Sa radem putin

Creat de Bătrânul, Februarie 06, 2009, 06:41:57 PM

« precedentul - următorul »

pistol28

9 supravietuitori pe 2 roti , face antrenament sa treaca pilot pe avionul de recunoastere U2, ca are tot 2 roti si aterizeaza cel mai greu  =D>
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

Kov iulian

Citat din: Kiwi Bee din Iunie 07, 2016, 09:22:36 PM
Toata familia merge la riul Ganges la scaldat.  =)) =)) =))

La scaldat pe raul Ganges.
Derulati in jos de tot pentru a vedea imagini de acolo. Atentie imaginile sunt cam dure nu sunt pentru copii .

http://www.chinasmack.com/2010/pictures/filthy-india-photos-chinese-netizen-reactions.html

E o adevarata placere sa degusti bucatele alese indiene gatite cu apa din acel rau.

Pe youtube sunt foarte multe imagini video de acolo dar sunt un pic cam dure asa ca nu le-am pus pe aici.

Kiwi Bee

Pistol vezi ca sint 10(pe partea stinga mai este unul extra  =)) sa aiba echilibru). Parintii trebuie sa aiba grija cit maninca copiii sa fie totul in echilibru.

Iulian ai dreptate cu situatia de acolo. Am pus riul Ganges doar asa retoric - habar nu am pe unde se deplaseaza acea motoreta doar ca pare sa fie in India. Hups sper sa nu fie Sri Lanka  :uimit:

pistol28

Citat din: Kiwi Bee din Iunie 08, 2016, 09:14:00 AM
Pistol vezi ca sint 10(pe partea stinga mai este unul extra  =)) sa aiba echilibru). Parintii trebuie sa aiba grija cit maninca copiii sa fie totul in echilibru.
...........................................

DA, ai dreptate sunt 10 "negrii mititei" , va dati seama cand o avea masina  :rotfl:
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

oroles

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

dan sebastian

E de invatat marketing de la vecinul lui Catalin Cretan. Are prezentare. Si italiana lui e mai buna decat toate rasele ...
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

stefan1

De ce iau oltenii doua pietre cand se culca?
Cu una sting lumina iar cu cealalta verifica daca a inchis geamul.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

dan sebastian

Prea profunda gluma. Poate doresti sa o si explici pt ca eu fiind de prea aproape (oltean) nu o inteleg. Ms. !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

vulpea

nu vad dece te-ar supara aceasta gluma profunda,care arata cat de isteti sunt oltenii.s 1 cred ca nu stie inca faptul ca glumele cu olteni sunt 'produse' chiar de olteni. asa ca:bravo s 1,ca am mai aflat una !

stefan1

Citat din: dan sebastian din Iunie 11, 2016, 02:09:15 PM
Prea profunda gluma. Poate doresti sa o si explici pt ca eu fiind de prea aproape (oltean) nu o inteleg. Ms. !

Imi cer scuze ca s-a interpretat gresit 'bancul' meu. Doar acum vad ca venea dupa o postare a ta (cu care sunt absolut de acord), ceea ce te-a facut sa interpretezi ca l-am scris cu nu stiu ce intentie.
Atunci sa spunem ca cel cu pietrele nu era oltean, ci ardelean.  :wink:     ^:)^

pharaonu75

Daca cel cu pietrele era ardelean, pana reusea sa stinga lumina se facea dimineata! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

stefan1

Pai de ce credeti voi ca eu sciu asa pe noapte?   =))

RazvanTi

Citat din: pharaonu75 din Iunie 12, 2016, 05:11:20 PM
Daca cel cu pietrele era ardelean, pana reusea sa stinga lumina se facea dimineata! =)) =))

DA!!! si geamul se spargea singur de ciuda  :rotfl:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

fiug1970

- Ioane, mă, Ioane, te sun drept de la Ontario, mă!
- Ontario? ... Aşe, mă, Vasile, no care-i baiul?
- Mă Ioane, zic c-am auzit că Johannis şi-o dat demisia, mă, cum o fo' treaba asta?
- Chestie mare ce-o fost, mă Vasile! S-o trezit într-o nămiază, şi-o vorbit ca la război, la radiou, tulai Doamne! O zis că nu-l mai rabdă inima să vadă ţara ruinată, mă Vasile, că el mere şi că toţi piscoşii, zăluzii şi floaşterii să meară numaidecât cu el.
- Aşe, şi?
- No, şi duşi o fost, mă Vasile!
- Ţine-i strânşi, Doamne! Şi cine o rămas să cârmească ţara?
- Cum cine, Vasile? Regele nost'! Ţara e curată şi mintenaş se rumeneşte iară ca o pâinişoară. Şi toţi merem la lucru ca la horă. Şi când e horă, apăi ne-aud şi ţările vecine, de se minunează şi-acuş mi-e că dau buzna peste noi!
- Mă Ioane, tu-ţi baţi joc de mine!
- No, măi Vasile, dară cine-o început primu'?

stefan1

Mama lui Stefan cel 'Mare fumator'
                                           de Flick sau Domnu'Rima
Pe o stâncă neagră, într-un vechi castel,
Sta Ștefan cel Mare, fumător de fel.
Dar de când cu legea asta păguboasă
Muma nu-l mai lasă să fumeze-n casă.

Ștefan bea cafeaua. Plânge și suspină
Că vrea-n piept să bage niște nicotină.
Orologiul sună: unu și jumate,
N-a fumat nimica azi și nu mai poate.

Scoate o țigară, și când s-o aprindă
Îl lovește mă-sa c-un papuc din tindă.
-Ieși afară Ștefan că împuți palatu,
S-a votat o lege: Gata cu fumatu!

Ștefan iese-afară, opt țigări sudează,
După care-n poartă bate de stresează.
-Eu sunt dragă mamă, fiul tău iubit,
Am schimbat tutunul d-aia-am răgușit.

Dar deschide poarta, turcii mă-nconjor
Și n-am luat nici geaca, mi-e un frig de mor!
-Ce spui tu străine?! Tu nu ești cuminte.
Fiul meu e Ștefan, cel de dinainte

Care nu fumează ca un derbedeu.
Dacă tu ești Ștefan, nu-ți sunt mamă eu!
Și zicând acestea se face că plouă.
Turcii dau năvală și mi-l rup în două.

Morala e una, chiar de-i mai perfidă:
Uite cum fumatul poate să ucidă!"