilor care fac parte din Adunarea generala a actionarilor a ICDA, ca societate comerciala pe actiuni, astfel:
-    pe parcursul anului 2007 dl Moraru (la un an de la numirea sa ca administrator unic si director general ICDA) a inregistrat la Registrul Comertului un Act constitutiv (Statut) modificat al ICDA fara a avea semnatura actionarilor, acesta fiind semnat doar de consilierul juridic al Institutului peste stampila oficiala a societatii ICDA, deci in mod nelegal.
-    in paralel cu acest document oficial (inregistrat la RC) prin Institut mai circulau inca 2 (doua) astfel de statute care purtau semnatura lui Moraru in numele actionarilor si care au fost folosite in diverse situatii (inclusiv in instanta judecatoreasca) , rezultand numeroase efecte juridice;
-    pentru toate acestea dl Moraru si dna consilier juridic Rosu Mihaela care au semnat variantele de statute (nedepuse la RC respectiv cel depus la RC) nu au avut mandate notariale din partea actionarilor;
-    pentru a avea credibilitate in folosirea lor, cele doua variante semnate de dl Moraru au fost autentificate la un birou de avocatura la doua date diferite (in iulie si in noiembrie 2007);
-    Pe parcursul anului 2008 a aparut un alt act constitutiv (inregistrat in Registrul Comertului) cu foarte multe modificari de continut care asigura dlui Moraru puterea deplina asupra ICDA, (de.ex. administratorul poate face tranzactii comerciale de pina la un million de euro, consiliul director nu mai are rol de decizie fiind redus doar la un rol consultativ etc..) si impreuna cu dl Zorici (actionarul majoritar) sa poata instraina patrimoniul ICDA;
-    Pentru clarificare AGA a ICDA a fost aprobata in 1996, actiunile fiind astfel impartite: ACA Romania 80%, Apicola srl Timisoara 5%, Apicola srl Iasi 5%, Apicola srl Dambovita 5% si Apicola srl Ialomita 5 % ; in statutul din 2007 actionariatul a fost modificat, incluzand si ICDA cu 10%, procente luate de la ACA Romania care ramane cu 70%;
-    Numai ca AGA pentru schimbarea statutulor nu a fost niciodata convocata oficial, si nici nu s-a tinut in realitate.
-    Mai mult in statutul din 2008 celor 4 actionari mentionati (reprezentantii celor 4 Apicola SRL) le-au fost contrafacuta semnatura peste care s-au aplicat stampilele din rezerva existenta la seiful dlui Zorici (fiecare SRL din tara avand cate o stampila la Bucuresti), astfel ca numai Dl Zorici si dl Moraru au semnat pe acest din urma statut;
-    Cercetatorii din ICDA au solicitat prin mai multe adrese sa li se dea un exemplar din acesta, dar solicitarile acestea au fost urmate doar de un raspuns semnat in complicitate de dl Moraru si Dna Radoi Cecilia Director stiintific in ICDA, in care se declara in mod minciunos ca acesta "nu este modificat in continut ci numai recodificarea activitatilor conform noului cod CAEN".
2. scopul acestor falsificari este clar: utilizarea patrimoniului ICDA in functie de dorintele personale ale celor doua personaje de la conducerea ACA si ICDA si in acest sens se da urmatorul exemplu:
- in anul 2002, ADS-ul (Agentia Domeniului Statului, statul roman) semneaza cu ICDA-ul un contract de concesiune pentru un numar de 3 terenuri, 2 in orasul Voluntari si unul in sectorul 1, in scopul utilizarii acestora pentru cercetare si productie, pentru interes national si pentru care ICDA nu plateste redeventa si nu subinchiriaza.
- Anul trecut in 2008 imediat dupa aparitia statutului contrafacut unul din aceste terenuri impreuna cu constructia existenta se inchiriaza unei societati comerciale fara nici o legatura cu apicultura si cu cercetarea apicola, nimeni alta decat cea care a inchiriat si spatiul de pe calea Dorobanti nr.134 unde isi desfasoara activitatea Apicola srl si Filiala Bucuresti si Ilfov.
- cercetatorii din ICDA au solicitat printr-o adresa utilizarea spatiului conform obiectivului pentru care s-a facut contractul de concesiune, dar acestia nu au primit nici un raspuns.
Trebuie mentionat ca toate adresele au ajuns si pe biroul Dlui Zorici care trebuia in tot acest timp sa ia masuri pentru clarificarea acestor aspecte si sa informeze pe toti cei care trebuiau sa vegheze la legalitate si normalitate (Comisia de cenzori, AGA ICDA, Comitetul director ACA, Consiliul National ACA din care fac parte presedintii si directorii de filiale respectiv Srl-uri Apicola).
Din pacate acest lucru nu s-a intamplat desi s-au scurs deja cca 3 luni de la primele adrese, asa incat ma vad nevoit sa fac cunoscut toate aceste lucruri apicultorilor, in speranta ca organele abilitate se vor autosesiza si vor demara o ancheta dura.
In articolul semnat de dl Moraru pe forumul stuparitul acesta face referire la faptul si citez: " Nu imi permit să risc soarta unei societăţi şi siguranţa zilei de mâine a celor ce trudesc pentru salariul plătit de ICDA".
Tocmai ca aici este si problema, nu cumva prin tot ce a facut chiar risca siguranta zilei de maine a salariatilor si soarta ICDA prin dizolvare??? ????
Consider ca acesti infractori nu mai au ce cauta in fruntea asociatiei, iar cei care sunt in alianta cu ei ar trebui sa mediteze pentru viitorul lor.

