Forum discuții Apiardeal

DESPRE FORUM - GENERALITĂŢI => POSTĂRI NON-APICOLE => Subiect creat de: D006 din Aprilie 03, 2010, 12:12:13 a.m.

Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 03, 2010, 12:12:13 a.m.
Pe fondul unei discutii purtate cu dl. Taki , discutie in care am ,, alunecat " elegant inspre tot felul de subiecte ,, delicate " , sa le spunem asa , subiecte ce i-am promis ca i le pun in atentie pe mess , in conditiile in care am ceva probleme cu serviciile yahoo , am sa le postez aici . Spre atentia , atat a domniei sale , cat si a intreg colectivului forumului .
............................................
Am sa incep cu un film de ....... 8 ORE ( !!!!! ) ce cuprinde conferinta stiintifica a lui Nassim Haramein ( un geniu , parerea mea ) , ce ,, dezintegreaza " cu dezinvoltura si sarm mai toate ,, adevarurile " ce stau la baza istoriei si stiintei consacrate , a stiintei ce-am invatat-o la scoala . Naturalul si categoricul din sine cu care sustine aceste expuneri , rationalul imbatabil , logica perfecta , ale sale fac din aceste 8 ore un deliciu . Sfatul meu , insa , este sa nu va faceti rost doar de ... 8 ore libere sa-l puteti urmari , ci si de starea necesara pentru patrunderea spuselor sale . Incepe spectaculos , expune incisiv si dezarmant , sfarseste obosit dar la fel de categoric .
  Filmul cuprinde doua parti a cate 4 ore : ( vizionare placuta , si va astept cu impresii . Intentionez sa ,, dezvolt " acest topic )
.............................................................
http://video.google.com/videoplay?docid ... &hl=en (http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741)
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 03, 2010, 12:20:29 a.m.
Va invit in acest topic cu acest gen de dezbateri . Sunt multi factori naturali , cosmici , paranormali , samd , ce influenteaza in mod absolut viata intregii planete ce-o locuim , si implicit viata micilor zburatoare datorita carora ne aflam impreuna pe acest forum .
  Politica ,, strutului " , de multe ori ( daca nu de fiecare data ! ) face sa ne ocoleasca adevarul , face sa ne petrecem in ,, nestiinta " viata ce-o avem de petrecut impreuna pe acest pamant . Cunoasterea a ceea te inconjoara ( sau macar cautarea adevarului in sine ) , zic eu , face sa fie mai usor de parcurs si de interpretat ceea ce ne este dat sa traim .
  Asadar , domnil;or , va invit la discutii !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 03, 2010, 01:54:01 a.m.
Stimati domni . Puneti-va un pahar cu apa , luati-va o ora si 20 min libere sa urmariti acest documentar , si apoi va asigur ca , daca vi se face sete iarasi , ...... veti reconsidera categoric importanta ..... urmatorului pahar cu apa !

   http://video.google.com/videoplay?docid ... 1550318008 (http://video.google.com/videoplay?docid=4947261865733171856&ei=6OTFSs2TGIPO2QLqhuTeBg&q=apa#docid=-2933349021550318008)
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: taky86 din Aprilie 03, 2010, 02:17:15 a.m.
Buna seara
Prins cu alte treburi cu ocazia sarbatoriilor pascale am urmari doar putin si pe sarite
e foarte interesant vizionarea in adevaratul sens al cuvantului dupa Sf.  Paste
tuturor un PASTE FERICIT
:hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 03, 2010, 06:22:29 p.m.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 03, 2010, 06:25:29 p.m.
Ce este planeta Nibiru?
O planeta ce se regaseste in traditiile sumeriene, akadiene, babiloniene, mesopotamiene, indiene, chineze si ale altor popoare. Nibiru, Marduk, Planeta crucii, Eris, Regele cerurilor, Casa marilor stralucitoare, Cel care arunca foc, A douasprezecea planeta, Planeta zeilor si lista ar putea continua. La aceasta lista vine adaugat si numele modern un index de catalog, 2003 UB 313, care indica anul tarziu al inmatricularii si care preia in mod uimitor particula UB intrebuintata de sumerieni in clasificarea sa printre corpurile ceresti.
Are intre 7 si 12 sateliti si o orbita eliptica extrem de alungita, care-i aduce o rotatie completa in jurul Soarelui nostru, in 3600 ani Pamanteni.
NIBIRU
La trecerea (shar in sumeriana) prin sistemul nostru solar, poate pierde sau capta alti sateliti.Trece printre Marte si Jupiter. In urma cu multi ani Nibirieni (adica in urma cu multe ciclari) a distrus o planeta, numita Tiamat, care avea o orbita stabila in zona. Din acest impact, s-a format centura de asteroizi pe care-o avem astazi in Sistemul Planetar.
FANTASTIC
Din păcate înclinaţia firească spre adevăr şi rigoare ştiinţifică se transformă sistematic în controversă, neîncredere, suspiciune. Autorii sunt discreditaţi, cum s-a întâmplat cu I. Velikovsky sau marginalizaţi ca în cazul lui Z Sitchin, cercetători care au adunat cantităţi enorme de mărturii documentare din toate tradiţiile popoarelor. Şi asta în secolul XX! Insă în secolul XXI lucrurile s-au mai schimbat. In august 2006 la Praga a avut loc un congres al astronomilor, care după două săptamâni de dezbateri au retrogradat planeta Pluton la rangul de planetoid. Ca să nu le mai iasă socoteala cu Nibiru a douăsprezecea planeta!
Influenta asupra Pamantului
La fiecare trecere prin sistemul solar se dezvolta mari perturbatii ale campurilor electromagnetice si gravitationale. Placile tectonice intra in deriva generand cutremure extraordinar de mari. Planetele isi pot schimba parametrii de evolutie, vitezele de rotatie si de revolutie. Coliziunile cu anume corpuri ceresti, ar putea provoca praf meteoritic care poate intuneca lumina soarelui.
Cel mai mult sufera clima. Mai intai va fi o incalzire progresiva, asa cum exista in zilele noastre, in prezent, dar prin aceasta etapa s-a mai trecut si la ultima evolutie a lui Nibiru. Traditiile chineze au scris numeroase texte despre fenomenul de supraincalzire. Incalzirea provoaca topirea ghetarilor si a calotelor polare. Topirea ghetii va determina cresterea nivelului oceanului planetar, ceea ce va inunda tarmurile, pe distante greu de estimat.
Deja primele efecte ale apropierii Planetei zeilor sunt resimţite de locatoarele extrem de sensibile şi precise ale păsărilor migratoare, ale balenelor sau ale porumbeilor călători. Vor fi desigur afectaţi apoi sateliţii de telecomunicaţii.
Dată fiind înclinaţia axei pământului accentuată de la 23 la 29 de grade este posibilă schimbarea polilor magnetici ai planetei, fenomen care s-a produs şi la trecerile anterioare şi a fost consemnat în multe din scrierile sacre şi tradiţionale.
Informaţiile cele mai abundente se găsesc pe sute de plăcute sumeriene în ENUMA ELISH, epopeea sumeriană a creaţiei, de unde au fost preluate în Biblie dar şi în scrierile egiptene, incaşe, în Vedele sanscrite, în mitologia greacă şi romană.
Relatia cu Vaticanul
Dată fiind relaţia directă cu planeta creatorilor noştri cele mai interesate şi îndreptăţite să ia atitudine sunt feţele bisericeşti de la Vatican. Religia a avut din start misiunea de a intermedia relaţia dintre zeii creatori şi oameni.
Desigur embargoul total asupra domeniului, menţinut cu străjnicie de milenii prin intermediul religiei a fost spart de câteva secole, nu multe, dar inerţia se manifestă în continuare. Ştiinţa şi-a croit greu şi cu multe victime drum, savanţii au fost sacrificaţi sau marginalizaţi, bibliotecile incendiate ritmic, tehnologiile întârziate sau dosite. Papa Paul al XIV, cu circa un an înainte de a se stinge acceptase să vorbească despre extratereştri ca despre ale fiinţe din Univers. În numele religiei atot puternice până nu demult Vaticanul a adunat şi pus la loc de veci, în renumitele sale pivniţe, cele mai mari taine ale cunoaşterii.
Ce spune NASA despre Nibiru
Nu m-am gandit ca e cazul sa mai postez aici interviul (dar puteti cauta pe nasa.gov, la search Nibiru). NASA dezminte aceste "zvonuri" in legatura cu Nibiru. Ei spun ca este vorba de o cometa, care va trece prin apropiere de pamant, ceva mai incolo de 2030 si ca nu e nici un pericol. Intr-adevar, au dreptate, doar n-ar fi nebuni sa spuna populatiei intregi lucruri pe care nici ei nu s-i le pot explica. Dar, cum se face ca in 2005 au lansat proiectul "Dawn" care spun ei, e pt a intampina aceasta cometa. Oare nu incearca sa schimbe cursul lui Nibiru? Sau poate ca intalnirea de gradul III va avea loc inainte de a ajunge prea aproape Nibiru. Cert e ca americanii se pricep le diversiuni, deaceea nu vom afla nimic de la NASA.
Stiinta si Zeii
Fizica cuantica moderna si-a regasit cu surprindere principiile de structurare a materiei in versetele taoismului sau ale poetilor de limba sanscrita ai Bhagavad-Gitei, care nu le-au descoperit in ciclotroane, ci le-au aflat de la zei:
"Cand asezi partea langa intreg, vezi ca partea umple intregul si in acelasi timp il cuprinde in ea insasi." Noi numim asa ceva holograma, dar cui ii pasa!
(Geneza 3,23) "Astfel a izgonit El pe Adam; si la rasaritul gradinii Edenului a pus niste heruvimi, care sa invarteasca o sabie invapaiata, ca sa pazeasca drumul care duce la pomul vietii."
Oameni moderni si cu stiinta de carte numesc aceste sabii invapaiate, lasere. Noi le montam sa ne pazeasca vitrinele cu pietricele colorate, bancile, resedintele.
(Isaia 66,15) "Caci iata, Domnul vine intr-un foc, si carele Lui (de lupta n.a.) sunt ca un vartej; Isi preface mania intr-un jaratic, si amenintarile in flacari de foc. Caci cu foc Isi aduce Domnul la indeplinire judecatile, si cu sabia Lui pedepseste pe oricine; si cei ucisi de Domnul vor fi multi la numar."
Armele de nimicire in masa nu sunt inventii omenesti, nici n-ar avea cum. Si astazi ele se dovedesc tot instrumentele zeilor de vreme ce sunt manevrate si comandate de alesii poporului adica de alesii Domnului.
(Geneza 19,10) "Dar barbatii aceia au intins mana, au tras pe Lot inlauntru la ei in casa, si au incuiat usa. Iar pe oamenii care erau la usa casei i-au lovit cu orbire, de la cel mai mic pana la cel mai mare, asa ca degeaba se trudeau sa gaseasca usa."
Prin filmele cu oameni in negru, astfel de instrumente de orbire se distribuie cu recuzita, de la garderoba.
Alte arme zeiesti nu au fost inca descoperite de oameni:
(4,LIV,31) "Noi trimiseram asupra lor un strigat si ei se facura ca vreascurile facatorului de staule."
(Iona 1,15;2,10) "Apoi au luat pe Iona, si l-au aruncat in mare. Si furia marii s-a potolit. Pe oamenii aceia i-a apucat o mare frica de Domnul, si au adus Domnului o jertfa, si I-au facut juruinte. Domnul a trimis un peste mare sa inghita pe Iona, si Iona a stat in pantecele pestelui trei zile si trei nopti. ... Si Domnul a poruncit pestelui si pestele a varsat pe Iona pe uscat."
Edgar Cayce (1877-1945), intr-una din cele 20000 de lecturi ale sale a marturisit:
"Sunt in masura sa intru in contact cu orice minte omeneasca vie, si sa folosesc informatiile din ea."
Detaliile tehnice au fost puse la punct cam dupa 50 de ani dupa moartea sa iar procedeul a fost numit INTERNET!
Tainele mandalelor budiste ne sunt ritmic aduse la citit in desenele din lanurile de cereale, pana le vom intelege. Megalitii sapati in peretii stancilor insemneaza pe fata pamantului urmele bataliilor de unii pierdute, de altii castigate.
(Apocalipsa 20,1) "Apoi am vazut pogorandu-se din cer un inger, care tinea in mana cheia Adancului si un lant mare. El a pus mana pe balaur, pe sarpele cel vechi, care este Diavolul si Satana, si l-a legat pentru o mie de ani. L-a aruncat in Adanc, l-a inchis acolo, si a pecetluit intrarea deasupra lui, ca sa nu mai insele Neamurile, pana se vor implini cei o mie de ani. Dupa aceea, trebuie sa fie deslegat pentru putina vreme." >
Cine sunt Anunaki
Nibiru nu este cunoscuta astronomilor moderni din cauza orbitei sale foarte eliptice(afeliul planetei este la o distanta de pana la opt ori mai mare decat cel al lui Pluto).Prin urmare,Nibiru este departe in cosmos si se apropie, daca totul e conform descifrarilor.
Asadar,planeta Nibiru trece prin sistemul nostru solar o data la 3600 de ani.Aceasta teorie controversata se bazeaza pe descifrarea unor vechi texte sumeriene de catre Zacheria Sitchin.Textele isi au originea in primul capitol din Biblie,Geneza.Sitcin si-a petrecut zeci de ani ca arheolog si istoric in Orientul Mijlociu,cautand scrieri vechi ale civilizatiei sumeriene.El spune ca aceasta planeta este locuita de catre Anunnaki(Nefilim,gigantii din Biblie.Nefilim se traduce adesea ca gigant,o traducere care nu este tocmai justa.O definitie mai buna ar fi "acei care au coborat","acei care au venit jos".Cuvantul anunnaki din textele sumeriene se traduce ca:"acei care au venit din cer pe pamant".Sitchin i-a identificat pe Nifilim ca fiind aceiasi cu Anunnaki.
Desi nu oficial,toti istoricii si teologii de seama sunt de acord ca o parte din Vechiul Testament,si anume Geneza se inspira din vechi texte sumeriene.Enuma Elish ,cartea creatiei la sumerieni, si Geneza au o varietate de asemanari.Povestiri despre Marele Potop se gasesc si ele in amandoua religiile,ebraica si sumera.O concluzie inevitabila este ca Anunnaki au fost la fel de reali ca Moise,Noe si Abraham.
Sitchin crede ca Anunnaki au venit pe Pamant acum 485.000 de ani de pe planeta lor,Nibiru.Ei erau o rasa de extraterestri care aveau o viata foarte lunga,ce uneori ajungea pana la 500.000 de ani.Laurence Gardner,un alt arheolog,reduce durata de viata a Anunnaki-lor la 50.000 de ani si specifica faptul ca nu erau nemuritori.
...si aurul
Anunnaki au venit pe Pamant pentru un singur motiv anume.Sa caute aur.Nu are nimic a face cu valoarea sa, ca metal pretios,le trebuia aurul pentru ca atmosfera planetei lor se deteriorase,iar aurul era singurul metal care ar fi putut sa o refaca.Astfel,au venit pe Pamant, l-au colonizat,au minat,au construit o baza pentru aeronavele lor in zona unde se situeaza astazi tarile Iran si Irak,si au trait intr-un fel de societate idealista,o colonie mica pentru un timp scurt,apoi au plecat.S-au intors cand Pamantul era mai populat si au amestecat ADN-ul primatelor cu ADN-ul lor,creand astfel o rasa de sclavi care urma sa lucreze in mine,ferme si alte inteprinderi in Sumeria.Ei au creat omul,Homo Sapiens,prin manipulare genetica cu ei insisi si omul maimuta Homo Erectus.
La inceput Nibiru,care este o planeta-nava, avea o orbita pe care o completa in 25 920 de ani ,ceea ce inseamna distanta de la Rizq,planeta natala a Anunnakilor, la Terra.Odata cu construirea bazei de pe Orion ,acum dureaza 3600 de ani sa faca o rotatie completa.
In misiunea lor de a cauta aur,ei au aterizat pe cateva planete din sistemul nostru solar,printre care Marte(Lahmu) si Luna.Numarul anunnakilor se crede ca a fost in numar de 900,iar 600 din ei au venit pe Pamant in grupuri de cate 50 in mici aeronave de pasageri.Anunnaki erau intermediari intre Pamant si Nibiru.Au ramas pe orbita Terrei pentru ca trebuiau sa distribuie aurul extras din mine si care urma sa fie depozitat pe partea intunecata a Lunii si pe Marte.
Sumerienii au fost primii care au notat prezenta anunnakilor.Acestia le-au dat informatii privind crearea sistemului solar si despre planetele acestuia.I-au invatat cum sa-si construiasca orase,ferme si nave cu ajutorul carora sa zboare.Aveau informatii despre astronomie pe care oamenii de stiinta abia acum au inceput sa le descifreze.
Anunnaki aveau doi conducatori,Enlil si Enki.Ei detineau toata puterea si erau fii lui Anu,conducatorul suprem al celor de pe Nibiru.Enki este cel care i-a creat pe oameni cu scopul de a usura munca Anunnaki-lor ce lucrau in minele din Africa de Sud.Enlil nu a fost niciodata de acord cu Enki in privinta oamenilor,si cum el detinea controlul asupra minelor din Africa i-a luat pe oameni si i-a dus intr-un loc numit Edin,in Mesopotamia.
Mai tarziu,spre disperarea lui Enlil,Anunnaki le-au gasit foarte atragatoare pe fiicele oamenilor,si s-au casatorit cu ele.Din unirea lor s-au nascut gigantii (mergi in meniu la categoria schelete uriase) din antichitate.Anunnaki s-au deghizat in oameni-pasari,oameni-lei,oameni-peste si alte creaturi pentru a-i face pe oameni sa-i divini-zeze.Pleiadele,care au fost implicate in cele trei Ere de Aur ale Egiptului au incercat sa sfarseasca cultele religioase ale multor zei,incercand sa impuna un concept nou,de religie monoteista.
La fiecare 3600 de ani un eveniment important are loc pe Pamant,si a fost bine documentat de istoricii antici si moderni.Marele Potop din Biblie se refera la o incercare de a distruge rasa umana de sclavi de catre Enlil pentru ca s-au revoltat impotriva "zeilor" nibirieni.Enlil si Enki au fost implicati intr-o apriga disputa pentru distrugerea sau pastrarea rasei de sclavi iar din aceasta lupta pentru putere au rezultat razboaiele antice.
Schelete uriase
In timpul sondarilor pentru petrol din Sud Est-ul Arabiei Saudite un schelet gigant de 10m a fost gasit. Numai lungimea capului este de 1.3 metri. Autoritatile arabe au interzis accesul in zona. Cateva elicoptere au reusit insa, sa faca niste poze de sus.
Nephilim sunt copiii Ingerilor Cazuti. Acestia sunt cunoscuti si ca Anunnaki care locuiesc pe planeta numita Nibiru! Aceasta planeta face parte din Calea Lactee si are o orbita in jurul soarelui de 3600 de ani.
Potrivit unor stiri media din perioada 2002-2003, in Carpati in Zona Bucegi s-au gasit niste schelete la fel de mari. Deasemenea s-a descoperit ca in muntii nostri exista niste coridoare si niste sali mari. Dupa ce s-a forat intr-unul din locurile indicate la examinarea pozelor facute din satelit, s-au gasit coridoare lungi si mese cu scaune mari de piatra. In interiorul muntelui, in coridoare si sali erau tot felul de desene si inscriptii. Se spune ca aceste lucruri au directa legatura cu regiunea Irak-ului si cu scrierile Sumeriene.
.............................................................
Cromozomii
Puteti obtine aceasta informatie din toate manualele de biologie si chiar de pe Internet. Cum va explicati ca un primat are 48 de cromozomi iar noi avem doar 46. Unless... suntem produs genetic. Asemenea anormalitati apar la clonele soarecilor de laborator.
Forta fizica
Cum va explicati ca primatele sunt de 10-15 ori mai puternice decat noi. Potrivit cercetarilor facute pe scheletele gasite primatele aveau o forta mult mai mare decat noi in prezent. De asemenea si gorila, care este un primat este de foarte multe ori mai puternica fizic decat un om. Daca teoria evolutionista ar fi fost adevarat, oare n-am fi evoluat cu toate fiinta noastra?
Mamutii
Ne imaginam mamutii ca acele animale mari, cu 2 colti alungiti si rasuciti, descoperiti la Nord. Acele animale care se luptau cu zapezile si se hraneau cu ce? Recenta analiza a structurii oaselor gasite au scos la iveala ca nu se hraneau cu carne si ca este un animal de zona tropicala? Unless..in Nord a fost o zona tropicala si cumva la inversarea polilor a fost cuprins aleator de gheturi sau carat de apele, de potopul din Biblie. Iar un asemenea cataclism si mai ales o schimbare a polilor nu poate avea loc decat daca un corp ceresc ne atrage ne influenteaza foarte tare brusc. Si dupa cum se stie, momentan e un echilibru intre corpurile ceresti alaturate si sunt la distante ideale pentru a nu se influenta "catastrofic" unul pe celalalt.
Potopul
In Biblie scrie de marele potop. O asemenea revolta a apelor, precum in descrierile din Biblie poate avea loc doar la o apropiere a unui corp ceresc foarte mare care ne poate perturba tot echilibrul din natura, datorita fortelor de atractie foarte mari. Se stie ca scrierile din Biblie sunt cu mult dupa scrierile de la sumerieni. Potrivit tuturor cercetarilor sumerienii aveau mari cunostinte din orice domeniu, cunostinte pe care noi le-am dobandit de curand. Marele potop din Biblie este descris in scrierile sumeriene si coincide cu momentul in care inginerul care ne-a modificat genetic a salvat cativa din oamenii de pe pamant, luandu-i pe o nava si pe care i-a eliberat dupa ce apele sau linistit.
..............................................................................
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 03, 2010, 06:26:32 p.m.
CENTURA FOTONICA - CONSIDERATII STIINTIFICE
Inca din anul 1961, astronomii au descoperit, prin informatiile oferite de sateliti, o zona cosmica care parea a fi o nebuloasa neobisnuita. Prin fenomenul de nebuloasa se intelege un foarte mare nor cosmic de gaz sau praf. Aceasta nebuloasa avea proprietati neobisnuite si a fost denumita Nebuloasa Aurie.Totusi, atentia publica nu a fost atunci mult timp retinuta de acesta descoperire, ci mult mai tirziu, cand s-a vazut ca locatia nebuloasei coincide cu proiectata orbita a Sistemului nostru solar.
La inceputul anilor '80, in S.U.A. a fost facut la radio un anunt, cum ca Sistemul nostru solar se va "ciocni" cu un nor electromagnetic "nu peste multi ani".Aceasta nebuloasa a fost mai apoi denumita Centura Fotonica.
Intregul Univers este tinut la un loc de vortexuri, printre care si vortexurile de energie centripeta, cu campurile electromagnetice asociate lor. Aceste spirale de energie dau nastere la orbite naturale in Spatiu si Timp: sateliti in jurul planetelor, planete in jurul stelelor, sisteme solare in jurul centrelor altor vortexuri majore si tot asa - la infinit.
Terra orbiteaza in jurul Soarelui in decurs de un an, dar Sistemul nostru solar este el insusi un "intreg", care orbiteaza in jurul Centrului Galactic in aproximativ 24.000-26.000 de ani. Acest Centru Galactic se afla in constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi, si reprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone.
Centura Fotonica incercuieste Sistemul Pleiadelor
Ea consta din multe benzi fotonice, emanand din centrul Galaxiei si asociate cu spiralele Caii Lactee.Incercati sa va imaginati cateva sisteme solare in revolutie pe o mare orbita in jurul stelei Alcyone, dar infasurati acesta imagine cu niste imaginare spire de toroid. Aceasta este Centura Fotonica.
Sistemului nostru solar ii ia cam 25.000 ani pentru a ajunge in rotatia lui in acelasi punct de pe orbita. Inseamna ca Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori la fiecare 25.000 ani. Cea mai ingusta parte a Centurii ii ia Sistemului solar cam 2.000 de ani sa treaca prin ea. Si trec cam 10.500 ani intre doua intalniri cu Centura.
Daca socotim, 2 x 10.500 + 2 x 2.000 = 25.000 ani.
Cand se va intampla "ciocnirea"?
Multi spun ca e destul de dificil de prezis, avand in vedere ca Centura are oscilatii neregulate.
Surse care au aflat prin channeling spun ca extraterestrii din Pleiade afirma ca Sistemul solar a intrat in Centura pentru o saptamana in 1987, putin mai mult timp in anul urmator, dar ca, din 1998, Soarele a intrat deja in plin. Se afirma ca Terra nu va intra decat in 2012.
In ce consta Centura Fotonica? Care vor fi efectele ei asupra vietii pe Terra? De fapt, care este scopul intrarii in ea, daca exista vreunul?
Radioul afima ca este un fenomen electromagnetic, acelasi cu fotonul, care este o particula de lumina a unei radiatii electromagnetice.
Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatie electromegnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzand spectrul razelor X.
Mass-media deja a atras atentia ca, in anumite regiuni ale planetei, se va inregistra o crestere a intensitatii radiatiei periculoase care intra prin gaurile din stratul de ozon. O data cu intrarea Sistemului solar in Centura sunt de asteptat efecte temporare spectaculoase. Terra inconjoara Soarele pe orbita sa, deci este sau in fata, sau in spatele Soarelui, daca ne gandim la intrarea lineara in Centura. In consecinta, ori Soarele, ori Terra va intra prima data. Este imposibil de prezis exact care, din moment ce Centura se dilata si se contracta pe rand.
Daca Soarele va intalni primul Centura, a fost comunicat prin channeling ca vor urma trei-cinci zile de intuneric total si vor cadea toate sursele de curent electric.
Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric.
Din surse extraterestre ni se comunica faptul ca, o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos. Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista o intensa activitate fotonica, apoi o comprimare si o expansiune brusca a atmosferei. Daca se va adeveri, atunci multa vreme cerul va deveni plin de lumina intensa, care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati. Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele trei zile.
O alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatii intense a fotonilor asupra materiei. Va exista o inalta excatatie a atomilor, cauzand fluorescenta tuturor corpurilor.
Ca rezultat major, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani.
Norul fotonic are o mare densitate de electroni si pozitroni (antielectroni) .
In fizica, atunci cand o particula si antiparticula sa intra in coliziune, sunt amandoua anihilate, cu o imensa degajare de energie radianta - fotonii.
Prezenta acestor pozitroni liberi va interfera cu electricatatea terestra formata din electroni, ceea ce va duce la soc electric. Oricum, energia fotonica, ca rezultanta a coliziunii dintre electroni si pozitroni, va deveni o majora sursa de energie libera si nepoluanta.
Intalnirea cu Centura Fotonica este intentionata a fi o mare experienta pozitiva, dar numai Omul, cu suficienta disciplina pusa in slujba ameliorarii si elevarii propriei constiinte, isi va da seama ca anticipata Epoca de Aur se manifesta deja.
Centura poate fi impartita in trei zone:
1. Intrarea in Zona Nula, in care vom sta 5-6 zile si care va include 72 de ore de intuneric total.
2. Intrarea in Partea principala, cu lumina 24 de ore pe zi, incontinuu, timp de 2.000 de ani.
3. Iesirea din Centura, prin Zona Nula, inca 5-6 zile.
Constelatia Pleiadelor este compusa din variate sisteme solare. Soarele Central al Constelatiei este numit Alcyone si sistemele sale solare sunt: Merope, Atlas, Maya, Electra, Coele, Taggeta si al nostru, numit Ors. Sistemul nostru este cel mai indepartat si se roteste in jurul lui Alcyone in 25.920 de ani.
Conform profetiilor Maya, in 22 decembrie 2012 noi vom intra definitiv in campul radiant al Centurii. In urmatorii 10 ani, planeta Terra si vecinii sai isi vor ajusta structurile moleculare. Astfel, toate moleculele si atomii tuturor corpurilor cunoscute vor fi excatate - lucru care va crea un tip de lumina constant si nou: o lumina non-calda, o lumina fara temperatura, care nu va produce umbre.
In caz ca Terra va intra prima, se va produce un fenomen similar unui foc planetar: intreaga materie va deveni luminoasa, dar fara ardere propriu-zisa.
Prin intrarea in Centura, Terra isi va reduce rotatia, ca urmare a reducerii rotatiei solare, temperatura va scadea si campuri de gheata se vor intinde pana la 40 de grade latitudine in ambele emisfere.Vor fi locuibile numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar daca el nu va mai fi cel din ziua de azi, datorita schimbarii Axei Polilor. Dar gheata nu va rezista mult din cauza lipsei de ploaie si curand va incepe radiatia constanta care, bombardand Terra, va topi gheata. Apele vor creste cu 900 de metri. Cand se vor retrage, vom avea un "Cer nou si un Pamant nou". Iminentul cataclism va marca inceputul unui nou ciclu, un ciclu al Luminii, al Pacii, al Justitiei.
CONSIDERATII METAFIZICE SI SPIRITUALE
Nu se poate pune la indoiala faptul ca, pentru Omenire, intalnirea cu Centura Fotonica va fi, in esenta, o experienta spirituala. Dar acest lucru depinde totusi de fiecare. Daca la acea vreme vom fi destul de evoluati, mari pasi inainte vom face prin ridicarea nivelului constiintei, prin absorbirea razelor de lumina de inalta frecventa.
Daca comportamentul nostru ramane negativ, avem multe vibratii scazute ca rezultat al actiunilor egoiste, nu ne putem astepta sa supravietuim radiatiei de inalta frecventa. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala.
Universul fiind Spirit in manifestare, nu ne putem indoi ca orice fenomen cosmic fizic pe care il putem studia prin stiinte si intrumente are la baza Spiritul si Vointa Divina. Nimic nu este intamplator in Univers, totul este perfect coordonat de Dumnezeu Mintea Cosmica si se face in scopul evolutiei.
Intotdeauna in spatele oricarui femonen care se manifesta fizic in Univers trebuie cautat intelesul si insemnatatea lui Spirituala si Divina.
In channeling, interactiunea cu Centura Fotonica este numita Christ.
Fenomenul este considerat a fi adevarata natura a "Ridicarii in Slava", a "Inaltarii", termeni bine cunoscuti si propovaduiti de Biserica Crestina.
Intalnirea cu Centura Fotonica va juca un rol primordial in biblica "Transformare a omului". Termenul de "Christ" aparent exprima A Doua Venire a lui Christos. Dar, in realitate, acest "Christ" este o stare a Constiintei, a Fiintei in ansamblu, care a fost atinsa de Iisus, si nu un nume propriu. Este vorba despre o Renastere a planetei Terra. Se spune ca planeta va fi divizata intr-o planeta cu trei dimensiuni, asa cum exista si la ora actuala, si o alta Terra, care va trece intr-un Univers paralel cu patru dimensiuni. Aceste lucruri nu vor fi percepute fizic, intrucat esenta lor este spirituala.
Este de notat ca serioase lucrari de fizica abordeaza teoria universurilor paralele. Prin channeling s-a primit informatia ca noi de multe ori intram in planuri ale unui univers paralel si apoi ne intoarcem inapoi aici. Exista si un alt exemplu al unei foarte avansate civilizatii in centrul Terrei, asa numita Shabhalla, care exista intr-un plan paralel si la care se poate ajunge prin tuneluri electromagnetice care se deschid la Poli si in alte zone de pe Glob.
Posibil ca singura consecinta trista a intrarii in Centura va fi ca unele familii vor fi impartite de acesta selectie naturala de esenta spirituala. Unii vor merge pe Pamantul mult mai evoluat din a patra dimensiune/densitat e, iar altii vor ramane pe Terra cea cu trei dimensiuni. Acest lucru poate duce la o permanenta separare a evolutiei, pentru cateva mii de ani. Insa unele persoane, rare, care sunt pe calea mai evoluata, vor dori sa isi suspende progresul personal ca sa ii astepte pe altii din urma.
Actualmente, ciclul Centurii Fotonice este sincronizat cu sfarsitul unui mare numar de alte cicluri, De exemplu: 225 milioane de ani pentru Ciclul reptilian, 26.000 de ani pentru Precesia echinoctiilor, 104.000 de ani - un varf al evolutiei in patru cicluri de 26.000 de ani, culminand cu o Convergenta Armonica la timpul cand se prevede intrarea - anul 2012.
Convergenta este sfarsitul unui ciclu stelar de activitate. Activitatea stelara a inceput deja si va continua pana in 2012-2017. Activitatea stelara se produce cand Sistemul notru solar se aliniaza inaltelor bande de frecventa din Pleiade (steaua Alcyone), Sirius, Arcturus, Orion si Andromeda. Acest lucru este cunoscut si ca punctul in Timp care coincide cu atingerea punctului maxim de expansiune a Universului. Sincronizarea unor asemenea noduri se astepta sa deschida straturi dimensionale pentru influxul a noi energii si schimbari.
Din punct de vedere psihologic, efectul caracteristic al intrarii va fi ca unele neplaceri si nereguli in matricea fizica si psihologica a oamenilor vor iesi la suprafata, adica in mintea constienta. Se va da astfel prilejul la noi vindecari, echilibrari, dar, in cazul unor persoane prea "dereglate", se vor produce si boli, depresii si moarte. Centura Fotonica este o parte a unui grup de energii din a saptea dimensiune, care are benzi energetice peste tot in jurul Soarelui Galactic. Una dintre aceste benzi curge din Constelatia Leului pana in cea a Varsatorului si sparge Anul Platonic in doua nopti galactice si doua zile galactice.
Ingerii pot utiliza aceasta energie din dimensiunea a saptea ca sa activeze, in timpul somnului, chakrele discipolilor Luminii si pe ale celor care cer acest lucru si sunt pregatiti sa il primeasca. Aceste energii produc schimbari la nivel subatomic in toata Creatia. Astfel se va face trecerea in dimensiunea a patra, apoi intr-a cincea. Cei care refuza evolutia pot suferi o implozie si se vor manifesta in continuare in alte sisteme de dimensiunea a treia, unde vor fi liberi sa isi continue conflictele, polarizarile, fricile si razboaiele, pana vor fi capabili sa isi curete singuri corpurile energetice de aceste programe negative.
Epoca de Aur
In aceasta Epoca de Aur in care intram, fiinta umana va fi capabila sa fie pe deplin realizata, oamenii isi vor intelege istoria, fizicul si toate abilitatile psihice. Acesta Inaltare spre Lumina va fi cunoscuta de catre toti cei ale caror vibratii interioare fizice si spirituale se vor acorda undelor mesianice ale Centurii Fotonice.
In prezent, cercetatorii cred ca exista trei tipuri de corpuri in Univers.
Primul tip este pur corporal, cu o structura si o masa solida, tip pe care noi il folosim in prezent.
Un al doilea tip este mai putin corporal si cu o structura de masa diferita, ceea ce permite, de exemplu, trecerea usoara prin ziduri si obiecte solide.
Al treilea tip este pur eteric, fara masa. E vorba de o fiinta spirituala.
Prin intrarea in Zona Nula, corpurile noastre si materia din jur se vor transforma in al doilea tip de corpuri. Vom fi capabili de telepatie si telekinezie. Dupa trecerea celor cateva zile de intuneric, va veni timpul descris in Biblie cand, intr-o clipita, vom deveni nemuritori. Posibil sa nu mai avem nevoie de somn si hrana solida. Vom putea utiliza, ca energie, energia fotonica din jur, iar calatoriile interdimensionale si in Timp ne vor fi accesibile.
Mari beneficii vom avea prin folosirea directa a energiei fotonilor si abandonarea actualelor surse de energie fosila. Acest lucru va vindeca suprafata planetei de mine si foraje. In scurt timp, civilizatia va trece la folosirea unor tehnologii nepoluante.
Aceasta enegie fotonica va sta la baza sistemelor de propulsie spre calatorii stelare foarte rapide. In curand, a calatori spre Sirius sau Cappella va fi la fel de usor cu a calatori la Paris. Vom putea gasi locuitori ai vechilor civilizatii de pe Terra: atlanti, lemurieni, mayasi. Vom obtine tehnologii avansate si personal ultracalificat, care vor ajuta civilizatia terestra sa se transforme si sa se adapteze rapid.
Motivul pentru care experimentam cu cinci sesimi mai mult Intuneric decat Lumina in revolutia in jurul Soarelui Central este ca Puterile Divine au dorit sa creeze si o lume a negativitatii, a polaritatii, a iluziei, plina de frici, judecati, control, ura, moarte etc.. Acest lucru se datoreaza dualitatii Planului Fizic.
Cum putem sti ce e Rece, daca nu am experimentat Cald? Cum putem sti ce e Lumina, daca nu am trait Intunericul? Nu exista Mare fara Mic, Frumos fara Urat, Cald fara Rece, Iubire fara Ura. Conform uneia dintre Legile Universale Hermetice: "Totul are doi Poli". Deci trebuie sa trecem prin Intuneric ca sa putem aprecia ce este Lumina.
Acest lucru ii da Creatorului posibilitatea, prin noi, sa inteleaga mai bine adevarata natura a negativitatii. Noi suntem unealta prin care Creatorul se poate experimenta pe Sine Insusi si, prin activitatile noastre individuale si colective, poate stapani si dirija pericolele Intunericului.
Terra, ca planeta, a fost aleasa sa colecteze, sa asimileze si sa transforme intreaga negativitate pentru intreg Sistemul solar. Aceasta este o Misiune Divina. Ea consta in a experimenta, prin noi, negativitatea pentru Sine si proces, a invata sa o neutralizeze usor si permanent, punand in loc o Lume a Pacii si a Luminii.
Deci, noi si planeta noastra suntem unici si speciali in Marele Plan al Creatorului.
Din acest punct de vedere, se poate considera ca Centura si radiatia ei manasica sunt in si prin ele insele mijloace de transformare si de transmutatie. Ele sunt barierele de paza si mijlocul prin care nici o particica de negativitate nu va scapa de pe Terra, ca sa contamineze nivelurile mai inalte de constiinta. Cel care conduce acest proces este Christ si astfel putem vedea cum Centura si radiatia manasica sunt emise de Christ si Energia Christica. Pana ce nu ne punem de acord cu frecventa acestei energii, nu putem spera sa fim o parte din ea si sa scapam de negativa influienta actuala a planetei. Cei care nu vor reusi acest lucru se vor intoarce din nou in a treia dimensiune si vor suferi iar si iar incercarile.
Noi toti, inainte de incarnare, am fost avertizati cu privire la pericolele incarnarii pe Terra in acest moment. Ni s-a spus ca nu vom putea scapa de negativitate decat daca o vom putea stapani si dirija, ceea ce a si fost o intentie a Divinului pe care a dorit sa o experimenteze prin noi. Din pacate, unii invata mai greu decat altii si au nevoie de mai multe Revolutii in jurul Soarelui Central pana isi invata lectia. De obicei, abia o treime din populatia planetei obtine succesul in 10.000 de ani.
Ar trebui sa reflectam de ce ne-am ales si ni s-a aprobat reincarnarea Acum si Aici. Noi am ales sa stapanim negativitatea. Pentru cei ce vor reusi acest lucru, rasplata trecerii in alte dimensiuni este uriasa. Si, pentru cei dintre noi care am absolvit aceasta scoala divina, vom putea sa ridicam constiinta contemporanilor nostri.
Christ si energiile lui sunt mentionate in mod repetat in vechile texte, indicand ca, pana nu vom deveni Una cu aceste Energii Christice, nu putem spera sa supravietuim calamitatilor ce vor veni. Profetiile mayase semnaleaza clar acest lucru cand spun: "Guvernarea, stiinta si religia vor cadea, pana ce vor fi pregatite sa accepte si sa faciliteze Constiinta Christica care vine". Inclusiv noi putem colapsa, pana nu vom accepta si trai aceste adevaruri sacre.
Chiar Iisus a spus: "Eu, prin Christ, voi desparti graul de neghina si oile de capre". Acest lucru arata o viitoare impartire a Umanitatii in doua grupuri distincte: unul care accepta si Traieste Constiinta Christica (graul si oile), altul care nu vrea sau nu poate acest lucru (neghina si caprele). Pe masura ce ne apropiem de Centura, aceste lucruri vor deveni tot mai clare. Polaritatea, acum, a devenit extrema - mastile cad tot mai mult. Cei buni au devenit mai buni si cei rai, mai rai.
Suntem in al 12-lea ceas. Asa cum spunea si Iisus: "Cel ce are urechi de auzit, sa auda". Sper ca am reusit sa conving ca aceasta Centura Fotonica este ceva cu mult mai mult si mai maret decat niste simple postulate stiintifice si astronomice despre cum experimentam noi cei 20.000 de ani de Intuneric si 4.000 de ani de Lumina.
Daca intram mai mult in adancul metafizic al lucrurilor, Centura Fotonica nu este nimic nou de fapt. In istoria veche sunt multe referiri, mai ales la greci si romani, despre o Era de Aur in care nu exista altceva decat Lumina, Iubire, Pace si Liniste, un loc fara boli, moarte, razboaie, saracie. In mod sigur, acesti filozofi antici se refereau la cei 2.000 de ani de Lumina din Centura Fotonica. Inca o data, acum suntem pe punctul de a intra in aceasta fenomenala perioada - Era de Aur a trecutului si viitorului. Iesim din asupritorul cocon al Intunericului si, ca un fluture, putem zbura spre ceva extrem de frumos: corpurile noastre de Lumina si marea Comuniune cu Christ.
Acest cocon de Intuneric, dincolo de asuprirea si negativitatea sa, a constituit mijlocul nostru de invatare, pentru a ne califica inca o data pentru saltul spre alte dimensiuni. Ni se ofera inca o data posibilitatea sa spargem suprafata acestei lumi a iluziei, sa intoarcem oglinda si in locul ei sa percepem adevarata Realitate.
Misiunea speciala incredintata Terrei, de a experimenta si de a stapani negativitatea si iluzia, va fi indeplinita si numai astfel vom putea merge Acolo de unde apartinem de fapt ca Spirite libere. In cele din urma, decizia ne apartine si tine de vointa noastra.
Procesul acesta de reintoarcere Acasa nu este insa asa de simplu cum pare la prima vedere. Trebuie mai intai sa trecem printr-un proces traumatizant de transformare, care ne va face apti sa eliminam negativitatea din noi si sa ne luam inapoi corpurile de Lumina. In schimb, vom fi catapultati spre a patra si, apoi, spre a cincea dimensiune. Acest pas cuantic in viitor nu este ceva obisnuit, dar este secvential. Oricum, din cauza unui inexplicabil "nu vreau", dat Evolutiei si Maturizarii, in contrast cu alte planete, acum suntem nevoiti sa ne jucam de-a v-ati ascunselea cu noi insine pentru a atinge nivelul altor planete cu scopul ca Sistemul Solar sa ramana in legatura cu Intentiile Divine. In final, trebuie sa fim "adusi la zi", in vederea asigurarii trecerii sigure a intregului cortegiu de planete prin Centura Fotonica.
Interesant este faptul ca, in cartile pierdute ale Bibliei si alte documente apocrife, este specificat faptul ca "A Doua Venire a lui Christ va avea loc in 2005". Ne vom lasa corpurile noastre dense si ne vom lua corpuri de Lumina, asa cum a spus Iisus.
Fiecare celula, fiecare molecula, fiecare atom vor fi rearanjati in asa fel incat densitatea corpurilor noastre actuale sa poata fi transpusa in Lumina capabila de a facilita asimilarea Constiintei Christice care vine si Nemurirea.
Se spune, de asemenea, ca, in procesul de tranformare, sistemul ADN va fi rearanjat pentru a avea 12-13 spirale, si nu numai doua, cat are in prezent.
De asemenea, chakrele corpurilor vor fi rearanjate si vor creste la 13, in loc de sapte.
Chiar planeta va fi complet reinnoita. Schimbarea sa a inceput deja prin crapaturi in scoarta, cutremure de Pamant, vulcani in eruptie si schimbari de vreme brusce si devastatoare. Nimic nu va ramane neatins de schimbari.
Degeaba unele guverne si oameni bogati s-au gandit sa se ascunda in buncare subpamantene sau sa zboare pe Luna sau pe Marte. Chiar si Luna sau Marte, cu toate planetele, se vor transforma. Nu vor scapa decat cei care au trecut de partea Iubirii, Binelui, Luminii, Vietii, Echilibrului si Iertarii. Ei isi vor crea corpurile de Lumina care sa reziste la ultimele zvacniri ale legilor fizice vechi, care acum se reinnoiesc. Noile corpuri nu vor fi de natura fizica, deci nu vor putea fi ranite, nici fragmentate.
Cateva lucruri care s-ar putea intampla o data cu intrarea in Centura ar putea fi astfel sintetizate:
1. Centura Fotonica si radiatia manasica sunt modalitati de transformare. Radiatia este emanatie Christica. Prin aceste unelte spirituale ni se da posibilitatea sa rupem barierele negativitatii si sa mergem spre Taramul de pe care suntem originari ca Spirite. Oricum, alegerea ne apartine.
2. Eclipsa din 1999 a inceput sa transforme constiinta spre un echilibru in cadrul caruia noi sa devenim parti egale din masculin si feminin, asa cum spunea Iisus: ca vom deveni androgini. Accentul e pus mai ales pe feminin, pentru ca acum energiile masculine sunt discordante, anarhice si mult prea fixate. Daca ne uitam in jur, vedem ca multe femei au inceput sa se poarte ca barbatii si invers. Se poate usor vedea cresterea impresionanta a numarului de travestiti. Se pare ca partea feminina va trebui sa se transforme si sa ia cu ea aceste vechi scheme de gandire paternalista, dominatia Masculului, inainte sa se cristalizeze pe Terra Energia Christica. Cu totii vedem slabirea masculinitatii si intarirea feminitatii. S-a marit extrem de mult numarul celor care fac parte din culte religioase care adora Zeita Mama, vechea zeita din perioada matriarhatului. In procesul de transformare vor aparea noi curente de gandire in domenii de relatii, sanatate, apreciere de sine. Nu peste mult vom fi capabili sa ne controlam si sa ascundem defectele. Subiectivul (femininul) va iesi la iveala, aducand cu el toate nemultumirile din subconstient si toate schemele de gandire negativa pe care pana acum nu le puteam controla. Nu ne mai putem ascunde dupa deget. Partea feminina a devenit o raza transformatoare, oferind iubire, acceptare si toate trasaturile dumnezeiesti.
3. 12 evenimente majore se vor intampla pe Terra pana la Marea Intalnire.Ele sunt destinate sa distruga si sa reformeze vechile si arhaicele energii tridimensionale actuale. Unul dintre ele ar putea fi condamnarea globala a ultimului razboi din Orientul Mijlociu. Acest razboi avea, din punct de vedere metafizic, doua obiective: sa anihileze vechile energii ultramasculine ale terorii si sa le faca gata sa se transforme in energii masculine noi si blande si sa faciliteze ajungerea in frunte a energiilor feminine.
4. Pentru a rezista comprimarii Timpului si Spatiului, corpurile noastre fizice vor trebui sa fie reconstruite, ceea ce are de-a face cu elemente-cheie. Sunt de asteptat mari rearanjari ale constiintei, perceptiei, inmultirea sistemului de chakre, cresterea numarului spiralelor de ADN, eliberarea energiilor masculine si feminine pentru a ajunge la androginism si accelerarea frecventei vibratiei atomice, in concordanta perfecta cu noile energii ale Luminii. Glanda pineala, al treilea ochi, se va redeschide pentru toti si va reveni la marimea ei originala. Toti vor deveni clarvazatori, telepati, asa cum a spus si Iisus: ca "vor fi mari profeti si vizionari". Felul de a vorbi se va schimba, toate vor fi facute "In numele Creatorului Divin", iar gandurile trebuie sa fie controlate si directionate perfect, pentru ca ele sunt mai reale decat corpul fizic.
5. Asa cum corpurile se vor transforma in Lumina, gandurile, actiunile nonfizice vor deveni realitatea imediata. Ceea ce vom gandi se va materializa pe data. Vom deveni ca niste ecrane TV pe care se vor proiecta toate gandurile, ca sa fie vazute si auzite de toti.Vom gandi liber, cu posibilitatea de a corecta pe loc orice probleme prin Iubire, Lumina si Iertare.
6. Lumea noastra actuala de iluzie si polaritate va disparea. Acum ne simtim vulnerabili si confuzi, insa va trebui sa decidem urgent daca vom ramane in lumea veche sau vom dori sa ne mutam corpurile in Lumina si sa recunoastem ca acestia suntem noi cei adevarati.
7. Intreaga planeta si-a schimbat axa de 330 de ori. Se prevede o noua schimbare a Polilor Magnetici: de la sensul orar la sensul antiorar. Sensul antiorar este cel normal, spiritual. Sensul orar ne-a fost impus de Cei care au hotarat ca planeta va colecta si transforma toata negativitatea din Sistemul Solar. Timp de 10.000 de ani, noi am indeplinit aceasta sarcina extrem de importanta. Acum, ca sa fim in acord cu intregul Sistem solar, trebuie sa se inverseze din nou Polii Magnetici. Strigatul Terrei, ca fiinta vie, a fost auzit in Univers.
8. Asa cum Terra actuala va ascede in alta dimensiune, de acolo va cobori o alta planeta similara, care va ramane la dispozitia celor neadaptati inca 10.000 de ani de Intuneric in a treia dimensiune.
9. Nu peste mult timp vom fi capabili sa vedem fiintele angelice. Ajutorul lor va fi imens, ca intotdeauna.
Lumea animala se va transforma la fel cu toate celelalte. Pe masura ce noi vom trece in regnul urmator, animalele se vor apropia tot mai mult de constiinta umana. Impreuna cu ele vor deveni oameni si elementalii si spiritele naturii.
Se asteapta masive descresteri in campul magnetic al Terrei - gravitatie si densitate. Cum noi vom deveni Lumina, efectul asupra noastra nu va mai exista.
Pentru a ajunge fiinte umane galactice, sunt de asteptat schimbari care ne vor face fiinte cu constienta deplina, capabile a lucra cu energii si fiinte interdimensionale.
10. Este de asteptat sa vedem in curand culori vii, configuratii geometrice sacre, nuante, umbre neobisnuite. Cerurile vor aparea ca fiind in flacari. Dar este vorba de un foc rece, care nu va afecta pe nimeni. Va fi un semn ca ne apropiem de destinatia finala.
CONCLUZII
Transformarile pe toate planurile sunt irevocabile. Planeta va fi purificata si vor veni "Un Cer nou si un Pamant nou". A venit vremea Spiritului. Oamenii vor trai cu animalele in Iubire eterna, Lumina si Pace. Va fi un loc al comuniunii cu Divinul, in care nu vor exista razboi, saracie, durere. Va fi Raiul visat de Omenire. Primele energii sunt deja printre noi: relatii dizarmonice in guvernare, stiinta, religie, institutii financiare, de invatamint, de sanatate. Exista o falsa teorie cum ca extraterestrii ne vor salva asa cum suntem si ne vor ridica in navele lor. Ei, insa, nu vor interfera cu destinul si vointa noastra. Vor inteveni numai in situatii extrem de grave si numai pentru cei a caror aura arata ca sunt gata de a trai in Iubire si Iertare si se indreapta spre contopirea cu Constiinta Christica. Eliminarea Fricii, unealta Intunericului, este esentiala.
Conform informatiilor obtinute prin channeling, Confederatia Galactica ne va da un mare ajutor in aceste timpuri. S-a spus ca ei au inceput acum multi ani deja sa schimbe polaritatea de baza a Soarelui, pentru a mentine integritatea Sistemului solar.
Oricum, in ultimul timp, Ulysses, care ia probe pentru NASA, a detectat ca, la Soare, campul magnetic nu mai are Pol Nord si Pol Sud. Acest camp s-a schimbat enorm, acum devenind omogen. Nu s-a dat nici o explicatie stiintifica si, bineinteles, totul a fost ascuns de public. Mai mult, satelitul Soho a revelat ca Soarele raspunde in mod cu totul anormal la impactul cu corpuri cosmice, cauzand eruptii de 30-35 de flame (protuberante de foc), lucru care inainte nu se intampla.
Insa, cel mai mare beneficiu pentru Terra si Sistemul solar va fi intrarea ca membru in Confederatia Galactica: vom deveni Cetateni ai Cosmosului si, pentru prima data, vom sti Cine Suntem si De unde venim.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: murarudumitru din Aprilie 06, 2010, 06:24:40 a.m.
ff important domnu murphy
am citit si ma facut curios
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: taky86 din Aprilie 13, 2010, 09:46:00 p.m.
Buna ziua d-nu Murphi
Asa cum am banuit interesul pt asemenea teme e minim daca era ceva manele,un divort o bataie de tigani era cu totul alceva .
O zi buna
                O sa va deranjez cu tel maine
O seara placuta
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: balanescuadrian din Aprilie 13, 2010, 10:10:57 p.m.
hm....stati asa sa citim si noi cu atentie... oricum multe neclaritati si neconcordante..poate prea multe...revin eu cu ele ...ca treaba e serioasa!
oricum cel mai mult ma intereseaza corelatia dintre : citatele din "bibliile pierdute" - Iisus - zeitati antice si multe altele... trebuie enumerate ca sa putem face corelatia..n-am timp dar revin!..ma duc sa fac un varachet ca  a dat soarele!
oricum am trecut de 2005..sper sa mai vb si dupa 22.12.2012!
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: taky86 din Aprilie 13, 2010, 11:13:26 p.m.
pt balanescuadrian
asa e sa speram .....................................
o seara frumoasa
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 14, 2010, 02:30:32 a.m.
Observatiile astronomice si misticismul au fost amestecate de mii si mii de ani.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 14, 2010, 02:31:57 a.m.
Citat din: AndreiRNObservatiile astronomice si misticismul au fost amestecate de mii si mii de ani.

