Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

vulpea

NB. si guvernul asta-i de tot kkt.ul !'parerea mea ' !!!numai cand o vad pe madam GPS dela paduri si ape m-apuca un leasin de nu-mi mai revin .

stefan1

O veche zicala spune:"Cine nu stie sa scrie da vina pe penita." Si astia au dat vina pe Grindeanu ca nu au putut respecta programul de guvernare, dar in realitate insusi programul este aberant si irealizabil oricine ar fi pus sa il indeplineasca. In mod sigur nici guvernul asta nu va fi de viata foarte lunga, dar tulburarile sociale vor fi pe masura ce trece vremea tot mai greu de potolit, in momentul cand guvernantii vor recunoaste ca nu mai pot sa se tina de cuvant. Va fi mai grav pentru ca unele sectoare deja au primit majorari iar restul se vor simti si mai discriminati decat acum.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

vulpea

'stai bland' ...gramaticule..... ca si i.oha va plati 'decontul' , numai si pentru faptul ca a fost de acord cu desemnarea PM.ului astuia (ca doar nu el a chemat la consultari ?).

stefan1

Iohannis a incercat de la inceput sa opreasca aceasta guvernare iresponsabila.
  "Pentru Guvern, am un mesaj simplu. În cursul acestui exercițiu bugetar, pe care tocmai l-am promulgat, cer Guvernului trei lucruri: responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate."
  El a fost acuzat dur si chiar amenintat cu demiterea pentru ca nu vrea sa recunoasca vointa poporului care a votat in majoritate ca PSD sa conduca. Se clameaza ca Parlamentul este organul suprem care decide cum sa fie condusa tara si nimeni nu se poate impotrivi vointei lui. Se stie ca presedintele nu poate respinge decat o singura data propunerea de prim-ministru si a doua oara majoritatea isi impune oricum vointa. Chiar daca presedintele ar numi o alta candidatura, aceasta nu va fi validata de Parlament daca nu este o majoritate favorabila acelei propuneri. Toate aceste considerente au determinat decizia presedintelui. Daca el refuza numirea, lucrurile se complicau pentru ca intervine vacanta parlamentara. Cum de fapt deja s-a facut, PSD ar incerca sa puna in seama presedintelui nerealizarea promisiunilor cu care au castigat alegerile si ar fi multi care chiar sa ii creada, cum i-au crezut si cand le-au promis cate in luna si in stele.

Ai noroc ca nu sunt suparacios. Probabil nici nu stii sensul la cuvantul 'grămătic'. Oricum nu stiu ce legatura are cu mine.   :nono:

D006

Dracnea devalizeaza poporul roman cu cate un miliard de euro pe luna . Romanul fiind oaie bleaga tace si sta cu mîna intinsa la pomană , nestiind ca intr-o zi se va termina si pomana . Noroc ca suntem in Europa si acest teritoriu are o valoare buna asa ca vom fi cumparati la bucata si probabil vom ajunge la niste stapani mai omenosi , nu cum sunt baronii pesede.
   Romanii trebuiau sa aiba capitala la Viena , nu la Bucuresti !

vulpea

tinumaftei

Prezenta invectivelor semnifică lipsa argumentelor!

vulpea

tinumaftei,ce argumente mai astepti la asa ineptii.cand Dobi 006 afirma asa ceva asi arata profundul dispret fata de istoria Ro si mai ales fata de cei care au murit la propriu sau la figurat pentru reintregirea acesrui neam ! mare RUSINE la asa gandire .

stefan1

Dragos a vorbit cu naduf, dar si suparat ca ne indreptam cu veselie spre ce-i mai rau, incurajand pe cei care ne indreapta spre prapastie. Daca vrei sa combati o afirmatie, nu e normal sa ataci pe cel care a facut-o. La acest comportament primitiv recurge cine nu mai are argumente.

