turta proteica

Creat de dragos2006, Februarie 06, 2008, 12:39:55 AM

« precedentul - următorul »

D006

Nu este nici o coincidenta , este contul meu pe care l-am primit cadou de la un prieten.

puiu

Contul este de la un...{"grec"}. Asa ca :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Hai  sa mai vorbim despre turte !

puiu

Daca nu ai incredere in STIM-API si PROVIT-API sau alte stimulente avizate de DSV atunci te rog sa folosesti retetele "IDOL"-ului Dumneata scrise anterior pe =Hranire artificiala=.
Ce ar mai fi de zis! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Si eu cand eram adolescent credeam ca sunt detinatorul adevarului absolut , dar dupa ca au mai trecut niste ani peste mine am inteles ca nu sunt decat un trecator prin lume care nu-i va ajunge o viata sa invete tot ce-i va oferi Dumnezeu in fiecare zi.

D006

mai interesanta mi se pare aceasta hrana proteica :
http://www.ro.feedbee.eu/

eusebiu

Citat din: puiuDaca nu ai incredere in STIM-API si PROVIT-API sau alte stimulente avizate de DSV atunci te rog sa folosesti retetele "IDOL"-ului Dumneata scrise anterior pe =Hranire artificiala=.
Ce ar mai fi de zis! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
D-le Puiu, STIM_API este acelas cu APISTIM care are compozitia urmatoare:
zahar 90/%; faina soia5%; lapte praf degresat2,5%; drojdie de bere 2,5%.
  Se administreaza familiilor de albine sub farma de turta sau sirop 1/1; 2/1.

puiu

Nu stiu reteta de APISTIM,stiu ca retetele pentru STIM-API SI PROVIT-API au la baza mierea poliflora.
Anul acesta nu am folosit aceste produse.Astept stimulentul cu polen.Pentru prima faza am folosit APIINVERT la punga si am trecut direct la polen.La stupina SALATRUC am pus stimulentecu polen de la alta firma si stau cam nelinistit pana vad rezultate.
Vorbesc de STIM-API SI PROVIT-API de pe vremea Domnului Manea si cel de anul trecut,va garantez ca mierea poliflora a stat la baza retetelor. In rest, RESPECT!

eusebiu

Multumesc frumos si multa sanatate. Eusebiu

D006

Mare avantaj la feed-bee este faptul ca incepand cu primele zboruri timpurii si continuind cu perioadele cu lipsa de polen , feed -bee se pune afara in stupina pe tavi iar albinele vi si-l cara singure in stup.  :wink2:

D006

Dela targul de la Campina am cumparat un sac de Feed - Bee si dupa studierea prospectului am intele ca are in compozitie 36% proteina , in timp ce polenul are in medie 26% proteina.  Plus ca nu exista riscul transmiterilor de boli deoarece nu contine polen de la albine.
  La pret costa 17 lei/kg , un pret bun daca este sa ne comparam cu polenul . Abia astept sa-l dau si sa vad cum vor merge lucrurile.

D006

Citat din: dragos2006De la Gica Romanescu citire :
Mai,mai,
Voi sunteti mai catolici decat papa de la Roma.Sa le luam pe rand:
5 kg zahar +1,1 litri de apa  6,1 kg= 4,1 litri sirop (va rog sa ma credeti).
6,1kg : 4,1 litri = 1,48 kg/litru (putin mai greu ca mierea).
Rece este putin mai vascos ca mierea.
1,1litri apa : 6,1kg = 0.18  ( amestecul are 18% apa)
5 kg zahar : 6,1 kg sirop = 0,82 (amestecul are 82 % substanta uscata)
Teoretic,asta iese din reteta.Practic iese un amestec putin mai dens deoarece la fierbere se mai evapora din apa.
Acum:
- vrei sirop 1/1 mai pui imediat 4 litri de apa rece sau ceai si obtii 8 litri de sirop 1/1
- vrei sirop 2/1 pentru hranire de completare vara mai pui imediat 1,5 litri apa rece.
Pus in PET-uri si inchis ermetic tine mult si bine.
Acum chestii de finete:
- puneti apa la fiert (1 litru),cand incepe sa fiarba puneti zaharul si amestecati.Cand zaharul se topeste si incepe sa fiarba puneti 100 ml apa in care ati dizolvat 5 grame sare de lamaie.Cand fierbe cu spuma si incepe sa scada puneti imediat apa rece.
Daca doriti sa faceti placi de zahar candi la 1litru de apa puneti 10 kg de zahar si 10 grame sare de lamaie,fierbeti ca la sirop si lasati sa se raceasca un timp.Puneti in pungi pe care sa le asezati pe suprafete plane.Cand se raceste are proprietatile duroflexului.Din acest amestec nu arunca nimic afara cum se intampla cu serbetul.

puiu

"OMUL LA BETIE CADE-N NEBUNIE". Trebuie sa fi incepator sau fara inima pentru aceste fiinte sfiinte sa le "omenesti" cu aceste retete. :nono:

D006

"OMUL LA BETIE CADE-N NEBUNIE". Trebuie sa fi incepator sau fara inima pentru aceste fiinte sfiinte sa le "omenesti" cu turte care contin polen de la altii necontrolat !   
:nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:

D006

Cateva date despre FEED-BEE :
  Continut :
  proteine 36,4 %
  grasimi 3,9 %
  carbohidrate 41,8 %
  zahar 10 %
  minerale 3,1 %
  NU contine : polen , produse de origine animala , soia , produse chimicale .
  Mod de administrare : in forma de praf turta de zahar si in sirop.