Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Gicacontra

Mulţumesc Dragoş ,că m-ai trimis la Ţuţea,uitasem demult de acest mare caracter şi patriot,pe care "a făcut pipi istoria"
"În univers doar relativul e absolut"

Gicacontra

Filip,bancul ar fi foarte nostim dacă n-ar fi adevărat,dar din păcate situaţia în toată lumea e la fel,nu numai la noi.
"În univers doar relativul e absolut"

Bătrânul

Nu vreau un PRESEDINTE SLUGA LA CIOCOII , mai bine un "marinar " DAR CU SIREA SPINARII DREAPTA !!!  :hi:  Sinteti de acord cu aceasta afirmatie ??? :nod:

marcel68

......Nu prea are Basescu coloana dreapta..........e si el un smecheras, si se caracterizeaza prin nimicurile familiei sale scoase la pret de arta.....dar , cred eu ca doar ca sa le faca in ciuda celor din opozitie scoate cite ceva bun pt popor....si tot e ceva decit nimic.

balasbebe

Citat din: BatrinulNu vreau un PRESEDINTE SLUGA LA CIOCOII , mai bine un "marinar " DAR CU SIREA SPINARII DREAPTA !!!  :hi:  Sinteti de acord cu aceasta afirmatie ??? :nod:
Am ramas fara cuvinte. Daca ar judeca toti ca si dumneavoastra ar fi bine pentru toata tara asta si nu numai. Va felicit pentru o judecata drepta. Se vede ca si dumneavoastra aveti o coloana la fel de dreapta. Nu a-ti trecut degeaba prin viata. Dumneavoastra stiu ca aveti tot ce va trebuie si totusi aveti si un cuvant de suflet. Ma bucur din toata inima.

D006

http://www.imobiliaresfintu.ro/
Nu mai avem inca 20 de ani de sacrificat. Vrem sa traim acum! Nu putem permite intoarcerea spre est ! Copiii nostri nu ne vor ierta! Ca daca ar fi vorba de afaceri doar, cine i-a impiedicat sa le realizeze si pana acum?
Veniti la vot!  Votati cu Base!

D006

Ciocoi au fost, ciocoi sant si ciocoi vor fi dar acum depinde  si ce culoare au pentru ca am ajuns ca unele culori sa nu le percepem .si dealtfel nici nu putem vota toti la fel caci nar fi bine deci GEOANA.

D006

"Numai că Mircea Geoană a ţinut să joace în liga mare. A vrut să intre în liga proştilor fermi, cerţi, indiscutabili. Şi, ca să obţină asta, l-a vizitat pe Vântu cu o zi înainte ca destinul lui să se intersecteze cu manualele alea alternative de istorie nemeritată. Cu o zi în urmă, după sondaje, era preşedinte. Cu o zi după, nu prea mai e.
Dacă prostia astfel dobândită se cerea întărită, Geoană a rezolvat şi capitolul ăsta. Ştiind că a fost la Vântu şi că lucrul ăsta s-a aflat – Academia Caţavencu a publicat pozele ÎNAINTE de confruntare -, nu şi-a pregătit nici un fel de ripostă şi s-a mărginit să-l roage pe Băsescu la început să fie blând.
Mai e ceva: în spatele lui Mircea Geoană au stat susţinătorii. Personaje importante, figuri publice, oameni care şi-au lăsat treburile la o parte, şi-au abandonat reţinerile şi au venit să-şi expună reputaţia în folosul candidatului Geoană. M-am uitat la Crin Antonescu şi am văzut, sub zâmbetul forţat de încurajare şi aplauzele rituale, un om stânjenit. Klaus Jonannis a rămas împietrit. Cristian Ţopescu s-a uitat în pământ. Dinescu şi-a pus mâinile în cap. Mircea Geoană nu a spus niciunuia că l-a vizitat pe Vântu cu o zi înainte, aşa că niciunul n-a ştiut că vine să susţină în public un prost."
Doru Buscu, Realitatea.net

D006

Citat din: Batrinul
Nu vreau un PRESEDINTE SLUGA LA CIOCOII , mai bine un "marinar " DAR CU SIREA SPINARII DREAPTA !!!  :hi:  Sinteti de acord cu aceasta afirmatie ??? :nod:
Adevarat zis dar ....... dupacum se vede de pe forumurile apicole romania are multi indivizi fara coloana vertebrala carora le este frica si sa se prezinte cu capul sus. In schimb doua duzine de oameni care nu au frica sa-si spuna gandul in public. In aceste conditii democratia poate da rezultate ............. bizare.

orbanstefan64

pe vremea de trista amintire am fost generatie de sacrificiu. dupa, perioada de austeritate. acum criza financiara. oare noi vom apuca vreodata sa ne bucuram de ceva bun?    :rusine:  :rusine:  :rusine:

D006

Vine Mos Nicolae! La multi ani dragi prieteni si sper ca maine seara sa fiu mandra de tara mea si sa nu-mi doresc sa plec peste hotare! Andrei, oare la cala avionului primesc si stupi? :smile:
Ps. Mi-am pregatit cizmulitele si ma tem sa nu gasesc doar o nuielusa in ele!

D006

De ce numai maine seara acum nu santeti eu sant si acum pentru ca cei pusi vin si pleaca dar noi ramanem indiferent de cinei acolo de acea eu voi ramane asa cum sant fie unul fie altul pentru ca sant roman.

milu56

Nu poate fi altul mai bun decat Basescu,in situatia in care este Romania Basescu este cel mai bun presedinte,asa ca eu pe toti pe care ii cunosc le-am explicat si i-am rugat sa voteze pe BASESCU.

D006

De acord cu dl.Liviu din Zalau :hi: "Circul trece,noi tot spectatori ramanem!" :smile: