• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Adevaruri nestiute

Creat de dragos2006, Aprilie 03, 2010, 12:12:13 a.m.

« precedentul - următorul »

D006

Pe fondul unei discutii purtate cu dl. Taki , discutie in care am ,, alunecat " elegant inspre tot felul de subiecte ,, delicate " , sa le spunem asa , subiecte ce i-am promis ca i le pun in atentie pe mess , in conditiile in care am ceva probleme cu serviciile yahoo , am sa le postez aici . Spre atentia , atat a domniei sale , cat si a intreg colectivului forumului .
............................................
Am sa incep cu un film de ....... 8 ORE ( !!!!! ) ce cuprinde conferinta stiintifica a lui Nassim Haramein ( un geniu , parerea mea ) , ce ,, dezintegreaza " cu dezinvoltura si sarm mai toate ,, adevarurile " ce stau la baza istoriei si stiintei consacrate , a stiintei ce-am invatat-o la scoala . Naturalul si categoricul din sine cu care sustine aceste expuneri , rationalul imbatabil , logica perfecta , ale sale fac din aceste 8 ore un deliciu . Sfatul meu , insa , este sa nu va faceti rost doar de ... 8 ore libere sa-l puteti urmari , ci si de starea necesara pentru patrunderea spuselor sale . Incepe spectaculos , expune incisiv si dezarmant , sfarseste obosit dar la fel de categoric .
  Filmul cuprinde doua parti a cate 4 ore : ( vizionare placuta , si va astept cu impresii . Intentionez sa ,, dezvolt " acest topic )
.............................................................
http://video.google.com/videoplay?docid ... &hl=en

D006

Va invit in acest topic cu acest gen de dezbateri . Sunt multi factori naturali , cosmici , paranormali , samd , ce influenteaza in mod absolut viata intregii planete ce-o locuim , si implicit viata micilor zburatoare datorita carora ne aflam impreuna pe acest forum .
  Politica ,, strutului " , de multe ori ( daca nu de fiecare data ! ) face sa ne ocoleasca adevarul , face sa ne petrecem in ,, nestiinta " viata ce-o avem de petrecut impreuna pe acest pamant . Cunoasterea a ceea te inconjoara ( sau macar cautarea adevarului in sine ) , zic eu , face sa fie mai usor de parcurs si de interpretat ceea ce ne este dat sa traim .
  Asadar , domnil;or , va invit la discutii !

D006

Stimati domni . Puneti-va un pahar cu apa , luati-va o ora si 20 min libere sa urmariti acest documentar , si apoi va asigur ca , daca vi se face sete iarasi , ...... veti reconsidera categoric importanta ..... urmatorului pahar cu apa !

   http://video.google.com/videoplay?docid ... 1550318008

taky86

Buna seara
Prins cu alte treburi cu ocazia sarbatoriilor pascale am urmari doar putin si pe sarite
e foarte interesant vizionarea in adevaratul sens al cuvantului dupa Sf.  Paste
tuturor un PASTE FERICIT
:hi:
Sa nu fiti singuri...............

