buna

Creat de murarudumitru, Martie 11, 2010, 12:58:35 AM

« precedentul - următorul »

prisecarul

Citat din: Geak'loneArata bine...mergeti inainte.
Nu luati in seama carcotasii....ca muriti repede. :hi:
ce bine este sa asisti si sa dai sfaturi!
vorba nu costa nimic!
nu te dezminti!
ramai acelasi carcotas, un om de nimic, indiferent sub ce nume postezi!
ma bucur ca existi, altfel, topicul nu ar avea sare si piper!
regula bunului sint cere, ca cei care, cat de cat, au contribuit, sa se intereseze de investitie!
nu stiu ce bucurie mai mare ca a acelora care au contribuit ca acest OM sa-si poata vedea visul implinit, ai putea avea!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

murarudumitru

domnu andrei a zis bine domnu liviu nu a fost setat aparatu da uitete la circular ca eu nu demult lam primit nu an 2004

murarudumitru

mesaj pentru domnu crisbe va multumesc pentru cuvintele spuse

murarudumitru

siun mesaj pentru domnu spiridon multumesc la fel pentru cuvinte si sa va dea domnu nma bucuri si un an bogat la toti cei care sant oameni sau care se numesc oameni si celor care mau ajutat va multumesc

murarudumitru

Citat din: AndreiRN
Citat din: murarudumitrumai o poza cu stupi
Ceva tare nu se leaga.
Ai deja 12 stupi frumos vopsiti la fel?
Aveai ceva cuti "defecte" facute de tine si ai mai cumparat o familie.
Acuma pui o poza din 2004 cu 12 cutii frumos vopsite la fel dar tu de abia ai luat scandura.
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
domnu andrei eu am facut numa fundurile la stupi ca scandura ce am avuto la funduri a fost vina de ami mureau eu am avut scandura mai lata deundeva care avea un miros acu am schimbat fundurile la toti iam vopsit iam oparit iam ars cu flacara si cred ca va fi bine ca sa te lamuresc sasa ca numi mai tine sioocoteala ca nu tu mai ajutat as alti care au drept la replica si care ai acept tot ce zice dar tu nu cred ca maiai antins o mana si daca miai anytins ati multumesc dar nu regreta ca daca dai ceva da cu inima curata nu cu....................................................................

murarudumitru

Citat din: liviuCred ca nui setat aparatu.
aveti mre dreptate numa ce lam luat si nu stiu lucra cu el bine si aparatu lam luat pentru uni care ma critica ca nu bag poze eu nu aveam chef sa dau niste bani aiurea pe un aparat foto va multumesc pentru tot

janese

Citat din: murarudumitruaici cum zboara albinele acu am cu ce face poze ca am luat un aparat sa am cu ce face poze
baga mare dumitre...intoxica-ne cu poze sa sse vada ramele de sus(fara podishor la toate familiile)ca poate ne vine o idee...cine stie!succes shi sanatate! :hi:

D006

Citat din: sfantul spiridonbravo!
cred ca cei care te-au ajutat se vor bucura
Fireste !
Nu am avut nicio indoiala asupra lui .
Bravo Mitica . Si ..... multumesc ! :hi:

murarudumitru

asa arata un stup deal meu cu albina nui iel tare dar ai bun

murarudumitru

aici as eu ma uit pe a doua rama

murarudumitru

Citat din: janese
Citat din: murarudumitruaici cum zboara albinele acu am cu ce face poze ca am luat un aparat sa am cu ce face poze
baga mare dumitre...intoxica-ne cu poze sa sse vada ramele de sus(fara podishor la toate familiile)ca poate ne vine o idee...cine stie!succes shi sanatate! :hi:
aici bag rama la loc ca mam uitat mai spreseara ca am avut de lucru si sa nu racesc cuibu dar o sa mai revin domnu janese

soadi

Lectie de apicultura.... :rotfl:
Fara masca, fara nimic....si spre seara.... :rotfl:
D-le Muraru...ce sa mai ?....aveti talent.
PS. Ia sa mai scriu odata ca "arata bine".....sa vad tot asa ma face "om de nimic"...prisecarul ??
:hi:

murarudumitru

aici va arat o poza am facuto an fata stupilor o priveliste minunata si pentru mine un pescar anrait si pentru albine au apa din belsug aici stau eu acu an barateaz si ai multumesc lui tarky ca prin el am ajuns sa primesc aceasta casuta

janese

Citat din: murarudumitru
aici bag rama la loc ca mam uitat mai spreseara ca am avut de lucru si sa nu racesc cuibu dar o sa mai revin domnu janese
vezi ma ca ai albina putina pe rame...mai strange nitzel cuibu!!! din ce pozitie a cuibului ai scos rama aia??? :uimit:

murarudumitru

Citat din: murarudumitru
vezi ma ca ai albina putina pe rame...mai strange nitzel cuibu!!! din ce pozitie a cuibului ai scos rama aia??? :uimit:
asai domnu janese am putina cas slabuti am numa 4 rame de puiet an cel care lam fotografiat dar maine stramtez cuiburile la toti si multumesc