Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

Porfy66

Trece-ne pe toti pe lista ta cu ignorati si astfel nimeni nu iti va putea stirbi din magalomania ta maladiva de care suferi. Sari ca un caine turbat si faci spume la gura ori de cate ori  apare cineva pe forum cu ceva bun, constuctiv si valoros de la care putem sa invatam ceva. Toti sunt "pinguini" si numai tu esti destepul desteptilor! Numai contre, numai raspunsuti la misto... Cu ani in urma mai aveai si postari din care mai puteam invata ceva, acum te comporti ca o jivina care isi apara teritoriul si cum apare cineva care este peste nivelul tau nu faci decat sa ii sari la beregata si sa il faci sa ii fie lehamite sa mai posteze ceva.
In concluzie, ingnora-ne pe toti si traieste fericit in mocirla caracterului tau abject!  :nebun:

D006

....  si ne mai miram de ce Ponta va ajunge presedinte...

mosunick

Citat din: dragos2006 din Septembrie 09, 2014, 11:01:54 PM
Nu stiu cui faci reclama electorala, dar calculele politice arata ca Ponta NU ARE CUM AJUNGE PRESEDINTE. Asta nu inseamna ca noua ne va fi mai bin cu altcineva drept presedinte, din cotra... A propos de... Nu fac reclama nimanui, sar nici fara constiinta civica nu sunt.
P.S. In alta ordine de idei, cred ca  nu ar fi rau sa nu mai tratezi drept necunoscatori in perpetuu pe toti astia care posteaza, Dragos. Iti apreciez postarile pozitive, dar nu pot sa nu observ o schimbare de registru in ultima vreme.,.
Nu vreau sa stiu ce te-a determinat sa iti schimbi modul de a trata postarile, dar, fie si cu 500 de stupi nu se ocupa o cota de piata relevanta in Romania la nivel individual, deci nu cred in sensul pozitiv al "inchiderii gurii" celor care au ceva de zis care nu concorda cu ideile tale.
P.S. Nu vreau sa deschid o noua polemica, numai sa pun un punct de sprijin in dezvoltarea unor idei constrctive. In final, de atitudinea noastra beneficiaza ( sau poate nu, depinde de atitudine) dragele noastre albine. Ele chiar nu au nicio vina daca pastorii, noi oamenii reactionam incisiv in discutii inutile.
Sa fii iubit, Dragos, si sa continui in spiritul care te-a determinat sa fii apicultor, caci fara dragoste de albine, nu poti fi tiitor de albine.
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

State

Citat din: dragos2006 din Septembrie 09, 2014, 11:01:54 PM

Foaie verde de Cucuta,
M-am basit si o sa puta...

dodo79

Am Scris eu ca o sa ajungă sa își vadă doar postările lui. :D ASTA DACĂ NU SE IGNORA SI PE EL  :rotfl:

Aurel

Teoretic, a ignora ceva sau pe cineva,ar trebui sa fie cel mai usor lucru de facut.
  Eu cred ca nu va putea face asta.Cel putin pe cativa de pe aici printre care si Bio, nu va putea sa-i ignore niciodata .

D006

Stii ce bine arata forumul fara anumite persoane ? Nu uita ca mediul virtual poate denatura mult realitatea astfel incat multe persoane par aici exact cum nu sunt in realitate sau invers.  :nod:
  Cat priveste persoana mea , niciodata nu m-am erijat in profesor sau sa incerc sa dau lectii de apicultura. Nu sunt in concurenta cu nimeni  , nu ma intereseaza daca sunt popular sau nu pe forum . Sunt bucuros daca macar un singur om a avut ceva de invatat din experienta mea . Dar vine o vreme cand nu mai suporti fatarnicia si prostia astfel incat mai apar unele situatii mai aprinse . La urma urmei e normal , doar suntem oameni.
  Este pacat deoarece sunt subiecte forte importante gen bolile albinelor sau hranirea care denatureaza imediat deoarece apar fel si fel de "iscusiți" care incep sa puna etichete.

State

Citat din: dragos2006 din Septembrie 10, 2014, 10:50:15 AM
   Este pacat deoarece sunt subiecte forte importante gen bolile albinelor sau hranirea care denatureaza imediat deoarece apar fel si fel de "iscusiți" care incep sa puna etichete.