D006


D006

Ce este planeta Nibiru?
O planeta ce se regaseste in traditiile sumeriene, akadiene, babiloniene, mesopotamiene, indiene, chineze si ale altor popoare. Nibiru, Marduk, Planeta crucii, Eris, Regele cerurilor, Casa marilor stralucitoare, Cel care arunca foc, A douasprezecea planeta, Planeta zeilor si lista ar putea continua. La aceasta lista vine adaugat si numele modern un index de catalog, 2003 UB 313, care indica anul tarziu al inmatricularii si care preia in mod uimitor particula UB intrebuintata de sumerieni in clasificarea sa printre corpurile ceresti.
Are intre 7 si 12 sateliti si o orbita eliptica extrem de alungita, care-i aduce o rotatie completa in jurul Soarelui nostru, in 3600 ani Pamanteni.
NIBIRU
La trecerea (shar in sumeriana) prin sistemul nostru solar, poate pierde sau capta alti sateliti.Trece printre Marte si Jupiter. In urma cu multi ani Nibirieni (adica in urma cu multe ciclari) a distrus o planeta, numita Tiamat, care avea o orbita stabila in zona. Din acest impact, s-a format centura de asteroizi pe care-o avem astazi in Sistemul Planetar.
FANTASTIC
Din păcate înclinaţia firească spre adevăr şi rigoare ştiinţifică se transformă sistematic în controversă, neîncredere, suspiciune. Autorii sunt discreditaţi, cum s-a întâmplat cu I. Velikovsky sau marginalizaţi ca în cazul lui Z Sitchin, cercetători care au adunat cantităţi enorme de mărturii documentare din toate tradiţiile popoarelor. Şi asta în secolul XX! Insă în secolul XXI lucrurile s-au mai schimbat. In august 2006 la Praga a avut loc un congres al astronomilor, care după două săptamâni de dezbateri au retrogradat planeta Pluton la rangul de planetoid. Ca să nu le mai iasă socoteala cu Nibiru a douăsprezecea planeta!
Influenta asupra Pamantului
La fiecare trecere prin sistemul solar se dezvolta mari perturbatii ale campurilor electromagnetice si gravitationale. Placile tectonice intra in deriva generand cutremure extraordinar de mari. Planetele isi pot schimba parametrii de evolutie, vitezele de rotatie si de revolutie. Coliziunile cu anume corpuri ceresti, ar putea provoca praf meteoritic care poate intuneca lumina soarelui.
Cel mai mult sufera clima. Mai intai va fi o incalzire progresiva, asa cum exista in zilele noastre, in prezent, dar prin aceasta etapa s-a mai trecut si la ultima evolutie a lui Nibiru. Traditiile chineze au scris numeroase texte despre fenomenul de supraincalzire. Incalzirea provoaca topirea ghetarilor si a calotelor polare. Topirea ghetii va determina cresterea nivelului oceanului planetar, ceea ce va inunda tarmurile, pe distante greu de estimat.
Deja primele efecte ale apropierii Planetei zeilor sunt resimţite de locatoarele extrem de sensibile şi precise ale păsărilor migratoare, ale balenelor sau ale porumbeilor călători. Vor fi desigur afectaţi apoi sateliţii de telecomunicaţii.
Dată fiind înclinaţia axei pământului accentuată de la 23 la 29 de grade este posibilă schimbarea polilor magnetici ai planetei, fenomen care s-a produs şi la trecerile anterioare şi a fost consemnat în multe din scrierile sacre şi tradiţionale.
Informaţiile cele mai abundente se găsesc pe sute de plăcute sumeriene în ENUMA ELISH, epopeea sumeriană a creaţiei, de unde au fost preluate în Biblie dar şi în scrierile egiptene, incaşe, în Vedele sanscrite, în mitologia greacă şi romană.
Relatia cu Vaticanul
Dată fiind relaţia directă cu planeta creatorilor noştri cele mai interesate şi îndreptăţite să ia atitudine sunt feţele bisericeşti de la Vatican. Religia a avut din start misiunea de a intermedia relaţia dintre zeii creatori şi oameni.
Desigur embargoul total asupra domeniului, menţinut cu străjnicie de milenii prin intermediul religiei a fost spart de câteva secole, nu multe, dar inerţia se manifestă în continuare. Ştiinţa şi-a croit greu şi cu multe victime drum, savanţii au fost sacrificaţi sau marginalizaţi, bibliotecile incendiate ritmic, tehnologiile întârziate sau dosite. Papa Paul al XIV, cu circa un an înainte de a se stinge acceptase să vorbească despre extratereştri ca despre ale fiinţe din Univers. În numele religiei atot puternice până nu demult Vaticanul a adunat şi pus la loc de veci, în renumitele sale pivniţe, cele mai mari taine ale cunoaşterii.
Ce spune NASA despre Nibiru
Nu m-am gandit ca e cazul sa mai postez aici interviul (dar puteti cauta pe nasa.gov, la search Nibiru). NASA dezminte aceste "zvonuri" in legatura cu Nibiru. Ei spun ca este vorba de o cometa, care va trece prin apropiere de pamant, ceva mai incolo de 2030 si ca nu e nici un pericol. Intr-adevar, au dreptate, doar n-ar fi nebuni sa spuna populatiei intregi lucruri pe care nici ei nu s-i le pot explica. Dar, cum se face ca in 2005 au lansat proiectul "Dawn" care spun ei, e pt a intampina aceasta cometa. Oare nu incearca sa schimbe cursul lui Nibiru? Sau poate ca intalnirea de gradul III va avea loc inainte de a ajunge prea aproape Nibiru. Cert e ca americanii se pricep le diversiuni, deaceea nu vom afla nimic de la NASA.
Stiinta si Zeii
Fizica cuantica moderna si-a regasit cu surprindere principiile de structurare a materiei in versetele taoismului sau ale poetilor de limba sanscrita ai Bhagavad-Gitei, care nu le-au descoperit in ciclotroane, ci le-au aflat de la zei:
"Cand asezi partea langa intreg, vezi ca partea umple intregul si in acelasi timp il cuprinde in ea insasi." Noi numim asa ceva holograma, dar cui ii pasa!
(Geneza 3,23) "Astfel a izgonit El pe Adam; si la rasaritul gradinii Edenului a pus niste heruvimi, care sa invarteasca o sabie invapaiata, ca sa pazeasca drumul care duce la pomul vietii."
Oameni moderni si cu stiinta de carte numesc aceste sabii invapaiate, lasere. Noi le montam sa ne pazeasca vitrinele cu pietricele colorate, bancile, resedintele.
(Isaia 66,15) "Caci iata, Domnul vine intr-un foc, si carele Lui (de lupta n.a.) sunt ca un vartej; Isi preface mania intr-un jaratic, si amenintarile in flacari de foc. Caci cu foc Isi aduce Domnul la indeplinire judecatile, si cu sabia Lui pedepseste pe oricine; si cei ucisi de Domnul vor fi multi la numar."
Armele de nimicire in masa nu sunt inventii omenesti, nici n-ar avea cum. Si astazi ele se dovedesc tot instrumentele zeilor de vreme ce sunt manevrate si comandate de alesii poporului adica de alesii Domnului.
(Geneza 19,10) "Dar barbatii aceia au intins mana, au tras pe Lot inlauntru la ei in casa, si au incuiat usa. Iar pe oamenii care erau la usa casei i-au lovit cu orbire, de la cel mai mic pana la cel mai mare, asa ca degeaba se trudeau sa gaseasca usa."
Prin filmele cu oameni in negru, astfel de instrumente de orbire se distribuie cu recuzita, de la garderoba.
Alte arme zeiesti nu au fost inca descoperite de oameni:
(4,LIV,31) "Noi trimiseram asupra lor un strigat si ei se facura ca vreascurile facatorului de staule."
(Iona 1,15;2,10) "Apoi au luat pe Iona, si l-au aruncat in mare. Si furia marii s-a potolit. Pe oamenii aceia i-a apucat o mare frica de Domnul, si au adus Domnului o jertfa, si I-au facut juruinte. Domnul a trimis un peste mare sa inghita pe Iona, si Iona a stat in pantecele pestelui trei zile si trei nopti. ... Si Domnul a poruncit pestelui si pestele a varsat pe Iona pe uscat."
Edgar Cayce (1877-1945), intr-una din cele 20000 de lecturi ale sale a marturisit:
"Sunt in masura sa intru in contact cu orice minte omeneasca vie, si sa folosesc informatiile din ea."
Detaliile tehnice au fost puse la punct cam dupa 50 de ani dupa moartea sa iar procedeul a fost numit INTERNET!
Tainele mandalelor budiste ne sunt ritmic aduse la citit in desenele din lanurile de cereale, pana le vom intelege. Megalitii sapati in peretii stancilor insemneaza pe fata pamantului urmele bataliilor de unii pierdute, de altii castigate.
(Apocalipsa 20,1) "Apoi am vazut pogorandu-se din cer un inger, care tinea in mana cheia Adancului si un lant mare. El a pus mana pe balaur, pe sarpele cel vechi, care este Diavolul si Satana, si l-a legat pentru o mie de ani. L-a aruncat in Adanc, l-a inchis acolo, si a pecetluit intrarea deasupra lui, ca sa nu mai insele Neamurile, pana se vor implini cei o mie de ani. Dupa aceea, trebuie sa fie deslegat pentru putina vreme." >
Cine sunt Anunaki
