Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

milu56

Citat din: abejaGata  s-a  lamurit treaba.Scuze  pt toti.
Cine s-a lamurit?

D006

Citat din: abejaHai  sa  nu  stricam  treburile.Nu  stiu  ce  este asa  de  neclar incat  sa  ai  mai  multe  interpretari.
Cunoscandu-te un pic mie imi sunt clare.
Gheorghe vrea sa se joace.

D006

Domnule doctor fac un apel la dvs, haideţi să îl încurajăm pe domnul Milu să ne arate ce ştie şi ce poate . Cred că şi dvs aţi avea că învăţa de la dânsul. Rugaţi-l să ne arate stupinile sale, maşinile cu care mută cei 600 de stupi, cum extrage, cum procesează atâta amar de miere câtă scoate  de la atâţea stupi.
  Dvs poate aveţi mai multă putere de convingere că pe mine văd că nu mă ascultă încă.  :hi:

D006

D006

Ferma de 600 de familii este clasica in Franta si Spania , in principiu un asemenea apicultor are in dotare urmatoarele :
  hala stocare miere
  hala extractie miere
  hala depozitare rame
  atelier tamplarie
atelier mecanic
  sala productie serbet si sirop
  furgon
daca face pastoral :
                      camion si motostivuitor
  De verificat e simplu , stupii si vetrele au numar de inregistrare

D006

Vă daţi seama ce onoare ne face Domnul Milu că intră pe forumul acesta. Cât de mult am putea învăţa din experienţa sa.Dacă  nu ar fi aşa zgârcit cu imaginile.
Mie mi-a propus o colaborare, vă daţi seama dintre toţi pe mine m-a ales.Sper să iasă, vreau şi eu să înving.
De la:    milu56
Subiect:    Colaborare
Mesaj:    Vrei sa colaboram,am putea face treburi bune,acum am 2 oameni aici si as putea merge in Romania sa vad cew si cum,sar putea face o ferma apicola,intentionez sa fac o COOPERATIVA.
Subiect:    Re: Colaborare
Mesaj:    In Romania este iarna si sar putea pune 600 la un loc,dar aici acum o luna a incepu primavara apicola nu se pot pune mai multi de 80 la un loc.Eu am 8 stupine de cate 75 de stupi.

Ia ziceţi fraţilor care mai cârcotiţi ceva, vă puteţi oare lăuda careva cu aşa realizări.
Eu sincer nici nu îndrăznesc să visez asa departe cum a ajuns omul acesta.
Bravo lui!
Sincere felicitări domnule Emil!

D006

Citat din: BeeesDomnule doctor fac un apel la dvs, haideţi să îl încurajăm pe domnul Milu să ne arate ce ştie şi ce poate . Cred că şi dvs aţi avea că învăţa de la dânsul. Rugaţi-l să ne arate stupinile sale, maşinile cu care mută cei 600 de stupi, cum extrage, cum procesează atâta amar de miere câtă scoate  de la atâţea stupi.
  Dvs poate aveţi mai multă putere de convingere că pe mine văd că nu mă ascultă încă.  :hi:
Il fortezi sa se retraga de pe acest forum si poate nu e bine.
Si posturile lui asa cum sunt ele pot fi folositoare pt uni.

dedu

Parerea mea i ca Milu56 stie despre ce vorbeste pe acest forum asa ca rog carcotasii sa lase omul in pace!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

D006

D006

Îmi cer scuze dacă în admiraţia mea sinceră pentru domnul Milu am deviat de la subiectul jurnalului apicol, trebuie totuşi, cred, să-l mai rugăm ca să ne arate imagini cu ce a realizat  în Spania în domeniul apicol

D006

milu56

Citat din: BeeesVă daţi seama ce onoare ne face Domnul Milu că intră pe forumul acesta. Cât de mult am putea învăţa din experienţa sa.Dacă  nu ar fi aşa zgârcit cu imaginile.
Mie mi-a propus o colaborare, vă daţi seama dintre toţi pe mine m-a ales.Sper să iasă, vreau şi eu să înving.
Subiect:    Colaborare
Mesaj:    Vrei sa colaboram,am putea face treburi bune,acum am 2 oameni aici si as putea merge in Romania sa vad cew si cum,sar putea face o ferma apicola,intentionez sa fac o COOPERATIVA.
Subiect:    Re: Colaborare
Mesaj:    In Romania este iarna si sar putea pune 600 la un loc,dar aici acum o luna a incepu primavara apicola nu se pot pune mai multi de 80 la un loc.Eu am 8 stupine de cate 75 de stupi.

Ia ziceţi fraţilor care mai cârcotiţi ceva, vă puteţi oare lăuda careva cu aşa realizări.
Eu sincer nici nu îndrăznesc să visez asa departe cum a ajuns omul acesta.
Bravo lui!
Sincere felicitări domnule Emil!
DECE I-TI ESTE RUSINE SA SPUI DE UNDE ESTI,CUM TE NUMESTI,CU CE TE OCUPI IN REALITATE SI SA TE LASI DE GAINARII,ce castigi cu asta,mai bine te-ai ocupa si tu serios de stuparit si sa fi un om sincer.

D006

Chiar la 600 de familii nu cred că o să ajung  niciodată, dar nu ştiu de ce mă bate un gând că matale nu ai nici măcar 60 de familii, poate 6, dar şi aici  am îndoieli.

D006

ioanardelean55

Citat din: fullfit46:rotfl:  :rotfl: valeu mor :rotfl:  :rotfl:
no,fa chiar acum asteapta sa vezi finalu,,, :hi:  :hi:  :hi: