Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Andrei, o sa venim noi la tine ca am invatat drumul si ne-a placut! :smile:

D006

dragos diferenta este
CONTINUTUL DE FRUCTOZA decat atat
si diferenta mai este ca nu este de nemti sunt austrieci dar nu conteaza  :hi:

centrifuga

Postarea postarilor de pe forumurile de apicultura romanesti!
Cat despre ultima propunere....pffffff...din pmdv.............

stefan1

Salutam pe Dl Orban si asteptam sa intervina in discutiile de specialitate. Trebuie sa ne obisnuim ca sunt si oameni cu rautati si le place si sa intepe, dar stuparii sunt obisnuiti cu intepaturile si nu trebuie sa ne suparam.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

orbanstefan64

multumesc stefane da ai dreptate o sa incerc sa nui bag in sema iar cu intepaturile la mine e mai trist putin pt ca sint alergic si dependent de claritin  :nod:

D006

M-am hotarat sa dau si miniserialul cu discursul lui nea Dobre la Jibert in fata grupului sau de producatori.  Cred ca se vor naste replici acide ...
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/VOY4NQcZG5o[/youtube]

valter

Povesti, povesti sa traiesti.
Respect parul alb, mai putin pe cei care-l poarta alaturi de kg de aur.
Toti procesatorii din romania vor trimite cel putin un informator la R. Sarat.
Identificatii.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Vor veni chiar ei in persoana , trebuie sa avem grija sa nu iasa cu scandal.
   Acum sunt curios daca Georgescu chiar va veni , poate ca nu a auzit ca vine si Dobre ...
   Alt "cuplu"   celebru este format din Dobre si doamna Chirila , astia sunt ca soarecele si pisica .
Bine ca nu vine si Dobrescu de la Eurohonig ca nu se mai intelegea om cu persoana.
  PS. Valtere urmareste cu atentie filmuletul si vei vedea cat se castiga la un TIR de miere . :roll:

valter

Cand ma gandesc la martalogi ma apuca plansu'.
Saracii de ei, nu pot dormi noaptea de grija sciaticii mele, a investitiilor de mii de euro in utilaje de inox -ca sa le predau cascaval si ei sa plateasca marfa la pret de zer(de vaca -ca-i mai ieftin).
Cum plang destul de rar, chiar si la inmormantari, ai tratez cu respectul conditionat de parteneriatul de ocazie, stau pietarii la coltul strazii si se bat pe marfa, lor,procesatorilor zero taiat pentru anul acesta.
Sa faca tiruri de la fraerasteni si sa le scrie, din simpatie, la anul nou felicitari si conditionari.
S-o fi modificat luna de 68 de zile la stimabil?
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

orbanstefan64

eu asi intarii spusele lui dragos  mai datile trecute cu infiintarea unei asociatii cu un statut bine pus la punct si cu niste reguli f. clare de la bun inceput si sa vedeti cum se schimba pretul de achizitie,vinzare a produselor apicole,credeti ca ar fi f. greu nu am avea niciunul de pierdut, dar tot vorbim si judecam pe altii din pacate asa sigur nu o sa progresam  din contra pierdem si ne dusmanim
care e opinia dvs a tuturor?
desigur acesta este numai o parere  :nod:

orbanstefan64

daca moderatorul e deacord sa infiinteze un topic numai cu acest subiect cu date clare despre fiacare care e deacord cu infiintarea unei asociatii si sa se concretizeze
prin fapte
trecem la fapte? :nod:

D006

Stefane eu de mult lupt pentru asociere , topicurile pe aceasta problema sunt cunoscute :  http://www.apiardeal.3xforum.ro/post/19 ... APIARDEAL/   , dar omul este foarte reticient la munca in echipa , nu poti face bine cu forta , plus ca sunt anumiti  "apicultori" care lupta din rasputeri sa nu ne asociem. Dar sunt sigur ca incet , incet vom reusi .

D006

Citat din: dragos2006M-am hotarat sa dau si miniserialul cu discursul lui nea Dobre la Jibert in fata grupului sau de producatori.  Cred ca se vor naste replici acide ...
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/VOY4NQcZG5o[/youtube]
tot respectul pt herr Dobre , in 2005 a avut curajul sa ia un incepator k mine cu stupii varsati
in pastoral, a fost corect din toate punctele de vedere si am avut multe de invatat de la dansul
:hi:

centrifuga

emotionant!
pe tine te-a LUAT la pasatoral,altora le-a LUAT mierea la un pret  modic
si a LUAT pe ea  un pret  de 3 ori mai mare!
omul le are cu LUATUL!
Iti doresc sa ai stupi multi,sa muncesti pana te cocosezi si sa-i vinzi mierea lui Dobre,la pretul oferit de el ptr prosperitatea lui si slava muncii tale!

D006

inscriere noua pentru evenimentul din 1 decembrie: grupul de la Calarasi - Gabriela si Alexandru. speram ca mai sunt locuri.  :hi: