Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

lucian avram

Citat din: ioanardelean55si in cat ce va fi la primavara ???
ce va fi in cat dle Ardelean ????? :uimit:

BOGDY

Dl Avram,cite familii aveti,ii intretineti singur sau cu ajutoare
respectele mele pentru cele realizate.

lucian avram

buna ziua , dle BOGDY , sunt aproape 600 de familii si se ocupa 2-3 oameni , eu sunt al treilea dar sunt mai mult plecat ! :hi:

D006

Citat din: lucian avrambuna ziua , dle BOGDY , sunt aproape 600 de familii si se ocupa 2-3 oameni , eu sunt al treilea dar sunt mai mult plecat ! :hi:
adica vrea sa spuna ca nu face nimic, cu alte cuvinte freaca menta.......... :cool:

D006

Omul a muncit acum are banul si l-a investit in stuparie  ! bravo lui !
  Numai hala este cat o mica sala de sport , cati apicultori s-ar risca .

Bătrânul

Luciane Salut ! Un sfat de la " Batrinul" . :Stupina pentru iernat este PREA INPRASTIATA iar pentru sezunul de productie este PREA INGRAMADITA !!!! Cineva te a jupuit de niste bani si te sfatuieste prost (in hala se vede incepatorul )

lucian avram

Citat din: BatrinulLuciane Salut ! Un sfat de la " Batrinul" . :Stupina pentru iernat este PREA INPRASTIATA iar pentru sezunul de productie este PREA INGRAMADITA !!!! Cineva te a jupuit de niste bani si te sfatuieste prost (in hala se vede incepatorul )
stupii sunt asezati astfel incat in momentul plecarii de pe vatra  trecem  cu masinile printre ei , si incarcam direct ,cineva m-a jupuit de niste bani ?????? in hala se vede incepatorul ??????? nu inteleg !!!!!!!!!!! :uimit: si cine ma sfatuieste prost ??????????iar nu inteleg !!!!!  :uimit:

lucian avram

Citat din: florinpng
Citat din: lucian avrambuna ziua , dle BOGDY , sunt aproape 600 de familii si se ocupa 2-3 oameni , eu sunt al treilea dar sunt mai mult plecat ! :hi:
adica vrea sa spuna ca nu face nimic, cu alte cuvinte freaca menta.......... :cool:
ma , nici aici nu scap de tine , esti mai rau ca raia ! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Atentie mare !!! s-au  intalnit un dezvoltator imobiliar cu un antreprenor adica Batranul cu Lucian Avram.
Unul face apicultura pentru relaxare iar altul pentru a dezvolta o afacere , cine va castiga  ?

lucian avram

nu e vorba de cine castiga sau nu , eu nu am inteles cine m-a jupuit de bani , si cine ma sfatuieste prost , orice sfat e bine primit , deci astept pe batranul sa-mi explice , vad ca e logat , poate nu am inteles eu bine ! :uimit:  :hi:

Bătrânul

Lunciane Cine are 600 in data de azi are hala pline de caturi !!!!!! DRAGOSELULE cine va cistiga ???? CEL CARE A VINDUT STUPII UNUI NAIV INCEPATOR DAR CU BANI!!! Luciane eu bat greu la clape dar ma gasesti pe messenger E-mail

Bătrânul

Cind ai cumparat stupii ? Recent ?

lucian avram

Citat din: BatrinulLunciane Cine are 600 in data de azi are hala pline de caturi !!!!!! DRAGOSELULE cine va cistiga ???? CEL CARE A VINDUT STUPII UNUI NAIV INCEPATOR DAR CU BANI!!! Luciane eu bat greu la clape dar ma gasesti pe messenger E-mail
pt batranul , nu stiu daca dragos a  pozat si cabana apicola (in care se gaseste tot ce tine de apicultura ), daca da il rog sa posteze , hala pe care ati vazut-o in poze este HALA DE PRODUCTIE LAZI SI RAME  , nu aveam cum sa tinem caturile de pe stupi in praful care se face de la utilajele de prelucrat lemnul , ma mir ca un om care se ocupa si de constructii , la un ochi aruncat ar fi putut sa-si dea seama ca acolo este un atelier de prelucrare a lemnului . CEL CARE A VANDDUT STUPI UNUI NAIV ???????????? domnu , noi avem stupi de vreo 8-9 ani ,  nu de ieri , hala este facuta de noi cu forte proprii ( sunt patronul unei firme de constructii care se ocupa numai de hale industriale , asta inseamna minim 500 mp construiti , noi avem aprox  800 mp acoperiti ) , nu am de ce sa vb pe mess , vb aici sa vada toata lumea , ati inceput un subiect duceti-l pana la capat , stupi am cumparat  anul trecut pt ca vreau sa dezvolt aceasta indeletnicire , vreau sa ajung la cel putin 1000 de familii care sa fie plecate in pastoral si acasa tb sa mai am cel putin 200 de muls , vreau sa dezvolt aceasta ocupatie ca sa pot spune la un moment dat ca sunt DETINATORUL UNEI FERME APICOLE , (a se vedea cum arata o ferma apicola in afara ) , numai bine va doresc ! ORICE SFAT E BINEVENIT ! :hi:

Bătrânul

Ultimul SFAT !!! Luciane angajeaza urgent cel putin 4 (patru ) stupari EXCELENTI . Fa o propunere de nerefuzat lui PUPEMEA. Ai inteles DE NEREFUZAT :hi:  :razz:

CRISTI M

Citat din: dragos2006Omul a muncit acum are banul si l-a investit in stuparie  ! bravo lui !
  Numai hala este cat o mica sala de sport , cati apicultori s-ar risca .
Salut Dragosi .
Cred ca te-ai inbolnavit vazand ce are Lucian  .