Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

calculeaza cat costa o cutie si inmulteste cu 60 , atata imi face in ianuarie plus ca ma ajuta la orice treaba.
Dar eu sunt mic , am familii slabute nu  precum marii campioni ai stuparitului de pe net si totusi ma descurc asa cum pot. :nono:
Si apropo de salariu ma costa pe total intr-o luna 1000 lei plus masa si casa.

D006

D006

Cautand prin calculator am gasit o poza frumoasa facuta la targul de la Buzau impreuna cu stuparii din Vaslui :

D006

sa pun si poza :nebun:

gore

Am fost si eu la targ. Te-am vazut dar nu am indraznit sa te abordez. Poate la Campina.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

D006

Vrancenii sunt prietenii mei ca doar ma trag din Bordesti !

D006

Incet, incet spui tot.......... :rotfl:

D006

azi la mine au fost +6 grade  :razz:
La buna vedere !

D006

CE zice cintaru?Daca  vine  frigul ce  masuri  o  sa ei?

D006

stupii stau in adapost , nu bate vantul la ei . Cum am intuit de Duminica vremea intra intr-o incalzire usoara.
Si apropo de familii slabute , eu cand familiile ar trebui burdusite cu apiinvert sunt plecat in concediu -august - septembrie , apoi vine via (mai fac si ceva vin) , din acest motiv imi intra in iarna familii mai slabute si din acest motiv primavara "fur" putin startul si le pun la activitate mai devreme , mai ales ca in ultimii ani clima este in incalzire si la mine in februarie aduce polen din natura.

D006

La  mine  aduc  polen tota  iarna,binenteles  cind  permite vremea.Ma  mira  faptul  ca aduc polen la  tine,pe  vremuri  era  totul  inghetat.

D006

Alunul sta pregatit sa dea polen in prima zi cu soare iar cornul mi se pare foarte avansat . eu nu am vazut zapada anul acesta ! la stupi.

D006

Asa cum am intuit vremea s-a incalzit si fetele au iesit la plimbare !

D006

In drumul facut prin padure am gasit alun inflorit , daca mai creste putin temperatura albinele vor ajunge la el .

D006

poza...