Nibiru nu este cunoscuta astronomilor moderni din cauza orbitei sale foarte eliptice(afeliul planetei este la o distanta de pana la opt ori mai mare decat cel al lui Pluto).Prin urmare,Nibiru este departe in cosmos si se apropie, daca totul e conform descifrarilor.
Asadar,planeta Nibiru trece prin sistemul nostru solar o data la 3600 de ani.Aceasta teorie controversata se bazeaza pe descifrarea unor vechi texte sumeriene de catre Zacheria Sitchin.Textele isi au originea in primul capitol din Biblie,Geneza.Sitcin si-a petrecut zeci de ani ca arheolog si istoric in Orientul Mijlociu,cautand scrieri vechi ale civilizatiei sumeriene.El spune ca aceasta planeta este locuita de catre Anunnaki(Nefilim,gigantii din Biblie.Nefilim se traduce adesea ca gigant,o traducere care nu este tocmai justa.O definitie mai buna ar fi "acei care au coborat","acei care au venit jos".Cuvantul anunnaki din textele sumeriene se traduce ca:"acei care au venit din cer pe pamant".Sitchin i-a identificat pe Nifilim ca fiind aceiasi cu Anunnaki.
Desi nu oficial,toti istoricii si teologii de seama sunt de acord ca o parte din Vechiul Testament,si anume Geneza se inspira din vechi texte sumeriene.Enuma Elish ,cartea creatiei la sumerieni, si Geneza au o varietate de asemanari.Povestiri despre Marele Potop se gasesc si ele in amandoua religiile,ebraica si sumera.O concluzie inevitabila este ca Anunnaki au fost la fel de reali ca Moise,Noe si Abraham.
Sitchin crede ca Anunnaki au venit pe Pamant acum 485.000 de ani de pe planeta lor,Nibiru.Ei erau o rasa de extraterestri care aveau o viata foarte lunga,ce uneori ajungea pana la 500.000 de ani.Laurence Gardner,un alt arheolog,reduce durata de viata a Anunnaki-lor la 50.000 de ani si specifica faptul ca nu erau nemuritori.
...si aurul
Anunnaki au venit pe Pamant pentru un singur motiv anume.Sa caute aur.Nu are nimic a face cu valoarea sa, ca metal pretios,le trebuia aurul pentru ca atmosfera planetei lor se deteriorase,iar aurul era singurul metal care ar fi putut sa o refaca.Astfel,au venit pe Pamant, l-au colonizat,au minat,au construit o baza pentru aeronavele lor in zona unde se situeaza astazi tarile Iran si Irak,si au trait intr-un fel de societate idealista,o colonie mica pentru un timp scurt,apoi au plecat.S-au intors cand Pamantul era mai populat si au amestecat ADN-ul primatelor cu ADN-ul lor,creand astfel o rasa de sclavi care urma sa lucreze in mine,ferme si alte inteprinderi in Sumeria.Ei au creat omul,Homo Sapiens,prin manipulare genetica cu ei insisi si omul maimuta Homo Erectus.
La inceput Nibiru,care este o planeta-nava, avea o orbita pe care o completa in 25 920 de ani ,ceea ce inseamna distanta de la Rizq,planeta natala a Anunnakilor, la Terra.Odata cu construirea bazei de pe Orion ,acum dureaza 3600 de ani sa faca o rotatie completa.
In misiunea lor de a cauta aur,ei au aterizat pe cateva planete din sistemul nostru solar,printre care Marte(Lahmu) si Luna.Numarul anunnakilor se crede ca a fost in numar de 900,iar 600 din ei au venit pe Pamant in grupuri de cate 50 in mici aeronave de pasageri.Anunnaki erau intermediari intre Pamant si Nibiru.Au ramas pe orbita Terrei pentru ca trebuiau sa distribuie aurul extras din mine si care urma sa fie depozitat pe partea intunecata a Lunii si pe Marte.
Sumerienii au fost primii care au notat prezenta anunnakilor.Acestia le-au dat informatii privind crearea sistemului solar si despre planetele acestuia.I-au invatat cum sa-si construiasca orase,ferme si nave cu ajutorul carora sa zboare.Aveau informatii despre astronomie pe care oamenii de stiinta abia acum au inceput sa le descifreze.
Anunnaki aveau doi conducatori,Enlil si Enki.Ei detineau toata puterea si erau fii lui Anu,conducatorul suprem al celor de pe Nibiru.Enki este cel care i-a creat pe oameni cu scopul de a usura munca Anunnaki-lor ce lucrau in minele din Africa de Sud.Enlil nu a fost niciodata de acord cu Enki in privinta oamenilor,si cum el detinea controlul asupra minelor din Africa i-a luat pe oameni si i-a dus intr-un loc numit Edin,in Mesopotamia.
Mai tarziu,spre disperarea lui Enlil,Anunnaki le-au gasit foarte atragatoare pe fiicele oamenilor,si s-au casatorit cu ele.Din unirea lor s-au nascut gigantii (mergi in meniu la categoria schelete uriase) din antichitate.Anunnaki s-au deghizat in oameni-pasari,oameni-lei,oameni-peste si alte creaturi pentru a-i face pe oameni sa-i divini-zeze.Pleiadele,care au fost implicate in cele trei Ere de Aur ale Egiptului au incercat sa sfarseasca cultele religioase ale multor zei,incercand sa impuna un concept nou,de religie monoteista.
La fiecare 3600 de ani un eveniment important are loc pe Pamant,si a fost bine documentat de istoricii antici si moderni.Marele Potop din Biblie se refera la o incercare de a distruge rasa umana de sclavi de catre Enlil pentru ca s-au revoltat impotriva "zeilor" nibirieni.Enlil si Enki au fost implicati intr-o apriga disputa pentru distrugerea sau pastrarea rasei de sclavi iar din aceasta lupta pentru putere au rezultat razboaiele antice.
Schelete uriase
In timpul sondarilor pentru petrol din Sud Est-ul Arabiei Saudite un schelet gigant de 10m a fost gasit. Numai lungimea capului este de 1.3 metri. Autoritatile arabe au interzis accesul in zona. Cateva elicoptere au reusit insa, sa faca niste poze de sus.
Nephilim sunt copiii Ingerilor Cazuti. Acestia sunt cunoscuti si ca Anunnaki care locuiesc pe planeta numita Nibiru! Aceasta planeta face parte din Calea Lactee si are o orbita in jurul soarelui de 3600 de ani.
Potrivit unor stiri media din perioada 2002-2003, in Carpati in Zona Bucegi s-au gasit niste schelete la fel de mari. Deasemenea s-a descoperit ca in muntii nostri exista niste coridoare si niste sali mari. Dupa ce s-a forat intr-unul din locurile indicate la examinarea pozelor facute din satelit, s-au gasit coridoare lungi si mese cu scaune mari de piatra. In interiorul muntelui, in coridoare si sali erau tot felul de desene si inscriptii. Se spune ca aceste lucruri au directa legatura cu regiunea Irak-ului si cu scrierile Sumeriene.
.............................................................
Cromozomii
Puteti obtine aceasta informatie din toate manualele de biologie si chiar de pe Internet. Cum va explicati ca un primat are 48 de cromozomi iar noi avem doar 46. Unless... suntem produs genetic. Asemenea anormalitati apar la clonele soarecilor de laborator.
Forta fizica
Cum va explicati ca primatele sunt de 10-15 ori mai puternice decat noi. Potrivit cercetarilor facute pe scheletele gasite primatele aveau o forta mult mai mare decat noi in prezent. De asemenea si gorila, care este un primat este de foarte multe ori mai puternica fizic decat un om. Daca teoria evolutionista ar fi fost adevarat, oare n-am fi evoluat cu toate fiinta noastra?
Mamutii
Ne imaginam mamutii ca acele animale mari, cu 2 colti alungiti si rasuciti, descoperiti la Nord. Acele animale care se luptau cu zapezile si se hraneau cu ce? Recenta analiza a structurii oaselor gasite au scos la iveala ca nu se hraneau cu carne si ca este un animal de zona tropicala? Unless..in Nord a fost o zona tropicala si cumva la inversarea polilor a fost cuprins aleator de gheturi sau carat de apele, de potopul din Biblie. Iar un asemenea cataclism si mai ales o schimbare a polilor nu poate avea loc decat daca un corp ceresc ne atrage ne influenteaza foarte tare brusc. Si dupa cum se stie, momentan e un echilibru intre corpurile ceresti alaturate si sunt la distante ideale pentru a nu se influenta "catastrofic" unul pe celalalt.
Potopul
In Biblie scrie de marele potop. O asemenea revolta a apelor, precum in descrierile din Biblie poate avea loc doar la o apropiere a unui corp ceresc foarte mare care ne poate perturba tot echilibrul din natura, datorita fortelor de atractie foarte mari. Se stie ca scrierile din Biblie sunt cu mult dupa scrierile de la sumerieni. Potrivit tuturor cercetarilor sumerienii aveau mari cunostinte din orice domeniu, cunostinte pe care noi le-am dobandit de curand. Marele potop din Biblie este descris in scrierile sumeriene si coincide cu momentul in care inginerul care ne-a modificat genetic a salvat cativa din oamenii de pe pamant, luandu-i pe o nava si pe care i-a eliberat dupa ce apele sau linistit.
..............................................................................