tinumaftei

Citat din: vulpea din Iulie 01, 2017, 12:49:47 AM
tinumaftei,ce argumente mai astepti la asa ineptii.cand Dobi 006 afirma asa ceva asi arata profundul dispret fata de istoria Ro si mai ales fata de cei care au murit la propriu sau la figurat pentru reintregirea acesrui neam ! mare RUSINE la asa gandire .
În marile palate, la marile curți regale era câte unul care avea voie să spună adevărul pe șleau!!
Ăla putea fi nebun, dar nu prost.
Sa nu facem confuzie între astea două.
În democrație conducerea țării o asigura cei care câștigă alegerile. Asta nu înseamnă că au devenit mai deștepți peste noapte.
Cat despre actuala guvernare, devine evident că le pasă puțin de tara asta. Nu vor decât să își fidelizeze 30-35% din populație, pensionarii + bugetari, că în felul ăsta să se perpetueze la putere!
Care este prețul? Dau cu o mână (de fapt ce le scapă printre degete) și iau cu două!
În economie nu există minuni. Dacă eu am primit mai mult, înseamnă că undeva este lipsă.
Cat despre monarhia asta numită Dracnea, să avem răbdare. Mă număr printre cei care nu cred că deșteptăciunea​ s-a revărsat în capul unuia singur, mai ales când acesta este liderul maxim.

oroles

La scoala doamna invatatoare asculta un elev si il intreaba.
I: Care este capitala Germaniei?
E: Berlin doamna!
I: A Austriei?
I: Capitala Ungariei?
I: Capitala Poloniei?
I: Capitala Frantei?
I: Capitala Cehiei?
E: Berlin doamna.
I: Stai jos Hitler! Nu e bine.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

vulpea

... gramaticule.... poate reusesti sa pui mana pe un DEX(chiar si al ...tau),sa rumegi putin la ... zenz...  si,in final,sa reusesti sa te nevrozezi cit de putin (asta nevrozeala are un ... zenz ... chiar benefic pentru tine,semn ca inca nu esti definitiv pierdut pentru societate si mai ales pentru tine ). constat,chiar neplacut,ca  ... sunt prea subtil pentru tine. HAIL HORTI !

bismark

Ai uitat de Romania, ca are capitala tot la Berlin si un neamt in fruntea tarii care de cind i s-a luat putin jucarica cu casele a lasat-o mai moale si probabil s-a gasit un consilier mai cu cap si-a zis  ,, daca guvernele acestea reusesc este bine si pentru el si daca nu reusesc o sa zica v-am zis eu ca nu se poate si iar este bine pentru el,, asa ca poate sa se plimbe in continuare la Berlin si Washington pe banii nostri fara nici un folos.Iar opozitia este pleava ramasa dupa ce vinturi griul de neghina si nu reusesc sa se adune, asa ca sa traim si sa vedem ce se va intimpla si dupa aceea sa vorbim nu sa ne alaturam celor care din diferite interese isi dau repede cu pareri si chiar atunci cind habar nu au.Cu respect ^:)^ :bzz:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

stefan1

Citat din: bismark din Iulie 01, 2017, 11:31:49 AM
     ...
asa ca sa traim si sa vedem ce se va intimpla si dupa aceea sa vorbim nu sa ne alaturam celor care din diferite interese isi dau repede cu pareri si chiar atunci cind habar nu au.Cu respect ^:)^ :bzz:

Se zice ca un tigan a fost surprins la furat intr-un apartament situat la etajul10. Ca ultima solutie a ales sa sara pe geam. La fiecare etaj zicea:"Pana aici e bine!" Cand a ajuns la etajui I a spus bucuros:"De aici am mai sarit!"
  Asa si noi, vedem ca ne imprumutam cu sume foarte mari de bani pe care ii folosim pentru consum. In primele 3,5 luni ne-am imprumutat cca 4,7 milarde euro si pe tot anul oficialitatile prevad un imprumut de 15 miliarde euro.Asta intr-un an in care abia au inceput majorarile promise de guvern. In anii viitori se vor mari suplimentar alte salarii care tot din imprumuturi vor trebui platite, pentru ca nu folosim imprumuturile pentru investitii productive. Cu cat datoria tarii se mareste, cu atat dobanda la imprumuturi creste (deja s-a majorat in ultima vreme) si tot mai mult din PIB trebuie sa dam anual ca dobanzi la datorie.
  Opozitia e pacatoasa si necredibila, Occidentalii (care isi pun problema inca nemaintalnita de a demara proceduri de pedepsire a Romaniei pentru depasirea deficitului pe 2017 inainte de incheierea anului, cu toate asigurarile guvernantilor ca se vor incadra in 3%) sunt si ei dusmanii nostri, Iahannis, Banca Nationala la fel, dar chiar unii PSD-isti spun acelasi lucru. L-ati auzit pe Ponta avertizand in mai multe randuri. Uite ce spune Andrei Gerea, vicepresedinte actual al ALDE: ,,Mai știți și altceva decât să îndatorați la nesfârșit România, domnilor cei mai performanți guvernanți?!"