Sa radem putin

Creat de Bătrânul, Februarie 06, 2009, 06:41:57 PM

« precedentul - următorul »

stefan1

Când ai şase copii cu trei femei, iar al şaptelea-i pe drum cu a patra, e normal ca glumele să facă din tine ţintă. Internetul râde cu gura până la urechi de Cristi Borcea, dinamovistul momentului. Iată câteva exemple:

1.Borcea face copii să nu creadă lumea că-i curvar.
2.Pentru Borcea, femeile fără copii sunt virgine.
3.Borcea a luat Bac-ul cu greu, la 26 de ani, fiindcă nu ştia decât tabla înmulţirii.
4.Valentina Pelinel s-a despărţit de Boureanu ca să se cupleze cu Tăureanu.
5.Gardienii susţin că n-au simţit-o pe Valentina când a pătruns în celula lui Borcea pentru că manechinele au mers de pisică.
6.O avocată curajoasă a stat lângă Borcea cu trompele nelegate.
7.Congresul Mondial de Medicină a cerut redefinirea noţiunii de ,,penis captivus".
8.Borcea susţine că nu e deloc imoral să facă un copil cu amanta în timpul căsătoriei pentru că, de fapt, face un copil cu viitoarea nevastă în timp ce e căsătorit cu fosta amantă.
9.Chinezii de la un parc de urşi Panda i-au ceut lui Borcea să scrie o carte despre reproducerea în captivitate.
10.Borcea nu se uită la reclamele pentru prezervative fiindcă nu-i plac filmele de groază.
12. Lui Borcea nu i se mai spune ,,Bine, Boss!". Corect e ,,Vine, Boss!"
13. Inima lui Borcea este un organ sexual fiindcă după fiecare preinfarct se mai naşte un copil.
14. Când se dă stingerea la penitenciar, Borcea se culcă parţial.
15. S-a cerut sanctificarea lui Cristi Borcea ca sfânt al fertilităţii.
16. Când Borcea îţi arată cucul, vezi barza.
17. Pe cartea de vizită a lui Stere Borcea scrie: ,,Tatăl lui Cristi Borcea". Există şi o variantă pentru mai târziu, cu ,,Bunicul copiilor lui Cristi Borcea".
18. Una dintre minunile sale confirmate e aceea că a oprit sângerarea mai multor femei.
19. Probabil Borcea va intra în Cartea Recordurilor ca singurul om care, aflat în penitenciar, a trecut printr-un divorţ şi două căsătorii.
20. Borcea a făcut un singur comentariu legat de scandalul cu Valentina Pelinel: ,,Lăsaţi-ne să ne pregătim pentru o nouă căsătorie!"
21. Borcea va fi decorat de Klaus Iohannis pentru implicarea sa în creşterea natalităţii chiar şi din penitenciar.
22. Maternităţile din Bucureşti disperate: în curând, jumătate din nou-născuţi vor fi pe numele lui Cristi Borcea.
23. În curând se va organiza o tombolă pentru desemnarea tatălui copilului Valentinei Pelinel! Bărbaţii interesaţi sunt rugaţi să se înscrie în decurs de maxim 9 luni.
24. Fetele care vin în vizită la Borcea la penitenciar nu stau la vorbitor, ci la inseminator.
25. Cristi Borcea are atât de mulţi copii încât îşi poate face propria echipă de fotbal.
26. Se spune că Valentina Pelinel şi-a pus o butelie sub pernă pentru a-şi visa ursitul.
27. Angelina Jolie: "Vreau şi eu un copil cu Cristi Borcea!"
28. Mihaela a recunoscut că Borcea a însărcinat-o să-i aducă la penitenciar un tort plin cu prezervative.
29. Cristi Borcea nu face niciodată sex pe bani, el face pe pensie alimentară.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

MARIUS_bc

romikele

Puneti mana si invatati cum se fac afacerile!  =)) =)) =))

[facebook]https://www.facebook.com/danielses.ro/videos/1618846141696853/[/facebook]

Kiwi Bee

Kov iulian

Scuzati descrierea asa e pe net clipul.