D006

CENTURA FOTONICA - CONSIDERATII STIINTIFICE
Inca din anul 1961, astronomii au descoperit, prin informatiile oferite de sateliti, o zona cosmica care parea a fi o nebuloasa neobisnuita. Prin fenomenul de nebuloasa se intelege un foarte mare nor cosmic de gaz sau praf. Aceasta nebuloasa avea proprietati neobisnuite si a fost denumita Nebuloasa Aurie.Totusi, atentia publica nu a fost atunci mult timp retinuta de acesta descoperire, ci mult mai tirziu, cand s-a vazut ca locatia nebuloasei coincide cu proiectata orbita a Sistemului nostru solar.
La inceputul anilor '80, in S.U.A. a fost facut la radio un anunt, cum ca Sistemul nostru solar se va "ciocni" cu un nor electromagnetic "nu peste multi ani".Aceasta nebuloasa a fost mai apoi denumita Centura Fotonica.
Intregul Univers este tinut la un loc de vortexuri, printre care si vortexurile de energie centripeta, cu campurile electromagnetice asociate lor. Aceste spirale de energie dau nastere la orbite naturale in Spatiu si Timp: sateliti in jurul planetelor, planete in jurul stelelor, sisteme solare in jurul centrelor altor vortexuri majore si tot asa - la infinit.
Terra orbiteaza in jurul Soarelui in decurs de un an, dar Sistemul nostru solar este el insusi un "intreg", care orbiteaza in jurul Centrului Galactic in aproximativ 24.000-26.000 de ani. Acest Centru Galactic se afla in constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi, si reprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone.
Centura Fotonica incercuieste Sistemul Pleiadelor
Ea consta din multe benzi fotonice, emanand din centrul Galaxiei si asociate cu spiralele Caii Lactee.Incercati sa va imaginati cateva sisteme solare in revolutie pe o mare orbita in jurul stelei Alcyone, dar infasurati acesta imagine cu niste imaginare spire de toroid. Aceasta este Centura Fotonica.
Sistemului nostru solar ii ia cam 25.000 ani pentru a ajunge in rotatia lui in acelasi punct de pe orbita. Inseamna ca Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori la fiecare 25.000 ani. Cea mai ingusta parte a Centurii ii ia Sistemului solar cam 2.000 de ani sa treaca prin ea. Si trec cam 10.500 ani intre doua intalniri cu Centura.
Daca socotim, 2 x 10.500 + 2 x 2.000 = 25.000 ani.
Cand se va intampla "ciocnirea"?
Multi spun ca e destul de dificil de prezis, avand in vedere ca Centura are oscilatii neregulate.
Surse care au aflat prin channeling spun ca extraterestrii din Pleiade afirma ca Sistemul solar a intrat in Centura pentru o saptamana in 1987, putin mai mult timp in anul urmator, dar ca, din 1998, Soarele a intrat deja in plin. Se afirma ca Terra nu va intra decat in 2012.
In ce consta Centura Fotonica? Care vor fi efectele ei asupra vietii pe Terra? De fapt, care este scopul intrarii in ea, daca exista vreunul?
Radioul afima ca este un fenomen electromagnetic, acelasi cu fotonul, care este o particula de lumina a unei radiatii electromagnetice.
Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatie electromegnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzand spectrul razelor X.
Mass-media deja a atras atentia ca, in anumite regiuni ale planetei, se va inregistra o crestere a intensitatii radiatiei periculoase care intra prin gaurile din stratul de ozon. O data cu intrarea Sistemului solar in Centura sunt de asteptat efecte temporare spectaculoase. Terra inconjoara Soarele pe orbita sa, deci este sau in fata, sau in spatele Soarelui, daca ne gandim la intrarea lineara in Centura. In consecinta, ori Soarele, ori Terra va intra prima data. Este imposibil de prezis exact care, din moment ce Centura se dilata si se contracta pe rand.
Daca Soarele va intalni primul Centura, a fost comunicat prin channeling ca vor urma trei-cinci zile de intuneric total si vor cadea toate sursele de curent electric.
Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric.
Din surse extraterestre ni se comunica faptul ca, o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos. Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista o intensa activitate fotonica, apoi o comprimare si o expansiune brusca a atmosferei. Daca se va adeveri, atunci multa vreme cerul va deveni plin de lumina intensa, care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati. Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele trei zile.
O alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatii intense a fotonilor asupra materiei. Va exista o inalta excatatie a atomilor, cauzand fluorescenta tuturor corpurilor.
Ca rezultat major, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani.
Norul fotonic are o mare densitate de electroni si pozitroni (antielectroni) .
In fizica, atunci cand o particula si antiparticula sa intra in coliziune, sunt amandoua anihilate, cu o imensa degajare de energie radianta - fotonii.
Prezenta acestor pozitroni liberi va interfera cu electricatatea terestra formata din electroni, ceea ce va duce la soc electric. Oricum, energia fotonica, ca rezultanta a coliziunii dintre electroni si pozitroni, va deveni o majora sursa de energie libera si nepoluanta.
Intalnirea cu Centura Fotonica este intentionata a fi o mare experienta pozitiva, dar numai Omul, cu suficienta disciplina pusa in slujba ameliorarii si elevarii propriei constiinte, isi va da seama ca anticipata Epoca de Aur se manifesta deja.
Centura poate fi impartita in trei zone:
1. Intrarea in Zona Nula, in care vom sta 5-6 zile si care va include 72 de ore de intuneric total.
2. Intrarea in Partea principala, cu lumina 24 de ore pe zi, incontinuu, timp de 2.000 de ani.
3. Iesirea din Centura, prin Zona Nula, inca 5-6 zile.
Constelatia Pleiadelor este compusa din variate sisteme solare. Soarele Central al Constelatiei este numit Alcyone si sistemele sale solare sunt: Merope, Atlas, Maya, Electra, Coele, Taggeta si al nostru, numit Ors. Sistemul nostru este cel mai indepartat si se roteste in jurul lui Alcyone in 25.920 de ani.
Conform profetiilor Maya, in 22 decembrie 2012 noi vom intra definitiv in campul radiant al Centurii. In urmatorii 10 ani, planeta Terra si vecinii sai isi vor ajusta structurile moleculare. Astfel, toate moleculele si atomii tuturor corpurilor cunoscute vor fi excatate - lucru care va crea un tip de lumina constant si nou: o lumina non-calda, o lumina fara temperatura, care nu va produce umbre.
In caz ca Terra va intra prima, se va produce un fenomen similar unui foc planetar: intreaga materie va deveni luminoasa, dar fara ardere propriu-zisa.
Prin intrarea in Centura, Terra isi va reduce rotatia, ca urmare a reducerii rotatiei solare, temperatura va scadea si campuri de gheata se vor intinde pana la 40 de grade latitudine in ambele emisfere.Vor fi locuibile numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar daca el nu va mai fi cel din ziua de azi, datorita schimbarii Axei Polilor. Dar gheata nu va rezista mult din cauza lipsei de ploaie si curand va incepe radiatia constanta care, bombardand Terra, va topi gheata. Apele vor creste cu 900 de metri. Cand se vor retrage, vom avea un "Cer nou si un Pamant nou". Iminentul cataclism va marca inceputul unui nou ciclu, un ciclu al Luminii, al Pacii, al Justitiei.
CONSIDERATII METAFIZICE SI SPIRITUALE
