Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

lucian avram

Citat din: BatrinulUltimul SFAT !!! Luciane angajeaza urgent cel putin 4 (patru ) stupari EXCELENTI . Fa o propunere de nerefuzat lui PUPEMEA. Ai inteles DE NEREFUZAT :hi:  :razz:
PUPE ARE STUPII LUI  , NU VINE EL LA MINE , ECHIVALENTUL LUI , ESTE IN CURTE LA MINE DE ANI DE ZILE SE NUMESTE NICU DAVID ! :nod:  :nod:  :nod:

D006

La Lucian nu m-am imbolnavit ci m-am motivat sa continui drumul in apicultura pentru ca numai intalnind astfel de oameni intelegi ca nu esti singur .
  Batrane ai spus sa angajeze 4 stupari excelenti nu salahori !!! :nono:  Pupe nu cred ca face parte din prima categorie ...

lucian avram

CRISTI M

Ce este Luciane , te suparasi ? :razz:

lucian avram

Citat din: CRISTI MCe este Luciane , te suparasi ? :razz:
eu ?????? nu , da de unde iti veni ????? :uimit:

D006

Daca ai putea sa paletizezi si sa faci la tractor un atasament de stivuitor ar ajuta mult la cocoasa.
In rest arata superb si planurile sunt frumoase si realizabile.
In timp mai impaduresti tu terenul cu arbori meliferi cat mai diversi.

lucian avram

Citat din: AndreiRNDaca ai putea sa paletizezi si sa faci la tractor un atasament de stivuitor ar ajuta mult la cocoasa.
care tractor ??????? ca eu nu am asa ceva , vreti sa-mi faceti unul cadou ????/ chiar va rog , daca se poate un john deer , ca tot sunt made in usa ! :hi:  :nod:

lucian avram

batrane , baga un ochi aici ;
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/NOWDBbYlgZk[/youtube]
:razz:

ionut.api

ce parere aveti despre apimel dl. dragos

D006

Citat din: lucian avram
Citat din: AndreiRNDaca ai putea sa paletizezi si sa faci la tractor un atasament de stivuitor ar ajuta mult la cocoasa.
care tractor ??????? ca eu nu am asa ceva , vreti sa-mi faceti unul cadou ????/ chiar va rog , daca se poate un john deer , ca tot sunt made in usa ! :hi:  :nod:
Hai ca am bruiat topicul lui Dragos.
Deschide-ti si tu unul aici.
Sa vb cu Mos Craciun de tractor ca oricum vine prin zona ta.
Am aici aproape Caterpiler.

lucian avram

imi cer scuze Dragos ,, ti-am incarcat pagina ! :hi:

D006

Se bucura el oricum.

D006

Orice apicultor cu inima deschisa este binevenit in casa mea.

D006

Citat din: ionut.apice parere aveti despre apimel dl. dragos
L-am folosit si eu acum doua ierni si rezultatele au fost foarte bune , nu am vazut uzura la albine . Oricum cu mult mai bun decat serbetul romanesc de pe la apicola.

Bătrânul

Citat din: lucian avrambatrane , uite aici http://stuparitul.3xforum.ro/redir.php? ... unphoto.ro :hi:
astea sunt toate pozele noastre !
Lucian vazind aceste comlectari sint multumit si Te FELICIT!!! Vedeam saracele albinute : fara un meserias, murind de foame si frig, chinuiti de acarieni.Sint convins ca ai si un Furetto pentru fumigatii si ca ai sa mai pui niste saltelute deasupra pentru iarna. Felicitari !!! :)  :hi: