turta proteica

Creat de dragos2006, Februarie 06, 2008, 12:39:55 AM

« precedentul - următorul »

sfantul spiridon

Citat din: puiuNu stiu reteta de APISTIM,stiu ca retetele pentru STIM-API SI PROVIT-API au la baza mierea poliflora.
Anul acesta nu am folosit aceste produse.Astept stimulentul cu polen.Pentru prima faza am folosit APIINVERT la punga si am trecut direct la polen.La stupina SALATRUC am pus stimulentecu polen de la alta firma si stau cam nelinistit pana vad rezultate.
Vorbesc de STIM-API SI PROVIT-API de pe vremea Domnului Manea si cel de anul trecut,va garantez ca mierea poliflora a stat la baza retetelor. In rest, RESPECT!
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

sfantul spiridon

imi pare rau..credeam ca e provit nu previt...sunt de la domnul paul din gorj
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Va salut Dl.Dragos!
Mare afacere ati facut,ca ati vandut mierea cu 6,5 lei si ati cumparat zahar cu 17 lei!
Recomandati si la colegi!
Eu stimulez cu miere si pastura de calitate.Deja am descapacit o rama care am pus in apropierea ghemului.Nu este indicat sa desfaceti cuibul rama cu rama,riscati racirea ciubului.Va dati seama cat de mare efort trebuie sa faca albinele sa refaca temperatura de 34 grade?

bucovineanu

Vad ca se vorbeste mult de proteina care trebuie administrata albinelor. Carnea contine foarte multa proteina. Oare n-ar fi bine sa le dam niste mushi tiganesc? :)  :)  :)

D006

Citat din: dragos2006Cateva date despre FEED-BEE :
  Continut :
  proteine 36,4 %
  grasimi 3,9 %
  carbohidrate 41,8 %
  zahar 10 %
  minerale 3,1 %
  NU contine : polen , produse de origine animala , soia , produse chimicale .
  Mod de administrare : in forma de praf turta de zahar si in sirop.
Dragos, am luat si eu FEED-BEE..:smile:..l-am depozitat peste noapte intr-o magazie unde aveau acces si cele 4 pisici care le am pe linga casa. Un sac de FEED-BEE avea ceva urme de praf de FEED_BEE la un colt si pina dimineatza acel sac a fost SFISHIAT de PISICI, carora se pare ca le placve la nebunie FEED-BEE-ul..:smile:)..
CE naibii contine FEED-BEE-=ul asta de s-au dat pisicile la el cu asa elan..??>.,,

puiu

La Ialomita este f.f multa atmosfera turbionala.Rea vointa in a intelege rolul FEED-BEE altfel, nu inteleg interventia unor colegi care in viata lor nu au vazut cum arata acest produs.Eu l-am folosit anul trecut.Am fost foarte multumit de rezultatele obtinute. :hi:

D006

Citat din: puiuLa Ialomita este f.f multa atmosfera turbionala.Rea vointa in a intelege rolul FEED-BEE altfel, nu inteleg interventia unor colegi care in viata lor nu au vazut cum arata acest produs.Eu l-am folosit anul trecut.Am fost foarte multumit de rezultatele obtinute. :hi:
..Puiu, se pare ca m-ai inteles gresit..:sad:..si te grabesti cu afirmatii aiurea...:smile:
Imi exprimam nedumerirea, in ceea ce priveshte ce ar contine FEED-BEE-ul, nu-i puneam la indoiala calitatea si aportul in dinamica dezvoltarii familiei de albine.
..in fine, poate din viteza si neatentia, te-ai grabit cu o postare mai deplasata, tu fiind o persoana cu bun simtz...--cel putin asa sper eu.

D006

Mai demult am citit undeva , nu-mi aduc aminte unde , ca cea mai multa proteina o contine faina de sange.
  In prospectul feed - bee se specifica ca NU CONTINE PROTEINA DE ORIGINE ANIMALA !!!  :nono:

D006

Dragos, sunt nedumerit...Ce ar contine FEED-BEE-ul de atrage pisicile..??..SA fie ceva lapte praf.>??
Am si polen..:smile:..dar la polen, nu s-au dat niciodata pisicile..

stefan1

Daca vinovate nu sunt pisicile ci sobolanii? Ei mananca aproape orice. Mie mi-au carat un castron de nuci. Ce vor fi facut cu ele?!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Joaca popice prin beci.  :rotfl:  :rotfl:

ApisAntim

Daca sunteti sesizati de vecini ca albinele voastre le-au atacat hambarul cu malai sau rumegusul de lemn din gradina,este bine sa luati masuri de a aproviziona cu hrana proteica albinele prin metodele cunoscute; -turte proteice sau pentru cei care nu au timp un lighean in care se pune polen si faina de soia  degresata  de unde albinele se aprovizioneaza cu proteina .Nu este o gluma ,cu cat o faceti mai din timp cu atat mai bine intrucat albinele o sa aduca in stup tot felul de porcarii nefolositoare in alimentatie. Spor la treaba  :)

puiu

Rumegusul lui gica? :nono:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

In lighean putem pune si lapte praf de la farmacia veterinara . In amestec cu faina de soia si ceva malai e placere curata pentru albine.