Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: dragos2006
Pentru ca maine voi fi la Bucucuresti la targul apicol si va trebui sa dau piept cu marele apicultor , acest luceafar al apiculturii virtuale romanesti , CTISTINEL IONITA  , a trebuit sa mananc o friptura pe masura , doar sunt decat un cioban...
Fi bun si dui si lui o palma de carne cat pt o friptura.

centrifuga

Citat din: dragos2006Baieti , maine sunt la targ , sper sa ne intalnim si sa ne socializam !
pai cand,ca vad ca esti tot pe net?

D006

traim in  era comunicarii  , laura si cu Janese

D006

in sfarsit si noi forumistii am reusit sa ne intalnim intr-un numar mare

D006

Pacat ca nu a fost vremea cu noi mai ales ca au fost multe firme prezente precum si apicultori .

viorel55

Citat din: dragos2006in sfarsit si noi forumistii am reusit sa ne intalnim intr-un numar mare
Vezi ca pe stuparitul un moderator se vaita ca nu au fost forumisti la targ !!!!

D006

Poate ca respectivul moderator o fi fost la alt targ  :rotfl:   martor sunteti si dumneavoastra la cati apicultori forumisti erau in foaierul salii de festivitati . Eu cel putin m-am intalnit cu aprox. 20 de forumisti ,pacat ca nu am dat si de Ionita ... ii adusesem o bucata de pastrama de oaie .
  Oricum voi trece si maine dimineata pe acolo pt ca mai am niste chestii de rezolvat apoi plec in Dambovita la un stupar si pomicultor.
Un gand bun pentru Janese , om de mare valoare si plin de viata , chiar daca vremea a fost cum a fost aceasta excursie a meritat si numai prin faptul ca l-am cunoscut pe Janese , sper sa avem si alte ocazii in care sa putem sta mai mult la sueta si nu pe uscat.
  De acum incolo  trebuie sa incepem sa scriem cu mai mare responsabilitate pe APIARDEAL astfel incat informatia sa nu se mai diluieze si sa reusim sa facem cu adevarat o baza de date necesara oricarui apicultor.   Eu unul voi incerca sa nu mai pierd timp in polemici sterile cu anonimii.

malebee

Intalnirea de la targ a fost deosebit de placuta !
Mi-am facut cont si aici. O parte dintre colegi ma cunosc de pe celelalte forumuri, dar imi voi face o prezentare cat de curand.
Inca odata va spun, ma bucur ca m-am intalnit astazi cu o parte dintre colegii de discutii !
Credeam ca nu putem trece neobservati pentru oricine ar fi trecut pe la targ ... :smile:
Cele bune !
Mihai

D006

Bine ai venit in randurile noastre si sper ca azi s-a pus baza unui grup de apicultori marca APIARDEAL . Sper si cred ca am trecut de la stadiul de adunatura la stadiul de grup.
  Forumul a ajuns la nivelul la care numarul de vizitatori impune dezvoltarea de subiecte tehnice si sa mai lasam pe planul doi  telenovela  (asa au numit-o moderatorii luminii)  " Jurnal Apicol".
   Conform trafic .ro  in luna septembrie pe Apiardeal au intrat  7568 VIZITATORI UNICI    dintre care peste 1200 sunt reveniri  - oameni care citesc lunar acest forum.

prisecarul

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

prisecarul

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

prisecarul

Citat din: dragos2006
Un gand bun pentru Janese , om de mare valoare si plin de viata , chiar daca vremea a fost cum a fost aceasta excursie a meritat si numai prin faptul ca l-am cunoscut pe Janese , sper sa avem si alte ocazii in care sa putem sta mai mult la sueta si nu pe uscat. i.
inceputul, cam timid, a fost facut!
sper ca data viitoare sa ne ajute si timpul!
sper, deasemenea, ca si apiardealul sa ajunga acolo unde ii este locul!

viorel55

Data viitoare cred ca va fi in FEBRUARIE 2010 la Targul de la CAMPINA--a IV-a editie--,cand veti fi invitatii mei la o tuica fiarta.....
Urmeaza sa stabilim data concreta !

stefan1

Bun vanit si pe acest forum! Vine iarna si avem multe de discutat.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

malebee

:smile:) Mai viorel, daca ne dai de beut, sa te gandesti si unde ne culci !
Si nu il mai tot laudati pe janese ! Eu ii transmit la modul cel mai serios : Janese, sa iti pui dintele ala din fatza ca o sa ajungi sa arunci cu dintii peste casa impreuna cu fiul tau ... Numai ca lui ii voi creste altii.
Ei, da ! Iata ca janese nu este perfect !  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Salutari janese ! Esti tare si fara dinte...totusi pune-l !  :hi: