Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Azi am vorbit cu primari liberali din zona mea , toti voteza cu Basescu deorece a vota cu psd duce la ingroparea  primariilor  de la comune.

D006

Citat din: stefan1
Multi spun ca nu se poate ca un liberal sa voteze PSD. Lumea uita de 2000, cand era sa iasa Vadim. Cred ca multi au votat atunci pe Iliescu. Iar Geoana nu e Iliescu si mai cu seama Johannis nu este Nastase.
Intr'o mai mica sau mai mare masura, unde a ajuns Romania, se datoreaza privatizarilor PSD; astfel, multe fabrici ajungand la fier vechi. Problema e ca nu ne invatam minte. Vorba aia:"romanul pe mana lui piere". :nod:

filip

Citat din: dragos2006Azi am vorbit cu primari liberali din zona mea , toti voteza cu Basescu deorece a vota cu psd duce la ingroparea  primariilor  de la comune.
Dragos,dilema PNL-istilor e urmatoarea :sa voteze cu GEOANA ori sa nu se prezinte la vot.
In nici un caz nu-l vor inca 5 ani pe BASESCU. =D
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

D006

Azi in  Timisoara - maine in toata tara !!!!   :nod:  :nod:  :nod:

Bătrânul

Citat din: dragos2006Azi in  Timisoara - maine in toata tara !!!!   :nod:  :nod:  :nod:
Ai dreptate miine si poimiine .... si sa terminat
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  TRAIASCA LIBERALISMUL ( apropo meseria de apicultor este  eminamente o meserie LIBERALA) Pentru ziua de ieri iti iert toate pacatele pentru un deceniu =D  :hi:

prisecarul

bine am ajuns daca au inceput romanii sa se bata intre ei, asmutiti de liderii politici!
Doamne, sa iasa cine o iesi(sa fie sanatos), dar numai sa se termine odata!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

Ma intrebam in sinea mea ce voi face daca Basescu nu va mai fi ales presedinte : nu voi mai merge  in viata mea sa votez la prezidentiale . Pentru mine Geoana este un presedinte pus in functie de un grup de oameni foarte bogati care au nevoie de o marioneta in fruntea tarii  pentru a-si rezolva propriile afaceri.

D006

Citat din: filipPresedinte jucator............ era vizibila diferenta de categorie
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/f5cXowXYEio[/youtube]
acest filmulet a fost expertizat ca fals astazi
aviz celor ce au pus botu :nono:

marcel68

.........ia ginditi-va un pic.........9000 de functionari dati afara din ministere(agentiile)aproape 200 de gusati plus neamurile lor,o gramada de vamesi corupti, coruptia in sine cit de cit, desfiintarea unor servicii publice care  se dublau(gen plimb cafeaua iau loveaua)...............si ESENTA TUTUROR,BASESCU E SINGUR, EI SINT FOARTE MULTI......DE CE LE ESTE FRICA DE EL???????????????.........Pentru ca ei stiu ca daca ajunge iar ii va duce la somaj pe grei opozanti.
     In toate celelalte mandate s-au inmultit relatiile si coruptii in functiile cheie, erA DE FAPT UN COMUNISM MAI STILAT, ceva schimbari se observa abia de cind a intrat Basescu.........LE ESTE FRICA DE EL,  si asta este ESENTIAL in alegerea presedintelui.

marcel68

cel putin pe Basescu si ai lui i-am ingrasat, acum intreb si eu , de ce sa- i schimb???stiti vorba , schimbarea regilor, bucuria prostilor....de unde va avea Geoana bani mai multi decit Basescu???Din mita tuturor primarilor si a tuturor posturilor cheie din tara care vor fi schimbate instant in adeptii lui Iliescu(alte 6 luni de haos)..........mie nu imi este dor de comunism, nu mi dor sa fiu iar un bou legat la iesle caruia i se spune cit sa munceasca si cit sa manince..........FSN  si Iliescu au aruncat Romania in rahat.Mai vreti MINERIADE????Va e dor de maciucile minerilor si a hotilor gratiati ca sa se stringa voturi pentru comunisti????...
         Perfectiune nu vom avea niciodata  cit timp vom fi condusi de romani,vom trai bine doar cind vom fi condusi de straini...........Istoria poporului roman spune asta, asa ca nu dat cu paru.

sfantul spiridon

eu nu vreau nici pe basecu nici pe geoana...eu vreau un rege......bun, da mai fratilor din antichitate - dezbina si cucereste....vinovatii sunt bogatasii...cui nu-i convine raspunsul asta.....eu am crezut foarte mult in vadim pentru ca cine m- "a vazut" stie de ce...l-am cunoscut personal si am ramas cu liberalii..cred ca m-am facut inteles...sunt dezamagit de tot ce insemna viata politica si pe asta marjaza si base...vezi chemarea la urne sa starpim parlamentarii...nu stiu daca basi e bun sau rau, insa stiu clar ca omul asta nu a facut nimic pentru romania
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

Tare imi doresc ca domnul centrifuga sa'l fi urmarit in aceasta seara pe Boc (piticului hidrocefal) la OTV si.. eventual, sa'si fi schimbat cat de cat parerea despre ce afirma cu putin timp in urma.

D006

Citat din: marcel68.........ia ginditi-va un pic.........9000 de functionari dati afara din ministere(agentiile)aproape 200 de gusati plus neamurile lor,o gramada de vamesi corupti, coruptia in sine cit de cit, desfiintarea unor servicii publice care  se dublau(gen plimb cafeaua iau loveaua)...............si ESENTA TUTUROR,BASESCU E SINGUR, EI SINT FOARTE MULTI......DE CE LE ESTE FRICA DE EL???????????????.........Pentru ca ei stiu ca daca ajunge iar ii va duce la somaj pe grei opozanti.
     In toate celelalte mandate s-au inmultit relatiile si coruptii in functiile cheie, erA DE FAPT UN COMUNISM MAI STILAT, ceva schimbari se observa abia de cind a intrat Basescu.........LE ESTE FRICA DE EL,  si asta este ESENTIAL in alegerea presedintelui.
rahat cu perje

stefan1

Ieri am primit ,stimulente de la PD: o punga cu o cana cu emblema cu PD si Base, un pachet de ceai, un kg de faina, o portocala si un afis cu antireclama (poza cu Geoana, Iliescu, Vanghele, Hrebe etc si sub toti scria "presedinte":wink:. Un gest 'frumos'.
Asteptam concurentza!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)