Ei , nu mai spune ??? Serios ??? Ia uite domle , ..... nu stiam !!! :hi:  :hi:  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 14, 2010, 02:35:09 a.m.
Citat din: taky86O sa va deranjez cu tel maine
O seara placuta

Nu ma deranjati niciodata ! Ma puteti suna oricand .
O seara minunata va doresc si eu la randul meu !:hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 14, 2010, 03:01:43 a.m.
Citat din: balanescuadrianhm....stati asa sa citim si noi cu atentie... oricum multe neclaritati si neconcordante..poate prea multe...revin eu cu ele ...ca treaba e serioasa!
oricum cel mai mult ma intereseaza corelatia dintre : citatele din "bibliile pierdute" - Iisus - zeitati antice si multe altele... trebuie enumerate ca sa putem face corelatia..n-am timp dar revin!..ma duc sa fac un varachet ca  a dat soarele!
oricum am trecut de 2005..sper sa mai vb si dupa 22.12.2012!

Sa nu credeti ca tot ce-am postat , mai exact tot ce-am adus aici cu copy-paste , sunt convingeri personale. Nu. Sunt doar documente ce au meritul de a ne orienta atentia spre acest gen de subiecte.
  Internetul este plin de informatie. De tot felul. Nimeni si nicicum nu poate garanta veridicitatea unei anumite idei sau a vreunei expuneri. Asa cum avem acces la a accesa o informatie, indiferent de cat de ,, nebuni" suntem, tot asa , si tot la fel , cat de ,,nebuni" am fi, o putem posta la dispozitia oricui.
  Consider de o reala importanta in acest ,, joc nebunesc" capacitatea individuala de discernamant. Filtrarea tuturor informatiilor, compararea acestora cu scrieri intalnite pana a lecturarea lor, gestionarea eleganta a emotiilor in clipa analizarii acestor informatii , si capacitatea de a ne putea continua traiul de zi cu zi purtand ,, pe umeri" povara unor asemenea ,, zvonuri" grele.
  Referitor la ,, teoria 2012" , daca as expune o parere personala, as sublinia faptul ca raspunde la multe enigme din INTREAGA istorie a Pamantului. Raspunde , de asemenea la multe capitole la care , fara sa fiu privit ca blasfemiator, biblia nu stie sa raspunda. Concret , este cea mai complexa varianta de interpretare a multor enigme. Ca si dumneavoastra astept si eu ,, deznodamantul" . As fi ipocrit sa afirm aici ca ...... ASA ESTE , ASA CUM SPUN EU ! N-am sa fac asta sub nicio forma .
  Am deschis topicul cu prezentarea lui Nassim Haramein. Deloc intamplator am inceput cu el. Este extrem de usor de ,, digerat" , eztrem de interesant , de ,, fluid", de convingator , si nu in ultimul rand are cap[acitatea de a-si expune teoriile .... pe-ntelesul oricui.
  Am urmarit de-a lungul timpului multe expuneri sau conferinte-maraton ai multor cercetatori. Unii erau prea complecsi pt mine, altii erau ,, superiori" , samd. Pe Nassim il inteleg . Ma ajuta sa fac asta. Este darul lui ca narator .
  Pentru cine inca n-a urmarit filmul , va mai rog odata: ..... faceti-va timp. Si va astept sa ,, disecam" , atat personajul , cat si ceea ce expune.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 14, 2010, 03:26:36 a.m.
Citat din: murphy
Citat din: AndreiRNObservatiile astronomice si misticismul au fost amestecate de mii si mii de ani.

Ei , nu mai spune ??? Serios ??? Ia uite domle , ..... nu stiam !!! :hi:  :hi:  :hi:

Off topic ai raspuns si cam necivilizat dar ....
Oricum Sfarsitul Lumi a tot venit de cateva zeci de ori in istoria cunoscuta si .....
Sistemul Solar evolueaza de miliarde de ani in ritmul lui normal si se va consuma si Soarele dar in cateva miliarde de ani.
Dar pana atunci schimbarile sunt minore.
Exemplu ar fi faptul ca Luna se departeaza de Pamant continuu si la inceput era de 3 ori mai aproape si deci mai vizibila.
Dar natura speculativa a omului si nevoia de a isi explica necunoscutul prin misticism este iarasi un fenomen real dar mai putin educat.
Candva eclipsele de Soare erau vazute ca Sfarsitul Lumii.
La asta se mai poate adauga si puterea Hollywoodului care in anumite parti ale lumi este incredibil de mare.
Des am indivizi care ma intreaba sau imi spun ca lucrurile sunt asa si asa ca in filmul cutare.
Multi amesteca realitatea cu filmele.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 14, 2010, 03:38:29 a.m.
Andrei . Daca vrei sa extrapolam ..... doar capitolul ,, LUNA'' ..... ne-ar trebui multe si multe luni de discutii purtate intensiv. As incepe prin a-l cita pe regretatul Doru Davidovici : ,, Luna , cel mai mare OZN " ( titlu de capitol in brilianta sa lucrare ,, Lumi Galactice" - 1986 ) . Mai ,, atinge " acelasi autor , voalat , este adevarat , subiectul acesta in ,, Colegii mei din nestiut " - 1984 .
Din nefericire moare ,, intamplator " intr-un accident de circulatie in 1988 ( parca ! ) .
  Nu este singurul ce tratreaza cu atentie enigmaticul corp celest ( de ce enigmatic ? .... Avem timp sa vorbim despre asta ! ) . Multi alti scriitori de gen se apleaca asupra acestui subiect . Erik von Daniken , Robert Duval , Adrian Gilbert , Jerome Clark , Charles Berlitz , si nu in ultimul rand Ludvick Soucek ( in ,, Banuiala unei umbre "- 1984 , tot ,, parca !" :rotfl:  ) . Si nu am deloc certitudinea ca am parcurs toata literatura in acest domeniu . Multi altii , sigur au avut multe de spus .
  Mai aduc aminte doar de relatarile fulminante ale lui Bob Lazar , relatari ce le-a facut la demiterea sa din serviciile secrete americane . Tipul lucrase in ,, Aria 51 " , intr-una dintre cle mai pazite sectiuni ale acestei , oricum , secrete unitati militare .
  Te-ncumeti sa ne asezam ,, la discutii " ? Ai timp suficient ? Baza suficienta sa-mi fi ,, combatant " egal ? Inclinatie spre acest domeniu incat sa nu-mi ,, racesc " gura de pomana ?
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 14, 2010, 03:43:14 a.m.
Citat din: AndreiRN
La asta se mai poate adauga si puterea Hollywoodului care in anumite parti ale lumi este incredibil de mare.

Te apropii de ,, adevar " ! Hollywood-ul nu este decat un instrument de ,, luat pulsul " real al societatii umane , al umanitatii , cu scenariile prezentate .
  Una dintre ,, temele " pe care au avut de rezolvat a fost ,, Independence Day " . Dincolo de spectaculosul acestui film de exceptie trebuia sa se vada ( de catre cine trebuie ! ) reactia umanitatii in fata unei asemenea provocari , a unei asemenea probabilitati . Experimente , prietene , experimente ! Stii tu ceva-ceva , dar nu stii deplin !
  Vorbim si despre asta !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 14, 2010, 04:07:52 a.m.
Intotdeauna ma atras Astrofizica si din cand in cand mai citesc pe Stephen Hawkins dar sunt uni care scriu onest dar si multi care scriu doar ca sa vanda si ei ceva. Cu mare grija trebuie facuta diferenta intre un articol stiintific si o carte pt consumul public.
Eu sunt la servici in birou si cica am si mult de lucru dar din cand in cand mai citesc si pe aici si mai pun o opinie.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 14, 2010, 04:13:08 a.m.
Citat din: murphy
Andrei . Daca vrei sa extrapolam .....
Tipul lucrase in ,, Aria 51 " , intr-una dintre cle mai pazite sectiuni ale acestei.
Te-ncumeti sa ne asezam ,, la discutii " ? Ai timp suficient ? Baza suficienta sa-mi fi ,, combatant " egal ? Inclinatie spre acest domeniu incat sa nu-mi ,, racesc " gura de pomana ?

Cand eram mai tanar am mers si eu cu motorul pana la gardul la Area 51 si .... atat.
Din curiozitate am fost si la Roswell in New Mexico si ....... atractie turistica si costume de extraterestri.
Din 1999 am tot lucrat la Naveta Spatiala si apoi la ARES si asta fac si in prezent asa ca as putea spune ca sunt putin implicat si o fac cu placere.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: sfantul spiridon din Aprilie 14, 2010, 04:17:26 a.m.
eii....si cand ziceam eu ca aveti multe puncte comune......
aproposito, eu inclin sa cred ca paradisul a fost aici la gurile dunarii...ce parere aveti domnule murphy?!
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 14, 2010, 01:19:43 p.m.
Citat din: sfantul spiridon a scris:
aproposito, eu inclin sa cred ca paradisul a fost aici la gurile dunarii...ce parere aveti domnule murphy?!
/quote]
Sunt multe scrieri ce atesta acest lucru. Cel mai fervent sustinator al acestei ipoteze este Pavel Corut. Insa ...... cam bate campii! ( parerea mea!)

AndreiRN]sunt uni care scriu onest dar si multi care scriu doar ca sa vanda si ei ceva.
  Aici , Andrei ,, puncteaza ". ( e adevarat ca-i lipseste un ,, I " de la cuvantul ,, uni " !) . Gasesc ca fiind plin de adevar ceea ce ne spune el. Asa si Corut. De la prezentarea unei idei, a unei ipoteze, de la primele lui scrieri asupra carora cititorii Romani s-au ,, aruncat " intr-un mod inimaginabil, a ajuns sa continue scriind ,, la kil "
  Nu este insa singurul autor care sustine aceasta teorie. Personal nu sunt de acord. Daca am putea plasa undeva pe suprafata Terrei paradisul, daca am accepta ca acesta a existat pe Terra, tind sa cred ca Sumerul este mult mai justificat ca locatie decat gurile Dunarii.
  Am sa incerc, in timp, si daca interesul pe forum creste pentru acest subiect, sa sustin( asa cum pot) ceea ce tocmai am spus.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 14, 2010, 01:22:43 p.m.
Citat din: AndreiRNCu mare grija trebuie facuta diferenta intre un articol stiintific si o carte pt consumul public.

  Sunt uluit !!!!!!!!!!!!!! A doua fraza plina de continut gasita in postarile lui ! Are dreptate, dom'le ! Are dreptate !:nebun:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: PricopArthur din Aprilie 14, 2010, 10:59:12 p.m.
Domnule murphy, am mai citit despre aceste schimbari, insa recitind ceeace ati scris in postarile de mai sus, am vazut ca aceasta schimbare se va manifesta cu  "- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;".
De vreo 2 - 3 zile ma cam doare capul. O fi vreun semn ceva.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 15, 2010, 02:20:46 a.m.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 15, 2010, 02:40:56 a.m.
[quote author=PricopArthur a scris:
Domnule murphy, am mai citit despre aceste schimbari, insa recitind ceeace ati scris in postarile de mai sus, am vazut ca aceasta schimbare se va manifesta cu  "- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;".
De vreo 2 - 3 zile ma cam doare capul. [/quote]
Antinevralgic ! Se spune ca face minuni ! :hi:
PricopArthur]O fi vreun semn ceva.[/quote]
Semne , ..... sunt ! Si indica ..... ce vor ele !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 15, 2010, 02:44:21 a.m.
Clar . S-a ales praful si pulberea de topicul asta . ..... Asta e . .... Am inteles .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 15, 2010, 02:44:38 a.m.
:hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: sfantul spiridon din Aprilie 15, 2010, 03:31:06 a.m.
ion din anina, cea mai veche scriere din lume, semne de civilizatie pe fundul marii negre?!   ...sunt adevaruri
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: zull din Aprilie 15, 2010, 01:29:02 p.m.
Citat din: sfantul spiridonion din anina, cea mai veche scriere din lume, semne de civilizatie pe fundul marii negre?!   ...sunt adevaruri

http://kosarev.press.md/Roman-hybr2.htm (//#)
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: PricopArthur din Aprilie 16, 2010, 03:57:31 a.m.
Citat din: murphyClar . S-a ales praful si pulberea de topicul asta . ..... Asta e . .... Am inteles .

Nu s-a ales praful. Dar daca se termina tot, macar sa ne mai descretim fruntile. Daca nu va fi nimic, de ce sa stam inbufnati?
Am citit multe despre acest subiect si nu numai. Intrebarea este: suntem mai buni azi fata de cum am fost ieri?
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 16, 2010, 05:11:30 a.m.
Citat din: murphy
Clar . S-a ales praful si pulberea de topicul asta . ..... Asta e . .... Am inteles .

Offf, topicul de discutie exista si va exista intotdeauna dar pune opiniile tale nu doar copy & paste din alte parti.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 16, 2010, 05:13:56 a.m.
Citat din: sfantul spiridon
ion din anina, cea mai veche scriere din lume, semne de civilizatie pe fundul marii negre?!   ...sunt adevaruri

Pai Marea Neagra era candva un lac si avea nivelul mai scazut decat Mediterana si cand a aparut ruptura sa inundat cu apa sarata si toate localitatile de pe marginea lacului au fost inundate. De acolo a aparut povestea Potopului.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: PricopArthur din Aprilie 16, 2010, 11:01:32 p.m.
Citat din: AndreiRN
Citat din: sfantul spiridon
ion din anina, cea mai veche scriere din lume, semne de civilizatie pe fundul marii negre?!   ...sunt adevaruri

Pai Marea Neagra era candva un lac si avea nivelul mai scazut decat Mediterana si cand a aparut ruptura sa inundat cu apa sarata si toate localitatile de pe marginea lacului au fost inundate. De acolo a aparut povestea Potopului.

Se poate sa ai dreptate, dar in varful dealurilor din vecinatatea Medgidiei, care e in centrul Dobrogei, sunt cochilii de melci si scoici. Inseamna ca aceste dealuri au fost canva un fund de mare.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 17, 2010, 12:43:23 a.m.
Toata Romania a fost candva un fund de mare si de aceea sunt zacaminte de sare ramase de la evaporare.
Continentul Africa se misca spre nord cam 3cm pe an si acum milioane de ani geografia zonei era total diferite.
India a fost candva o insula dar se misca spre nord si sa lovit de Asia si de aceea avem munti Himalaia.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 17, 2010, 01:46:00 a.m.
Macar poza poate sa ramana ?
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: sfantul spiridon din Aprilie 17, 2010, 02:19:41 a.m.
lumea a aparut la gurile dunarii....inversarea polilor pamantului a facut ca temperatura de azi sa nu fie cea de "ieri"...nu e corut....sunt studii
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 17, 2010, 03:02:38 a.m.
[quote author=murphy a scris:
:hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:[/quote]
Si hai totusi sa continuam .
.......................................
Cred ca nu-s deloc intamplatoare linkurile spre care fac trimitere . Incepand cu cele doua prime filme documentare ce cuprind conferinta marator a lui Nassim Haramein ( pe care l-am ales ,, cap de topic " datorita fantasticei fluente cu care expune ...... ) , continuand cu celelalte ..... n-am incercat decat sa atrag discutia inspre o polemica de nivel .... mondial .
  Fireste ca multe din tot ceea ce se afirma , se sustine , se poate dovedi din paginile ingalbenite ale isoriei ..... pot fi adevarate . De necontestat acest lucru .
  Fara sa incerc sa jignesc pe nimeni , fara sa incerc absolut deloc sa fac aceasta postare sa semene cu un ,, atac la persoana " , tind sa cred , datorita turnurii ce-a capatat-o subiectul topicului , ca nu au fost suficient de bine urmarite link-urile recomandate .
.......................................
  Ce vreau sa spun cu asta , si ce vreau de fapt sa evidentiez :
  Cam tot ce-ati subliniat d-vs , cam toate cate s-au intamplat in istoria recenta si cea cunoscuta , cam toate schimbarile ce-au marcat ..... existenta Terrei , si aici vorbesc despre marile schimbari , s-au cam petrecut odata la 3600 ani !!!
  Acesti 3600 ani ( si multiplii ai acestei cifre ) au marcat marile ,, punti " ( de orice fel ) in existenta Terrei ( chiar si a echilibrului sistemului solar ) . Practic , in tot ce sustineti dvs , in tot ceea ce ne inconjoara , in mai tot ce inseamna schimbari majore la nivel planetar ( de ordin climatic , religios , seismic , etc ) se regaseste ,, teoria NIBIRU " .
AndreiRN]dar pune opiniile tale nu doar copy & paste din alte parti.[/quote]
  Acum vorbim despre propriile pareri .
..........................................
  Parerile mele personale referitoare la acest capitol ..... nu inseamna mare lucru . Sau , mai exact nu inseamna mare lucru pentru voi . Eu insa ..... cred in ele . De ce ? Hai sa extrapolam :
..........................................
  Fara niciun fel de falsa modestie vorbind , am studiat ( la maniera personala ) acest , sa-i spunem asa ,, fenomen " . Acest subiect . Incepand cu scrierile despre cosmogeneza , trecand prin Victor Kernbach - ,, Miturile Esentiale " , Eric von Daniken ( cu tot ce-a scris ) , diversi alti scriitori de gen ( multi  !!!!! Cu tot atat de multe scrieri !!!!! ) , ....... continuand cu cautarea multor raspunsuri in scrierile biblice . Si nu doar ! Mergand mai departe , unde biblia n-a stiut sa-mi raspunda , sau unde ..... ( fara sa fiu blasfemiator ) .... pur si simplu n-are raspunsuri , sau le are ambigue , ..... mergand pana la Coran , la Talmud , la diverse ,, ciorne " ale diverselor culte ale diferitelor popoare .
  Multe din aceste scrieri se cam aseamana intre ele . Va dau un exemplu : Am fost de-a dreptul socat descoperind ........ SIMILITUDINEA ( !!!!! ) dintre Coran si Biblie ! Ma intrebam stupefiat : ....... ,, De ce atata ura intre adeptii unor credinte ...... aproape identice ????? " .
  Faptul ca mai toate aceste credinte , scrieri , cronici , istorii cunoscute , basme , zvonuri , legende , ..... se cam infundau in acelasi punct m-a determinat sa ,, sap " in continuare .
( nu vreau sa-i anihilez elanul lui Andrei , dar mersul pe motor pana la gardul Ariei 51 se incadreaza perfect la topicul ,, drumetii - calatorii " , nu la dezbatreea unui subiect ce , eu cel putin , il tratez cu o deosebita seriozitate ! )
  Sapand in continuare ( fara sa stiu ce caut !!! ) am avut giganticxa surpriza sa descopar ,, teoria Nibiru " . Initial mi s-a parut o fantasmagorie ! Insa , cum ma caracterizeaza faptul ca citesc incontinuu si orice , vrand-nevrand am aprofundat , sa-i spunem asa , subiectul .
  Din cateva vorbe si baiguieli timide ( la inceput ) , usor-usor se trasau raspunsuri ( sau macar intrebari pertinente ) , se concretizau .... RASPUNSURI din ce in ce mai plauzibile ( la mai toate marile enigme ale omenirii ! Din mai toate domeniile ! ) , se ,, infasurau " elegant in jurul unei idei noi dar STABILE , sfarsind ( probabil datorita ,, arbitrului personal " ) intr-o teorie ..... atat cuprinzatoare , atat lamuritoare .
............................................................
  Nici acum nu am taria sa indraznesc sa afirm ca detin raspunsuri . Poate sunt doar victima unui scenariu extrem de bine pus la punct . Este foarte greu de spus . Insa Napoleon spunea :
  ,, Ca sa poti combate ferm pe campul de lupta strange toata informatia pe care-o poti strange . Chiar daca ulterior vei descoperi ca ai strans mai mult de 10 ori decat aveai , de fapt , nevoie ! "
  Si-atunci datoria mea ( si nu doar a mea ) este sa caut asiduu in mai toate sursele posibile dupa ..... ADEVAR ! Mai exact dupa ...... ADEVARUL ABSOLUT !!! )
.............................................................
  ,, Teoria Nibiru " , aceasta teorie spre care am vrut sa va canalizez atentia , ..... personal consider ca nu-i deloc de ignorat sau de luat in bascalie . Repet , nu ma consider deloc un neavenit in acest gen de discutii ( repet , chiar daca aceasta afirmatie suna a lipsa de modestie ) . Intrucat mie mi-a atras atentia in mod special ( si fara sa incerc deloc sa va inoculez parerea mea , poate d-aia am si intarziat cu ea ! ) n-am incercat decat sa declansez o serie de discutii pe aceasta tema .
..................................................
  Referitor la teme ( si la pericolul de a parasi subiectul impus in acest topic ) , ipoteza ,, Marea Neagra " , ,, Paradisul la gurile Deltei " , samd ( o sa aduc personal in discutie multe alte probleme legate STRICT de teritoriul Romanesc . Promit ! ) , ....... nu sunt decat ....... SUBCAPITOLE ale acestei teorii atotcuprizatoare .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 17, 2010, 03:40:08 a.m.
Citat din: sfantul spiridonion din anina, cea mai veche scriere din lume,

Cu tot respectul pentru dvs , ..... fals !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 17, 2010, 03:48:45 a.m.
Ion din Anina nu este decat ( conform unui link postat chiar in acest topic de catre un user binevoitor ) ..... o mandibula veche de 40 000 ani . Nu prea are nicio legatura cu vreo scriere .
  Referitor si la varsta ,, matusalemica " a unor relicve , Ion nu este decat cea mai veche dovada a existentei omului pe aceste taramuri . Insa este mult ,, eclipsat " de catre scheletul lui ,, Lucy " din Africa si de a altui personaj ( recunosc sincer ca acum imi scapa numele dat acestuia de catre descoperitori ) mai ,, in varsta " decat Ion cu ..... 80 000 ani !!!
  Concret , sa nu confundam relicvele cu .... scrierile . La randul lor se cere , pentru o eleganta cursivitate a ideei ce o dezbatem , sa nu confundam .... SCRIERILE cu oaresce mazgaleli rupestre sau cu ,, stramoasele " semnelor grafice ( ale expunerii ideilor cu ajutorul ideogramelor sau ale reprezentarilor din natura ) . Scrierea , asa cum presupune intelesul exact al acestui cuvant , scrierea cu ,, continut " concret , isi are ( din ce stiu eu ! ) ,, leaganul in bazinul dintre Tigru si Eufrat . Mai exact in zona in care se presupune ca s-a incercat candva construirea turnului Babel .
  Poate se greseste cu cativa km ( cateva sute ! ) localizarea exacta , insa cu siguranta are legatura cu civilizatia Sumeriana .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: PricopArthur din Aprilie 19, 2010, 11:36:50 p.m.
Continuati.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 19, 2010, 11:55:06 p.m.
Cu ce anume ?
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 20, 2010, 03:09:26 a.m.
Citat din: PricopArthurContinuati.

,, Pentru onor .... inainteeeee , .... prezentati .... ARM' ! "
,, Am inteles , sa traiti !!! Continuam !!! Cand doriti ! "
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: sfantul spiridon din Aprilie 20, 2010, 03:47:18 a.m.
mandibula este o parte a unui craniu, cea mai veche "bucata" dintr-un om
din europa -
potopul a fost declansat aici la gurile dunarii, andrei a cam spus totul
tablitele de la tartaria sunt considerate suportul pe care s-a scris cea mai veche scriere din lume
pe fundul marii negre sunt vestigii in "picioare"
prin inversarea polilor magnetici ai pamantului unele animale ce nu aveau ce sa caute in zonele reci au fost surprinse si rapid inghetate (cazul mamutului descoperit in siberia)
edenul, daca am calcula vechile traiectorii ale polilor a fost chiar aici
o parte din informatii sunt sutinute de napoleoan savescu
nu trebuie sa ne credem buricul pamantului si pentru ca noi ne ferim sa fim mandri- au de gand ucrainienii sa faca publice toate astea...dar in partea lor de lume
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 20, 2010, 04:06:40 a.m.
Citat din: sfantul spiridon a scris:
prin inversarea polilor magnetici ai pamantului/quote]
Iata cum iarasi .... nu ne intelegem ! Nu contest faptul ca ati avea sau nu dreptate !
Ci intreb : ,, Polii magnetici ! Ce-a anume a facut sa se schimbe ??? Datorita carui fenomen ??? "
...............................................
Ceea ce tindeti sa discutati nu sunt decat simple consecinte , urmari , ale unui act istoric ATOTRASPUNZATOR , atotcuprinzator , cu trimitere catre mai toate marile enigme din trecutul Pamantului .
  Vorbiti despre schimbarea polilor magnetici ! Bun ! Perfect !!! Insa ..... se-ntreaba cineva vreodata de ce anume a avut loc ??????????????????????????? Ca si multe altele .
  Stimate d-l Sf Spiridon . Am pt dvs o simpatie anume ( stiti exact de ce anume ) . Odata cu asta o anumita sensibilitate vis-a-vis de orice postare/opinie ce-o exprimati pe forum . Vad ca va implicati in acest subiect , in timp ce altii nu o fac . Daca nu aveti nimic impotriva vom continua ,, polemica " prin intermediul MP-urilor ( sau in curand a mess-ului ) . Este ...... EXTREM DE MULT de vorbit pe tema asta .
  Ultimul lucru pe care vreau sa-l impun aici este aceasta convingere a mea , sau ideea ca eu as detine ,, adevarul absolut " . Insa insist doar datorita faptului ca , aprofundand subiectul mi-am raspuns .... indubitabil la multe intrebari ( de genul acestora ce nu se pun : Schimbarea polilor ! DE CE A AVUT LOC ????? Ce anume a determinat o schimbare de asemenea anvergura ?) Noi , prin aceste dezbateri uitam sa cautam ..... CAUZA !!! Ci ,, vanam " efectele ! Indiscutabil sunt si acestea suficient de interesante . Insa nu ne putem opri doar la enumerarea lor omitand ostentativ ceea ce a determinat petrecerea acestora . Nu mi-o luati in nume de rau , insa insist prin a sustine ca n-ati urmarit cu suficienta atentie ceea ce-am recomandat la inceput de topic . O puteti face , ..... sau nu . Nu-mi permit sa insist .
  Respect !:hi:
sfantul spiridon]
nu trebuie sa ne credem buricul pamantului si pentru ca noi ne ferim sa fim mandri- au de gand ucrainienii sa faca publice toate astea...dar in partea lor de lume
Asta-i adevarul !!!
  Fiecare popor in parte , ca de altfel fiecare entitate individuala , tinde ( dintr-o nevoie de auto sustinere morala ) sa-si asume anumite merite . Sa si le inventeze chiar !
  Credeti ca , sa zicem , Daca Pavel Corut ar fi afirmat in scrierile sale ca Bulgaria este ,, miezu' " , ar mai fi avut in Romania succesul incomensurabil ce l-a avut cu scrierile sale ? NEVER !!! A dat Romaniei ce-au avut Romanii nevoie ( d-aia nu-l agreez eu ! Este un manipulator de mase ! Un profitor ipocrit ! )
  Aici aveti dreptate . Asa este . Ori o facem noi , ori lasam aceasta sansa altora . ..... Si pe acest plan ..... ne este dat sa ne ,, razboim " . Aceste ,, razboiri " , pe toate ,, fronturile , pe toate planurile , din orice si oricand , n-au facut decat sa dea ......... UMANITATEA inapoi . Intreaga umanitate .
  Ca sa si filozofam putin : am putea crede ca de fapt au impins-o inainte ! Ce ne-am fi facut fara spiritul combativ ? Dar fara ..... combatant ? ..... Ne-am fi plafonat , probabil .
.........................................................................
  O seara minunata !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: sfantul spiridon din Aprilie 20, 2010, 10:53:46 p.m.
domnule,
cred ca gresiti, pe undeva....
nu citesc si nu am citit corut. punct.
subiectul este intradevar de discutat la o cafea, nu aici.
gresiti iarasi cand credeti ca va bucurati de pretuirea catorva oamenii....sper, ca sunt un om ce vad "mult"...in aceste "vederi" am observat ca sunteti pretuit, da' poate considerat ca prea putin pamantean....
indiferent de dialogurile dintre noi, va pot asigura de pretuirea mea in veci
...nu am repetat in van un cuvant....
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 20, 2010, 11:54:29 p.m.
Citat din: murphy
Citat din: murphyCe ne-am fi facut fara spiritul combativ ? Dar fara ..... combatant ? ..... Ne-am fi plafonat , probabil .

LOOOOOOOOOOOOL ! Andrei , da-ti-ar Dumnezeu sanatate ! Fara tine poate n-as fi scris o litera-n forumul asta !
  Hai ..... sa fii iubit ! ( ,, fii " cu doi de ,, I " ! )
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Ma plafonam , dracului , de tot !

Offff, Ghi..... sanatatea se face cu intretinere chibzuita si eu sunt convins ca iti sunt un catalizator dar mai mult negativ cateodata.
Intentionat nu ti-am raspuns la subiect ca sa nu te mai irit si eu prin gard.
"Ma plafonam , dracului , de tot !"
In general nu se pune spatiu inaintea semnelor de punctuatie.
Oricum cand am mai mult timp si chef o sa adaug la subiectul drag tie.
Chiar daca nu o sa-ti placa asa de mult.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 21, 2010, 03:18:09 a.m.
Citat din: sfantul spiridon a scris:
cred ca gresiti, pe undeva..../quote]
Cu siguranta .
sfantul spiridon]indiferent de dialogurile dintre noi, va pot asigura de pretuirea mea in veci
...nu am repetat in van un cuvant....
  Au fost anumite lucruri in dialogurile dintre noi care fac in asa fel incat reciproca este perfect valabila !
  Eu , la randul meu , n-am postat niciun cuvant , in nicio postare .... in van . Mai tot ce-am scris a avut un scop anume . In mod special MP-urile sau postarile catre dvs . Nu incerc sa va megulesc , ci doar ma simt dator sa va raspund la fel ..... si sincer !
:hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 21, 2010, 03:39:25 a.m.
Aici iti este Calcaiul lui Ahile.
Incapacitatea de a accepta critica si de a invata din greseli.
Ideea de superioritate si lipsa de umilinta si zmerenie pe care un om invatat le are pt ca este intradevar invatat.
Eu fiind Inginer in Controlul de Calitate imi pot permite sa analizez si ca critic orice imi doresc.
Tu ca om studiat pe net ai impresia ca .......... se reflecta in comportament.
Eu am atat placerea cat si capacitatea sa raspund la orice nivel la orice discutie fara sa ma enervez.
Tu nu stiu daca vei reusi vreodata.
In rest invata sa scrii corect daca doresti sa nu mai fi corectat.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 21, 2010, 03:56:01 a.m.
Imi pare rau de Bubico . De sters !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 21, 2010, 04:02:21 a.m.
Citat din: murphy a scris:
AndreiRN
Oricum cand am mai mult timp si chef o sa adaug la subiectul drag tie.
Chiar daca nu o sa-ti placa asa de mult.

1. Sigur n-o sa-mi placa si ma faci sa-mi canalizez ( a cata oara ? ) toate eforturile in a te penibiliza public !
2. Stai ,,la 'n loc "! N-ai tu, dragul meu, ce cauta in topicul asta. Nici macar cu ,, misto-uri".[/quote]
1. Daca esti asa de sigur s-ar putea sa fie problema ta. Cat de asa zisa penalizare publica este o scoala a vieti deosebit de buna si sunt sigur ca ai parte de o portie bunicica. Daca nu, iti tai eu o felie.
2. Daca esti atent la citit vei observa ca ti-am corectat multiplele greseli de ortografie dar nu pt ca nu as intelege ce vrei sa comunici ci doar asa ca sa te simti un pic urzicat si sa te calesti. Cat despre topic este interesant ca lucrare fictiva ca in rest ......... pana si titlul este o anomalie.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 21, 2010, 04:06:51 a.m.
Citat din: murphy
Sunt nevricos si de frica .... cine stie ce fac.

Scaneaza certificatul medical sa nu mai fie dubii.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 21, 2010, 04:07:59 a.m.
Citat din: murphy
Acum te rog sa te retragi. Avem de discutat.

Pai e pauza de pranz acuma.
Ti-am corectat greselile din nou.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: zull din Aprilie 21, 2010, 12:49:54 p.m.
Absolut interesant si constructiv.
Multumim domnilor! :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: PricopArthur din Aprilie 22, 2010, 12:49:24 a.m.
Subiectul este interesant, amplu si nu cred ca poate fi cuprins  intr-un dialog pe un forum. Pacat ca degenereaza.
Dar sunt prea multe semne de intrebare in istoria omenirii, istorie pe care nu am pretentia sa o stapanesc nici in cea mai mica masura. Dar ma intreb si eu, oare cum de au mazgalit pe peretii pesterilor pe langa gazele o nava spatiala, cum de sunt atatea rase de animale cu diferente semnificative de la o regiune la alta, cum de in depozitul de oase de dinozauri din China sunt gauri perfect circulare, ca si cum ar fi omorate cu un glont din zilele noastre, ce a insemnat Sodoma si Gomora, si ce tip de cataclism a fost atunci.
Intrebari sunt multe. Raspunsuri clare nu. Doar presupuneri.
Va fi acesta schimbare de la care ati inceput discutia? Se poate, sau nu. Vom vedea.
Daca stim acum viitorul putem schimba ceva?
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 04:24:58 a.m.
Citat din: zullAbsolut interesant si constructiv.
Multumim domnilor! :hi:

Total de acord cu tine.
Astfel de dialoguri sunt educative.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 04:26:40 a.m.
Mai copii despre ce discutati aici ? ca eu citesc si nu inteleg minic ... :dinti:  :dinti:  :dinti:  :dinti:  :dinti:  :dinti:  :dinti:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 04:37:41 a.m.
Citat din: PricopArthur
Subiectul este interesant.
1. oare cum de au mazgalit pe peretii pesterilor pe langa gazele o nava spatiala,
2. cum de sunt atatea rase de animale cu diferente semnificative de la o regiune la alta,
3. cum de in depozitul de oase de dinozauri din China sunt gauri perfect circulare, ca si cum ar fi omorate cu un glont din zilele noastre,
4. ce a insemnat Sodoma si Gomora, si ce tip de cataclism a fost atunci.
5. Daca stim acum viitorul putem schimba ceva?

1. Paiiiiii .... au vazut si ei una si au desenat. Si in Biblie este un paragraf care poate fi interpretat ca intalnire cu extraterestri.
2. Pai diferite zone geografice cu conditii climaterice si de biosfera diferite au creat specii diverse.
3. Asta e prima data cand aud. Ai un link?
4. http://en.wikipedia.org/wiki/Sodom_and_Gomorrah (//#)
5. Pai doar prezentul poate fi schimbat si trecutul analizat dar viitorul niciodata nu va fi stiut.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 05:23:28 a.m.
Citat din: murphy a scris:
Insa cu interventii infantile ale retrograzilor ,, degeaba populatori " ai Terrei , ...../quote]
Adevarat spus dar ....... este loc in lumea asta si pt cei neseriosi si fara identitate.
murphy]
Citat din: AndreiRNdar se misca spre nord si sa lovit de Asia si de aceea avem munti Himalaia.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 05:27:33 a.m.
Citat din: AndreiRN
Citat din: murphy a scris:
Insa cu interventii infantile ale retrograzilor ,, degeaba populatori " ai Terrei , ...../quote]
Adevarat spus dar ....... este loc in lumea asta si pt cei neseriosi si fara identitate.
murphy]
Citat din: AndreiRNdar se misca spre nord si sa lovit de Asia si de aceea avem munti Himalaia.

Asa ...
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 05:31:31 a.m.
Citat din: murphy
Citat din: murphy
In afara de cateva ,, latraturi " infantile cu ,, si mai infantilul " Andrei

Sunt nevricos si de frica .... cine stie ce fac

Aici nu se face discriminare de ....... sanatate.
Sau specie.  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 05:35:55 a.m.
Citat din: murphy
Citat din: AndreiRNObservatiile astronomice si misticismul au fost amestecate de mii si mii de ani.

Ei , nu mai spune ??? Serios ??? Ia uite domle , ..... nu stiam !!! :hi:  :hi:  :hi:

"interventii infantile ale retrograzilor"
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 05:41:53 a.m.
Citat din: murphy
Antinevralgic ! Se spune ca face minuni ! :hi:

"din cauza interventiei ,, cancerigene \" ai unor acerebrali inculti"
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 05:43:55 a.m.
Citat din: murphy
Citat din: PricopArthurContinuati.

,, Pentru onor .... inainteeeee , .... prezentati .... ARM' ! "
,, Am inteles , sa traiti !!! Continuam !!! Cand doriti ! "

Infantil zicea cineva???
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Amuzant
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 05:48:12 a.m.
Citat din: murphy
Citat din: AndreiRNmunti Himalaia.

,, munti " ( cu doi de ,, I " ) ...... nu se vad ! Ei sunt cei ce-au facut poza , deci , logic si elementar , ...... n-aveau cum sa apara-n cadru !:hi: De-nteles , nu ? Chestii profunde ,, chestii " de gramatica . Si nu orice fel , ci d-aia de 8848 de cuvinte ! ( scrise cum ,, da Domnul ! " ! ) Cam ca ,, Cenaclu Flacara " !

O fi vreun adevar nestiut in postul asta?  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 05:50:43 a.m.
Citat din: murphy
Citat din: murphyCe ne-am fi facut fara spiritul combativ ? Dar fara ..... combatant ? ..... Ne-am fi plafonat , probabil .

LOOOOOOOOOOOOL ! Andrei , da-ti-ar Dumnezeu sanatate ! Fara tine poate n-as fi scris o litera-n forumul asta !
  Hai ..... sa fii iubit ! ( ,, fii " cu doi de ,, I " ! )
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Ma plafonam , dracului , de tot !

:hi:  :hi:  :hi:
Cand calda cand rece.  :hi:  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 05:54:22 a.m.
Citat din: murphy
Citat din: AndreiRN a scris:
In general nu se pune spatiu inaintea semnelor de punctuatie.
/quote]
Andrei . Ma enervezi iarasi ( te mananca ? ) . Cu totala lipsa de modestie spun urmatoarele :
   Am o conduita gramaticala destul de bine pusa la punct ( atat de bine incat eu sunt la ,, catedra " iar tu in ,, ultima banca " ) incat imi permit luxul de a scrie cum consider eu ca ar trebui . Asa cum cotidiane din Romania , dintr-o revolta venita din diverse considerente , refuza cu ostentatie sa treaca la noile ,, reguli " gramaticale , asa eu gasesc ca fiind mult mai ligibil ( gasesc asta ca fiind chiar justificata ! ) un mesaj scris cu pauze atat inaintea cat si dupa virgulele din fraze . Asadar , iubitul meu agramat , din ceea ce spun aici rezulta faptul ca esti ultimul om in drept sa-mi critici sau sa-mi reconsideri maniera de a scrie . La albine stau ,, drepti " in fata ta ! Recunosc ! Insa la scris ( sau mai ales la citit ! ) ..... esti ,, lasat pe vara " !
  Concret , in ceea ce scriu nu-i nimic intamplator . Cel mult vei intalni greseli ( RARE !) de tastare . Tu , dragul meu , ar trebui sa dai un ,, refresh " claselor I - IV .
AndreiRN]
Oricum cand am mai mult timp si chef o sa adaug la subiectul drag tie.
Chiar daca nu o sa-ti placa asa de mult.
   Te rog sa .... n-ai chef !!! Nuuuuuuuu face asta !
   Sigur n-o sa-mi placa si ma faci sa-mi canalizez ( a cata oara ? ) toate eforturile in a te penibiliza public !
   Andrei . Stai ,, la 'n loc " ! N-ai tu , dragul meu , ce cauta in topicul asta . Nici macar cu ,, misto-uri " .
Dar sa nu uiti ca oricine ai fi, Drone sau Albina Proletara sau Ghitza esti apreciat si iubit si binevenit cu posturile tale foarte intelectuale si frumos prezentate.
Esi acceptat si cu scaparile pe care le ai ca ......... gasesti intelegere printre noi.  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 06:07:36 a.m.
Citat din: murphy
Sunt un tip solitar . Atat de solitar incat nu am indrazneala sa afirm ca am un prieten adevarat in viata . Nu m-am apropiat de oameni , n-am acceptat apropierea lor . Sunt , la acest capitol , un extremist . Nu-i vina mea , n-am vrut acest lucru , nici nu-mi lipseste . Este un ,, modus vivendi " . Si imi place sa cred ca sunt , datorita felului meu de-a fi , in posesia retetei perfecte al acestui tip de trai .
  Nu ma intelegeti gresit . Nu urasc oamenii . Dimpotriva , ii iubesc . Insa datorita , poate istoriei mele din copilarie si adolescenta , unde nu am avut nici timp , nici statornicie suficienta , nu mi-am permis dezvoltarea unei relatii . Poate din teama de a nu avea dupa ce regreta . Bun , de acord , sunt un ciudat ! Stiu , nu este nevoie sa subliniati asta .
  Pe segmente scurte de viata , si pe legaturi ce n-au presupus angajamente serioase de viitor , am interactionat cu oamenii cat am putut de elegant . Uneori mi-a reusit , alteori nu . Asta se intampla oricui .
  O dovada a reticentei mele ? Iata : mi-am facut elegant si domestic prezentarea pe alt forum de albinarit . Multi s-au avantat agresiv asupra personajului din prezentare . ( Limitati ! Asta e ! ) . Ce vina am eu pentru adevarul ce ma defineste ca entitate ? Povestea asta m-a urmarit toata viata . ..... Ma credeti c-am devenit reticent si angoasat de acest lucru ?
  Imi spuneti ca sunt pretuit . Multumesc . Insa .... pentru ce anume ? Pentru doar cum sunt eu ca om ? Eu nu-s de un fel anume . Eu nu sunt decat ,, produsul " actiunilor celor din viata mea . N-am niciun merit anume . M-au format parintii , bunicii , colegii , profesorii , sefii , subalternii , cunostiintele , etc .
  ,, Oamenii nu-s de-un fel anume . Oamenii sunt generati de catre cei din jurul lor "
                - Rabindranath Tagore -
   Raportat insa la contributia mea pe acest forum , mai exact la lipsa mea de participare la discutiile ce-l definesc , mi-e putin greu sa cred ca intradevar aveti pentru ce ma pretui . In afara de cateva ,, latraturi " infantile cu ,, si mai infantilul " Andrei , de cateva timide interventii la topicuri tehnice , nu aveti mai nimic la indemana suficient incat sa puteti afirma ca ma pretuiti . Oricum va multumwesc inca odata .
   Mai clar , povestea mea este o ciudatenie , intreaga mea viata la fel , nu aveam cum sa nu devin un ciudat . recunosc asta si nu-s nici jenat si nici mandru . O iau asa cum este , si gata .
   Daca din tot ,, amalgamul " asta dvs afirmati ca-s mai putin pamantean ( cu capul in nori ? LOOOOOOL ! ) n-am altceva de facut decat s-o iau si p-asta asa cum este . Nu stau sa ,, disec " aceasta afirmatie . Mi-ar putea face , ori bine , ori rau . Nu caut nici una dintre variante . Viata mea trebuie sa decurga ca si pana acum , nealterata , in niciun fel de catre nimic   

Ma repet pt a nustiu cata oara ca ai atentia mea oricand si la orice subiect la care iti voi raspunde cu toata sinceritatea mea.
Cum am mai si spus oricand sunt dispus chiar sa te sun eu si sa vb la telefon direct.
La subiecte si comentari de orice nivel iti voi raspunde la acelasi nivel pe cat posibil. Poate ai observat dar eu nu folosesc cuvinte vulgare sau insulte.
Esti oricand binevenit in viata mea virtuala.  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 22, 2010, 06:13:36 a.m.
Citat din: murphy
1. Andrei, ai ,,luat" la Romana! Impecabila postarea ta! (ai avut fituica?)
2. Mai ai de trecut la Filozofie! (vezi ca-i nitel mai greu!)
3. ,,Zmerenie"! Se scrie ,,Smerenie". ( ce superficial am ajuns sa te tratez ! )
4. Agaramatul meu ..... cu studii ,, superioare " ( sic " ! )

1. Adevarat, romana nu ma atras niciodata dar nici engleza sau germana.
2. Asta ma atras.
3. Corect si mersi pt observatie ca altfel poate repetam greseala.
4. Da, dar bucuria mea este ca aici fiind un amalgam de natiuni nu da nimeni mare importanta la poleiala comunicatiei ci la continut. Personal cand scriu un raport il trec prin "spell check" si gata.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 26, 2010, 02:31:21 p.m.
Citat din: murphy
1. Esti cu capu'-n nori!
2. Cum poti afirma ca ai sunat .....
3.  Vineri, atat timp cat eu ti-am dat acel MP ,, colorat " abia aseara ( ora Romaniei ) . MP in care-am specificat clar sa ma suni ASTAZI , Sambata , intre 09 00 h si 12 00 h ora Romaniei ?
4. La propriu si la figurat .... traiesti in alta lume .
5. Astept LUNI ( mai exact peste DOUA zile , astazi fiind Sambata ! ) sa ma suni exact la fel , intre 9 si 12 h .
6. Si afirm si public faptul ca dupa ce te lamuresc finalmente ( sper ! ) asupra proprie-mi identitati te-njur de tot neamu' , ramasi in tara sau plecati prin lume !
7. Ai un nou MP in care-ti retransmit nr de mobil . Pentru confirmarea acestuia poti apela la dl Taki . Are deplinul meu accept , atat timp cat si cu dansul am vorbit de la acelasi numar .
8. Nu spun aici ce apelative am folsit in MP . Risc banarea !

1. Nuuuu, senin perfect la mine.  :hi:
2. Cu sinceritate.
3. Pai cand e azi la tine este ieri la mine si cand e maine la tine este azi la mine dar ...... cand e maine la mine tu deta esti in trecut. Lamurit Ghitza? Intre orele 9 - 12 ale romaniei eu dorm dus si nu o sa ma trezesc sa vb cu tine.
4.Ai baut lapte si te-ai prins. 
5. Stim toti cate eforturi fac pt tine dar ....... la miezul nopti nu ma trezesc pt tine zambet drag.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
6.Tu cred ca si in vise injuri aparitiile de se sperie si pisica. Personal nu ma afecteaza limbajul tau spurcat ci doar creste mila.
7. O sa sun pe la pranz zilele astea.
8. Nu te baneaza nimeni ci doar incepe lumea sa te vada asa cum esti de fel. E totusi biizar cum poate un om adult. educat poate fi asa de vulgar la gura si gandire. Mai ales unul cu pretentii de crestin.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: nicomico din Aprilie 26, 2010, 11:38:37 p.m.
Stimate dle Murphy va rog in calitate de cititor daca mai puteti sa continuati cu ideea acestui topic.Daca nu posteaza nimeni nu inseamna ca nu va citeste nimeni articolele.Vreau sa va linistiti caci si eu am primit sfaturi de la aceiasi persoana,care nici macar nu ma cunoaste. :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 12:18:32 a.m.
Multumesc pentru aprecieri .
   N-am sa continui cu ideea topicului atat timp cat ,, Pleistocenului obsedat " i se mai permite distrugerea si minimalizarea subiectului . Si nu inainte de a fi curatat topicul de interventiile agramate si infantile ale astuia de catre moderatori .
   Nu ma pot implica , nu pot ,, munci " la un asemenea topic atat timp cat capusa inculta vine si face pipi prin zona . In primul rand imi distrage atentia , in a doilea rand ma irita si ma face sa reactionez asa cum vedeti .
   Cu speranta ca am fost inteles , cu speranta ,, aplecarii " moderatorilor asupra acestei probleme , va doresc o seara buna !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 12:20:58 a.m.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 12:57:44 a.m.
Faceti ceva cu acest topic ! Nu va este evident ca ma ,, alearga " prin forum ?
V-am sugerat indirect sa curatati topicul ! V-am intrebat , la fel de indirect , cum ii permiteti distrugerea de topicuri ! V-am dat zeci de MP-uri in sensul asta ! N-ati intreprins nimic ! Acum va intreb ,, pe fata " ! Aveti de gand sa-l convingeti sa stea , dracului , departe de mine ? Sau , daca este-n stare , sa participe oportun si in deplina cunostiinta de cauza !
Nu in ultimul rand , banuiesc ca aveti posibilitatea verificarii IP-urilor . Lamuriti obsedatul ca postez de pe ...... doar doua calculatoare !!! Si ca n-am nimic in comun cu .... GHITA !
( Ghita , al dracu' sa fi ! Ce i-ai facut astuia de nu mai scap de el ??? )

romikele
O rugăminte! Folosiți orice culoare de font cu excepția celei roșii... culoarea pentru moderare!
De ex.
Mulțumesc!
Sincer , imi pare rau , nu stiu inca sa folosesc alta culoare . Bine ca mi-ati atras atentia . Am sa incerc sa aflu cum pot face asta . Eventual am sa va rog , prin MP , sa-mi explicati cum pot selecta o alta culoare pentru postare . N-am sa abuzez de acest lucru .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: filip din Aprilie 27, 2010, 01:01:40 a.m.
Eu am o propunere:
Faceti fiecare curatenie in postari,daca nu o faceti atunci o sa incerc eu dar voi suportati consecintele.
Sunteti doi oameni maturi,am pretentii.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 01:06:20 a.m.
Cum considerati dvs . Eu nu-s decat utilizator ( mai mult cititor al acestui forum ) . Este in interesul dvs sa aveti pe forum discutii ( topicuri ) cat se poate de ,, la obiect " si nealterate !
  Nu in ultimul rand imi place despre mine sa afirm ca am ,, coloana vertebrala " . Nu ma pot dezice de afirmatiile ce le-am facut in legatura cu Andrei . Am crezut si CRED in continuare in ele .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: filip din Aprilie 27, 2010, 01:26:06 a.m.
Citat din: murphyCum considerati dvs . Eu nu-s decat utilizator ( mai mult cititor al acestui forum ) . Este in interesul dvs sa aveti pe forum discutii ( topicuri ) cat se poate de ,, la obiect " si nealterate !
  Nu in ultimul rand imi place despre mine sa afirm ca am ,, coloana vertebrala " . Nu ma pot dezice de afirmatiile ce le-am facut in legatura cu Andrei . Am crezut si CRED in continuare in ele .