Dupa cum se poate vedea unu e mai tuciuriu (arab ceva) iar celalalt Englez pur sange.  =)) =)) =))

https://www.facebook.com/Soft.Telefon.ro/videos/977225742367327/

MARIUS_bc

RazvanTi

asta e ca faza aia cu rahatul in punga de hartie.
pus pe presul de la usa cuiva (la bloc), dat foc sunat la usa si fugit ...  ))/
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

MARIUS_bc

sau ca faza cu sobolanul sau pisica calcata de masina legata cu-o sfoara de clanta usii pensinarului de la parter care iti tot spargea mingea ca-i deranjai stratul de ceapa  :) :rotfl:

xvader

:rotfl: :rotfl:supertari clipurile
am ras cum n-am mai facut-o de mult

oroles

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

stefan1

Stenograma discuției dintre Marean Vanghelie și Dumnezeu:

Marean Vanghelie: Tatăl nostru care este...
Dumnezeu: Care este?
Marean Vanghelie: Care este în ceruri!

Dumnezeu: Corect! Mareane, tu cât ai luat la Bac?
Marean Vanghelie: 500 de euro de la bancomat.
Dumnezeu: Nu, boule, ce notă!
Marean Vanghelie: Zece, că n-a avut profesorii să-mi dea rest până la opt.
Dumnezeu: Adică n-ai vrut să iei zece?
Marean Vanghelie: Eu decât de opt aveam bani pentru la Bac, că restu' îmi trebuia la facultate. Mi-a dat țeapă, Doamne! M-a păcălit profesorii ca taximetriștii ăia care te minte că acum a intrat în tură și n-are rest.

Dumnezeu: Mareane, nebunule, tu ai făcut și facultate?
Marean Vanghelie: De la distanță, Doamne, prin Western Bulion.
Dumnezeu: Union.
Marean Vanghelie: Da, Onion.

Dumnezeu: Mareane, da' nu ți se pare aiurea să iei examenele cu bani?
Marean Vanghelie: Doamne, io am încercat și cu ghiocei și mărțișoare, da' doamna dirigintă m-a lăsat repetent.
Dumnezeu: Nu ți-a fost teamă că o să te aresteze?
Marean Vanghelie: Doamne, nu mi-e mie frică că mă arestează când iau bani și o să-mi fie frică când dau?

Dumnezeu: Mareane, tu știi să numeri până la zece?
Marean Vanghelie: Decât până la zece milioane de euro. Dacă îmi dai lei, mă încurci.
Dumnezeu: Da' cât face șase ori opt știi?
Marean Vanghelie: 1989!
Dumnezeu: 48, idiotule!
Marean Vanghelie: A, da, pa'ș'opt! Mereu încurc între ele revoluțiile astea care e.
Dumnezeu: Ești genial, Mareane! Vezi că tocmai ți-am pus o mie de euro pe card. Mergi și ia-ți și-un doctorat, fac eu cinste.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Kiwi Bee

Kov iulian

Protestul iubitei e ok pot sa il inteleg dar mie greu sa inteleg cum poate vorbi Domnul Cernea despre sine si iubita sa ca si cum ar vorbi despre altul si iubita lui .   :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

http://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2016/04/25/Arantxa/iubita_remus_cernea_facebook.jpg

Kov iulian

Hardware open source ( cu sursa deschisa ).  :D :D =)) =)) =))

Un echipament ce are codul sursa deschis dar si luminat ca sa poate fi studiat mai bine.  =)) =)) =)) =))

http://www.romaniakt.com/ce-ai-intre-picioare-o-tanara-sexy-a-aparut-intr-o-ipostaza-socanta-pe-strada-uite-o-cum-arata/