Alegeri ACA

Creat de soripan, Ianuarie 07, 2009, 06:39:07 PM

« precedentul - următorul »

D006

Pe vasluieni ia informat personal cine vrea sa puna mana pe aca.
Foto din timpul sedintei.

D006

Vin-o cu detalii !! suntem nerabdatori.

viorel55

La Targul de la Campina ,a prezentat un material si D-l Popescu.S-a bucurat  de un real succes. Opinia majoritara ,a celor prezenti , a fost ca este favorit la viitoarele alegeri..........................

viorel55

D-le Dragos, ne spui si noua ...ceva noutati...din Germania ?

D006

Citat din: viorel55D-le Dragos, ne spui si noua ...ceva noutati...din Germania ?
Excursia din germania o expun in Jurnal apicol din sectiunea  intretinerea albinelor.

D006

La Buzau oamenii ne-au reinvestit pentru inca 4 ani asa ca lupta continua cu mafia instaurata de la Bucuresti in jos. Speram ca vom invinge si in alegerile pe Romania ! :hi:

D006

Citat din: dragos2006La Buzau oamenii ne-au reinvestit pentru inca 4 ani asa ca lupta continua cu mafia instaurata de la Bucuresti in jos. Speram ca vom invinge si in alegerile pe Romania ! :hi:
Sunteti delegat ptr. Bucale??? Daca nu ,ne puteti spune cine????

D006

Suntem faultati rau de Bucuresti si chiar daca la ora actuala avem 377 membri cotizanti nu vor sa ne accepte 2 delegati , oricum noi suntem foarte uniti si nu conteaza cine va vota acolo oricum va vota pentru dreptate .
   Noua nu ne accepta 2 delegati iar la Vrancea unde ACA mai are doar 13 (treisprezece)membri cotizanti mai vor sa aiba si delegatie la Bucuresti.

D006

Oricum la Bucale din partea Buzaului va vota si un boschetar (omul lui Zorici) care se cheama director de apicola care in 2008 nu si-a platit cotizatia deci conform statutului nu mai este membru ACA , iar anul acesta pentru a vota la alegeri in ziua votului a platit cozizatie pentru 10 familii , rusinos un mantupec care mananca lunar bani de la apicola ori nu plateste cotizatie ori de nevoie a platit 5lei (  CINCI RON). pentru dreptul la vot.

D006

Aceiasi situatie si la Tulcea, directoru nu este membru in filiala.

D006

De ce Zorici care se bate cu caramida in piept ca este cinstit nu respecta statutul ?

D006

Pe individul pus de Zorici raspunde de numele Nenciu Dragos , dupa cum se vede in tabelul intocmit chiar de el in ultima rubrica aferenta anului 2008 nu a mai platit cotizatia deci nu  mai este membru !

D006

pentru a avea drept de vot in 2009  amaratul a platit cotizatie pentru 10 familii , si-a copiat mentorul si Zorici plateste tot pentru zece familii.

ALBINUTA

Pai daca e director la ce dracu sa plateasca?E sub presedinte prin statut nu?Ia vezi acolo la statut scrie ca el trebuie sa fie membru  ca sa fie director? Daca e asa o dusmanie la voi la buzoieni nu ma mira ca nu vrea sa plateasca.Oricum modul cum procedezi aici pe un forum si in absenta acestui om este josnic dar... nu impresionezi pe nimeni ca tu ...oricum vb singur.Esti lipsit de scrupule omule! am citit chiar acum postari in care il pupai si in c...pe zorici si acu..RUSINE! Daca acel om gandeste ca cei care te-au exclus de pe acel forum(unde ai deranjat permanent prin postari contradictorii) ar fi destept,si ar citi aici te-ar da in judecata pentru calomnie!

D006

Daca Zorici a facut ceva bun l-am felicitat dar nu am inchis ochii la prostii , eu cu Zorici vorbesc mereu si imi place sa spun omului in fata ce gandesc si cand face bine si cand greseste.
    In statutul ACA scrie clar : iti pierzi calitatea de membru daca nu platesti cotizatia un an ! si atunci cum sa  fii vicepresedinte la o organizatie la care nu esti membru ?
  Eu nu scriu in absenta lui , el citeste tot ce scrie aici dar este incapabil sa scrie doua fraze.
La noi nu este nici o dusmanie numai ca nu mai suportam sa fim furati de oamenii lui Zorici de la apicola.
Si pentru stiinta ta afla ca la Buzau apicultorii au depus 300 de dosare pe masura 141 si este judetul pe primul loc in Romania la acest capitol.