__._,_.___
Messages in this topic (1) Reply (via web

filip

Eu apicultorul X cumparand medicamente produse de ICDA,ajut ICDA sa propaseasca si implicit actionarii ACA.
Chiar daca cumpar medicamentele cu factura nu pot beneficia de subventia pe medicamente,de ce?
Fiindca nu e acceptata decat cumpararea medicamentelor prin ACA srl la nivel judetean.
Deci eu ajut ICDA,ACA,ACA srl.
Apicultorul reuseste doar daca respecta LANTUL SLABICIUNILOR,daca nu asta e.
Acum intelegeti de fapt cum sta treaba cu subventionarea tratamentelor?
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Noi la Buzau am reusit sa eliminam Apicola SRL din lantul slabiciunilor si asa ne raman in buzunar 29% din bani care reveneau Apicola.  Dar daca nu exista unire intre apicultori sacalii stau la panda si va fac de bani frumosi.

D006

Citat din: dragos2006Noi la Buzau am reusit sa eliminam Apicola SRL din lantul slabiciunilor si asa ne raman in buzunar 29% din bani care reveneau Apicola.  Dar daca nu exista unire intre apicultori sacalii stau la panda si va fac de bani frumosi.
Pai atunci  dragosnenciu cine estedaca zici ca ati eliminat Apicola srl?????????

D006

Este doar "alifia " lui Zorici  pt. a-i da raportul zilnic despre ce mai scriu eu pe aici.
     Pe langa aceasta "nobila" misiune mai este folosit de "baietii" destepti din Apicola PE POST DE SCLAV (chiar daca a facut cica o facultate) pentru manipulat bidoane pline cu miere luata de la amarati pe pret mic si vanduta la meseriasi. :wink2:  :wink2:  :wink2:

ALBINUTA

Rusine ramnicene! Baiatu tanar din foptografie Nenciu Dragos se vede ca se ghideaza dupa proverbul: " nu ma bag in troaca sa nu ma manance porcii.. las porcii sa moara de foame." Istet baiatu!Se vede ca e baiat cu scoala. Tinere Nenciu dati-l fratioare in judecata pe domnu ce il lasati sa va balacareasca ?Dati-i ce merita.

D006

nea albinuta am inteles ca esti baiat istet , de ce te bagi unde nu-ti fierbe oala ?  Intre mine si Nenciu e o relatie speciala( chiar imi este simpatic) , eu nu am nimic cu tanarul Dragos Nenciu , eu daca am ceva am cu directorul Apicola ! :nono:
Diferenta dintre mine si el este ca eu daca nu mai am treaba cu ACA nu pierd nimic , pe cand el daca ramane fara acel post face foamea ca altceva nu stie ce sa faca decat sa fie sluga , dar sper ca va veni ziua cand se va destepta si nu se va mai lasa umilit de stim noi cine !

bucovineanu

Citat din: dragos2006Noi la Buzau am reusit sa eliminam Apicola SRL din lantul slabiciunilor si asa ne raman in buzunar 29% din bani care reveneau Apicola.  Dar daca nu exista unire intre apicultori sacalii stau la panda si va fac de bani frumosi.
Sa intelegem ca la Buzau puteti cumpara medicamente si alte materiale fara adaosul pus de Apicola?