Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

janese

dragoshe, noroc!!
cum era ma...cantecul ala.........????
LAURAAA,..LAURAAAA,....MOR SI NU TE POT UITA???????
acu de dimineatza, salut familia ta...sa avetzi sanatate!! :hi:

janese

Citat din: malebee:smile:) Mai viorel, daca ne dai de beut, sa te gandesti si unde ne culci !
Si nu il mai tot laudati pe janese ! Eu ii transmit la modul cel mai serios : Janese, sa iti pui dintele ala din fatza ca o sa ajungi sa arunci cu dintii peste casa impreuna cu fiul tau ... Numai ca lui ii voi creste altii.
Ei, da ! Iata ca janese nu este perfect !  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Salutari janese ! Esti tare si fara dinte...totusi pune-l !  :hi:
daca stai tu pe scaun la dentist...cu mare placere!! :rotfl:

sabin.manolache

Citat din: dragos2006traim in  era comunicarii  , laura si cu Janese
Va salut
ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc personal la Bucuresti Domnule Dragos, sper ca ne vom intalnii si cu alta ocazii, Cristi M  parca promitea o partita de pescuit la olt, ar cam fii vremea de un crap sau somn....
am avut placerea sa-i cunosc si pe alti forumisti si nu numai, ii salut si pe aceasta cale pe: Marian Ene-Galati, Cotuna Vali-Galati, Iulian Hanor-Roman, Adi din Pitesti, Adi din Timisoara, Cristi M din Slatina, bineinteles pe Janese si pe nenea Gica di Targu-Jiu, imi cer scuze fata de cei la care nu le-am retinut numele.
Va salut pe toti.

D006

Citat din: janese
Citat din: malebee:smile:) Mai viorel, daca ne dai de beut, sa te gandesti si unde ne culci !
Si nu il mai tot laudati pe janese ! Eu ii transmit la modul cel mai serios : Janese, sa iti pui dintele ala din fatza ca o sa ajungi sa arunci cu dintii peste casa impreuna cu fiul tau ... Numai ca lui ii voi creste altii.
Ei, da ! Iata ca janese nu este perfect !  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Salutari janese ! Esti tare si fara dinte...totusi pune-l !  :hi:
daca stai tu pe scaun la dentist...cu mare placere!! :rotfl:
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Asa frica are sefu de trib?
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Pai la cata albina te-a intepat .... 10 dinti schimbai.

filip

Ia stati cuminti,nea janese are srunga intre dinti.Odata cu trecerea timpului sa acentuat. :rotfl:  :rotfl:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

malebee

.... da mai Andrei ... si eu care credeam ca Janese e barbat ! Offf !
Sunt dezamagit !

D006

Citat din: malebee.... da mai Andrei ... si eu care credeam ca Janese e barbat ! Offf !
Sunt dezamagit !
Ne intindem cu gluma dar .......
Si vrei sa spui ca gura te-a facut sa-ti schimbi impresia????
:rotfl:  :rotfl:
Scuze JANESE  :hi:

D006

Glumim , glumim dar azi am fost in vizita la un vechi stupar - Laurentiu Butoi din Manesti , Dambovita unde pe langa o stupina mare am gasit si o livada cum nu am mai vazut pana acum .

D006

nu ne mai saturam de admirat livada

D006

Productia este incredibila

D006

daca noi vorbim de paletizare si mecanizare la livada s-a reusit

D006

La stupina este mai usor , se merge pe pavilioane .

dedu

Faina treaba are pe acolo!!! :hi:
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

balanescuadrian

ajung sa ma intreb care-i ocupatia mai profitabila? ....livada sau albinele?? :hi:

D006