Nu se poate pune la indoiala faptul ca, pentru Omenire, intalnirea cu Centura Fotonica va fi, in esenta, o experienta spirituala. Dar acest lucru depinde totusi de fiecare. Daca la acea vreme vom fi destul de evoluati, mari pasi inainte vom face prin ridicarea nivelului constiintei, prin absorbirea razelor de lumina de inalta frecventa.
Daca comportamentul nostru ramane negativ, avem multe vibratii scazute ca rezultat al actiunilor egoiste, nu ne putem astepta sa supravietuim radiatiei de inalta frecventa. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala.
Universul fiind Spirit in manifestare, nu ne putem indoi ca orice fenomen cosmic fizic pe care il putem studia prin stiinte si intrumente are la baza Spiritul si Vointa Divina. Nimic nu este intamplator in Univers, totul este perfect coordonat de Dumnezeu Mintea Cosmica si se face in scopul evolutiei.
Intotdeauna in spatele oricarui femonen care se manifesta fizic in Univers trebuie cautat intelesul si insemnatatea lui Spirituala si Divina.
In channeling, interactiunea cu Centura Fotonica este numita Christ.
Fenomenul este considerat a fi adevarata natura a "Ridicarii in Slava", a "Inaltarii", termeni bine cunoscuti si propovaduiti de Biserica Crestina.
Intalnirea cu Centura Fotonica va juca un rol primordial in biblica "Transformare a omului". Termenul de "Christ" aparent exprima A Doua Venire a lui Christos. Dar, in realitate, acest "Christ" este o stare a Constiintei, a Fiintei in ansamblu, care a fost atinsa de Iisus, si nu un nume propriu. Este vorba despre o Renastere a planetei Terra. Se spune ca planeta va fi divizata intr-o planeta cu trei dimensiuni, asa cum exista si la ora actuala, si o alta Terra, care va trece intr-un Univers paralel cu patru dimensiuni. Aceste lucruri nu vor fi percepute fizic, intrucat esenta lor este spirituala.
Este de notat ca serioase lucrari de fizica abordeaza teoria universurilor paralele. Prin channeling s-a primit informatia ca noi de multe ori intram in planuri ale unui univers paralel si apoi ne intoarcem inapoi aici. Exista si un alt exemplu al unei foarte avansate civilizatii in centrul Terrei, asa numita Shabhalla, care exista intr-un plan paralel si la care se poate ajunge prin tuneluri electromagnetice care se deschid la Poli si in alte zone de pe Glob.
Posibil ca singura consecinta trista a intrarii in Centura va fi ca unele familii vor fi impartite de acesta selectie naturala de esenta spirituala. Unii vor merge pe Pamantul mult mai evoluat din a patra dimensiune/densitat e, iar altii vor ramane pe Terra cea cu trei dimensiuni. Acest lucru poate duce la o permanenta separare a evolutiei, pentru cateva mii de ani. Insa unele persoane, rare, care sunt pe calea mai evoluata, vor dori sa isi suspende progresul personal ca sa ii astepte pe altii din urma.
Actualmente, ciclul Centurii Fotonice este sincronizat cu sfarsitul unui mare numar de alte cicluri, De exemplu: 225 milioane de ani pentru Ciclul reptilian, 26.000 de ani pentru Precesia echinoctiilor, 104.000 de ani - un varf al evolutiei in patru cicluri de 26.000 de ani, culminand cu o Convergenta Armonica la timpul cand se prevede intrarea - anul 2012.
Convergenta este sfarsitul unui ciclu stelar de activitate. Activitatea stelara a inceput deja si va continua pana in 2012-2017. Activitatea stelara se produce cand Sistemul notru solar se aliniaza inaltelor bande de frecventa din Pleiade (steaua Alcyone), Sirius, Arcturus, Orion si Andromeda. Acest lucru este cunoscut si ca punctul in Timp care coincide cu atingerea punctului maxim de expansiune a Universului. Sincronizarea unor asemenea noduri se astepta sa deschida straturi dimensionale pentru influxul a noi energii si schimbari.
Din punct de vedere psihologic, efectul caracteristic al intrarii va fi ca unele neplaceri si nereguli in matricea fizica si psihologica a oamenilor vor iesi la suprafata, adica in mintea constienta. Se va da astfel prilejul la noi vindecari, echilibrari, dar, in cazul unor persoane prea "dereglate", se vor produce si boli, depresii si moarte. Centura Fotonica este o parte a unui grup de energii din a saptea dimensiune, care are benzi energetice peste tot in jurul Soarelui Galactic. Una dintre aceste benzi curge din Constelatia Leului pana in cea a Varsatorului si sparge Anul Platonic in doua nopti galactice si doua zile galactice.
Ingerii pot utiliza aceasta energie din dimensiunea a saptea ca sa activeze, in timpul somnului, chakrele discipolilor Luminii si pe ale celor care cer acest lucru si sunt pregatiti sa il primeasca. Aceste energii produc schimbari la nivel subatomic in toata Creatia. Astfel se va face trecerea in dimensiunea a patra, apoi intr-a cincea. Cei care refuza evolutia pot suferi o implozie si se vor manifesta in continuare in alte sisteme de dimensiunea a treia, unde vor fi liberi sa isi continue conflictele, polarizarile, fricile si razboaiele, pana vor fi capabili sa isi curete singuri corpurile energetice de aceste programe negative.
Epoca de Aur
In aceasta Epoca de Aur in care intram, fiinta umana va fi capabila sa fie pe deplin realizata, oamenii isi vor intelege istoria, fizicul si toate abilitatile psihice. Acesta Inaltare spre Lumina va fi cunoscuta de catre toti cei ale caror vibratii interioare fizice si spirituale se vor acorda undelor mesianice ale Centurii Fotonice.
In prezent, cercetatorii cred ca exista trei tipuri de corpuri in Univers.
Primul tip este pur corporal, cu o structura si o masa solida, tip pe care noi il folosim in prezent.
Un al doilea tip este mai putin corporal si cu o structura de masa diferita, ceea ce permite, de exemplu, trecerea usoara prin ziduri si obiecte solide.
Al treilea tip este pur eteric, fara masa. E vorba de o fiinta spirituala.
Prin intrarea in Zona Nula, corpurile noastre si materia din jur se vor transforma in al doilea tip de corpuri. Vom fi capabili de telepatie si telekinezie. Dupa trecerea celor cateva zile de intuneric, va veni timpul descris in Biblie cand, intr-o clipita, vom deveni nemuritori. Posibil sa nu mai avem nevoie de somn si hrana solida. Vom putea utiliza, ca energie, energia fotonica din jur, iar calatoriile interdimensionale si in Timp ne vor fi accesibile.
Mari beneficii vom avea prin folosirea directa a energiei fotonilor si abandonarea actualelor surse de energie fosila. Acest lucru va vindeca suprafata planetei de mine si foraje. In scurt timp, civilizatia va trece la folosirea unor tehnologii nepoluante.
Aceasta enegie fotonica va sta la baza sistemelor de propulsie spre calatorii stelare foarte rapide. In curand, a calatori spre Sirius sau Cappella va fi la fel de usor cu a calatori la Paris. Vom putea gasi locuitori ai vechilor civilizatii de pe Terra: atlanti, lemurieni, mayasi. Vom obtine tehnologii avansate si personal ultracalificat, care vor ajuta civilizatia terestra sa se transforme si sa se adapteze rapid.
Motivul pentru care experimentam cu cinci sesimi mai mult Intuneric decat Lumina in revolutia in jurul Soarelui Central este ca Puterile Divine au dorit sa creeze si o lume a negativitatii, a polaritatii, a iluziei, plina de frici, judecati, control, ura, moarte etc.. Acest lucru se datoreaza dualitatii Planului Fizic.
Cum putem sti ce e Rece, daca nu am experimentat Cald? Cum putem sti ce e Lumina, daca nu am trait Intunericul? Nu exista Mare fara Mic, Frumos fara Urat, Cald fara Rece, Iubire fara Ura. Conform uneia dintre Legile Universale Hermetice: "Totul are doi Poli". Deci trebuie sa trecem prin Intuneric ca sa putem aprecia ce este Lumina.
