Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Nui problema mancari acolo ci problema albinei cred ca si 5 rame erau multe deci trebuia restrans.

dedu

Citat din: liviuNui problema mancari acolo ci problema albinei cred ca si 5 rame erau multe deci trebuia restrans.
Multi mi-or zis asta si pe privat,majoritatea predomina minoritatea(eu),maine o sa il restrang pe 4 rame!!! :hi:
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

D006

Acum si asa vin cateva zile mai reci si si va fi cu mult mai bine pe 4 rame pot sa ramana primele patru daca mai au miere pe ele daca nu schimbi una care nu are puiet cu una care are cea mai multa miere pe care osi descapacesti pe o portiune mica un5/5 atentie nu lasa rame pe jos si nici stupul mult desfacut.

sfantul spiridon

restrangerea cuibului, pe care ti-as recomanda-o si eu, are rolul de a nu permite reginei sa puna puiet pe multe rame, puiet care disperseaza albina acoperitoare si...sti tu
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

filip

Citat din: dedu
Citat din: liviuNui problema mancari acolo ci problema albinei cred ca si 5 rame erau multe deci trebuia restrans.
Multi mi-or zis asta si pe privat,majoritatea predomina minoritatea(eu),maine o sa il restrang pe 4 rame!!! :hi:
Vezi cum faci cu vizitele prea dese acum,sar putea sa faci mai mult rau.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Azi albinele erau la greu pe apa , semn ca matcile s-au pus bine pe treaba.

D006

La fel ca si la Campina , targul de la Iasi va fi insotit de zapada . Plec in aceasta dimineata spre targ cu o escala de o zi la Piatra Neamt . Sunt sigur ca acest targ va avea un succes comparabil cu al targului de la Campina.

ApisAntim

Drum bun si asteptam impresii,poze ,videoclipuri si noutati :hi:

mihaipop_55

d-le dragos,baicoi 5,6...pe cand? pentru ca este f. interesant.cu multumiri!

D006

Cum era de asteptat primul mare targ din inima Moldovei a fost un  succes total , lume multa , stupari din toate categoriile de la incepatori la oameni consacrati plus firme cu profil apicol.
  Saracul Sebi Ciocan - organizatorul- era foarte suparat deoarece chiar daca inchiriase sala mare a casei de cultura , azi noapte a aflat ca sala nu mai este disponibila si trebuie ca intalnirea sa se desfosoare intr-o sala mica care nu avea cum sa faca fata afluxului mare de oameni. Inceputul a fost facut , gheata s-a spart si in Moldova , astfel multi stupari din Iasi au aflat ca poti cumpara faguri si cu un pret mai mic de 80 lei/kg.
PS. pt. Mihaipop_55 :  baicoi 5 si 6 am considerat ca e bine sa nu le postez aici deoarece contin discursul dl. Dobre si nu vreau iar sa-mi iau iar un potop de injuraturi si aluzii rautaciase ca atunci cand i-am publicat scrisoarea catre apicultori .

filip

Dragos ,te rog eu      sa   le publici.
La urma urmei vrem sa auzim si noi cum  ne privesc unii parteneri.
E adevarat ca uneori ai lasat loc de interpretari        si eu uneori am avut dubii ca  reprezinti apicultorii.Aveam impresia ca esti in barca   procesatorilor
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Pana atunci sa va prezint un film facut la viteza la Iasi :
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/ft8DMKCisLo[/youtube]
  Respect Bucovineanu !

cetin

o poza si cu tine Dragos...

D006

amintire

bucovineanu

Mai fratilor, m-am uitat si la targ in jurul meu la colegii de forum si ma uit si acum la poze si la filmuletul lui Dragos si ma intreb oare ce caut eu un mosneag intre atatia tineri?
In alta ordine de idei multumesc si eu doctorului Ciocan pentru ce a reusit sa organizeze, si sper ca Targul sa se organizeze in fiecare an pentru ca este in ajutorul nostru al apicultorilor.