Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Astazi am verificat reactia albinelor la turta proteica si am gasit "munca grea" chiar daca afara erau doar 6 grade.

D006

Spre deosebire de alti ani acum am adaugat mineralele de la bulgari plus , ca un experiment , le-am "dopat" cu aminoacizi destinati sportivilor de performanta.
Turta proteica nici nu se vede de albine.

misuap

Dl-e Dragos daca tineti mierea linga vin mierea nu are aroma de muscat otonel sau feteasca [luatio in forma de gluma intrebarea ]

D006

problema este sa nu se indulceasca vinul !  :rotfl:

D006

Dragos eu  cred,  ca  de-la  aminoacizi o  sa  creasca  muschii  pe  ele si nu  o  sa  poata  intra  pe  urdinis . :rotfl:

D006

problema este sa nu le creasca ovarele  si sa apara familii cu mai multe regine. :zzz:

D006

astazi am gasit mare activitate ,ce sa-i faci puietul...

D006

am instalat cantarul de control ,

D006

am pus pe cantar prima familie din rand , imi vine mai usor, plec de la 31,3 kg la data de 27 ianuarie , sa vedem evolutia...

D006

Da` an ce zona a  BUZAULUI aveti stupina de ati instalat cantarul?

gore

E vorba despre urmarirea consumului zilnic de miere, deoarece Dragos are ceva mai mult puiet decat ar fi normal datorita zilelor calduroase din zona Rm. Sarat.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

D006

stupina cu pricina este pe raza comunei Topliceni aproape de Buda.

gore

Am vazut-o, frumoasa stupina, investitie serioasa. Apropo, eu iau stupii de la Nehoiu-Fabrica de stupi, am vorbit cu Dan Onet sa-mi mai aduca la Targul de la Campina niste stupi, deocamdata sunt multumit, a respectat comanda, tu de unde îi procuri?
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

D006

Am un mic atelier de tamplarie unde imi fabric tot inventarul lemnos din stupina. baiatul care vara sta cu stupii toata iarna face stupi si rame, ies mai ieftin si le fac cum vreau eu.

gore

Asa da, om care pazeste stupii, buna treaba, dar costisitoare, doar nu sta degeaba sau lucreaza degeaba.