Acest lucru ii da Creatorului posibilitatea, prin noi, sa inteleaga mai bine adevarata natura a negativitatii. Noi suntem unealta prin care Creatorul se poate experimenta pe Sine Insusi si, prin activitatile noastre individuale si colective, poate stapani si dirija pericolele Intunericului.
Terra, ca planeta, a fost aleasa sa colecteze, sa asimileze si sa transforme intreaga negativitate pentru intreg Sistemul solar. Aceasta este o Misiune Divina. Ea consta in a experimenta, prin noi, negativitatea pentru Sine si proces, a invata sa o neutralizeze usor si permanent, punand in loc o Lume a Pacii si a Luminii.
Deci, noi si planeta noastra suntem unici si speciali in Marele Plan al Creatorului.
Din acest punct de vedere, se poate considera ca Centura si radiatia ei manasica sunt in si prin ele insele mijloace de transformare si de transmutatie. Ele sunt barierele de paza si mijlocul prin care nici o particica de negativitate nu va scapa de pe Terra, ca sa contamineze nivelurile mai inalte de constiinta. Cel care conduce acest proces este Christ si astfel putem vedea cum Centura si radiatia manasica sunt emise de Christ si Energia Christica. Pana ce nu ne punem de acord cu frecventa acestei energii, nu putem spera sa fim o parte din ea si sa scapam de negativa influienta actuala a planetei. Cei care nu vor reusi acest lucru se vor intoarce din nou in a treia dimensiune si vor suferi iar si iar incercarile.
Noi toti, inainte de incarnare, am fost avertizati cu privire la pericolele incarnarii pe Terra in acest moment. Ni s-a spus ca nu vom putea scapa de negativitate decat daca o vom putea stapani si dirija, ceea ce a si fost o intentie a Divinului pe care a dorit sa o experimenteze prin noi. Din pacate, unii invata mai greu decat altii si au nevoie de mai multe Revolutii in jurul Soarelui Central pana isi invata lectia. De obicei, abia o treime din populatia planetei obtine succesul in 10.000 de ani.
Ar trebui sa reflectam de ce ne-am ales si ni s-a aprobat reincarnarea Acum si Aici. Noi am ales sa stapanim negativitatea. Pentru cei ce vor reusi acest lucru, rasplata trecerii in alte dimensiuni este uriasa. Si, pentru cei dintre noi care am absolvit aceasta scoala divina, vom putea sa ridicam constiinta contemporanilor nostri.
Christ si energiile lui sunt mentionate in mod repetat in vechile texte, indicand ca, pana nu vom deveni Una cu aceste Energii Christice, nu putem spera sa supravietuim calamitatilor ce vor veni. Profetiile mayase semnaleaza clar acest lucru cand spun: "Guvernarea, stiinta si religia vor cadea, pana ce vor fi pregatite sa accepte si sa faciliteze Constiinta Christica care vine". Inclusiv noi putem colapsa, pana nu vom accepta si trai aceste adevaruri sacre.
Chiar Iisus a spus: "Eu, prin Christ, voi desparti graul de neghina si oile de capre". Acest lucru arata o viitoare impartire a Umanitatii in doua grupuri distincte: unul care accepta si Traieste Constiinta Christica (graul si oile), altul care nu vrea sau nu poate acest lucru (neghina si caprele). Pe masura ce ne apropiem de Centura, aceste lucruri vor deveni tot mai clare. Polaritatea, acum, a devenit extrema - mastile cad tot mai mult. Cei buni au devenit mai buni si cei rai, mai rai.
Suntem in al 12-lea ceas. Asa cum spunea si Iisus: "Cel ce are urechi de auzit, sa auda". Sper ca am reusit sa conving ca aceasta Centura Fotonica este ceva cu mult mai mult si mai maret decat niste simple postulate stiintifice si astronomice despre cum experimentam noi cei 20.000 de ani de Intuneric si 4.000 de ani de Lumina.
Daca intram mai mult in adancul metafizic al lucrurilor, Centura Fotonica nu este nimic nou de fapt. In istoria veche sunt multe referiri, mai ales la greci si romani, despre o Era de Aur in care nu exista altceva decat Lumina, Iubire, Pace si Liniste, un loc fara boli, moarte, razboaie, saracie. In mod sigur, acesti filozofi antici se refereau la cei 2.000 de ani de Lumina din Centura Fotonica. Inca o data, acum suntem pe punctul de a intra in aceasta fenomenala perioada - Era de Aur a trecutului si viitorului. Iesim din asupritorul cocon al Intunericului si, ca un fluture, putem zbura spre ceva extrem de frumos: corpurile noastre de Lumina si marea Comuniune cu Christ.
Acest cocon de Intuneric, dincolo de asuprirea si negativitatea sa, a constituit mijlocul nostru de invatare, pentru a ne califica inca o data pentru saltul spre alte dimensiuni. Ni se ofera inca o data posibilitatea sa spargem suprafata acestei lumi a iluziei, sa intoarcem oglinda si in locul ei sa percepem adevarata Realitate.
Misiunea speciala incredintata Terrei, de a experimenta si de a stapani negativitatea si iluzia, va fi indeplinita si numai astfel vom putea merge Acolo de unde apartinem de fapt ca Spirite libere. In cele din urma, decizia ne apartine si tine de vointa noastra.
Procesul acesta de reintoarcere Acasa nu este insa asa de simplu cum pare la prima vedere. Trebuie mai intai sa trecem printr-un proces traumatizant de transformare, care ne va face apti sa eliminam negativitatea din noi si sa ne luam inapoi corpurile de Lumina. In schimb, vom fi catapultati spre a patra si, apoi, spre a cincea dimensiune. Acest pas cuantic in viitor nu este ceva obisnuit, dar este secvential. Oricum, din cauza unui inexplicabil "nu vreau", dat Evolutiei si Maturizarii, in contrast cu alte planete, acum suntem nevoiti sa ne jucam de-a v-ati ascunselea cu noi insine pentru a atinge nivelul altor planete cu scopul ca Sistemul Solar sa ramana in legatura cu Intentiile Divine. In final, trebuie sa fim "adusi la zi", in vederea asigurarii trecerii sigure a intregului cortegiu de planete prin Centura Fotonica.
Interesant este faptul ca, in cartile pierdute ale Bibliei si alte documente apocrife, este specificat faptul ca "A Doua Venire a lui Christ va avea loc in 2005". Ne vom lasa corpurile noastre dense si ne vom lua corpuri de Lumina, asa cum a spus Iisus.
Fiecare celula, fiecare molecula, fiecare atom vor fi rearanjati in asa fel incat densitatea corpurilor noastre actuale sa poata fi transpusa in Lumina capabila de a facilita asimilarea Constiintei Christice care vine si Nemurirea.
Se spune, de asemenea, ca, in procesul de tranformare, sistemul ADN va fi rearanjat pentru a avea 12-13 spirale, si nu numai doua, cat are in prezent.
De asemenea, chakrele corpurilor vor fi rearanjate si vor creste la 13, in loc de sapte.
Chiar planeta va fi complet reinnoita. Schimbarea sa a inceput deja prin crapaturi in scoarta, cutremure de Pamant, vulcani in eruptie si schimbari de vreme brusce si devastatoare. Nimic nu va ramane neatins de schimbari.
Degeaba unele guverne si oameni bogati s-au gandit sa se ascunda in buncare subpamantene sau sa zboare pe Luna sau pe Marte. Chiar si Luna sau Marte, cu toate planetele, se vor transforma. Nu vor scapa decat cei care au trecut de partea Iubirii, Binelui, Luminii, Vietii, Echilibrului si Iertarii. Ei isi vor crea corpurile de Lumina care sa reziste la ultimele zvacniri ale legilor fizice vechi, care acum se reinnoiesc. Noile corpuri nu vor fi de natura fizica, deci nu vor putea fi ranite, nici fragmentate.