Interesul meu  e fiecare sa-si exprime gandurile decent.
Daca intervin poate gresesc dar trebuie sa intervin fiindca asta se cere.
Nu inteleg idea in care fiecare atentionare inseamna si BANARE.
Iar idea cu coloana vertebrala asi intelege-o daca nu ar fi afirmatia"afirmatiile mele sunt corecte si nu ma dezic de ele"
Cu ocazi asta rog pe Andrei sa termine orice polemica cu tine.
E corect asa?
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 01:39:29 a.m.
Ca sa nu stricam topicul.
http://apiardeal.3xforum.ro/viewtopic.p ... 9623#49623 (//../../../../viewtopicf37a.html?pid=49623#49623)
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 01:40:47 a.m.
Este perfect corect .
Tocmai m-a sunat Andrei !!!!!!!!!!!! Printre altele mi-a confirmat ceea ce deduceam deja . ,, Daca incetez sa te urmaresc si sa te enervez pe forum , ..... eu cu ce ma mai distrez ? " ( citat din spusele sale )  . Consider ca discutia mea cu tipul a fost destul de edificatoare asupra identitatii mele . Mai mult decat atat nu am ce face . ( mizez ULTIMA OARA pe bunul sau simt in a veni fair play sa afirme ca s-a inselat asupra mea )
Odata cu interventia sa in acest topic si ( mai exact asupra problemei ce-o traversam )  sper , cu acordul sau , am sa va rog sa curatati acest topic de ,, balastul " ce l-a incheiat . Dupa care se poate elegant reveni la discutii .
O sa va afirme ca l-am ,, mascarit " grav ! Asa este !
Referitor la ,, coloana mea vertebrala " ! Repet , cred cu tarie in tot ce-am afirmat despre domnia sa . Nu ma dezic de spusele mele sub nicio forma . Poate doar in urma unui sustinut efort al dansului in a ma convige de contrariu .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: filip din Aprilie 27, 2010, 01:44:20 a.m.
Incepeti curatenia baieti
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: orbanstefan64 din Aprilie 27, 2010, 02:41:28 a.m.
cu mansarda !!!!!
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 05:32:58 a.m.
Citat din: romikeleLa culoarea fontului la tag-ul color se poate scrie fie codul hexa, fie, mai simplu, numele culorii.
De ex.

mersi mult !
Lol ! E prea deschis la culoare ! Dar orange ?
Scriam mai sus : ,, Mersi mult ! "
Red ..... am inteles ! N-am voie ! Hihihihihi !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 05:56:28 a.m.
Citat din: orbanstefan64cu mansarda !!!!!  ( initial ,, masarda " ! )

Cunosc multi care-ar trebui s-o ia de la temelie , domnul meu ! Si nu doar curatenie , ci demolare si reconstructie de-a dreptu' ! Vorbesc serios ! :hi:  :hi:  :hi:
Apropo de ,, masarda " ( ca sa va citez exact ! ) ! Cand temelia-i stramba , ...... acoperisu' n-are cum sa fie drept . Multumiti moderatorilor pentru modificare !  :nebun:  :nebun:  :nebun:
csokolom !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: stefan1 din Aprilie 27, 2010, 07:04:01 a.m.
Si eu zic  - vorba lui ne'a Nicu - ca simplu cetatean, nu are rost sa va mai razboiti si sa va bateti in public. Va dauneaza la amandoi si in plus incarca inutil forumul.
  Cred ca s-a lamurit si Andrei ca Murphy nu e Ghita si nu are de ce sa-l mai apeleze cu acest nume. De asemenea ca Murphy e un ins inteligent dar nu suficient ca sa priveasca cu detasare o acuza nefondata a altcuiva. Raspunsurile lui sunt prea dure, s-ar spune 'riposta cu forta disproportionata'.
  In loc sa va opintiti la daramarea statuii adversarului, mai bine straduiti-va sa o faceti pe a voastra cat mai faina.  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: orbanstefan64 din Aprilie 27, 2010, 11:35:59 a.m.
Citat din: stefan1Si eu zic  - vorba lui ne'a Nicu - ca simplu cetatean, nu are rost sa va mai razboiti si sa va bateti in public. Va dauneaza la amandoi si in plus incarca inutil forumul.
  Cred ca s-a lamurit si Andrei ca Murphy nu e Ghita si nu are de ce sa-l mai apeleze cu acest nume. De asemenea ca Murphy e un ins inteligent dar nu suficient ca sa priveasca cu detasare o acuza nefondata a altcuiva. Raspunsurile lui sunt prea dure, s-ar spune 'riposta cu forta disproportionata'.
  In loc sa va opintiti la daramarea statuii adversarului, mai bine straduiti-va sa o faceti pe a voastra cat mai faina.  :hi:

:nod:  :nod:  :nod:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 12:51:19 p.m.
Citat din: stefan1Si eu zic  - vorba lui ne'a Nicu - ca simplu cetatean, nu are rost sa va mai razboiti si sa va bateti in public. Va dauneaza la amandoi si in plus incarca inutil forumul.
  Cred ca s-a lamurit si Andrei ca Murphy nu e Ghita si nu are de ce sa-l mai apeleze cu acest nume. De asemenea ca Murphy e un ins inteligent dar nu suficient ca sa priveasca cu detasare o acuza nefondata a altcuiva. Raspunsurile lui sunt prea dure, s-ar spune 'riposta cu forta disproportionata'.
  In loc sa va opintiti la daramarea statuii adversarului, mai bine straduiti-va sa o faceti pe a voastra cat mai faina.  :hi:

Stimate domn .
Andrei imi poate spune cum vrea el . Ghita , Pavel , Ben Jhonson , sau Edith Piaf . Treaba lui , ma lasa rece . Ma irita , in schimb , interventiile sale ..... in mijlocul topicurilor . Acestea sunt de cel mai prost gust . Va trebui sa recunoasteti ca nu este primul topic ce-l distruge .
  Odata cu aceasta ma mai irita permisivitatea moderatorilor asupra acestui lucru .
  Postez ( si am postat ) pe multe alte forumuri ( de diverse orientari . Tehnice , literare , hobby , etc ) . Nicaieri , DAR ABSOLUT nicaieri o postare ,, spargatoare " de topic nu rezista mai mult de o secunda din momentul in care-a fost descoperita de admin . Ca exemplu : priviti la titlul acestui topic , imaginati-va ca sunteti vizitator si ca-l .... cititi ! Ce gasiti in ultimele pagini ??? O brambureala ,, Andreiasca " )
  Repet , Andrei imi poate spune cum doreste . Insa o poate face pe MP. sau in topicurile sale . Nu in acesta , care este initiat de catre mine , sau in cele in care ma implic intr-o discutie . Interventiile lui aduc foarte bine aminte de ,, Vizitatorii " . Cativa oameni stau de vorba , isi vad de ale lor , si apare agitat si bezmetic in naivitatea sa ...... Jacquouille ! Care ..... ragaie fericit !
  Concret : faceti ceva cu el . Dvs sau moderatorii . Sfatuiti-l sau fortati-l sa stea deoparte de mine . Iar eu am sa-mi vad cat pot de elegant de treaba mea .
...........................................
p.s. La modul elementar intreb un lucru . Daca eram acel Ghita de care spune el , nu-mi faceam ,, numarul " mai peste tot in forum si cu mai multi useri ? S-a intrebat vreodata cineva de ce tocmai ( si NUMAI ! ) cu Andrei am ce am ? Pentru ca DOAR Andrei se tine de mine ca scaiul de oaie .
  In rest .... cele bune domnilor . Sa ne ... auzim cu bine .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 02:39:25 p.m.
Citat din: romikele
Dacă oaia nu ar trece prin scaieți, aceștia n-ar avea cum să se agațe de coada sa!  :wink2:

Ce sa inteleg d-le Romikele din asta ? ,, Plaja " de trimiteri a acestei fraze este uriasa ! Ii pot da foarte multe interpretari . Ia , va rog mult , ,, aplecati-va " putin asupra frazei . Si incercati s-o cititi ,, de la calculatorul meu " .
Eu n-am spus ,, scaieti " . Ci ..... ,, scaiete " !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 03:14:12 p.m.
Ok ! In sfarsit .
Ce facem cu topicul asta ? E ,, varza " . Deschid altul in care duc copy/paste toate discutiile ,, on-topic " , sau faceti putina ,, curatenie " p-aici ?
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: filip din Aprilie 27, 2010, 03:33:28 p.m.
Citat din: murphyOk ! In sfarsit .
Ce facem cu topicul asta ? E ,, varza " . Deschid altul in care duc copy/paste toate discutiile ,, on-topic " , sau faceti putina ,, curatenie " p-aici ?

Faci ce vrei.
Eu nu ma chinui sa scot apa CURATA din balta unde sa aruncat cu bolovani
Am sters postarile care au fost mutate ori modificate
Acum arata asa cum va doriti. :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 11:32:57 p.m.
Citat din: murphyOk ! In sfarsit .
Ce facem cu topicul asta ? E ,, varza " . Deschid altul in care duc copy/paste toate discutiile ,, on-topic " , sau faceti putina ,, curatenie " p-aici ?

Cine la facut varza?
Editeaza-ti off topicul.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 11:34:16 p.m.
Citat din: murphy
Citat din: stefan1Si eu zic  - vorba lui ne'a Nicu - ca simplu cetatean, nu are rost sa va mai razboiti si sa va bateti in public. Va dauneaza la amandoi si in plus incarca inutil forumul.
  Cred ca s-a lamurit si Andrei ca Murphy nu e Ghita si nu are de ce sa-l mai apeleze cu acest nume. De asemenea ca Murphy e un ins inteligent dar nu suficient ca sa priveasca cu detasare o acuza nefondata a altcuiva. Raspunsurile lui sunt prea dure, s-ar spune 'riposta cu forta disproportionata'.
  In loc sa va opintiti la daramarea statuii adversarului, mai bine straduiti-va sa o faceti pe a voastra cat mai faina.  :hi:

Stimate domn .
Andrei imi poate spune cum vrea el . Ghita , Pavel , Ben Jhonson , sau Edith Piaf . Treaba lui , ma lasa rece . Ma irita , in schimb , interventiile sale ..... in mijlocul topicurilor . Acestea sunt de cel mai prost gust . Va trebui sa recunoasteti ca nu este primul topic ce-l distruge .
  Odata cu aceasta ma mai irita permisivitatea moderatorilor asupra acestui lucru .
  Postez ( si am postat ) pe multe alte forumuri ( de diverse orientari . Tehnice , literare , hobby , etc ) . Nicaieri , DAR ABSOLUT nicaieri o postare ,, spargatoare " de topic nu rezista mai mult de o secunda din momentul in care-a fost descoperita de admin . Ca exemplu : priviti la titlul acestui topic , imaginati-va ca sunteti vizitator si ca-l .... cititi ! Ce gasiti in ultimele pagini ??? O brambureala ,, Andreiasca " )
  Repet , Andrei imi poate spune cum doreste . Insa o poate face pe MP. sau in topicurile sale . Nu in acesta , care este initiat de catre mine , sau in cele in care ma implic intr-o discutie . Interventiile lui aduc foarte bine aminte de ,, Vizitatorii " . Cativa oameni stau de vorba , isi vad de ale lor , si apare agitat si fericit in naivitatea sa ...... Jaqoiulle ! Care ..... ragaie zambind !
  Concret : faceti ceva cu el . Dvs sau moderatorii . Sfatuiti-l sau fortati-l sa stea deoparte de mine . Iar eu am sa-mi vad cat pot de elegant de treaba mea .
...........................................
p.s. La modul elementar intreb un lucru . Daca eram acel Ghita de care spune el , nu-mi faceam ,, numarul " mai peste tot in forum si cu mai multi useri ? S-a intrebat vreodata cineva de ce tocmai ( si NUMAI ! ) cu Andrei am ce am ? Pentru ca DOAR Andrei se tine de mine ca scaiul de oaie .
  In rest .... cele bune domnilor . Sa ne ... auzim cu bine .

Asa iti respecti tu topicul?
Fa curatenie la tine si apoi pretinde.  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 27, 2010, 11:36:54 p.m.
Citat din: romikele a scris:
murphy
Odata cu aceasta ma mai irita permisivitatea moderatorilor asupra acestui lucru .
Încă mai sper că veți reuși să vă autocenzurați propriile postări!!!  :nod:
[/quote]
Dupa discutia la tel pot spune ca sunt slabe sanse.
Este un caz clinic dar ........ mergem inainte si zambim.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 28, 2010, 01:16:16 a.m.
no comment
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: stefan1 din Aprilie 28, 2010, 06:52:12 a.m.
Murphy, cred ca ai vazut ca acest forum se caracterizeaza tocmai prin o mai mare libertate lasata userilor, plecand de la o constatare simpla: aproape orice cenzurare creeaza animozitati si frustrari, de aceea interventiile moderatorilor au loc doar in cazuri extreme si eu zic ca e bine asa.
   Mai este o constatare daca observi comunitatile: sunt tachinate exact acele persoane care reactioneaza puternic la aceste tachinari, ca altfel ce rost mai are sa tachinezi daca respectivul nu te baga in seama.
  Eu nu consider topicurile ratate daca o postare este mai rautacioasa. Daca cineva e interesat de subiect, trece cu vederea acele interventii si urmareste mesajele cu miez.
  Sa spuna si altii, dar eu nu cred ca Andrei a spus lucruri asa de grave sa necesite interventia moderatorilor, decat cu sfatul de a se abtine, pe care si eu i-l dau. Daca observati, de la o remarca aproape nevinovata, prin replici succesive, tonul devine tot mai ridicat si nimeni nu vrea sa ramana dator. Daca era ignorata de la inceput, acea interventie nici nu se observa.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 29, 2010, 03:45:04 a.m.
Citat din: stefan1Murphy, cred ca ai vazut ca acest forum se caracterizeaza tocmai prin ...............

