buna

Creat de murarudumitru, Martie 11, 2010, 12:58:35 AM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: taky86
pentru alte relatii care nu se pot scrie pe forum tel 0729034424
Cui apartine exact acest nr de mobil ?

D006

Citat din: murarudumitrunustiu nu ma credeti sau nustiu ce sa zic ami doresc enorm sa ma extind sa fac cat mai multi prin asta pot scoate familia de la multe daca ma antelegeti
Daca n-ai sprijinul pustiului nu vad sa ai vreo sansa . Numai si numai cu disponibilitatea sa ( atat morala cat si fizica ) poti face ceea ce-ti doresti .

D006

Citat din: Batrinul
Citat din: murarudumitrupentru a castiga acest telefon am nevoie de un vot al vostru va multumesc dumitru   http://ipremii.com/index.php?r=B46n
Vezi Dumitre cit de frumos scrii romaneste atunci cind nu esti "obosit" dar parca esti mai simpatic asa cum erai... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Si mie mi-a atras atentia acelasi ...... ,, amanunt " !

murarudumitru

am sprijunul familiei care ma ajuta an apicultura va multumesc nr meu este 0256383328

stefan1

Parerea mea este ca in situatia ta este greu sa te lupti cu scanduri lungi si grele. poate cel mai bine este sa te profilezi pe produse mai mici, rame si colectoare de polen, in care poti sa devii maestru. Daca faci lucruri bune s-ar putea sa devii furnizorul de astfel de echipamente pentru multi apicultori.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

murarudumitru

aveti mare dreptate dar nu ma cunoasteti cat sunt de sa zic asa harnic  chiar daca sunt an carut eu nu ma las ce pot face cu mainile fac ca daia milea lasat dumnezeu oricum mersi de aprecieri domnu stefan

D006

TOTI asteptam sa vedem produsele.  :hi:

taky86

buna ziua
pt murphy
acest nr de tel este al meu daca doriti   sunati-ma  si putem dialoga
eu am scris "pt detalii care nu se pot scrie pe forum "pt ca am fost acolo
in rest numai bine si sarbatori fericite
Sa nu fiti singuri...............

Bătrânul

Donatiile primite pe contul lui Dumitru (incerc sa anexes lista originala)

Bătrânul

Nu se vede . Incerc sa trimit lui Romikele pe e-mail sa-l pune el cumva vizibi. Dumitre Vei primi in mina de la postasu 1000 RON (nu trebuie sa platesti taxe postale)

filip

Nu cred ca-i nevoie ,poate unele persoane nu doresc sa le fie aratata identitatea
Eventual trimiteti domnului DUMITRU Extrasul de cont.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

prisecarul

multumesc Batranului pentru ceea ce a facut si sa speram ca banii il vor ajuta pe Dumitru!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

Bătrânul

Citat din: romikeleAm trimis pe adresa de email a lui Dumitru documentele de la Batrinul.
Daca poti te rog sa pui aici LIZIBIL adica sa se vada :hi:

murarudumitru

vreau sa va multumesc din partea familiei mele multa sanatate la toate familile care mau ajuta aceasta bucurie care o am eu acu sa o aveti si voi mereu va multumesc

D006

Citat din: taky86buna ziua
pt murphy
acest nr de tel este al meu daca doriti   sunati-ma  si putem dialoga
eu am scris "pt detalii care nu se pot scrie pe forum "pt ca am fost acolo
in rest numai bine si sarbatori fericite
Ne auzim maine . Chiar intentionez sa ma implic si am nevoie de informatie pertinenta . Cu stima .
p.s. Am inteles perfect ,, detalii ce nu pot fii puse pe forum " . Despre astea vreau sa vorbim , sa extrapolam si sa aflu mai multe .
Ms mult , la fel ! Sarbatori minunate !