Cateva lucruri care s-ar putea intampla o data cu intrarea in Centura ar putea fi astfel sintetizate:
1. Centura Fotonica si radiatia manasica sunt modalitati de transformare. Radiatia este emanatie Christica. Prin aceste unelte spirituale ni se da posibilitatea sa rupem barierele negativitatii si sa mergem spre Taramul de pe care suntem originari ca Spirite. Oricum, alegerea ne apartine.
2. Eclipsa din 1999 a inceput sa transforme constiinta spre un echilibru in cadrul caruia noi sa devenim parti egale din masculin si feminin, asa cum spunea Iisus: ca vom deveni androgini. Accentul e pus mai ales pe feminin, pentru ca acum energiile masculine sunt discordante, anarhice si mult prea fixate. Daca ne uitam in jur, vedem ca multe femei au inceput sa se poarte ca barbatii si invers. Se poate usor vedea cresterea impresionanta a numarului de travestiti. Se pare ca partea feminina va trebui sa se transforme si sa ia cu ea aceste vechi scheme de gandire paternalista, dominatia Masculului, inainte sa se cristalizeze pe Terra Energia Christica. Cu totii vedem slabirea masculinitatii si intarirea feminitatii. S-a marit extrem de mult numarul celor care fac parte din culte religioase care adora Zeita Mama, vechea zeita din perioada matriarhatului. In procesul de transformare vor aparea noi curente de gandire in domenii de relatii, sanatate, apreciere de sine. Nu peste mult vom fi capabili sa ne controlam si sa ascundem defectele. Subiectivul (femininul) va iesi la iveala, aducand cu el toate nemultumirile din subconstient si toate schemele de gandire negativa pe care pana acum nu le puteam controla. Nu ne mai putem ascunde dupa deget. Partea feminina a devenit o raza transformatoare, oferind iubire, acceptare si toate trasaturile dumnezeiesti.
3. 12 evenimente majore se vor intampla pe Terra pana la Marea Intalnire.Ele sunt destinate sa distruga si sa reformeze vechile si arhaicele energii tridimensionale actuale. Unul dintre ele ar putea fi condamnarea globala a ultimului razboi din Orientul Mijlociu. Acest razboi avea, din punct de vedere metafizic, doua obiective: sa anihileze vechile energii ultramasculine ale terorii si sa le faca gata sa se transforme in energii masculine noi si blande si sa faciliteze ajungerea in frunte a energiilor feminine.
4. Pentru a rezista comprimarii Timpului si Spatiului, corpurile noastre fizice vor trebui sa fie reconstruite, ceea ce are de-a face cu elemente-cheie. Sunt de asteptat mari rearanjari ale constiintei, perceptiei, inmultirea sistemului de chakre, cresterea numarului spiralelor de ADN, eliberarea energiilor masculine si feminine pentru a ajunge la androginism si accelerarea frecventei vibratiei atomice, in concordanta perfecta cu noile energii ale Luminii. Glanda pineala, al treilea ochi, se va redeschide pentru toti si va reveni la marimea ei originala. Toti vor deveni clarvazatori, telepati, asa cum a spus si Iisus: ca "vor fi mari profeti si vizionari". Felul de a vorbi se va schimba, toate vor fi facute "In numele Creatorului Divin", iar gandurile trebuie sa fie controlate si directionate perfect, pentru ca ele sunt mai reale decat corpul fizic.
5. Asa cum corpurile se vor transforma in Lumina, gandurile, actiunile nonfizice vor deveni realitatea imediata. Ceea ce vom gandi se va materializa pe data. Vom deveni ca niste ecrane TV pe care se vor proiecta toate gandurile, ca sa fie vazute si auzite de toti.Vom gandi liber, cu posibilitatea de a corecta pe loc orice probleme prin Iubire, Lumina si Iertare.
6. Lumea noastra actuala de iluzie si polaritate va disparea. Acum ne simtim vulnerabili si confuzi, insa va trebui sa decidem urgent daca vom ramane in lumea veche sau vom dori sa ne mutam corpurile in Lumina si sa recunoastem ca acestia suntem noi cei adevarati.
7. Intreaga planeta si-a schimbat axa de 330 de ori. Se prevede o noua schimbare a Polilor Magnetici: de la sensul orar la sensul antiorar. Sensul antiorar este cel normal, spiritual. Sensul orar ne-a fost impus de Cei care au hotarat ca planeta va colecta si transforma toata negativitatea din Sistemul Solar. Timp de 10.000 de ani, noi am indeplinit aceasta sarcina extrem de importanta. Acum, ca sa fim in acord cu intregul Sistem solar, trebuie sa se inverseze din nou Polii Magnetici. Strigatul Terrei, ca fiinta vie, a fost auzit in Univers.
8. Asa cum Terra actuala va ascede in alta dimensiune, de acolo va cobori o alta planeta similara, care va ramane la dispozitia celor neadaptati inca 10.000 de ani de Intuneric in a treia dimensiune.
9. Nu peste mult timp vom fi capabili sa vedem fiintele angelice. Ajutorul lor va fi imens, ca intotdeauna.
Lumea animala se va transforma la fel cu toate celelalte. Pe masura ce noi vom trece in regnul urmator, animalele se vor apropia tot mai mult de constiinta umana. Impreuna cu ele vor deveni oameni si elementalii si spiritele naturii.
Se asteapta masive descresteri in campul magnetic al Terrei - gravitatie si densitate. Cum noi vom deveni Lumina, efectul asupra noastra nu va mai exista.
Pentru a ajunge fiinte umane galactice, sunt de asteptat schimbari care ne vor face fiinte cu constienta deplina, capabile a lucra cu energii si fiinte interdimensionale.
10. Este de asteptat sa vedem in curand culori vii, configuratii geometrice sacre, nuante, umbre neobisnuite. Cerurile vor aparea ca fiind in flacari. Dar este vorba de un foc rece, care nu va afecta pe nimeni. Va fi un semn ca ne apropiem de destinatia finala.
CONCLUZII
Transformarile pe toate planurile sunt irevocabile. Planeta va fi purificata si vor veni "Un Cer nou si un Pamant nou". A venit vremea Spiritului. Oamenii vor trai cu animalele in Iubire eterna, Lumina si Pace. Va fi un loc al comuniunii cu Divinul, in care nu vor exista razboi, saracie, durere. Va fi Raiul visat de Omenire. Primele energii sunt deja printre noi: relatii dizarmonice in guvernare, stiinta, religie, institutii financiare, de invatamint, de sanatate. Exista o falsa teorie cum ca extraterestrii ne vor salva asa cum suntem si ne vor ridica in navele lor. Ei, insa, nu vor interfera cu destinul si vointa noastra. Vor inteveni numai in situatii extrem de grave si numai pentru cei a caror aura arata ca sunt gata de a trai in Iubire si Iertare si se indreapta spre contopirea cu Constiinta Christica. Eliminarea Fricii, unealta Intunericului, este esentiala.
Conform informatiilor obtinute prin channeling, Confederatia Galactica ne va da un mare ajutor in aceste timpuri. S-a spus ca ei au inceput acum multi ani deja sa schimbe polaritatea de baza a Soarelui, pentru a mentine integritatea Sistemului solar.
Oricum, in ultimul timp, Ulysses, care ia probe pentru NASA, a detectat ca, la Soare, campul magnetic nu mai are Pol Nord si Pol Sud. Acest camp s-a schimbat enorm, acum devenind omogen. Nu s-a dat nici o explicatie stiintifica si, bineinteles, totul a fost ascuns de public. Mai mult, satelitul Soho a revelat ca Soarele raspunde in mod cu totul anormal la impactul cu corpuri cosmice, cauzand eruptii de 30-35 de flame (protuberante de foc), lucru care inainte nu se intampla.
Insa, cel mai mare beneficiu pentru Terra si Sistemul solar va fi intrarea ca membru in Confederatia Galactica: vom deveni Cetateni ai Cosmosului si, pentru prima data, vom sti Cine Suntem si De unde venim.