Da . Am vazut .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Aprilie 29, 2010, 06:29:29 a.m.
http://www.antena3.ro/stiri/bizar/conta ... 97813.html (//#)
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 08, 2010, 03:10:45 a.m.
Obama e criticat ca nu se ocupa de Nibiru - planeta care ameninta disparitia omenirii
A aparut Raportul Academiei Nationale de Stiinte. SUA chetuieste 4 milioane $ degeaba. Nu se gaseste o solutie pentru "Deep Impact". Rusii si americanii intra saptamana asta in sedinta cu usile inchise. Se zvoneste ca e vorba de planeta Nibiru-Eris, din vechile texte sumeriene si biblice, care ar fi provocat la ultima trecere Potopul lui Noe prin incalzire globalaCongresul SUA a luat in dezbatere vineri un raport public al Academiei Nationale de Stiinte in care se arata ca autotitatile desemnate nu au facut nimic pentru ca sa apere planeta de potentiali asteroizi ce s-ar putea ciocni cu Terra, cu consecinte devastatoare.
"Este ca si cum nu ne-ar interesa ca ar putea sa apara un asteroid care ar putea lovi planeta si care ar putea aduce mari distrugeri Pamantului", a spus Mike A'Hearn de la Universitatea din Maryland, cel care l-a ajutat pe presedintele Comisiei sa redacteze raportul introdus in Congres. "De ce nu se face nimic, pentru a gasi solutii din timp in cazul unui impact, nu pot sa va spun.","Nu se poate intelege de ce administratia lui Barack Obama, care s-a declarat deschis cercetarii si stiintei in general, nu ia nicio atitudine fata de faptul ca se cheltuiesc in acest proiect peste patru milioane de dolari, ca nimeni sa nu faca nimic", concluzioneaza astronomul. adauga A'Hearn, care a fost pana in 2005 seful proiectului "Deep Impact", al NASA, care la vremea respectiva se preocupa de cazul cometei 9P/Tempel, ce ar fi putut lovi planeta.
Pe de alta parte, este foarte interesanta preocuparea din ultimul timp a astronomilor pentru subiectul "asteroid care ar putea lovi planeta". S-au intensificat in ultimul timp stiri pe aceasta tema, ceea ce i-a facut pe adeptii teoriei conspiratiei sa banuiasca faptul ca intr-adevar ei stiu ceva despre un apropiat impact, dar inca nu vor sa-l anunte public, mai ales ca nu s-a gasit o solutie eficienta pentru devierea unui astfel de corp ceresc. Saptamana trecuta, o alta stire despre acest subiect a facut inconjurul planetei, ce alegata de asteroidul Apophis, care ar urma sa se ciocneasca cu Terra in 2036. In saptamana care va urma, cercetatorii rusi se vor intalni cu cei americani la Moscova, intr-o sedinta cu usile inchise, pentru a cauta impreuna o solutie. "Mai bine cheltuim cateva milioane de dolari pentru a crea un sistem care sa permita prevenirea unei coliziuni, decat sa asteptam ca aceasta sa se produca, antrenand moartea a mii de persoane", a spus Anatoli Perminov, pentru Vocea Rusiei, cel care a propus, de curand, solutia unui "tractor spatial" de 10 tone, care s-ar putea lega la asteroid si l-ar putea scoate de pe traiectoria de impact. O alta solutie propusa de rusi ar fi lansarea unor "capuse spatiale", care s-ar lega de corpul ceresc - constituit in mare parte din apa - care ar incalzi rapid suprafetele de contact. Prin degajarea gazelor rezultate din evaporare, s-ar putea crea "motoare" care ar devia asteroidul.
Nu e exclus, spun cei preocupati de teoria conspiratiei, ca la nivel mondial sa se ascunda populatiei o ipoteza mai veche, conform careia traiectoria Pamantului ar urma sa se intersecteze in 2012 cu misterioasa planeta Nibiru, cea care orbiteaza in jurul a doua stele si care trece pe langa Soare o data la 3600 de ani, fiind o planeta locuita, conform textelor sumeriene. De pe Nibiru, cunoscuta si ca Eris, sau Xena, iar la alte popoare ca Marduk, Nemesis, Hercolubus, Planeta Zeilor, iar in astronomie - cand a fost descoperita oficial in 1983 -, drept Planeta X, apoi 2003-UB-313, ar fi "coborat" pe Pamant "ingerii" biblici, cunoscuti si sub numele de annunaki. Nibiru nu poate fi observata decat de la Polul Sud, unde NASA a construit un telescop special pentru aceasta planeta, care, din 2007 poate fi observata cu ochiul liber, cateodata, si din Australia (vezi foto dedesubt - doi sori la rasarit). " Este de culoare orange-purpurie si poate fi cercetata numai de la Polul Sud...Este foarte stralucitoare, datorita reflexiei razelor solare o face cea mai stralucitoare din intreg sistemul nostru planetar...", a declarat Erwin Mayer-Lucas, un astronom care a parasit Agentia Spatiala Americana de curand. Planeta Nibiru ar urma sa treaca - de data aceasta - foarte aproape de Terra, ceea ce se intampla o data la mai multe cicluri, fapt ce ar conduce la modificari ale climei, inversarea polilor magnetici, dar si la inversarea directiei de rotatie a Pamantului, dupa ce planeta "ar sta pe loc" trei zile - profetia fiind consemnata si in Biblie. Acest lucru s-ar mai fi petrecut de cateva ori, de fiecare data cu aceleasi consecinte. De fiecare data cand Nibiru trece aproape de Terra, la mai multe cicluri - epoci - se vorbeste despre "anul lui Brahma", pomenit de Bhagavad-gita. Acest an are aproximativ 14.000 de ani pamantesti si este impartit in "patru anotimpuri" (alte patru treceri departate ale lui Nibiru) - Satya, Treta, Dvapa si Kali - cele patru varste ale omenirii. Planeta va trece acum printre marte si Jupiter, iar apropierea ei, spun conspiratinistii, deja se vede in incalzirea globala, in incetinirea rotatiei miezului Pamantului si in tendinta deja semnalata a polilor magnetici de a se inversa. La ultima trecere, prin topirea ghetarilor s-ar fi produs "potopul lui Noe", prezent in Biblie, dar si in mai vechile texte sumeriene.
Foarte interesant este ca in Australia se inregistreaza acum calduri toride, ca in intreaga emisfera sudica, temperaturile fiind peste 40 de grade celsius. Statistic, din 2005, in Australia s-au inregistrat temperaturi din ce in ce mai ridicate, iar, global, 2010 va fi cel mai calduros an de cand se fac masuratori de temperaturi. Specialistii spun ca tendinta este in continuare crescatoare. Ciudat este ca si pe alte planete, sau sateliti, din sistemul solar se inregistreaza acelasi fenomen de incalzire globala.(M.F.)
Alte date interesante:
- In 2003, an in care a fost observata (comunicare oficiala), revista ,,Science et Vie" (nr. din februarie) prezenta traiectoria eliptica a unei planete suplimentare a sistemului nostru solar
- La data de 01.08. 2005 misteriosul corp ceresc a primit denumirea provizorie de 2003-UB-313. Interesant e ca 313 in textele sumeriene se refera la grupul de sapte planete 3+1+3=313=7), format din: Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto si Nibiru. Cealalta grupa era formata din restul de 5 planete (2+0+0+3=2003=5), adica: Soare, Mercur, Venus, Pamant si Luna.
- La sfarsitul lunii aprilie 2006 a fost data publicitatii dimensiunea planetei Eris, in urma observatiilor realizate prin telescopul Hubble: 2400 km, cu o marja de incertitudine de 97 km. Ultima Carte a Bibliei da detalii despre planeta Eris (capitolul 21:2 , 12 , 16),  pe care o denumeste Noul Ierusalim (ERIS - SALIM), dandu-i diametrul: 12.000 x 200 m (1 stadiu) = 2400 km.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 08, 2010, 03:39:17 a.m.
Interesanta informatia dar cu ceva erori.
2003-UB-313 a fost descoperita din California.
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... CCAQ9QEwBw (//#)
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 08, 2010, 01:29:45 p.m.
Exact . Iata cum , la trecerea ei prin sistemul solar , poate ,, ravasi " Pamantul .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: PricopArthur din Mai 08, 2010, 02:53:17 p.m.
LUMEA NU SE VA TERMINA IN 2012
Interviu cu Carlos Barrios
Carlos Barrios s-a nascut intr-o familie spaniola in El Altiplano, in podisul Guatemalei. Casa lui era in Huehuetenango, care a fost de asemeni si un lacas al tribului Maya Mam. Impreuna cu alti Maya si alti indigeni pastratori de traditie, tribul Mam, el duce mai departe unele dintre vechile traditii ale Insulei Broastei Testoase (alt nume pentru America de Nord). Ei sunt Pastratori ai Timpului, adevarate autoritati in privinta unor calendare remarcabile, care sunt antice, elegante si relevante. Dl. Barrios este istoric, antropolog si cercetator. Dupa ce a studiat cu inteleptii batrani traditionali, timp de 25 de ani, de la varsta de de 19 ani a devenit si el Ajq'ij Mayas, un preot de ceremonii si ghid spiritual, Eagle Clan. In urma cu mai multi ani, impreuna cu fratele sau Gerardo, Carlos a intiat o investigatie asupra diferitelor calendare Mayase. El a studiat cu multi mentori. Fratele sau, Gerardo, a intervievat aproape 600 de batrani Maya, pentru a le intelege mai bine cunostintele pe care le aveau de impartasit.
"Antropologii din toata lumea viziteaza templele, spune Barrios si citesc inscriptiile si apoi fabrica povesti despre Mayasi, dar ei nu citesc inscriptiile corect. Este doar imaginatia lor. Altii scriu despre profetii, in numele Mayasilor. Ei spun ca lumea se va termina in Decembrie 2012.
Inteleptii Maya sunt foarte suparati pe aceste lucruri. Lumea nu se va sfarsi. Se va transforma. Populatiile indigene au calendarele si ei sunt cei care stiu sa le interpreteze corect - si nu altii. Modul in care calendarele Maya cuprind timpul, anotimpurile si ciclurile s-a dovedit a fi vast si sofisticat. Mayasii inteleg 17 calendare diferite, unele dintre ele masurand timpul cu acuratete, chiar pe perioade de 10 milioane de ani. Calendarul care a atras, in mod constant, atentia globala din 1987, este numit Tzolk'in sau Cholq'ij. Conceput in urma cu secole si bazat pe ciclul Pleiadelor, este considerat si astazi, sacru. Cu calendarele indigene, popoarele bastinase au tinut cont de punctele importante de cotitura in istorie. De exemplu, cei care tin contul zilelor si care studiaza calendarele au indentificat o zi importanta in anul One Reed: Ce Acatal, asa cum a fost numita de catre Mexicani. Aceasta a fost ziua descrisa in profetii, ca fiind ziua cand un stramos important trebuia sa se intoarca, "venind ca un fluture". In calendarul vestic, data din One Reed se coreleaza cu Duminica de Paste, 21 Aprilie 1519, ziua cand Hernando Cortez si flota sa de 11 corabii spaniole au ajuns la Est de teritoriul care astazi este numit Vera Cruz (Crucea Adevarata) in Mexic . Cand corabiile spaniole au ajuns aproape de tarm, nativii asteptau si priveau la ce o sa se intample. Panzele intinse pe catarge ale corabiilor, semanau intr-adevar cu aripile intinse ale unor fluturi enormi, care pluteau deasupra apelor oceanului. A inceput o noua era - o era pe care ei o anticipasera in calendarele lor. Poporul Maya a numit acesta era: al Noualea Bolomtikus, sau noua Hells (Cicluri)- fiecare avand 52 de ani. Pe masura ce cele 9 cicluri s-au desfasurat, indigenilor li s-au luat pamantul si libertatea. Au dominat boala si lipsa de respect pentru toate. Ceea ce a inceput odata cu debarcarea lui Cortez a durat pana pe 16 August 1987, o data pe care multi si-o amintesc ca data Convergentei Armonice.
Milioane de oameni au profitat de acea data, pentru a desfasura ceremonii in locuri sacre, rugandu-se pentru a tranzitie usoara intr-o noua era, lumea celui de-al 5-lea Soare. Din August 1987 si pana acum, am fost intr-o perioada in care mana dreapta a lumii materialiste dispare, incet dar inexorabil. Suntem pe muchia erei in care incepe pacea, cand oamenii traiesc in armonie cu Mama Pamant. Nu mai suntem in Lumea celui de-al 4-lea Soare, dar nu suntem inca nici in Lumea celui de-al 5-lea Soare. Aceasta este o perioada de tranzitie, o perioada intre doua perioade. Si cum trecem prin aceasta perioada de tranzitie, apare o convergenta colosala, globala, de distrugere a mediului, haos social, razboi si schimbari continui ale Pamantului. "Toate acestea", spune Dl. Barrios, "au fost prevazute prin calcule simple, bazate pe matematica spiralei din calendarele Maya si se vor schimba. Totul se va schimba. Cei care tin calendarul Mayas zilnic, vad ziua de 21 Decembrie 2012, ca pe o data de renastere, inceputul Lumii Celui de-al 5-lea Soare. Va fi inceputul unei noi ere, ce rezulta din meridianul solar care va traversa ecuatorul galactic si de Pamant, carese va alinia cu centrul galaxiei. La rasaritul soarelui, pe 21 Decembrie 2012, pentru prima oara in 26.000 ani, Soarele va rasari in conjunctie cu intersectia dintre Calea Lactee si planul ecliptic. Aceasta Cruce Cosmica este considerata a fi o reprezantare a Pomului Sacru, Pomul Vietii, care este descris in toate traditiile spirituale ale lumii. "Unii observatori spun ca aceasta aliniere cu inima Galaxiei, din 2012, va deschide un canal pentru ca energia cosmica sa curga prin Pamant, curatandu-l de tot ceea ce este pe el - ridicandu-l astfel la un nou nivel de vibratie. Acest proces a inceput deja, sugereaza Dl. Barrio.  "Schimbarile se accelereaza acum si vor continua sa se accelereze" Oamenii de pe Pamant pot sa ajunga la aceasta data din 2012, intr-o forma foarte buna, fara ca sa fi distrus prea mult din Pamant si ne vom ridica la un nivel nou, mai inalt. Dar pentru a ajunge acolo, trebuie sa transformam forte extreme de puternice, care se pare ca ne stau in drum.
O imagine a Drumului care urmeaza: Data mentionata in calendar, Solstitiul de Iarna din 2012, nu marcheaza sfarsitul lumii. Multi dintre cei care scriu din afara despre Calendarul Maya fac senzatie din aceste lucruri, dar ei nu stiu ce fac. Cei care stiu sunt indigenii, inteleptii indigeni, carora li s-a incredintat pastrarea traditiei.
Din aceasta perspective a intelegerii traditiei Maya si a Calendarelor, dl. Barrios ofera o perspectiva in care am ajuns la ceea ce poate ca  ne asteapta: "Omenirea va continua" concluzioneaza el "dar intr-ul mod diferit. Structurile materiale se vor schimba. De aici vom avea oportunitatea de a fi mai umani." Traim cea mai importanta era a calendarelor Maya si a profetiilor. Toate profetiile din lume, toate traditiile converg acum. Acum nu mai este timp de joaca. Idealul spiritual al acestei ere este actiunea. Multe suflete puternice s-au reincarnat in aceasta era, cu multa forta. Acest lucru este adevarat pe ambele parti - lumina si intunericul. Magia este la maximum folosita de catre ambele parti. Lucrurile se vor schimba, dar depinde de oameni cat de usor sau cat de violent se vor manifesta aceste schimbari pentru noi.
Economia de acum este o fictiune. Primii cinci ani de tranzitie, din August 1987 pana in August 1992, au reprezentat inceputul distrugerii lumii materiale. Pana acum am mai progresat inca 18 ani in faza de tranzitie si multe dintre asa-numitele surse de stabilitate financiara sunt, de fapt, fantomatice. Bancile nu mai au putere. Este un moment delicat pentru ele. Ar putea sa se prabuseasca la nivel global, daca nu suntem atenti. Daca bancile se prabusesc....atunci vom fi fortati sa ne bazam pe Pamant si pe abilitatile noastre de a produce ceva. Sistemele monetare vor fi in haos si va trebui sa ne bazam pe relatia noastra directa cu Pamantul, pentru mancare si adapost.
Polul Nord si Polul Sud se dezintegreaza. Nivelul apei in oceane va creste. Dar, in acelasi timp, pamantul din Ocean, mai ales langa zona unde este acum Cuba, se va ridica.
O chemare catre Fuziune...
Cand s-a intalnit cu audienta din Santa Fe, Dl. Barrios a spus o poveste despre cele mai recente ceremonii Mayase pentru Anul Nou, in Guatemala. A povestit cum unul dintre cei mai respectati intelepti, care traieste tot anul intr-o pestera solitara de munte, a calatorit pana la Chichicastenango pentru a sta de vorba cu oamenii de la ceremonie. Inteleptul a dat un mesaj direct si simplu. El le-a solicitat oamenilor sa se adune pentru a sustine viata si lumina. "Chiar acum, fiecare persoana si fiecare grup merge pe drumul sau". Batranul din munti a spus ca "exista speranta, in cazul in care oamenii Luminii ar putea sa se adune si sa se uneasca in vreun fel". Reflectand la asta, Dl. Barrios a explicat: "Traim intr-o lume a polaritatilor, zi si noapte, barbat si femeie, pozitiv si negativ. Lumina si intunericul au nevoie una de alta. Ele reprezinta un echilibru. Chiar acum, partea de intuneric este foarte puternica si este foarte clar ce doresc cei din acea parte. Au viziunea lor si prioritatile clar stabilite si, de asemeni, ierarhia lor. Ei actioneaza in multe feluri, pentru ca sa nu fim capabili sa ne conectam cu a 5-a Lume din spirala in 2012. Pe partea de Lumina, fiecare crede ca este cel mai important si ca intelegerea sa personala, sau ca viziunea grupului sau, reprezinta cheia. Este o diversitate de culturi si opinii, deci este competie, difuzie si lipseste un focus singular, comun."
In viziunea D-lui Barrio, partea intunecata lucreaza pentru a bloca fuziunea, prin intermediul negarii si a materialismului. De asemeni, lucreaza pentru a-i distruge pe cei care lucreaza cu Lumina, pentru a ridica Pamantul la un nivel mai inalt. Lor le place energia Lumii a 4-a, care este in declin - cea a materialismului. Ei nu vor ca aceasta sa se schimbe. Ei nu vor fuziunea. Ei vor sa ramana la acest nivel si le este frica de urmatorul nivel. Puterea intunecata a Lumii a 4-a in declin nu poate fi distrusa sau contracarata. Este prea puternica si prea clara, pentru a se intampla asta - si asta ar fi strategia gresita. Intunericul poate fi transformat, numai atunci cand este confruntat cu simplitate si cu inima deschisa. Asta duce la fuziune - un concept cheie al Lumii celui de-al 5-lea Soare. Dl. Barrios a spus ca noua era a celui de-al 5-lea Soare, necesita multa atentie asupra unui element care este, dealtfel, foarte neglijat. In timp ce cele patru elemente traditionale - pamant, aer, foc si apa - au dominat diverse epoci din trecut, va fi un al cincilea element care va domina in timpul celui de-al 5-lea Soare: eterul . Eterul este un mediu. Dictionarul defineste eterul ca fiind si elementul rarefiat al Raiului. El penetreaza tot spatial si transmite unde de energie cu frecvente foarte variate - de la cele ale telefoanelor celulare, la cele ale aurelor umane. Ceea ce este "eteric" se refera la cele cinci regiuni de dincolo de Pamant: raiul ...
Eterul, elementul celui de-al 5-lea Soare, este celest si ii lipseste substanta materiala, dar nu este mai putin real decat lemnul, piatra sau carnea. "In contextul eteric, e posibila o fuziune a polaritatilor", spune Dl. Barrios. "Sa nu mai fie intuneric sau Lumina in oameni, ci o fuziune inaltatoare". Dar acum, partea intunecata nu este interesata de acest lucru. Ei sunt organizati pentru a bloca, de fapt, aceasta fuziune. Ei vor sa dezechilibreze Pamantul si mediul, astfel incat sa nu fim pregatiti pentru alinierile din 2012. Va trebui sa lucram impreuna, pentru pace si echilibru cu cealalta parte. Trebuie sa avem grija de Mama Pamant, care ne hraneste si ne adaposteste. Pentru a fi gata pentru acest Moment Istoric, trebuie sa ne daruim acum in intregime mintea si inima, in scopul atingerii unitatii si fuziunii, pentru a putea confrunta partea cealalta si pentru a conserva viata. Suntem intr-un moment critic in istoria omenirii. "Suntem dezechilibrati" , spune Dl Barrios. "Nu mai putem continua sa ne jucam. Planeta noastra poate fi reinoita sau ravasita . Acum este timpul sa ne trezim si sa actionam. Este nevoie de toata lumea. Tu nu esti aici fara motiv. Toti cei care sunt acum aici au un scop foarte important. Acestea sunt timpuri dificile, dar foarte speciale. Avem oportunitatea de a creste, dar trebuie sa fim gata pentru acest moment foarte important in istorie." Dl. Barrios a oferit un numar de sugestii, pentru a ajuta oamenii sa parcurga in echilibru, anii care vin. "Schimbarile care au fost descrise in profetii se vor intimpla," a spus el "dar atitudinea si actiunile noastre vor determina cat de sever sau cat de moderat se vor manifesta ele.
Trebuie sa actionam, sa facem schimbari si sa-i alegem pe cei care ne reprezinta dintre oamenii care inteleg ce se intâmpla si care intreprind actiuni politice, cu respect pentru Pamant. Meditatia si practica spirituala sunt bune si importante - si la fel este si actiunea. Este foarte important sa stim clar cine suntem - si ce relatie avem cu Pamantul.
Cu toate astea, aminteste-ti sa respecti diferentele si sa te straduiesti pentru unitate. Dezvoltata-te in concordanta cu traditiile si cu chemarea inimii tale. Mananca cu intelepciune. Multe dintre alimente sunt infestate cu toxine, in mod evident sau mai subtil. Fii atent la ce bagi in corpul tau. Invata sa conservi mancarea si sa conservi energia. Invata cateva tehnici bune de respiratie, ca sa poti sa ai controlul respiratiei tale. Fii clar. Urmeaza o traditie cu radacini adanci si de valoare. Nu conteaza ce traditie este- inima ta o sa-ti spuna pe care sa o urmezi- dar trebuie sa fie una cu radacini de valoare. Traim intr-o lume a energiei. O sarcina importanta in aceste timpuri este sa invatam sa simtim energia oricui si a orice - oameni, plante, animale. Acest lucru devine cu atat mai important, cu cat ne apropiem de Lumea Celui de-al 5-lea Soare, pentru ca este asociata cu elementul eter - mediul in care energia traieste si se manifesta. Mergi la locurile sacre ale Pamantului si te roaga pentru pace, ai respect pentru Pamant, pentru ca de aici ne primim hrana, adapostul si imbracamintea. Trebuie sa reactivam energia acestor locuri sacre! Asta este treaba noastra. Si avem multa treaba de facut!
Dupa cum spune Dl. Barrios, o tehnica de rugaciune simpla, dar foarte eficienta, este sa aprinzi o lumanare de culoare bleu. Gandeste-te in liniste pentru un minut. Spune-i flacarii de la lumanare intentia ta si trimite lumina catre liderii care au puterea de a face razboi sau pace. Aceasta este o perioada cruciala pentru omenire si pentru Pamant. Fiecare persoana este importanta. Tu te-ai intrupat in aceste vremuri, pentru ca ai munca spirituala de facut. Munca noastra este sa echilibram aceasta planeta. Inteleptii au deschis usile, in asa fel incat si alte popoare sa vina la lumea Mayasa, pentru a primi traditia.  Mayasii au stiut si au respectat intotdeauna alte natii, rase de oameni si alte sisteme spirituale. Ei stiu ca destinul lumii Maya este legat de destinul intregii lumi. "Cea mai mare intelepciune consta in simplitate", ne sfatuieste Dl. Barrios . "Iubirea, respectul, toleranta, a imparti cu altii, recunostinta, iertarea. Nu este ceva prea complicat sau prea greu."
Adevarata cunoastere este gratuita. Este codificata in AND-ul tau. Tot ceea ce ai nevoie se gaseste inauntrul tau.
Marii mentori au spus-o de la bun inceput. Gaseste-ti inima si iti vei gasi drumul.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 08, 2010, 04:07:09 p.m.
Citat din: PricopArthur a scris:
LUMEA NU SE VA TERMINA IN 2012
Inteleptii Maya sunt foarte suparati pe aceste lucruri. Lumea nu se va sfarsi. Se va transforma./quote]
EXACT !!! Asta este ,, ideea " ! Lumea nu se va .... sfarsi ! Se va schimba ! Se va sfarsi , in schimb , aceasta modalitate de a trai , aceasta modalitate haotica si precara .
PricopArthur]Marii mentori au spus-o de la bun inceput. Gaseste-ti inima si iti vei gasi drumul.
Da domnul meu ! Asta este , de fapt , esenta si scopul acestui topic , al acestei discutii . Si nu doar al acestora doua , ci al marilor polemici si incertitudini din credinte .
Oamenii aici tind sa greseasca . Gasim in fraza de mai sus ,, ... gaseste-ti inima ! " . Multi se rezuma la a-si pune mana pe partea stanga a pieptului . ..... Nu ajunge .
............................
Multumesc , d-le PricopArthur !:hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 10, 2010, 12:06:17 a.m.
Lumea si viata sa schimbat si se schimba continuu de mii si zeci de mii de ani.
Si in spre bine sa schimbat.
Oricum la adevaruri nestiute:
Napoleon nici nu era francez.
Stalin nici nu era rus.
Si amandoi sunt considerati eroi in a tara adoptiva.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: PricopArthur din Mai 10, 2010, 02:55:17 a.m.
Omul de-a lungul timpului s-a schimbat intr-adevar foarte mult.  Cu fiecare pas s-a departat de el insusi, incercand sa caute perfectiunea .
Alegem persoane pe care le admiram mai mult sau mai putin,  asa cum le-a ales Andrei mai sus. Napoleon si Stalin.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 10, 2010, 03:22:38 a.m.
Citat din: PricopArthur
1. Omul de-a lungul timpului s-a schimbat intr-adevar foarte mult.
2. Cu fiecare pas s-a departat de el insusi, incercand sa caute perfectiunea .
3. Alegem persoane pe care le admiram mai mult sau mai putin,
4. asa cum le-a ales Andrei mai sus. Napoleon si Stalin.

1. Se chiama evolutie. Pana si albina sa schimbat in timp.
2. O afirmatie idealista deoarece ..... in doua bucati nu ne putem rupe si perfectiunea umana se defineste cu multumirea de sine.
3. Persoane care au lasat o amprenta mare in istoria omeniri.
4. Au fost discutate pe un alt forum si este interesant ca putini sunt cei ce stiu locul  de nastere a celor doi.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 10, 2010, 04:59:11 a.m.
Citat din: PricopArthurOmul de-a lungul timpului s-a schimbat intr-adevar foarte mult.  Cu fiecare pas s-a departat de el insusi, incercand sa caute perfectiunea .
Alegem persoane pe care le admiram mai mult sau mai putin

Se cam paraseste ideea de baza a topicului , insa cu toata placerea particip si la aceste ,, divagari " . Sunt la fel de importante si interesante .
.......................................
  Perfect adevarat . Omul s-a ( ,, S " , liniuta , ,, A " . Varianta corecta gramatical . Aviz ,, cunoscatorilor  de limba Romana , ferventi ,, vanatori " de greseli gramaticale ! ) schimbat de-a lungul timpului . Din nefericire , in numele evolutiei , de dragul tehnologiei , s-a ajuns in acest moment critic sa se poata afirma vehement ca s-a transformat in cel mai nociv ,, animal " terestru . Omul s-a denaturat , ca locuitor al Terrei intr-un fel inimaginabil . Practic , in acest moment , este cel mai nealiniat mamifer ( fiinta ) de ,, normele " firesti de existenta pe Pamant .
  Asa cum spuneti , s-a indepartat de sine insusi . Si-a pierdut valoarea , si-a pierdut sensul , scopul , virtutea ! Chiar citand din Biblie , sau raportand la spusele din aceasta , omul trebuia sa stapaneasca Pamantul , fiarele acestuia , vietuitoarele ! Ori , dupa un bilant crud dar real , astazi asistam la DECIMAREA categorica si absoluta a ceea ce trebuia sa-i fie mostenire . Ne-am taiat ,, creanga de sub picioare " !
  Alegem persoane carora sa le punem puterea-n mana ? Wrong !!! Cautam persoane carora sa le punem RESPONSABILITATEA in mana ! N-am putea trai coplesiti de atata vina si de atata dezastru generat de catre noi insine ! Punem in fruntea noastra oameni capabili ( asa ne place sa credem despre ei ) ca sa existe cineva , ori pe care sa dam vina , ori sa ne scoata din ,, rahat " . Cel putin intuitiv ne dam seama ca suntem ,, pierduti " si ca nu avem ,, reteta " de iesire din asta .
  Da ! Este perfect adevarat ca toate astea sunt in acest punct , astazi , in numele luptei pentru perfectiune si a cautarii acesteia . Singura problema este faptul ca omul a cautat atingerea acesteia pe calea tehnologiei . Ori abia acum am descoperit ca nu este o cale demna de urmat , abia acum cand nu mai putem concepe traiul si existenta in lipsa acesteia . Nu mai putem concepe sa ne plimbam intr-o caruta cu doi cai care trag basini in fata noastra , nu mai putem sta seara la lumina opaitelor neavand ce vorbi , nu mai putem concepe sa ne intalnim unii cu altii decat la targuri ( si venim seara de seara pe forumuri ), in general nu mai putem concepe si accepta lumea cum era acum ( cel mult ) 6 - 7 generatii in urma . Este tardiv si nu stim cum am putea face acest Pamant sa ne poate primi inapoi . Ne-am indepartat mult prea mult de el si de statutul de locuitor pasnic al acestuia .
  O alta problema este faptul ca deja supra populam Terra . Din orice calcul sau statistica se poate descoperi ca Terra nu poate sustine mai mult decat ...... 2 miliarde de oameni ( asta ca sa nu afecteze arealul altor fiinte , sa nu se ajunga la extinctii ale diverselor specii , etc , si sa-i poata adaposti si hrani pe acestia ).
  O unica solutie , despre care se discuta asiduu ( dar iarasi tardiv , parerea mea ) este colonizarea altei planete . Aici dati-mi voie sa afirm ca ,, mai bine nu ! " . O s-o distrugem si p-aia , urmand aceeasi modalitate de ,, evolutie " .
  Concret , si dupa asta mai vorbim , in functie de interesul dvs pentru subiect , omul este ,, celula cancerigena " a Pamantului . Dumnezeu ni l-a lasat in grija , noi ne-am batut joc de el . Pentru asta ar trebui sa fim judecati in masa , nu la Purgatoriu , fiecare-n parte , pentru pacatele personale .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 10, 2010, 05:04:23 a.m.
Citat din: AndreiRN
1. Se chiama evolutie.

