Sa radem putin

Creat de Bătrânul, Februarie 06, 2009, 06:41:57 PM

« precedentul - următorul »

linde

ion

tassevasi

mph

tassevasi

Tare  de tot mph .    E tagic :uimit:  Dar nu e de ris !!!!!

istodorescu vasile

mph

Citat din: tassevasi din Decembrie 27, 2013, 04:18:59 PM
Tare  de tot mph .    E tagic :uimit:  Dar nu e de ris !!!!!

Am cautat un topic intitulat...SA PLANGEM PUTIN, negasind ....am postat aici:):):)

tassevasi

E tragic , eu ma  intreb , or  fi si tineri in  aceasta  situatie  ???

mape 48-petru manea

fiecare din cei chestionati au drept la un vot --din pacate

Aurelian A.

"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

marius_vfp

salut , astia unii dintre ei , au par alb in cap de pomana , am mai vazut genul de reportaje nici nu stiu ce sarbatoresc crestinii de craciun.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Aurelian A.

Din pacate sunt  foarte  multi asemenea oameni, care mai si merg la biserica, si nu stiu chestii elemetare de/din religie ))/ :qp:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

istodorescu vasile

mai oameni buni , problema nu este ca acesti oameni simpli, in virsta unii din ei ce trudesc cu munca cimpului, nu au raspunsuri la aceste intrebari. sint muti tineri  absolventi de facultate , si nu au raspunsuri la asemenea intrebari. am vazut un asemenea reportaj cu studenti care nu au stiut  cine  a scris luceafarul. din pacate unii din tinerii respectivi, ajung in functii de conducere, cu putere decizionala . asta este marea problema . si acest aspect sta la baza  situatiei in care ne aflam cu totii.

Kov iulian

Citat din: istodorescu vasile din Decembrie 28, 2013, 03:29:24 PM
problema nu este ca acesti oameni simpli, in virsta unii din ei ce trudesc cu munca cimpului
Problema nu e ca sunt oameni simpli, problema e ca nu le pasa sa cunoasca si sa invete aceste lucruri, insa  fac mecanic niste chestii  fara sa stie macar de ce, insa sunt dispusi oricand sa atraga atentia altuia ca nu face cine stie ce, sau nu tine cine stie ce.

Nisculescu.L

Eu locuiesc la tara de cativa ani si va sigur ca nu toti oamenii din mediul rural sant asa de neinformati. Multi dintre ei pot da explicatii precise in legatura cu sarbatorile religioase mai importante,insa preotul din localitatea mea are o cu totul alta imagine de cat cel despre care e vorba in reportaj.
Exemplele din film cred ca au fost alese pe spranceana ca sa sustina ideea reportajului. Apoi ,cati dintre noi daca am fi trait viata celor intervievati am fi fost  mai lucizi ?

Kov iulian

Citat din: Nisculescu.L din Decembrie 28, 2013, 05:02:54 PM
Eu locuiesc la tara de cativa ani si va sigur ca nu toti oamenii din mediul rural sant asa de neinformati.
Nu toti dar majoritatea, e adevarat sunt persoane care stiu destul de multe lucruri insa acestia sunt putini.
.