Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

oroles

Citat din: D006 din Iulie 03, 2017, 05:27:39 PM
  Suntem atat de moldoveni si munteni incat sfantul nostru local se numeste Sava ...GOTUL !  In pana mea , in toate cronicile primei jumatati de mileniu dupa imperiul roman , pe teritoriile unde locuesc eu acum  a fost GOTIA  si in nici un caz Romania.
  Cat priveste scrierile domnului Neculce , sunt scrieri tarzii cand deja masoneria se pregatea de marile reforme ce urmau sa loveasca Europa.
  Iar in ceea cel priveste pe nea Fane Babanu , a fost el mic la stat si puternic in cardan dar luptele lui cu turcii pot fi considerate in cel mai fericit caz niste lupte de gherila . E ca atunci cand puricii ataca un elefant iar unul ajunge pe spatele lui iar ceilalti striga : sugruma-l !!!
Hai ca ai fost hilar. Si pe teritoriul SUA au locuit indienii (cherookee, apasi, sioux, navajo) si americanii nu se considera urmasul lor. Totusi paleogenetica ne da ca fiind inruditi cu italienii din nord si cu grecii. Este si o organizatie internationala care iti spune ce urme genetice ai in ADN-ul tau. Probele sunt gratuit prelucrate. Vazusem un articol cum ca un conational a trimis proba, fara a le spune despre originea sa si i-a dat acelasi lucru. Legat de Sava Gotul, gasisem mai demult un articol care spunea ca fusese omorat din cauze politice. La fel si cu Sf. Constantin Brancoveanu. Nu am gasit probe ca insusi domnitorului i s-a propus sa se lese de crestinism inainte de "martiriu". Fiului cel mic, i s-a propuss,
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

tinumaftei

Citat din: oroles din Iulie 03, 2017, 06:27:48 PM
Citat din: D006 din Iulie 03, 2017, 05:27:39 PM
  Suntem atat de moldoveni si munteni incat sfantul nostru local se numeste Sava ...GOTUL !  In pana mea , in toate cronicile primei jumatati de mileniu dupa imperiul roman , pe teritoriile unde locuesc eu acum  a fost GOTIA  si in nici un caz Romania.
  Cat priveste scrierile domnului Neculce , sunt scrieri tarzii cand deja masoneria se pregatea de marile reforme ce urmau sa loveasca Europa.
  Iar in ceea cel priveste pe nea Fane Babanu , a fost el mic la stat si puternic in cardan dar luptele lui cu turcii pot fi considerate in cel mai fericit caz niste lupte de gherila . E ca atunci cand puricii ataca un elefant iar unul ajunge pe spatele lui iar ceilalti striga : sugruma-l !!!
Hai ca ai fost hilar. Si pe teritoriul SUA au locuit indienii (cherookee, apasi, sioux, navajo) si americanii nu se considera urmasul lor. Totusi paleogenetica ne da ca fiind inruditi cu italienii din nord si cu grecii. Este si o organizatie internationala care iti spune ce urme genetice ai in ADN-ul tau. Probele sunt gratuit prelucrate. Vazusem un articol cum ca un conational a trimis proba, fara a le spune despre originea sa si i-a dat acelasi lucru. Legat de Sava Gotul, gasisem mai demult un articol care spunea ca fusese omorat din cauze politice. La fel si cu Sf. Constantin Brancoveanu. Nu am gasit probe ca insusi domnitorului i s-a propus sa se lese de crestinism inainte de "martiriu". Fiului cel mic, i s-a propuss,
...și pe care criteriu de considera americani? Că vorbesc aceeași limbă cu locuitorii din Anglia, Australia...
Care este diferența dintre stat, națiune, etnie?

oroles

Apartenenta la o etnie se face dupa principiul "jus sanguini", adica legea sangelui. Te-ai nascut din parinti romani, atunci esti roman. De aici si identitatea etnica (roman). D.p.d.v. legal, daca tei nascut pe teritoriul SUA, atunci esti american ("jus soli" - legea locului). Nu conteaza ca esti din Africa sau Romania. Fiecare tara are propriul sau sistem de a-si recunoaste identitatea membrilor.

D006

Si pe unguri i-a mancat in dos sa-si verifice ADN-ul . Surpriza , mai au doar 10 % din mosteneriea parintelui lor Arpad.  Noi cei care ne numim azi romani avem majoritar ADN slav cu ceva influente agatârșe.

PS. Daca maine te muti in Israel si nevasta ta face un plod acolo acela nu va fi evreu !  :finger:

oroles

Citat din: D006 din Iulie 03, 2017, 09:29:54 PM
  Si pe unguri i-a mancat in dos sa-si verifice ADN-ul . Surpriza , mai au doar 10 % din mosteneriea parintelui lor Arpad.  Noi cei care ne numim azi romani avem majoritar ADN slav cu ceva influente agatârșe.

PS. Daca maine te muti in Israel si nevasta ta face un plod acolo acela nu va fi evreu !  :finger:
Nu stiu ce principiu folosesc evreii. Probabil jus sanguini din ce spui tu. Daca nevasta mea (cu care am implinit azi 7 ani de casatorie) face copil cu um evreu, atunci copilul va fi evreu.

De unde ai scos-o cu ADN-ul agatarsilor, nu stiu. Probabil din "intimitatea cunoasterii", cum ar zice Daea. Agatarsii erau daci si dacii isi ardeau mortii. Asa ca sa compari ADN-ul nostru cu al dacilor e ceva imposibil. Mai era unul Roxin care se lauda ca a facut asa ceva si l-a cam luat peste picior Zoe Petre, un istoric foarte bun si nepoata matematicianului Moisil.

Apropo de ADN, se pare ca noi europenii avem ca o constanta ADN de mongoli. Cand invadau tatarii cam violau tot ce prindeau. De aia avem acum asa multi PSD-isti.

vulpea

Pt.tinumaftei : incepi sa ma 'dezamagesti'. poate ca inca nu sti,sau dece asi zic americani ? cumva dela AMERICO VESPUCCI ?!(descoperitorul erorii de locatie facuta de adevaratul descoperitor al  noilor tinuturi -Cristofor Columb).din cate stiu, Americo a fost italian,nu roman (dela Roma) si nici ruman!si in nici un caz n-am pomenit de Romania(inca nu sti in ce an s-a constituit ca STAT ?).PS. Americo = italian si Columb = spaniol ???!

vulpea

oroles, "indraznesc" sa te contrazic cu evreii si copii lor. din date sigure : daca o evreica face un copil cu un evreu sau chiar cu altcineva (roman,american,s.a.m.d.) se cheama ca are un copil evreu.in schimb,daca un evreu face un copil cu alta mama decat evreica se cheama ca acel copil NU E EVREU (regula stricat la poporul evreu).caz din familia mea !!! MAMA EVREICA DECIDE CA E EVREU COPILUL SI NU TATAL !!! " imi cer scuze de indrazneala "

oroles

Am zis ca nu cunosc. Auzisem ca la maghiari numele de familie s-ar transmite pe linie matriarhala. Nu am verificat informatia.

stefan1

Avertisment dur. Bloomberg: Creșterea rapidă a salariilor subminează competitivitatea României
                                                                                              Marţi, 18 Iulie 2017 09:47 Sursă: Agerpres

"Este o iluzie să crezi că poți să ieși în mod forțat din categoria țărilor cu o mână de lucru ieftină. Competitivitatea economică a țării este erodată", a declarat Lucian Croitoru.

Guvernul României a fost criticat pentru că are o abordare economică pe termen scurt. Deși creșterea economică a trecut de 5% grație majorărilor salariale și mai multor reduceri de taxe, Banca Națională și analiștii avertizează că aceste măsuri vor avea un efect asupra cheltuielilor de investiții, ceea ce va limita creșterea viitoare.

Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii susține că aproape un sfert din firmele pe care le reprezintă și-au redus sau chiar încetat activitățile începând din luna octombrie 2015, unul din principalele motive fiind creșterea costurilor cu mâna de lucru, alături de lipsa de muncitori, birocrație, taxele mai mari și corupție. Un exemplu este firma britanică Alison Hayes, unul dintre cei mai mari producători de textile, care în luna martie și-a închis fabrica din România, ca urmare a creșterii costului cu mâna de lucru.

Potrivit unui clasament anual realizat de Forumul Economic Mondial (WEF), România a pierdut, în 2016, nouă poziții în topul celor mai competitive economii ale lumii, căzând pe locul 62 din 138 de țări, după patru ani în care și-a îmbunătățit poziția."
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

Contrar a ceea ce PSD repeta mereu:
" Salariile au crescut in 2016 cu cel mai rapid ritm anual din istorie - peste 18%. In medie, o persoana a incasat 2.300 de lei"
  Aceasta au facut-o 'tehnocratii' dar care au fost obligati sa respecte hotarari luate la sfarsitul lui 2015 pe ultima suta de metri de guvernul Ponta sprijinit de majoritatea parlamentara PSD.

La sfarsitul anului trecut situatia era urmatoarea:
"Salariatii din Bucuresti au cele mai mari salarii din tara, cu un castig mediu net in luna decembrie 2016 de 3.219 lei (713 euro, la cursul mediu BNR din luna decembrie), urmati de cei din judetele Ilfov (2.743 lei, 607 euro), Cluj (2.605 lei, 577 euro) si Timis (2.512 lei, 556 euro).
Pe urmatoarele locuri se claseaza judetele Sibiu (2.375 lei, 526 euro) si Brasov (2.284 lei, 506 euro), in restul tarii cistigurile medii fiind sub 500 euro net.
In topul castigurilor medii urmeaza, la mare distanta, judetele Constanta (2.184 lei, 483 euro), Iasi (2.183 lei, 483 euro), Arges (2.160 lei, 478 euro), Mures (2.156 lei, 477 euro) si Galati (2.154 lei, 477 euro).
La polul opus, in 17 judete castigurile medii nete sunt sub 500 euro.
Cele mai mici castiguri din Romania erau, in ultima luna a anului trecut, in judetele Teleorman (1.628 lei, 360 euro), Bistrita-Nasaud (1.653 lei, 366 euro), Harghita (1.671 lei, 370 euro) si Suceava (1.672 lei, 370 euro)."
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Orice om cu ceva cunostinte economice stie ca salariul minim este in fapt un impozit mascat pe forta de munca.  Statul nu trebuie sa se se bage peste o relatie privata gen patron - angajat.

oroles

Venise si dl. asta de la BNR care semneaza pe bancnote si ne spunea ca impozitul pe cifra de afaceri este acelasi lucru cu TVA-ul. TVA-ul este deductibil. Se jura Isarescu ca si impozitul pe cifra de afaceri e deductibil?

tinumaftei

Că se semnează, îl iertam. Dar ia prea multe acasă la sfârșitul lunii!!!
Pe fond, e limpede că singura metodă eficientă de taxare a profitului pentru multinaționale este impozitul pe cifra de afaceri. Dar guvernul nu are sânge în instalație că sa o implementeze.

vulpea

'GOGULE' 006,cand e vorba de impozitare,statul are TOT DREPTUL DIN LUME !!!sa mai faca bine statul asta de kkt sa mai termine cu facilitati la straini si mai ales la multinationalele astea . cat de idioti sa fim(si ne dam o natie de 'genii',adica nu prosti) fata de MALAEZIA,CARE LA NICI UN STRAIN NU PERMITE SA CUMPERE PAMANT MALAEZIAN(doar CONCESIUNE pe teren,pe durata constructiilor).stranii pot sa-si vanda intre ei numai constructiile si in nici un caz pamantul.si noi ce facem/am facut ???

Bistriteanul

Citat din: oroles din Iulie 03, 2017, 10:31:39 PM
Am zis ca nu cunosc. Auzisem ca la maghiari numele de familie s-ar transmite pe linie matriarhala. Nu am verificat informatia.

Numele nu, dar in buletinul copilului e trecuta doar mama. Pentru ca mama este sigura.
Admir albina si cainele national, Ciobanescul Romanesc Carpatin.

http://www.carpatin.net/
http://www.carpatin.net/forum