murarudumitru

ff important domnu murphy
am citit si ma facut curios

taky86

Buna ziua d-nu Murphi
Asa cum am banuit interesul pt asemenea teme e minim daca era ceva manele,un divort o bataie de tigani era cu totul alceva .
O zi buna
                O sa va deranjez cu tel maine
O seara placuta
Sa nu fiti singuri...............

balanescuadrian

hm....stati asa sa citim si noi cu atentie... oricum multe neclaritati si neconcordante..poate prea multe...revin eu cu ele ...ca treaba e serioasa!
oricum cel mai mult ma intereseaza corelatia dintre : citatele din "bibliile pierdute" - Iisus - zeitati antice si multe altele... trebuie enumerate ca sa putem face corelatia..n-am timp dar revin!..ma duc sa fac un varachet ca  a dat soarele!
oricum am trecut de 2005..sper sa mai vb si dupa 22.12.2012!

taky86

pt balanescuadrian
asa e sa speram .....................................
o seara frumoasa
Sa nu fiti singuri...............

D006

Observatiile astronomice si misticismul au fost amestecate de mii si mii de ani.

D006

Citat din: AndreiRNObservatiile astronomice si misticismul au fost amestecate de mii si mii de ani.

Ei , nu mai spune ??? Serios ??? Ia uite domle , ..... nu stiam !!! :hi:  :hi:  :hi:

D006

Citat din: taky86O sa va deranjez cu tel maine
O seara placuta

Nu ma deranjati niciodata ! Ma puteti suna oricand .
O seara minunata va doresc si eu la randul meu !:hi:

D006

Citat din: balanescuadrianhm....stati asa sa citim si noi cu atentie... oricum multe neclaritati si neconcordante..poate prea multe...revin eu cu ele ...ca treaba e serioasa!
oricum cel mai mult ma intereseaza corelatia dintre : citatele din "bibliile pierdute" - Iisus - zeitati antice si multe altele... trebuie enumerate ca sa putem face corelatia..n-am timp dar revin!..ma duc sa fac un varachet ca  a dat soarele!
oricum am trecut de 2005..sper sa mai vb si dupa 22.12.2012!

Sa nu credeti ca tot ce-am postat , mai exact tot ce-am adus aici cu copy-paste , sunt convingeri personale. Nu. Sunt doar documente ce au meritul de a ne orienta atentia spre acest gen de subiecte.
  Internetul este plin de informatie. De tot felul. Nimeni si nicicum nu poate garanta veridicitatea unei anumite idei sau a vreunei expuneri. Asa cum avem acces la a accesa o informatie, indiferent de cat de ,, nebuni" suntem, tot asa , si tot la fel , cat de ,,nebuni" am fi, o putem posta la dispozitia oricui.
  Consider de o reala importanta in acest ,, joc nebunesc" capacitatea individuala de discernamant. Filtrarea tuturor informatiilor, compararea acestora cu scrieri intalnite pana a lecturarea lor, gestionarea eleganta a emotiilor in clipa analizarii acestor informatii , si capacitatea de a ne putea continua traiul de zi cu zi purtand ,, pe umeri" povara unor asemenea ,, zvonuri" grele.
  Referitor la ,, teoria 2012" , daca as expune o parere personala, as sublinia faptul ca raspunde la multe enigme din INTREAGA istorie a Pamantului. Raspunde , de asemenea la multe capitole la care , fara sa fiu privit ca blasfemiator, biblia nu stie sa raspunda. Concret , este cea mai complexa varianta de interpretare a multor enigme. Ca si dumneavoastra astept si eu ,, deznodamantul" . As fi ipocrit sa afirm aici ca ...... ASA ESTE , ASA CUM SPUN EU ! N-am sa fac asta sub nicio forma .
  Am deschis topicul cu prezentarea lui Nassim Haramein. Deloc intamplator am inceput cu el. Este extrem de usor de ,, digerat" , eztrem de interesant , de ,, fluid", de convingator , si nu in ultimul rand are cap[acitatea de a-si expune teoriile .... pe-ntelesul oricui.
  Am urmarit de-a lungul timpului multe expuneri sau conferinte-maraton ai multor cercetatori. Unii erau prea complecsi pt mine, altii erau ,, superiori" , samd. Pe Nassim il inteleg . Ma ajuta sa fac asta. Este darul lui ca narator .
  Pentru cine inca n-a urmarit filmul , va mai rog odata: ..... faceti-va timp. Si va astept sa ,, disecam" , atat personajul , cat si ceea ce expune.