Tot ,, 1 " si gata , eu prefer s-o numesc INVOLUTIE !!! Punct !
Albina , poate ! O fi evoluat saraca , ea stie ! Omul insa se autodistruge ca un scelerat !
Oricine ar incerca sa ma contrazica in acest topic avand ca argumente tehnologia , evolutia culturii sau a oricaror alte ,, valori " consacrate , mai bine se abtine si se mai gandeste inca odata daca are rost sa posteze sau nu . Oricum , eu personal am sa sfidez ( si nu vreau deloc sa jignesc cu asta sau sa denigrez persoana in sine ) si am sa ignor cu desavarsire asemenea postari .
  Daca n-am sa le sfidez am sa fac tot posibilul sa ,, desfiintez " postarile .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 10, 2010, 01:34:32 p.m.
Citat din: murphy
Citat din: PricopArthurOmul de-a lungul timpului s-a schimbat intr-adevar foarte mult.  Cu fiecare pas s-a departat de el insusi, incercand sa caute perfectiunea .
Alegem persoane pe care le admiram mai mult sau mai putin

1. Se cam paraseste ideea de baza a topiculu .
2. Perfect adevarat. Omul s-a schimbat de-a lungul timpului. Din nefericire, in numele evolutiei , de dragul tehnologiei , s-a ajuns in acest moment critic sa se poata afirma vehement ca s-a transformat in cel mai nociv ,, animal " terestru. Omul s-a denaturat , ca locuitor al Terrei intr-un fel inimaginabil . Practic , in acest moment , este cel mai nealiniat mamifer ( fiinta ) de ,, normele " firesti de existenta pe Pamant .
3. Si-a pierdut valoarea , si-a pierdut sensul , scopul , virtutea ! Chiar citand din Biblie , sau raportand la spusele din aceasta , omul trebuia sa stapaneasca Pamantul , fiarele acestuia , vietuitoarele ! Ori , dupa un bilant crud dar real , astazi asistam la DECIMAREA categorica si absoluta a ceea ce trebuia sa-i fie mostenire .
4. Alegem persoane carora sa le punem puterea-n mana ? Wrong !!! Cautam persoane carora sa le punem RESPONSABILITATEA in mana ! N-am putea trai coplesiti de atata vina si de atata dezastru generat de catre noi insine ! Punem in fruntea noastra oameni capabili ( asa ne place sa credem despre ei ) ca sa existe cineva , ori pe care sa dam vina , ori sa ne scoata din ,, rahat " . Cel putin intuitiv ne dam seama ca suntem ,, pierduti " si ca nu avem ,, reteta " de iesire din asta .
5. Singura problema este faptul ca omul a cautat atingerea acesteia pe calea tehnologiei . Ori abia acum am descoperit ca nu este o cale demna de urmat , abia acum cand nu mai putem concepe traiul si existenta in lipsa acesteia . Nu mai putem concepe sa ne plimbam intr-o caruta cu doi cai care trag basini in fata noastra , nu mai putem sta seara la lumina opaitelor neavand ce vorbi , nu mai putem concepe sa ne intalnim unii cu altii decat la targuri ( si venim seara de seara pe forumuri ), in general nu mai putem concepe si accepta lumea cum era acum ( cel mult ) 6 - 7 generatii in urma . Este tardiv si nu stim cum am putea face acest Pamant sa ne poate primi inapoi . Ne-am indepartat mult prea mult de el si de statutul de locuitor pasnic al acestuia .
6. O alta problema este faptul ca deja supra populam Terra . Din orice calcul sau statistica se poate descoperi ca Terra nu poate sustine mai mult decat ...... 2 miliarde de oameni ( asta ca sa nu afecteze arealul altor fiinte , sa nu se ajunga la extinctii ale diverselor specii , etc , si sa-i poata adaposti si hrani pe acestia ).
7. O unica solutie , despre care se discuta asiduu ( dar iarasi tardiv , parerea mea ) este colonizarea altei planete . Aici dati-mi voie sa afirm ca ,, mai bine nu ! " . O s-o distrugem si p-aia , urmand aceeasi modalitate de ,, evolutie " .
8. omul este ,, celula cancerigena " a Pamantului . Dumnezeu ni l-a lasat in grija , noi ne-am batut joc de el . Pentru asta ar trebui sa fim judecati in masa , nu la Purgatoriu , fiecare-n parte , pentru pacatele personale .

Offff, prea multe greseli de ortografie ca sa merite sa le corectez. Oricum sunt facute intentionat si se intelege ideea si cu ele facute.
1. Idea de baza este in titlu. "Adevaruri nestiute"
2. Oauuu, o opinie extrem de negativa si totusi asa de departe de realitate. Dar .... fiecare vede paharul cum ii este dat sa-l vada. Niciodata in istoria omeniri nu au trait asa de bine asa de multi oameni. Da, sunt uni care se plang chiar daca au ce manca si apa calda sa se spele si asta pt ca asa e felul lor genetic.
3. Valoarea unui om este mai mare ca oricand. Zeci de ani sau sute de ani sau mii de ani in urma viata unui om valora mult mai putin decat acuma chiar daca erau mult mai putini. Anumite specii au disparut pt ca nu s-au adaptat mediului dar zeci de specii au fost create de om pt a-l servi.
4. Alegem ce crede majoritatea, in unele parti ale Lumi, ca este capabil sa ne conduca si sa ia decizi colective. E ff simplu.
5. Technologia este doar o scula evolutiva si cine vrea sa o foloseasca o foloseste si cine nu, nu. Nimeni nu obliga pe nimeni sa foloseasca technologia si vad in jurul meu exemple zilnic. Un individ cu facultate, in Denver, a decis acum 5 ani ca va trai faca bani. Si traieste bine mersi. Sunt mii si mii de oameni care nici azi nu folosesc curentul electric sau masina si traiesc foarte bine fara probleme. Nici macar banii nu ii ating si un timp il angajasera pe fratele meu sa scoata bai din banca si sa faca cumparaturile de care au nevoie. Luna trecuta a murit ultimul din "oameni de pestera" din Oregon. Avea 90+ de ani si traia in padure intr-o pestera pt ca asa is dorea el. Sa nu damvina pe alti pt ce facem sau ce decidem noi personal. Si exemple reale sunt cu miile in lumea asta.
6. Natura are o balanta proprie si asa cum apar perioade se suprapopulare cu iepuri sau caprioare sau ursi apare si redresarea naturala asa ca nu imi fac nici-o problema de aglomeratie umana chiar daca stau intr-o metropola de vreo 13 milioane de oameni. Este spatiu agricol sau de locuit cat vezi cu ochii si lumea tot trage la bine si populatia creste. Cand nu o sa mai fie asa de bine o sa mai dea inapoi zic eu.
7. Asta este o idee S.F. fara niciun merit real.
8. Omul sfinteste locul.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 10, 2010, 01:40:59 p.m.
Citat din: murphy
Citat din: AndreiRN
1. Se chiama evolutie.

1. eu prefer s-o numesc INVOLUTIE !!! Punct !
2. Albina , poate ! O fi evoluat saraca , ea stie !
3. Omul insa se autodistruge ca un scelerat !
4. Oricine ar incerca sa ma contrazica in acest topic .... mai bine se abtine si se mai gandeste inca odata daca are rost sa posteze sau nu .
5. Oricum , eu personal am sa sfidez si am sa ignor cu desavarsire asemenea postari .
6. Daca n-am sa le sfidez am sa fac tot posibilul sa ,, desfiintez " postarile .

1. Fiecare dupa experienta proprie.
2. Ea nu are cum sa stie neavand ratiune ci noi stim ca noi am fost cei ce am perfectionat albina sa ne serveasca mai eficient.
3. Rata de sinucidere este infima.
4. Asa i-am zis si eu dar nu ma asculta.  :rotfl:  :rotfl:
5. Eu ma indoiesc de asa abilitate personala.
6. "Desfintatorul" o sa ti se zica dar parca "Terminator" suna mai bine. Oricum e bine sa alegi doar o poteca ca altfel .........
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: nicus din Mai 10, 2010, 04:11:30 p.m.
Poate acest link
http://www.jurnaltv.ro/video/Food_Inc (//#)
se potriveste cu titlul topicului.
M ar interesa parerea celui care l a deschis.
:hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 11, 2010, 05:47:14 a.m.
Si aici este mult de tot de vorbit . Am vazut documentarul cu ceva timp in urma , ii retin ideea de baza ( societatea de consum Americana , si nu doar , .... ) , insa , ca sa-l pot comenta pertinent trebuie sa-l revad . Nu o pot face doar din amintirea voalata a ceea ce retin din film .
Promit ca-mi fac timp in aceste zile , il revizionez si intervin cu parerea personala . Care , ...... spun de pe acum , nu este deloc una comoda .
Ca sa spun ceva in cateva cuvinte acum , spun ca suntem victimele ambalajelor ,, sclipitoare " , ale nonalternativei in alimentatie , ale unui sir de regii mai drastice si mai terifiante ca holocaustul . Atata doar , acum , aceste actiuni poarta voalul elegantei si a orbirii populatiei .
Revin cu ce spuneam undeva mai sus ca ..... suntem prea multi pe Terra ! Punct ! Cineva cu siguranta se ocupa de acest ,, exces " . Cineva atat de bine pus la punct , si atat de potent incat are capacitatea uluitoare de a nici nu se stie despre cine este vorba . ( Jan van Helsing , ,, cartea Verde " , vol 1 , 2 si 3 , din care selectam capitolele in care sunt evocate familiile ,, cheie " ale Pamantului . Vezi Rothschield ) Este ceea ce eu personal numesc ,, Putere totala " . Despre acest subiect nu am sa ma mai exprim . Consider ca este suficient , si chiar este . Cine intelege , bine , cine nu , sa fie sanatos .
Revin dupa revizionare .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: nicus din Mai 11, 2010, 05:56:09 a.m.
:hi:  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 11, 2010, 06:07:48 a.m.
:hi:  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 12, 2010, 03:04:36 a.m.
Am terminat de revazut documentarul . ..... Terifiant !
Si ceea ce prezinta respectivul film duce tot la cruntul adevar ca suntem deja mai multi decat poate Pamantul sa tina din resurse firesti . Asta , impletita cu ,, ratiunile " economice , a dus la ceea ce putem lejer numi ,, noul holocaust " .
 
  Insa cel mai mult , din intreg filmul , m-a impresionat tratamentul de care au parte sarmanele animale . Puii crescuti ,, alegro " pe care picioarele nu-i pot sustine , fermele intunecate , vitele ridicate de cate-un picior sau impinse cu stivuitorul , samd . Sunt total siderat ! Dezgustat , impresionat peste putiinta !
  Despre subiectul filmului in sine ..... ce mai poate fi comentat ? Este suficient sa-l vezi . Ma indoiesc sa nu impresioneze sau sa puna serios pe ganduri vreun vizionator , si ma indoiesc ca pentru vreunul anume sa n-aiba acelasi rasunet si mesaj ca pentru toti .
  Filmul este , se vrea a fi , un semnal de alarma . Din nefericire este tardiv . Traim intr-o lume pe care n-o mai putem schimba nici cu inca vreo suta de Green Peace-uri . Nu acum trebuia sa ne trezim , ci cu vreo suta - o suta cinci zeci de ani in urma .
  Mersi pentru link , Nicus . :hi:  :hi:
...................................................
p.s. Am sa caut ceva anume , asemanator cu ce-ai recomandat , si am sa postez la randul meu .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 12, 2010, 03:17:01 a.m.
Citat din: murphyAm sa caut ceva anume , asemanator cu ce-ai recomandat , si am sa postez la randul meu .

Ceea ce voiam sa-ti recomand nu gasesc ( nu inca ) , insa am gasit totusi ceva destul de interesant . Astept parerea ta in legatura cu acest film , cu subiectul ce-l trateaza .
http://video.google.com/videoplay?docid ... amp;hl=en# (//#)
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 12, 2010, 03:57:16 a.m.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 12, 2010, 04:20:42 a.m.
Citat din: murphy
1. suntem deja mai multi decat poate Pamantul sa tina din resurse firesti .
2. m-a impresionat tratamentul de care au parte sarmanele animale .
3. vitele ridicate de cate-un picior sau impinse cu stivuitorul ,
4. Filmul este , se vrea a fi , un semnal de alarma .
5. Traim intr-o lume pe care n-o mai putem schimba nici cu inca vreo suta de Green Peace-uri .

1. Si Pamantul nu se plange inca? Care este convins de asta sa faca sacrificiul suprem pt binele restului ca altfel sunt vb goale.
2. Offff, Doamne, dar plantele ca le zdrobim copii nu se plange nimeni? Tot in oala ajung si mecanizarea si automatizarea agriculturi ne hraneste pe toti la un pret confortabil. Dar nimeni nu obliga pe nimeni cu anumita mancare. Noi ca apicultori FURAM din munca grea a albinelor si le FORTAM sa munceasca pt noi ca sa nu mai vb ca strivim sute si sute in cursul anilor. Sa nu mai vb de "abuzul" recoltari de polen sau ucisul de larve. Sa fim macar un pic realisti.
3. Si trebuiau ridicate de ambele picioare? Sau de gat? Pai daca cu mana nu poate fi impinsa ..... tu ce ai folosi? Eu cu siguranta ca stivuitor ca tot carne tocata ajunge in cateva ore.
4. O aberatie creata de idealisti fara cea mai mica gandire rationala. O aberatie creata de vegetarieni care la randul lor sunt si mai cruzi cu plantele decat cu animalele astia. As vrea sa stiu ei ce mananca si daca sunt multumiti ca ei platesc pe alti sa ucida pt hrana lor. Dar sa format un grup de idealisti ipocriti care gasesc destui fraieri in lumea asta ca sa-i si plateasca.
5. Eu, ca un enviromentalist de o viata si foarte dedicat ma rusinez de anumite actiuni facute de Green Peace. Plantele si animalele Pamantului sunt pt folosinta fizica si mentala a omului. Avem nevoie sa ne si uitam la o floare dar sa si mancam copii ei. Avem nevoie sa admiram un miel sau un purcelus dar si nevoia sa-l mancam. Cine nu vede asta ca o realitate sa obijnuit si poate si crede ca in conserva creste carnea sau fasolea.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 12, 2010, 10:04:45 p.m.
Asta-i tot ce-ai inteles din film ?
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 13, 2010, 01:36:36 a.m.
Tu ai inteles mai mult?
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 13, 2010, 02:43:35 a.m.
Andrei ! Nu stiu cine , ce-a inteles din filmul asta , tu sigur te-ai uitat la desene animate . Ai vazut alt film , amice ! Sau l-ai vazut in slow motion si te-ai plictisit pe la genericul de inceput !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 13, 2010, 02:57:41 a.m.
Si eu credeam ca poti avea un dialog si ne spui tu ce ai inteles.
De predicat sau copiat informatie de pe alte situri nu e dificil dar la un dialog este nevoie de gandire si rabdare si dorinta de a expune propria opinie la fel ca si a asculta opinii diverse.
Incearca macar.  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 13, 2010, 03:08:18 a.m.
Te superi foarte tare daca-mi selectez interlocutorii ?
Mai ales ca uitandu-ma la ,, ceas " la mine-i seara ! La tine inca-i matineu cu ,, Balanel si Miaunel  "!
Citat din: AndreiRN a scris:
Si eu credeam ca poti avea un dialog si ne spui tu ce ai inteles.
/quote]
As face-o ! Insa n-ai intelege tu ce-am inteles eu . Prefer sa dialoghez cu Nicus ( si cu altii ) , care cu doua smillies-uri puse unde trebuie spune mai multe decat poti tu rosti in peste doua mii de postari goale de orice substanta sau continut . Cu alte cuvinte ,, Hai sa nu vorbim discutii " !
Dialogul , dragul meu , nu este neaparat ..... cu vorbe ! ( iarasi pierd vremea ,, dialogand " cu Andrei ? )
AndreiRN]:hi:  :hi:
Vad ca l-ai ,, copiat " ! Insa ..... tu , ce-ai vrut sa spui ? Faceai cu mana ca din tren ? Nicus a ,, spus " mai mult decat iti poti tu vreodata imagina .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 13, 2010, 01:41:09 p.m.
[quote author=murphy a scris:
1. Te superi foarte tare daca-mi selectez interlocutorii ?
2. Mai ales ca uitandu-ma la ,, ceas " la mine-i seara ! La tine inca-i matineu cu ,, Balanel si Miaunel "!
AndreiRN]Si eu credeam ca poti avea un dialog si ne spui tu ce ai inteles.
[/quote]
3. As face-o ! Insa n-ai intelege tu ce-am inteles eu .
4. Prefer sa dialoghez cu Nicus ( si cu altii ) ,
5. care cu doua smillies-uri puse unde trebuie spune mai multe decat poti tu.
6. Cu alte cuvinte ,, Hai sa nu vorbim discutii " !
7. Dialogul , dragul meu , nu este neaparat ..... cu vorbe ! ( iarasi pierd vremea ,, dialogand " cu Andrei ? )
8. Vad ca l-ai ,, copiat " ! Insa ..... tu , ce-ai vrut sa spui ? Faceai cu mana ca din tren ?
9. Nicus a ,, spus " mai mult decat iti poti tu vreodata imagina .[/quote]
1. Nicidecum. Vezi ca sub numele fiecaruia scrie "Mesaj Privat" si daca "apesi" pe ala
poti dialoga doar cu persoana aleasa. Succes si distractie placuta.
2. Amici tai? Eu pe la servici cica in pauza prelungita.
3. Incearca totusi. Vointa sa ai si te poti face inteles.
4. Nimeni nu te opreste. Si daca doar cu persoane alese exista MP.
5. Deci zambetele lui te-au excitat? Acum fi sincer. Si eu care banuiam o clona.
6. Aici m-ai depasit. Traducere? Iti este FRICA de un dialog deschis dar iti place sa predici.
7. Serios???? Priviri vrei sa-mi trimeti? Doar nu vrei sa-ti raspund prin gesturi ca apoi .... Pune o poza si mai discutam.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
8. Ce repede te prinzi. Lapte dimineata?
9. Asa e cand poti citi printre randuri. Asa e cand e comunicarea telepatica dintre voi. Eu raman la simple cuvinte.
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 13, 2010, 04:29:37 p.m.
şters pentru offtopic
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 13, 2010, 06:36:10 p.m.
Stimate domn . Parerea mea este ca postarea mea nu-i decat un ..... RASPUNS LA PROVOCARE !
Fireste , poate dvs vedeti lucrurile altfel . Insa imi este mai mult decat evidenta pozitia dvs partinitoare . Faceti cum credeti .
Repet , sa fiu bine inteles : Oricat l-as sfida , oricat l-as ocoli , oricat l-as penibiliza pe Andrei , sarmanul nu face altceva decat sa intre singur in gura lupului . Eu , sincer ( si daca urmariti topicul cu atentie veti descoperi ca asa este ) imi vad de ale mele , postez ce am de spus , si interactionez cu cei ce sunt realmente interesati de subiectele ce le-am adus in discutie .
Andrei vine , si exact ca ..... personajul descris mai sus , intelege cat poate si el acolo , si vorbeste ,, din alt film " .
Parerea mea !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 13, 2010, 08:59:28 p.m.
Citat din: romikele a scris:
Poziţia mea este total neutră./quote]
Sper din tot sufletul .
romikele] Din acest moment tot ce va fi postat offtopic va fi sters fără preaviz.
Multumesc mult . Asta va rog de mult timp .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 13, 2010, 11:46:29 p.m.
Citat din: murphy
sarmanul nu face altceva decat sa intre singur in gura lupului .

Cu mare placere discut cu tine sau oricine orice subiect sau cuvant care te deranjeaza.
Asta e un Adevar STIUT.  :hi:
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 14, 2010, 12:57:03 a.m.
Citat din: AndreiRN
Cu mare placere discut cu tine

Multumesc , nu !
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: D006 din Mai 15, 2010, 03:17:34 p.m.
Iata niste discutii interesante :
http://egipt.3xforum.ro/post/352/1/Anul ... ta_Nibiru/ (http://egipt.3xforum.ro/post/352/1/Anul_2012_si_Planeta_Nibiru/)
Sper sa nu fie blamata de catre moderatori directionarea catre alt forum , mai ales ca acesta nu intra deloc in ,, conflict de interese " cu ApiArdeal .
Titlu: Adevaruri nestiute
Scris de: nicus din Mai 16, 2010, 04:17:46 a.m.
Multumesc pentru raspuns si linkurile postate Murphy.