Da ma, ai dreptate aici. Ma duc cu gandul la Dan Margarit....si la cati i-au pus etichete. Si mai stiu pe unul "iscusit" care pune etichete de genul : pinguini, 3,14 stupi s.a.m.d. Chiar deschide topicuri pe aceasta tema.

Astia au soriciul gros, de nici Soarele nu-i arde.

yulian

State, degeaba..esti pe invizibil. Faci parte dintre cei "nechemati"  :D

albine

Dupa cum i-mi amintesc era prin 2010- 2011 un stupar (iscusit) care facea reclama   ,   comert  ,    cu DULCE-FRUCTE ,  recunoasteti  personajul ?

Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

ioanardelean55

Nu mai suport ,, pe toti daca va adun nu faceti cit Dragos , chiar nu puteti face o deosebire intre voi si el , o sa va ajut eu (cu tot riscul ca voi intra intr-o discutie fara valoare pentru mine ) Voi face o mica evaluare a apicultorului Dragos :

1, Este un bun teoretician ,
  2, Chiar daca nu practica apicultura %/% stie ce trebuie facut .
  3. Stie ce sa spuna ,(de vina sinteti voi ca nu intelegeti , adica ...lipsa cunostinte apicole )
  4, Ca sa deti un numar asa de mare de stupi trebuie sa fi stapin pe meserie .

Nu va mirati ca nu raspunde la fiecare intrebare s-au provocare e ceva firesc , ca sa aveti partener de discutii adresati-va celor de categoria voastra , s-au daca vreti sa aveti un dialog pe tema de la egal la egal nu incercati sa ridicati tonul .nu veti reusi nimic , dimpotriva , raspunsul va fi ironic s-au cu mai multe intelesuri , ceeace va poate deruta rau de tot  .

Concluzia : Dragos e un profesionist bun , are orgoliul lui , (si e normal ) Oricine am fi in locul lui am proceda la fel daca nu mai rau .

Ce ma face sa il apreciez . ..

1. Desi am multi stupari cu car colaborez (aici vorbesc despre stupari care au peste 100 de stupi )nu am intilnit inca nici unul care sa se implice atit de mult in aceasta meserie  ; adica; calatoreste foarte mult in tara mai ales pentru a contacta stupari de la care ia ce este de luat  altfel spus , i-si imbogateste cunostintele .
  2. In comparatie cu alti forumisti ,  (exceptie , Calmus , Dan Margarit , Bio < ) da multe informatii teoretice si practice (, poate nu toate , dar multe de folos ).

3 . Este un om al dialogului , chiar din postura de superior.
  4 . Multe filmulete din stupina lui a postat .si ne- placut . dar voi cei ce sariti in sus .... unde va putem vedea ? puneti-va fratilor si voi operele de arta pe forum si apoi va puteti lua la trinta cu unul ca Gragos si alti care tot mereu ne arata cite ceva de la ei din ograda .

Pina atunci insa lasa-to moale ca daca vor mai disparea si acesti invatatori (cum au disparut si alti ) n-o sa fie prea bine tinind cont ca apicultura e o meserie care are la baza in primul rind ...... EXPERIENTA.

Sintem oameni ......gresim si ni se greseste ..... Iertam si ni se iarta  ...

pharaonu75

Nea Ioane, jos palaria! =D> =D>
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

albine

Orice om are dreptul la libertatea gindirii ,exprimarii. Aceasta este parerea fiecaruia  dar nu corespunde cu a mea.                           
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

Florin D.

Lasand la o parte altele(nimeni nu-i perfect), eu m-am inspirat si din filmuletele si postarile lui. Pozitive si negative...sunt acolo.
A aratat ceva, a spus ceva...in felul lui, in stilul lui.
Apicultura e greu de descifrat fara sa vada ochiul. Iar Dragos a lasat sa se vada destule.

ioanardelean55

Foarte adevarat ,numai ca toate i-si au rostul si locul lor , a cedat Dan Margarit .poate ceda si Dragos , cu siguranta vor urma si alti Profesionisti consacrati ( acestia sint tinta nr. 1..)  atunci vom vedea ce am pierdut . pina atunci insa .....ramine fiecare cu opinia lui,,,, dar cel mai trist va fi cind nu mai ai cui sa-i spui opinia ,