Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: apispuisoru1 decembrie ziua ,,Apicultorilor Ramniceni,, sala de festivitate este deja inchiriata, va asteptam cu drag pe meleagurile noastre pentru a sarbatori impreuna aceasta zi speciala,a apicultorilor profesionisti.
Vor fi dezbateri interesante despre tehnologia apicola,totodata vor fi prezentate  si utilaje apicole(stupi,rame,hranitoare,colectoare).
Impreuna cu dragos vom merge si la stupinele noastre,pentru ca deviza noastra este:,,SPUNEM TOT NU ASCUNDEM NIMIC SI II AJUTAM PE CEILALTI,, pentru ca anii de experienta in acest domeniu nu tii v-a lua nimeni.
Ziua apicultorului ramnicean se va incheia cu o seara dansanta asa ca  domnilor apicultori puteti veni insotiti si de doamne,amante,metrese in functie de buzunarul fiecaruia.
Va asteptam cu drag la Ramnicu Sarat,.
FIRMA APISPUISORU VA FI SPONSOR OFICIAL SI VA SUSTINE FINANCIAR ACEASTA  INTALNIRE .

D006

am luat de la dep din Bucuresti pe centura 800 eu pe tona , am luat 200 kg

D006

la inceput am vrut sa fac un gratar cu Valter apoi m-am gandit sa invit si niste prieteni , apoi  "mamaliga" a explodat   ! asa a luat nastere ziua apicultorului Ramnicean ( SARAT) .

NU-MI VINE SA CRED CATI APICULTORI VOR VENI !  Vom fi multi si asta este bine , dar sa va prezint programul zilei de 1 Dec. 2009 :
             ora 9 -  Primirea invitatilor.
            Ora 10 deschiderea sesiunii de comunicari :
                          1) Colectorul de venin , prezinta Cristi Manolache si Gica Romanescu .
                          2) Legislatie apicola , prezinte Cristi Diaconu ( Adelica , Ploiesti )
                          3) Accesarea fondurilor de sprijin finantate de Uniunea Europeana , prezinta doamna doctor  Aurelia Chirila .
                          4) Problematica comercializarii produselor apicole , prezinta  ing. Traian Dobre ( Tremot Dobre si fii , Baicoi ).
                          5 ) Importanta  formelor asociative la apicultori , prezinta dr. Dragos Gavrila ,
                          6) Salutul apicultorilor Buzoieni , prezinta  Domnul Mihaila Prahoveanu , presedinte ACA Buzau,
                           7) Ce trebuie facut pentru cresterea productiei de miere , prezinta apicultor Danut Puisoru.
              ORA 13  - Panzul Oficial  - meniul va va fi prezentat de  Dan Puisoru.
              ora 15  -  Diverse , program de socializare .
     Evenimentul va avea loc la restaurantul  "Casa de piatra "  amplasat pe DN 2  la 100 de metri de statia PETROM  sensul de mers spre Focsani.
     Contributia  de participare va fi de 50 lei si se va achita in dimineata zilei de  1 dec.

lucian avram

Dragos , asa orientativ , cam cati invitati o sa fie ? :hi:

apispuisoru

Pranzul oficial v-a debuta cu urmatorul meniu:
-ciorba de peste
-peste+cartori natur+salata
-friptura(ceafa de porc+carnati Babau)+garnitura cu legume+salata
-cafea,prajituri,sucuri,fructe,vin alb+apa minerala
-muzica de buna calitate,asa ca va rog veniti impreuna cu doamnele pentru o zi de neuitat ce marcheaza inceputul unei noi ere a apiculturii profesionale Ramnicene.

D006

Vom fi in jur de 70 de stupari.
eram sa uit , invitam si televiziunea locala.
  Si o dedicatie pentru toti carcotasii mei si pentru toti anonimii care se leaga de sanatatea mea :
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/VwxbWfA3OOE[/youtube]

lucian avram

D006

bravo , imi place chiar zic bine astia .....

D006

Luciane ai gresit topicul !   :nono:
  Aici discutam meserie  :hi:

lucian avram

Citat din: dragos2006Luciane ai gresit topicul !   :nono:
  Aici discutam meserie  :hi:
scuze , graba , viteza , tineretea , scuzeeeeeeeeeeeeee ,  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

Bătrânul

Dragos si eu am gasit un "sponsor" contacteaza-l.                             Contactati pe Dragos. DA.
--- On Wed, 11/18/09, APISROM SRL Modificat de Batrinul (19-11-2009 18:34:01)

D006

Dan Rascanu este pe lista invitatilor  !

un_escu

Mai baiti, mai bine cautati un IMN pt. noi .C ind deschid forumul sa il aud cu placere de fiecare data. Sesiune fructuasa si distractie placuta.

D006

Pentru evenimentul de la Ramnicul Sarat am deschi un topic special :
http://www.apiardeal.3xforum.ro/post/20 ... _Dec_2009/

D006

Trebuie sa recunosc Dragos are dreptate sa lasam politica ptr alti , noi cu fetele noastre albinele RESTUL POVESTI CU FLUTURI ....
o zi buna ptr toti